Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

şimdi soğan kürü yapıyorum geçen ayda yaptım on beş gün adetim çok faklı geçti geçen ay çamur gibi kum gib çok değişik ...

asenat sen soğan kürü yaptığın zaman bi değişiklik oldumu ücudunda millet akıntı falan yazmış hep ben bunları yaşamadım sadece adetim farklı geçti bise sıkidrar o kadar

arkadaşlar çıkmam lazım aranıza katıldığım için mutluyum Allaha emanet olun...görüşecez inşaallah:)

asenat sen soğan kürü yaptığın zaman bi değişiklik oldumu ücudunda millet akıntı falan yazmış hep ben bunları yaşamadım sadece adetim farklı geçti bise sıkidrar o kadar

valla bende ilthap gbi yeşil ama cok diil ole bi akıntı geliyo ve acaip bi şekilde lavaboya gidiyorum sureklii baska bişey farketmedim en buyuk etkiyi adet zamanımda bekliyorumm

herkese hayırlı gunler kızlar
ben kırmızılara yakalandım hafta basındanberı ınternetım bıttıgınden haber veremedım sızlere
aysecım eksık kalan sadece yasınlerım ve meryem suresı
kusura bakmayın hakkınızı helal edın
allaha emanet olun
ınternetım yılbasından sonra acılcak anca opuyorum hepınızı

esimle benim dua ettiğimiz iki sey vardı birincisi hayırlı saglıklı bir evlat 2.eskisehire tayinimiznn çıkması esim gusel haberii verdi eskisehire tayinimiz kabul olomuussssssssssss:):)allahım ruyalarımı boşa cıkarmadı şimdi hamilelik haberimi bekliyorumm inşallah oda olurrr:46::46::46::46::46:

hayırlı olsun tayininiz yaklaşıyorsun bursaya

herkese hayırlı gunler kızlar
ben kırmızılara yakalandım hafta basındanberı ınternetım bıttıgınden haber veremedım sızlere
aysecım eksık kalan sadece yasınlerım ve meryem suresı
kusura bakmayın hakkınızı helal edın
allaha emanet olun
ınternetım yılbasından sonra acılcak anca opuyorum hepınızı

canım senin kaç yasin var ben 2tane akşama okurum

esimle benim dua ettiğimiz iki sey vardı birincisi hayırlı saglıklı bir evlat 2.eskisehire tayinimiznn çıkması esim gusel haberii verdi eskisehire tayinimiz kabul olomuussssssssssss:):)allahım ruyalarımı boşa cıkarmadı şimdi hamilelik haberimi bekliyorumm inşallah oda olurrr:46::46::46::46::46:

tatlım hayırlı olsun.hadi bakalım bide bebiş haberi gelir ssenden de inş.

cnm hayırlı olsun tayininiz.inş hayırlı saglıklı evlat haberınıde en kısa zamanda verirsin

Back
X