Duaları okudum bittii haberin olsun:)meryem suresi kalmıstı onuda bugun okudum allah kabul etsin inşallah![]()
yazdım canım okuyamayan bırı adına seni okudu yazdım..bu cuma ıns yenı lıstede kendi payına dusenleri okursun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duaları okudum bittii haberin olsun:)meryem suresi kalmıstı onuda bugun okudum allah kabul etsin inşallah![]()
amiiiiin canim insallah...nefsi yenmek cok zor ama ben ondan gucluyum ve ben onu yeneceyim..bunu sik sik soyluyorum bana casaret ve guc veriyor
ağrım yıne başladı kızlar
ağrım yıne başladı kızlar
cok mu sıddetlı cnm agrın
dua et canım normal agrılar operasyon gecırdın sonucta
dua et ve hoşgelldın dıye sıvazla agrını inşallah gececek
yazdım canım okuyamayan bırı adına seni okudu yazdım..bu cuma ıns yenı lıstede kendi payına dusenleri okursun..
evet canım eşim geleyım dra gıdelim dıyo ama gıtmıcem
ben varıııımmmmm![]()
canım genel olarak bel agrısı var da şimdi fazla oluyo..
senin aşılaman zor mu gecmişti
cnm belki yerlesme agrısıdır.doktorun agrın olabılır demısmıydı
iiyi negusel puf puff sen kaç yasındasınn:):)
canım genel olarak bel agrısı var da şimdi fazla oluyo..
senin aşılaman zor mu gecmişti
Canımmm yat dinlen nolurrr farklı galiba bu ay ki sancın inşallah bebişin gelio bebişinnn
GÖGÜSLERİN AAGRIYOMU?
bendede agrılar oldu elbet sonucta cerrahii işlem cnım ama ben iznim yeterlı degıldı ve yatamadım ve tutmadıda zaten tutmayınca aşı gununden once adet oluyorsun doktorun verdıgı tarıhten 3 gun önce adet oldum ben malesef. ama agrılar belde deıl kasıktaydı benım
gögüslerinı kontrol et şişkin ve basınca agrıyorsa bebek oluşuyo olabilir canım
inşallah rabbim korktuguna ugratmasın
inşallah ben hergun bunları yapıyom size yardımcı olmak istedim yok sa ben zaten okuyom ama herkes benim içinde okusa çok super olurr valaa:):13::13::13::13:![]()