Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sagol canim iyim cok sukur..tup bebek icin randevumuz varidi ignelerimide aldim koca bi torbaaaa....ayin 29 da basliyoruz tekrardan ignelere...sigarayida birakicam bu sefer...aslinda gecen yil 8 ay birakmistim..ama negatif asilamalari gordukce bitane ikitane derken tekrardan basladim

tedavin hayırlara vesile olurda inş güzel haberlerini alırız.aslında zor ama heyecanlı bir döneme giriyorsun.heyecanın hiç bitmesin.inş.bebişin kalp atışları için randevunuda bekleriz heyecanla hep birlikte.dualarımız seninle.

bende geldim kızlar aranıza.bende kendımden bahsedeyım hemen kısa.yaklaşık 1 yıldır bebek ıcn tedavı goruyruz eşimde de bende de sorun olmamasınıa karşın hala olmadı 2 ay önce aşılama yaptırdım ılkını ama olmadı şimdide beklemedeyım 2 ciye kadar bıraz zaman verdım kendıme yanı hemen duşunmedım 2 aşılamayı

hoşgeldin canım...herşeyin bir zamanı varr bizde o zamanı bekleyenlerdeniz....allahım tez zamanda bizlere hayırlı ve sağlıklı bebişler versinn...

bende katılmak istiyorum

sende hoşgeldin aramıza...herşey gönlünce olması dileğiyle...

Bana müsade:18: hepinize iyigeceler iyi hafta sonları Allah'a emanet olun :16::3:

ii geceler...sanada ii hafta sonlarıı..sanırım ben yine gündüz yalnız olucam benim kocişin işi çıktı...allah' a emanet ol...

konuya istinaden Allah isteyen herkese nasip eder inş..tabi banada :)

aminnnnnnnnnnn ........rabbim dualarımızı kabul etsinnnnn...

ii geceler...sanada ii hafta sonlarıı..sanırım ben yine gündüz yalnız olucam benim kocişin işi çıktı...allah' a emanet ol...

kızlar kimse yokmu

aminnnnnnnnnnn ........rabbim dualarımızı kabul etsinnnnn...[/QUOTE]

yasini şerif ve meryem suresi listemiz
perlanore== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
aruna==2 tane yasini şerif - 1meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
topeguk==1tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
antisocial==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
seminay84==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu

ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
şaşkınanne==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
yaseminseza==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
yandev==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
melek04==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
esmacvs==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
ayse035===3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu

özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
seyyan ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
e_m_a==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu

candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
dilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
sevil61==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
keyfimbilir== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
Simaybade== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis OKUdu
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

m_fairy==2 tane yasıni şerif - 1meryem suresı- 15 tane ayet el kursı - 312 tane ya varis okuyacak
yasen==?
livpe==?
selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta yasini şeriflerimiz ya varis ve ayet el kursı zikrimiz turkuaz ve taylandilek için..meryem surelerimiz ise perlanore için..allah kabul etsin

toplamda
==82 yasini şerif
==41 meryem suresi
==626 tane ayet el kursi
==7000 tane ya varis
haftalık duamız bunlar önümüzdeki haftaya cumaya kadar biter inş..

arkadaşlar ya varis i çekmeden önce 3 4 defa ya mucib çektikten sonra tekrar 3 4 tane ya mucib demeliyiz
ya mucib ismin manası duaları kabul edendir.bu sebepten bu tur zikirler öncesi ve sonrası ya mucib de zikredilir..
ben böyle biliyorum eksiğğim var ise hakkınızı helal edin

arkadaşlar meryem suresini okuduktan sonra tilavet secdesi yapılmalı

Tilavet secdesi nasıl yapılır?

Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur

kızlar merhab aramıza hoşgeldiniz rabbim en yakın zamanda evlatlarınızı nasıp eder inş..dua içinde bu lıste bitince inş.sizde katlırsınız..
şimdilik sadece isminizi yazdım lısteye

ayşecim nasılsın.aşılaman iyi geçmiş.çok sevindim.ve inan en az senin kadar heyecanla bekliyorum sonucu.hayırlısıyla güzel haberlerini alacağız inş.

iyiyim canım sen nasılsın
çok şükür rahat bi işlemdi
sonuca bakacaz artık rabbim nasib eder inş.cümlemize

kızlar dualarını tamamlayanları ekliyorum.. sizde kontrol edin okudum deyipte eklemediklerim varsa bildirin bana canlarım

o ilaci dykpacteel onu once vucuttaki diger hormonlari baskilamak amacli,ve cok yumurta uretmesini kolaylastirmak icin verdi yani oyle dedi doktor..ilk iki hafta bunu kullaniyorum,ikinci haftada yani adet olunca gornal-f le birlikte kullaniyorum yumoslar buyuyene kadar devam ediyorum...ben yanlis yazmisim canim dilime geldigi gibi DECAPEPTYL..ILACIN ADI BENKI SIMDI DAHA IYIbilirsin

tedavin hayırlara vesile olurda inş güzel haberlerini alırız.aslında zor ama heyecanlı bir döneme giriyorsun.heyecanın hiç bitmesin.inş.bebişin kalp atışları için randevunuda bekleriz heyecanla hep birlikte.dualarımız seninle.

Allah razi olsun caniiim insallah herkesinkini de duyariz..inana burdaki herkezin hamileligini duysam birininki kalsa gercekten bi yanim eksik kalir...cook istiyorm herkezin olsun..kimse benim yasadiklarimi yasamasin istiyorum..yeni evlilere arayi uzatmayin bebek yapin diye soyluyorum..cunkii o kadar icim yaniyoki kimsa bunlari bu acilari yasamasin..herkesin bebeyi olsun..ama psikolojim cok bozuluyor.yolda giderken herkez hamileymis gibi geliyo...bebeklere bakamiyorum artik..cunki bakinca dalip kaliyorum o zaman herkez anliyo hasretle baktigimi....yazik dediklerini anliyorum..bilmiyorum artik nasip kismet..yine yeniden zorlu bi surec basliyor insallah sonunda bebek olurda...gonlumun nesesi geliverir onu hasretle bekleyen annesin kollarina....

Allah razi olsun caniiim insallah herkesinkini de duyariz..inana burdaki herkezin hamileligini duysam birininki kalsa gercekten bi yanim eksik kalir...cook istiyorm herkezin olsun..kimse benim yasadiklarimi yasamasin istiyorum..yeni evlilere arayi uzatmayin bebek yapin diye soyluyorum..cunkii o kadar icim yaniyoki kimsa bunlari bu acilari yasamasin..herkesin bebeyi olsun..ama psikolojim cok bozuluyor.yolda giderken herkez hamileymis gibi geliyo...bebeklere bakamiyorum artik..cunki bakinca dalip kaliyorum o zaman herkez anliyo hasretle baktigimi....yazik dediklerini anliyorum..bilmiyorum artik nasip kismet..yine yeniden zorlu bi surec basliyor insallah sonunda bebek olurda...gonlumun nesesi geliverir onu hasretle bekleyen annesin kollarina....

inşaalah canım bebeğini kollarına alırsın.seni burdaki herkes gibi bende çok iyi anlıyorum.ama ne olur moralini yüksek tut.biliyorum herkes aynı şeyleri söylüyor ama biliyosun stres yok.güzel düşünmeye çalış.inş sonuçta güzel olur.biliyorum ki seninde uzun uzun yıllar geçmiş çok zor olsada ümit etmekte güzel.herkese ama herkese nasip etsin Rabbim.hepimize.eğer yapabileceğim bişi olursa bir yardımım dokunabilirse sevinirim.herzaman yanındayız.ve tabiki dualarımdasın.

selamınaleyküm kızlar nasılsınızz
kaç gündür giremedimmm

ne var ne yok

bugün 31.günüm hala adet olmadım testte yapmadım

çatlatma iğnesinden sonraki 15.günüm

hayırlıosı ALLAH cc den

inşaalah canım bebeğini kollarına alırsın.seni burdaki herkes gibi bende çok iyi anlıyorum.ama ne olur moralini yüksek tut.biliyorum herkes aynı şeyleri söylüyor ama biliyosun stres yok.güzel düşünmeye çalış.inş sonuçta güzel olur.biliyorum ki seninde uzun uzun yıllar geçmiş çok zor olsada ümit etmekte güzel.herkese ama herkese nasip etsin Rabbim.hepimize.eğer yapabileceğim bişi olursa bir yardımım dokunabilirse sevinirim.herzaman yanındayız.ve tabiki dualarımdasın.

canim cok sagol Allah razi olsun..zaten benim icin hepiniz en guzel seyi yapiyorsunuz dertlerimi paylasiyorsunuz ama beni gercekten anlayarak..dualar ederek ama cok icten cunki benim gibiler beni kesinlikle daha iyi anlarlar..cok insan var teselli verirken inciten,uzen,...benim buyuk gorumcen gecnlerde beni aramiski gel diye,ha beni sevdiginden deyil haa arabasi hamuru yapmak icin kendisi yapamiyoda,diyoki evden cikmiyosun bilmeme neler neler..ellrim titredi ne diyo bu yaa diye sinirden..oraya gittim dedimki sagol guzel davet ettin beni,ayrica benim yerimde siz olsaniz evden deyil odadanda cikmazsiniz dedim sonra anladi benim uzuntulu oldugumu iyi davraniyor artik..yaa gidiyorum benim kucuk gorumcede ikinciye hamile sanki yillar sonra bulmus gibi saatlerce bebkten hamilelikten konusuyorlar..bana daral geliyor yeeeer diye bagirmak istiyorum..oyuzden fazla gitmek istemiyorum..hanim hamile kaldida dogurmaktan korkuyor yaa...halbuki 4 ay hamile kalamayinca seni cok iyi anliyorum simdi diyordu..gercekten cok iyi anlamis...

mrb canım bende içmiştim soğan suyu istersen ılık iç canım ılık pek kokusu gelmiyor ama sıcakkket çok kötü kokuyor yaa..ben bu ay aslanpencesi çayı içiyorum innşşşş vesilem olur

insallah canim vesilen olurda bebeslerin olur...nasil iciyorsun onu bendede var galiba atmadiysam..bi ara bende ictim ama nasil icmistim hatirlamiyorum..kist icinmiydi o

selamınaleyküm kızlar nasılsınızz
kaç gündür giremedimmm

ne var ne yok

bugün 31.günüm hala adet olmadım testte yapmadım

çatlatma iğnesinden sonraki 15.günüm

hayırlıosı ALLAH cc den

Valla iyilik guzellik.sende hamis olursan dahada iyi olacaz canim ha geyret insallah tutmustur

daha çok gençsin. oyüzden hiç üzülme.hayırlısıyla olacaktır inş.sorununuza göre doktorunuz tedavi şeklini belirleyecektir.ve size en uygun olanı söyleyecektir.sabır isteyen süreçler bunlar.Allah gönlünüze göre versin inş.
güzel dileklerin için teşekkürler ama üç doktor değiştim hepside normal yolla olmaz dedi ne yapacağımı şaşırdım allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canım Allah kabul etsin inşallah....ben 10 tane daha okudum okurum ezber olunca iş yaparken ,dersim olmadığı zaman okulda okuyabiliyorum....yardım ederim ben sana ....ben yine okudukça yazarım o halde son 140 kaldı....canım ben 10 yıllık evliyim....3 tüpbebek denemesi biri kimyasal gebelik...4.ye de başlayacam hayırlısıylaaa......sen tedavi gördün mü tatlım???...rabbim inşallah şubattaki tedavinle meleğini sana kavuştursun....bende ocağın ilk haftası gidecem doktora...bakalım ne diyecek....hayırlısı olsun hakkımızda tatlım..artık acele etmeyecem......

antisocial canım 20 tane daha okudum kaldı son 120 tane......
Rabbim kabul etsin canım...
tedavin şimdiden hayırlı olsun canım...
çok teşekkür ederim ssonmez. dualarımın kalan kısmı çok azaldı, bugün bitiriyorum inşallah. tedavilerimi nerden anlatmaya başlasam bimiorum. şöle ki ben yaklaşık 9 yıllık evliyim. 2 yıl olmayınca aşılmayla başladık, ardından tüp, sonra kalan donmuşlarla donma-çözme. ardından klinik değiştirdik tekrar tüp, ardından gene donma çözme. en son bu yaz denedik gene olmadı. şimdi 2-3 ay sonra yeniden başlıcaz tüp tedavisini. bu defa istanbula gidicez bahçeci kliniğne. 5. gün embriyosu transfer etmek için uğraşacaklar. hep tedavilerimde çok embriyom olmasına rağmen 3. gün transferi yapıldı, tutmadı. birde böle denicez. bu arada sebepsiz bizimki. eşimn değerleri çok iyi ama ona nohut, keçiboynuzu, evicap kullandırıyorum. ben de omega 3 takviye alıyorum. kan testlerim de pıhtılaşma faktörü çıkmıştı. onun için kan sulandırıcı kullandırıyorlar tedavilerimde. omega 3 de kan sulandırıcı özelliği var. öle işte canım.
kızlar dualarını tamamlayanları ekliyorum.. sizde kontrol edin okudum deyipte eklemediklerim varsa bildirin bana canlarım
ayşecim ben okumuştum canım. adımın üstüne bir cızık at :)

Back
X