Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar yaa sogan suyu çok kotuuu:)kusucaktım bugunn[/QUOTE
Evet canım ya bende yaptığımda zor içmiştim sonra yarıda bıraktım:1:
selamınaleyküm kızlar nasılsınızz
kaç gündür giremedimmm

ne var ne yok

bugün 31.günüm hala adet olmadım testte yapmadım

çatlatma iğnesinden sonraki 15.günüm

hayırlıosı ALLAH cc den
A.s sağol canım sen nasılsın:3:
selam kızlar nasılsınız??Rabbim sağlık sıhhat mutluluk huzur versin.....hayırlı haberler almak dileğiyle....

Aminnn inşallah:16:

Nasılsınız Kızlar topikte kimseler yok malum yarın pazar herkez tatilin keyfini çıkartıyor sanırım:1::34:Görüşmek üzere iyigeceler Allah'a emanet olun:16:

selamınaleyküm kızlar nasılsınızz
kaç gündür giremedimmm

ne var ne yok

bugün 31.günüm hala adet olmadım testte yapmadım

çatlatma iğnesinden sonraki 15.günüm

hayırlıosı ALLAH cc den

Reyyyancığım yukarda yazmayı unutmuşum pardon canım:1:Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah güzel sonuçlar alırsın:16::49:

Niyeti ve cuma gununu yaptim da 1 haftada bitiremedim canim. İşe git, gel yemek yap, evi duzelt derken az az okuyabildim. Bahcecide mustafa hocaya gidiyorum. Bir arkadasimda erbil yagmur a gitti, simdi hamile. Mayis ayinda gitmistik ilk gorusmeye. Hemen baslamayalim, biraz omega 3 ve koenzim q10 kullan 3 ay dedi. Ben istanbulda yasamadigim icin izin sıkintisi oldu., gidemedim burda denedik bir klinikte. Olmadi tabi. Sonra pisman oldum. Simdi de para biriktiriyoruz bu kadar deneme tedavi belimizi büktu tabi. Sen yakin zamanda mi dudunuyosun? Belki ayni zamanlarda orda oluruz:)) kesinlikle mustafa hoca yada erbil beyi tavsiye ederim. Harika doktorlar ikiside.

kızlar günaydın herkese güzel bir pazar diliyorum :16::16::16:
ben geldiğim zaman kimse olmuyor topikte genelde özledim hepinizi:25::25::25:bende birazdan kahvaltımı yapıp dışarı çıkacağım çok uzun zamandır gezmiyordum canım hiç dışarı çıkmak istemiyordu ama artık yeter dedim hayat devam ediyor yeni tedavi için güç toplamam moral depolamam lazım :62::62: akşama görüşürüz inşallah:3::3::3::3::3::3:

Valla iyilik guzellik.sende hamis olursan dahada iyi olacaz canim ha geyret insallah tutmustur
bakalım canım hayırlısı :34:
canim cok sagol Allah razi olsun..zaten benim icin hepiniz en guzel seyi yapiyorsunuz dertlerimi paylasiyorsunuz ama beni gercekten anlayarak..dualar ederek ama cok icten cunki benim gibiler beni kesinlikle daha iyi anlarlar..cok insan var teselli verirken inciten,uzen,...benim buyuk gorumcen gecnlerde beni aramiski gel diye,ha beni sevdiginden deyil haa arabasi hamuru yapmak icin kendisi yapamiyoda,diyoki evden cikmiyosun bilmeme neler neler..ellrim titredi ne diyo bu yaa diye sinirden..oraya gittim dedimki sagol guzel davet ettin beni,ayrica benim yerimde siz olsaniz evden deyil odadanda cikmazsiniz dedim sonra anladi benim uzuntulu oldugumu iyi davraniyor artik..yaa gidiyorum benim kucuk gorumcede ikinciye hamile sanki yillar sonra bulmus gibi saatlerce bebkten hamilelikten konusuyorlar..bana daral geliyor yeeeer diye bagirmak istiyorum..oyuzden fazla gitmek istemiyorum..hanim hamile kaldida dogurmaktan korkuyor yaa...halbuki 4 ay hamile kalamayinca seni cok iyi anliyorum simdi diyordu..gercekten cok iyi anlamis...
canımm bizleri bizlerden başkası anlamaz,her ay bi umutla 1 günümmü geçti 2 günümmü geçti dersindeyiz

ama sen kimseyi kaale almayacaksın

bunu bi kere problem olarak sen görmeyeceksinki etrafındakiler bunu kullanamasın

belkide bu bizim için şans

bizim çocuklarımız çokk özel olacak inşallahh
:49:
Canım benim inş hamilesindir hayırlı haberlerini bekliyoruz

saüoll canımmmm
hayırlısysa aminnnnnnnn diyorumm

aleyküm selam....ii haberlerini bekliyoruzzz hadii hayırlısıı:emir_bebek:
hayırlısııı canımmmm
test yap canım inş..hamilesindr

elimde yokki testimm:26:

nasıl olsa regl olurum diye almamıştım

köyde oturduğum için öyle hadi gidip alıp gelivereyim durumumda yok

ama dün çamasır suyuyla test yaptım :27:

köpürdü ama
tabisi ona güven olmaz
belki benim herifi gönderirim şehre :37:
bugün
yada yarın kendim giderim bilmiyorum

Reyyyancığım yukarda yazmayı unutmuşum pardon canım:1:Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah güzel sonuçlar alırsın:16::49:

hayırlısıysa aminnnnnnnn

inşallah cümlemizeee :49: :49:

Son düzenleme:
Günaydın canlar....iyi pazarlar...morallerimiz yüksek olsun...inşallah bizlerde pozitif sonucu hayırlısıyla alıcaz..Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...bizleri çaresiz ne yapacağını bilemez durumlarda bırakmasın inşallah....hepinizi öpüyorum....hayırlı haberler duymak dileğiyle.....

Niyeti ve cuma gununu yaptim da 1 haftada bitiremedim canim. İşe git, gel yemek yap, evi duzelt derken az az okuyabildim. Bahcecide mustafa hocaya gidiyorum. Bir arkadasimda erbil yagmur a gitti, simdi hamile. Mayis ayinda gitmistik ilk gorusmeye. Hemen baslamayalim, biraz omega 3 ve koenzim q10 kullan 3 ay dedi. Ben istanbulda yasamadigim icin izin sıkintisi oldu., gidemedim burda denedik bir klinikte. Olmadi tabi. Sonra pisman oldum. Simdi de para biriktiriyoruz bu kadar deneme tedavi belimizi büktu tabi. Sen yakin zamanda mi dudunuyosun? Belki ayni zamanlarda orda oluruz:)) kesinlikle mustafa hoca yada erbil beyi tavsiye ederim. Harika doktorlar ikiside.

Canım bende daha önce okumuştum bend sanırım 1 haftada bitirememiştim...Allah kabul etsin ne diyeyim..bilmiyordum....
çalışınca tedavi süreci çok zor bir durum..millete ne söyleceğini şaşırıyor insan....bende istanbulda değilim gidip gelecem kocaman şehre yeri geldi mecbur yalnız gidip geldim kontrol için....canım bana bir arkadaşım burçak hanımı çok tavsiye etti fulyadaymış.aralık başında doğum yaptı arkadaşım çoooooooook şeker Allah bağışlasın bir oğlu oldu......aklımda burçak hanım var şimdilik...mustafa beyin çok yoğun olduğunu duymuştum...bakalım hayırlısı diyorum..ocak ayı içinde gidip bir görüşeyim diyorum bakalım ne diyecek acele etmek istemiyorum....sen ne zaman düşünüyorsun....işin maddi yönü malesef ki çok kötü biriktir biriktir elde var sıfır..bakalım bunda da vardır bir hayır...

Canım bende daha önce okumuştum bend sanırım 1 haftada bitirememiştim...Allah kabul etsin ne diyeyim..bilmiyordum....
çalışınca tedavi süreci çok zor bir durum..millete ne söyleceğini şaşırıyor insan....bende istanbulda değilim gidip gelecem kocaman şehre yeri geldi mecbur yalnız gidip geldim kontrol için....canım bana bir arkadaşım burçak hanımı çok tavsiye etti fulyadaymış.aralık başında doğum yaptı arkadaşım çoooooooook şeker Allah bağışlasın bir oğlu oldu......aklımda burçak hanım var şimdilik...mustafa beyin çok yoğun olduğunu duymuştum...bakalım hayırlısı diyorum..ocak ayı içinde gidip bir görüşeyim diyorum bakalım ne diyecek acele etmek istemiyorum....sen ne zaman düşünüyorsun....işin maddi yönü malesef ki çok kötü biriktir biriktir elde var sıfır..bakalım bunda da vardır bir hayır...
acele etme canım. ben ne zaman acele ettiysem hep kötü geçti tedavileri. ben şubat, mart gibi düşünüyorum da bakalım maddi durumlar nası olacak o zamana. ben de gidip gelicem. bi opu günü kalıcam bir arkadaşımda.
canım mustafa bey senden rahim filmi istedi mi??? yönlendirdiği bir merkez varmıydı rahim filmi için?

rahim filmini geçen yaz histereskopi öncesi çektirmiştim. yakın tarihli diye mustafa hocada istemedi. zaten usg de filan da çok sıkıntısız görünüyor rahim. ama bi türlü tutunma olmuyor. benim hamile arkadaşım önce mustafa hocayla başladı. 6-7 ay ilaç tedavisi verdi arkadaşıma. cd 56 ve ıl 6 değerleri yüksekti. hatta bir dönem kortizon kullandırdı. 50 kg olmasına rağmen spor yapmasını istedi.tam tedavi vakti mustafa hoca izinliydi. erbil hocayı şiddetle tavsiye etti kendisi. onunla devam etmesini söyledi. sonuçta iyi oldu çok şükür.burçak hanım da çok iyimiş ben de duymuştum. önemli olan laboratuvar ve embriyolog aslında. biz senle aynı zamanlarda orda olucaz gbi gelio canım:)) bu arada ben şimdiden akupunktura başladım. orda da tedavide devam edicem. uterus u kanlandırmak için çok tavsiye ediliyor.

bakalım canım hayırlısı :34:

canımm bizleri bizlerden başkası anlamaz,her ay bi umutla 1 günümmü geçti 2 günümmü geçti dersindeyiz

ama sen kimseyi kaale almayacaksın

bunu bi kere problem olarak sen görmeyeceksinki etrafındakiler bunu kullanamasın

belkide bu bizim için şans

bizim çocuklarımız çokk özel olacak inşallahh
:49:

saüoll canımmmm
hayırlısysa aminnnnnnnn diyorumm

hayırlısııı canımmmm

elimde yokki testimm:26:

nasıl olsa regl olurum diye almamıştım

köyde oturduğum için öyle hadi gidip alıp gelivereyim durumumda yok

ama dün çamasır suyuyla test yaptım :27:

köpürdü ama
tabisi ona güven olmaz
belki benim herifi gönderirim şehre :37:
bugün
yada yarın kendim giderim bilmiyorum

hayırlısıysa aminnnnnnnn

inşallah cümlemizeee :49: :49:

canim merak ettim camasir suyuyla nasil test yaptin..yaptigin test sana gore bozitifmiydi?

canim merak ettim camasir suyuyla nasil test yaptin..yaptigin test sana gore bozitifmiydi?

canım ben karbanatı duymuştum

araştırırken çamaşır suyunuda gördüm

bi deneyim dedim ne çıkar

köpürürse olur yazıyodu ama be bim sonuçta ikiside asitli yani

köpürebilir galiba herhalde sanırsam sanki olabilir :1::1:

Son düzenleme:
canım ben karbanatı duymuştum

araştırırken çamaşır suyunuda gördüm

bi deneyim dedim ne çıkar

köpürürse olur yazıyodu ama be bim sonuçta ikiside asitli yani

köpürebilir galiba herhalde sanırsam sanki olabilir :1::1:

canımmmmmmmm inşşşşşş hamilesin dirr sen yaaa bekliyoruzz güzel sonuçlarınııı inş inşşşşşşş bir bir vereceğiz güzel haberleriii ben camaşır suyunu hiç duymamıştımm ama karbonat tozunu duymuştumm hatta deneyenler oldu cevremdee:)

one yaa nasıl test:)
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

canımmmmmmmm inşşşşşş hamilesin dirr sen yaaa bekliyoruzz güzel sonuçlarınııı inş inşşşşşşş bir bir vereceğiz güzel haberleriii ben camaşır suyunu hiç duymamıştımm ama karbonat tozunu duymuştumm hatta deneyenler oldu cevremdee:)

eee soğru sonuç verdimi kuzum
yane bilim umutlanmakta istemiyom ama 2 gündür sıyırcam bebelik belirtilerine bak bak

bide aşırı akıntım var:26:

kızlar günaydın herkese güzel bir pazar diliyorum :16::16::16:
ben geldiğim zaman kimse olmuyor topikte genelde özledim hepinizi:25::25::25:bende birazdan kahvaltımı yapıp dışarı çıkacağım çok uzun zamandır gezmiyordum canım hiç dışarı çıkmak istemiyordu ama artık yeter dedim hayat devam ediyor yeni tedavi için güç toplamam moral depolamam lazım :62::62: akşama görüşürüz inşallah:3::3::3::3::3::3:

sağol canım sanada ii pazarlarrr....bende senin gibii sayılırım uzun süredir canım bişey yapmak istemiyordu... hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç evden çıkasım bile gelmiyorr hala öyle ....bir yanım boşver hayatı zehir etme kendine. diyor ama olmuyorrr...aklımdan hiç çıkmıyorrr.....bir yanım hep eksikk....neyse sen artık eve dönüş yapmışsındır....dinlenmen gerek....:60:

ya afedersinizde sidik asitli oldugu için kabartma tozu ilee kopurmesi normal da doomestosla olurmu deniim bi acabaa:):)):):)kızlar hiç test yapmadım inanırmısınız adet oldummu anlıyom zaten hamiş olmadıımı:):)

Back
X