Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

GÜNAYDIN KIZLARRRR ÇOK MUTLUYUM BU MUTLLUĞMU SİZLERLE PALAŞMAK İSİTYORUM BİLİYORSNUZ KIZ KARDEŞİM TÜP BEBEK YAPTIRMIŞTI 12. GÜN DEĞERİ 7 ÇIKMIŞTI SONRASINDA 22.34.54 (net hatırlamıyorum ama buna yakındı değerler )ÇIKTI KIZ KARDEŞİM DEĞERİ 7 ÇIKTIĞINDA ÜNVRT TÜP BEBEK DR ARADI VE DEĞERİNİ SÖYLEDİ DR 2 GÜN SONRA TEKRAR TEST YAP AMA 12. GÜN İÇİN OLDUKÇA DÜŞÜK BİR DEĞER DEMİŞTİ (kız kardeşim dr bu konuşmayı yaptıktan sonra sanırım 13.veya14. gün eşiyle birlikte olmuş zaten negatif diye )BİZ DR KIZ KARDEŞİMN EŞİ İLE YAPTIĞ BU KAÇAMAĞIDA ANLATTIK AMA DR DOĞAL OLMA OLSAILININ ÇOK ÇOK DÜŞÜK OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA TÜP BEBEK İÇİN BU DEĞERLERİN NORMAL OLMADIĞINI SÖYLEDİİ EN SON DEĞERİ ÇARŞABA GÜN 54 ÇIKTI VE DR PZARTESİ (yani dün )GEL TEKRAR BAKALIMM VE DEĞERLERİM BÖYLE YESE (ikiye katlamıyor diye )KÜRTAJ YAPALIM DEDİ DÜN KIZ KARDEŞİMLE GİTTİK VE BETA VERDİKK DEĞER 184 ÇIKTI DR GİTTİK SONUCA BAKTI VE GÖZÜNÜZ AYDIN ÇOK GÜZEL KATLAMIŞ DEDİİ HAFTAYA PZRTS TEKRAR ÇAĞIRDI KIZLARRRRR BU BİR MUCİZE DUALRINIZI EKSİK ETMEYİN OLURMUUU

KIZLAR BUNU YAZMAK YAZMAMAK ARASINDA GİTTİM GELDİM BEKLEDİM HEM DURUM BİRAZ KESİNLEŞSİN DİYE HEMDE OKUYANLARA BELKİDE UMUT OLUR DİYE BENİM KARDEŞİMDE 9 YILIK EVLİ 4 TANE DÜŞÜĞÜ VARRR

günaydın kızlarrrr çok mutluyum bu mutlluğmu sizlerle palaşmak isityorum biliyorsnuz kız kardeşim tüp bebek yaptırmıştı 12. Gün değeri 7 çıkmıştı sonrasında 22.34.54 (net hatırlamıyorum ama buna yakındı değerler )çıktı kız kardeşim değeri 7 çıktığında ünvrt tüp bebek dr aradı ve değerini söyledi dr 2 gün sonra tekrar test yap ama 12. Gün için oldukça düşük bir değer demişti (kız kardeşim dr bu konuşmayı yaptıktan sonra sanırım 13.veya14. Gün eşiyle birlikte olmuş zaten negatif diye )biz dr kız kardeşimn eşi ile yaptığ bu kaçamağıda anlattık ama dr doğal olma olsaılının çok çok düşük olduğunu söyledi ama tüp bebek için bu değerlerin normal olmadığını söyledii en son değeri çarşaba gün 54 çıktı ve dr pzartesi (yani dün )gel tekrar bakalımm ve değerlerim böyle yese (ikiye katlamıyor diye )kürtaj yapalım dedi dün kız kardeşimle gittik ve beta verdikk değer 184 çıktı dr gittik sonuca baktı ve gözünüz aydın çok güzel katlamış dedii haftaya pzrts tekrar çağırdı kızlarrrrr bu bir mucize dualrınızı eksik etmeyin olurmuuu

kızlar bunu yazmak yazmamak arasında gittim geldim bekledim hem durum biraz kesinleşsin diye hemde okuyanlara belkide umut olur diye benim kardeşimde 9 yılık evli 4 tane düşüğü varrr

canım çok sevindim rabbim inş nasip eder kardeşine bağışlar.inş.düşük gibi bi problem yaşamaz bu defa ..kaç yıllık evli

Arkadaşlar ayet el kursı listesi ve ya varis zikri listesi hazırlayacağım..yani daha doğrusu yasin i şerif listemize ekleyeceğim herkes payına düşeni okuyabilir inş

yasini şerif ve meryem suresi listemiz
perlanore== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi okuyacak
aruna==2 tane yasini şerif - 1meryem suresi okuyacak
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
topeguk==1tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
antisocial==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
seminay84==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
şaşkınanne==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
yaseminseza==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
yandev==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
melek04==3tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
esmacvs==3tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
ayse035===3 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
seyyan ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
e_m_a==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
dilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
sevil61==2tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
keyfimbilir== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
Simaybade== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi OKUyacak
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak

selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta turkuaz ve taylandilek için yasini şeriflerimiz..meryem surelerimiz ise perlanore için..allah kabul etsin

aaaa :30::30::30:meryem suresini bana okuyormuşuz ayyyyyy çok sevindim :46::46::46::46::46:
allah razı olsun kızlar

Kızlar nasılsınız .pek giremedim bugun..
Persembe gunu arkadasınıza aşılama yapılacak dualarınızı istiyorum.rabbim tez zamanda hepimize hayırlı saglıklı evlat nasip eder iinş.
ayşecim dualarımız seninle canım. inşallah hayırlısıyla gelecek bebişin.

nohut kürünü soran arkadaşlar; hergün olmasa bile haftada 2-3 yedirmeye çalışıyorum.

canım bende ilk önce mail attım aslında ama oda dna hasar testi yapmamız lazım dedii ona göre bir tedavi uygularız dedi.dna hasar testini sadece ankara ve istanbul yapıyor canım malesef bzim zaten her şekilde ankaraya gitmemiz lazımm senin eşinde ne çıktı yani sorun ne tam olarak[/QUOTE]

bizde eşimin hasarı çok düşük çıktı. yani gayet sağlıklı aslında. ama yine de defalarca tüp başarısızlığı olduğu ve sigara kullandığı için yapıyoruz kürleri. sebepsiz infertilite ye giriyor bizimki.

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLARRRR ÇOK MUTLUYUM BU MUTLLUĞMU SİZLERLE PALAŞMAK İSİTYORUM BİLİYORSNUZ KIZ KARDEŞİM TÜP BEBEK YAPTIRMIŞTI 12. GÜN DEĞERİ 7 ÇIKMIŞTI SONRASINDA 22.34.54 (net hatırlamıyorum ama buna yakındı değerler )ÇIKTI KIZ KARDEŞİM DEĞERİ 7 ÇIKTIĞINDA ÜNVRT TÜP BEBEK DR ARADI VE DEĞERİNİ SÖYLEDİ DR 2 GÜN SONRA TEKRAR TEST YAP AMA 12. GÜN İÇİN OLDUKÇA DÜŞÜK BİR DEĞER DEMİŞTİ (kız kardeşim dr bu konuşmayı yaptıktan sonra sanırım 13.veya14. gün eşiyle birlikte olmuş zaten negatif diye )BİZ DR KIZ KARDEŞİMN EŞİ İLE YAPTIĞ BU KAÇAMAĞIDA ANLATTIK AMA DR DOĞAL OLMA OLSAILININ ÇOK ÇOK DÜŞÜK OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA TÜP BEBEK İÇİN BU DEĞERLERİN NORMAL OLMADIĞINI SÖYLEDİİ EN SON DEĞERİ ÇARŞABA GÜN 54 ÇIKTI VE DR PZARTESİ (yani dün )GEL TEKRAR BAKALIMM VE DEĞERLERİM BÖYLE YESE (ikiye katlamıyor diye )KÜRTAJ YAPALIM DEDİ DÜN KIZ KARDEŞİMLE GİTTİK VE BETA VERDİKK DEĞER 184 ÇIKTI DR GİTTİK SONUCA BAKTI VE GÖZÜNÜZ AYDIN ÇOK GÜZEL KATLAMIŞ DEDİİ HAFTAYA PZRTS TEKRAR ÇAĞIRDI KIZLARRRRR BU BİR MUCİZE DUALRINIZI EKSİK ETMEYİN OLURMUUU

KIZLAR BUNU YAZMAK YAZMAMAK ARASINDA GİTTİM GELDİM BEKLEDİM HEM DURUM BİRAZ KESİNLEŞSİN DİYE HEMDE OKUYANLARA BELKİDE UMUT OLUR DİYE BENİM KARDEŞİMDE 9 YILIK EVLİ 4 TANE DÜŞÜĞÜ VARRR

ah canım rabbim ol dedikten sonra kat kat artar değeri inşallah sağlıkla devam etsin bizlerede umut olsun yetercim tez zamanda sanada nasib etsin

Teşekkür ederim canım.Allah çocukla sınıyor bizleri.Bir taraftanda çocuk bakıyorum sevgimi gösteriyorum kendi evladım gibi bakımını üstleniyorum.Güzel bir duyguymuş.Allah inşallh bizlerede nasip ederde kendi bebeklerimize bakarız.:16::34:

amin canım aminnnn inşallah birgün kendi çocuklarına da bakarsın böyleee:16:

ALLAH cc razı olsun canım

canım hayırl ısonuçlar çıkar inşallah

sorun olsa bile düzeltilebiliyormuş, tedavisi varmış şükürr

biz şuan tedavideyiz

benim eşimin % 100 hasarlı

sağlıklı olması gereken grup ise 0

ama benim hala umudum var
her türlü sonuca hazırla kendini ve azla umutsuzluğa kapılma

rahim filmine gelince

sanırım rapor için gereli

rapor için rahim filmi gerekliymiş kızlarrr

perlanore== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi okuyacak
aruna==2 tane yasini şerif - 1meryem suresi okuyacak
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
topeguk==1tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
antisocial==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
seminay84==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
şaşkınanne==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
yaseminseza==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
yandev==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
melek04==3tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
esmacvs==3tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
ayse035===3 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
seyyan ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
e_m_a==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
dilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
sevil61==2tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
keyfimbilir== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
Simaybade== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi OKUyacak
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi okuyacak

selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta turkuaz ve taylandilek için yasini şeriflerimiz..meryem surelerimiz ise perlanore için..allah kabul etsin

canım ayetel kürsi okumuyoruz dimiiiii?

canımmmm maaşallah Allahım istesin yeter ki hayırlısıyla kucağına da almayı nasip eder Rabbim inşallahhhhhhh

amin canım aminnnn inşallah birgün kendi çocuklarına da bakarsın böyleee:16:

Rapor için rahim filmi gerekliymiş kızlarrr

canım ayetel kürsi okumuyoruz dimiiiii?

Canımmmm maaşallah allahım istesin yeter ki hayırlısıyla kucağına da almayı nasip eder rabbim inşallahhhhhhh

canım ayet el kursı de okuyacağız ama sayı olarak az olacak .birazdan onuda güncellerim..

Aha önce rahim filmi çekindinmi

canım ayet el kursı de okuyacağız ama sayı olarak az olacak .birazdan onuda güncellerim..

Aha önce rahim filmi çekindinmi

evet canım ben çektirdim hiç de bahsedildiği gibi acı çekmedim gayet rahat oldu sonrasında sıvıdan dolayı biraz sancım oldu ama o da normal yaniii

perlanore== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
aruna==2 tane yasini şerif - 1meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
topeguk==1tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
antisocial==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
seminay84==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
şaşkınanne==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
yaseminseza==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
yandev==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
melek04==3tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
esmacvs==3tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ayse035===3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
seyyan ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
e_m_a==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
dilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sevil61==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
keyfimbilir== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
Simaybade== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis OKUyacak
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak

selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta yasini şeriflerimiz ya varis ve ayet el kursı zikrimiz turkuaz ve taylandilek için..meryem surelerimiz ise perlanore için..allah kabul etsin

kızlar zikirlerimiz çoğaldı inş.ağır gelmez hakkınızı helal edin..
toplamda
==82 yasini şerif
==41 meryem suresi ama listeye 40 tane dağıttım..okumak isteyen olursa fazladan okur
==626 tane ayet el kursi
==7000 tane ya varis
haftalık duamız bunlar önümüzdeki haftaya cumaya kadar biter inş..

ya varis ismini zikretmeye başlamadan önce 3-4 defa ya mucib deyip ya varis zikrini bitirdikten sonrada tekrar 3-4defa ya mucib deyip bitirilir..
yani ya varis zikrinin öncesinde ve sonrasında 3 - 4 defa ya mucib denilmeli

ya varis ismini zikretmeye başlamadan önce 3-4 defa ya mucib deyip ya varis zikrini bitirdikten sonrada tekrar 3-4defa ya mucib deyip bitirilir..
yani ya varis zikrinin öncesinde ve sonrasında 3 - 4 defa ya mucib denilmeli

niçin öyle yapıyoruz canım merakımı mazur gör muhakkak bir nedeni vardır ama:53:

Bende sana bayildim :111: :111: :111:
Allah razi olsun cnm. Ozelden 10 dk olayindan dolayi burdan yazdim :111:

canım ya çok iyi davrandı drlar hemşireler..ama ben mahvoldum acillik oldum sonrasında

ah canım birçok insanın çok acılı geçmiş bende bunu bildiğime ağlayarak gitmiştim ama şükür çok rahat geçti benimki rabbim bu çabalarımızı görüyor inşallah hepimizin yüzü gülecek

Back
X