5 ocakta canım
eşimle ilk tanıştıgımız gün 5 ocak :)) inşallah 3 yıl önce getirdiği ugurla bebeğimde gelır
canım inş.o gun bebeğin mujdesini verirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 ocakta canım
eşimle ilk tanıştıgımız gün 5 ocak :)) inşallah 3 yıl önce getirdiği ugurla bebeğimde gelır
tarih ögretmenımısın..
severim tarihi ..allah razı olsun canım..
eşimle çalışmaktan memnunum su ana kadar sıkıntım olmadı bu konuda ..sadec yanlışlarıma kızıyo o kadar![]()
inş cnm cikolata yiyip gidicem busefer![]()
aynen canım çikolatayı sakın uunutma çok merak ediyorum acaba kız mı oglan mı..
erkek se aligalip
kız sa safiye sultan![]()
inşallah canım inş.canım inş.o gun bebeğin mujdesini verirsin
aynen canım çikolatayı sakın uunutma çok merak ediyorum acaba kız mı oglan mı..
erkek se aligalip
kız sa safiye sultan![]()
sosyal bilgiler canım benim de matematik çalışmaya ihtiyacım var eşimde lise matematikçi ama çalışamayız birlikte bana kızar bende ona kızarım atışmaya bayılıyoruz sonra vur patlasın atışmaya çal oynasın![]()
inşallah canım inş.
isimdemi buldun kız
bence bitter ye git bihter olsunesmaa
bende cok merak edoyorum cnm.ama babası daha cok merak edıyo randovuyu ıkı uc gun erken al dıyo bana![]()
inşallah canım inş.
isimdemi buldun kız
bence bitter ye git bihter olsunesmaa
aysecim Allah senden razi olsun canim benim namaz hakkinda ne kadar guzel seyler yazmisin....haa bunu sen yazmadin sen bir vesilesin ve bu kendimize gelmemiz icin ihtarlardir,bende sabah namazina uyanamiyorum cogu zaman ama bu yazdiklarini okuyunca dahada dikkat etmem gerektigini anladin,aglamaligim bende aklimi kacirmaliyim...insallah cennette gorusuruzde sen oturup bizlere boyle guzel vaazlar verirsin...igneye daha baslamadim cumartesi basliycam..simdi nefsimle mucadele veriyorum,sigara konusunda,evvelki gun 8 adet dun 6 adet ictim bugunde Allah buyuktur insallah daha az icerim boylece cumartesiye kadar tamamen bitirmeyi dusunuyorum...inş.canım senin nasıl gıdıyo ıgne kullanıyordun dımı
mumkunse egeer erken git canım olmazmı
hala ev havalandırdım diyo aa yapma ama bırak kalsın ev canım birazben ellemiyom valla
eşimde sanah diyo dilek göleğimi ütülememişsin sen hiç böle yapmazdın :) bende dedimki hastayım taylan biliyosun ağrım var biraz yapamadım
o beni pazar günü hasta oldum biliyo sölemedim hala.pazar günü sölücen doğum günü..
aysecim Allah senden razi olsun canim benim namaz hakkinda ne kadar guzel seyler yazmisin....haa bunu sen yazmadin sen bir vesilesin ve bu kendimize gelmemiz icin ihtarlardir,bende sabah namazina uyanamiyorum cogu zaman ama bu yazdiklarini okuyunca dahada dikkat etmem gerektigini anladin,aglamaligim bende aklimi kacirmaliyim...insallah cennette gorusuruzde sen oturup bizlere boyle guzel vaazlar verirsin...igneye daha baslamadim cumartesi basliycam..simdi nefsimle mucadele veriyorum,sigara konusunda,evvelki gun 8 adet dun 6 adet ictim bugunde Allah buyuktur insallah daha az icerim boylece cumartesiye kadar tamamen bitirmeyi dusunuyorum...
zaten normali 13 ocaktı ben 10una aldım cnm![]()
yok kız ben bulmadım isin
yok behlül olsun cnm yaa![]()
aysecim Allah senden razi olsun canim benim namaz hakkinda ne kadar guzel seyler yazmisin....haa bunu sen yazmadin sen bir vesilesin ve bu kendimize gelmemiz icin ihtarlardir,bende sabah namazina uyanamiyorum cogu zaman ama bu yazdiklarini okuyunca dahada dikkat etmem gerektigini anladin,aglamaligim bende aklimi kacirmaliyim...insallah cennette gorusuruzde sen oturup bizlere boyle guzel vaazlar verirsin...igneye daha baslamadim cumartesi basliycam..simdi nefsimle mucadele veriyorum,sigara konusunda,evvelki gun 8 adet dun 6 adet ictim bugunde Allah buyuktur insallah daha az icerim boylece cumartesiye kadar tamamen bitirmeyi dusunuyorum...
ay ne güzel bir hediyeee olur bi patik üstünde de test çok iyi düşünmüşsün canımmmmm
Rabbim hayırlısıyla nefsini yenip tamamiyle bırakabilmeyi nasip eder inşallahhhhhh
canım RABBİM nasip ederse inş.cennette bulusuruz .ama ben vaaz veremem kı o kadar bılgılı değilim..bı hoca buluruz orda olurmu
tövbe tövbe
yaa lutfen ama lutfen bırak sıgarayı gunde 8 9 tane bıle çok ..
Rabbim güzel gönlüne göre versin inş.
ayşe emegine sağlık canım herşey için bu topik için gönlün için
bizi birleştirdigin için. ne güzel demiş arkadasımız inşallah cennette birlik oluruz yıne :)
olur insallah hocada buluruz....azaltiyorumyaaaaa...ben gunde15 20 tane iciyordum canim ama tamiyle bitecek hele az bekle insallah