Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kız allah iyiliğini versin karıştı gene bana sormuşun adet tarihimi benim daha çok var bu ayın 15inde oldum ama ben 2ay önce kürtaj olmuştum eskiden 26-28gün arasında oluyodum normale dönerse adetim 11ocak gibi adetlenirim

ben 8.inde hastalanmassam hamişim inşşşşşş...:49::49::119::119::119:

Selamün aleyküm kızlar :31: Ben hamile değilim :31:

Bugün rüyamda,test yapmışım.İkinci çizgide belirdi birden,şok oldum,çok sevindim.O şaşkınlıkla uyandım.Test yanıbaşımdaydı,yaptım hemen.Malesef tek çizgi.5-10 dk bekledim,hala değişen bişey yok.Üzüldüm kendi kendime kara kara düşünmeye başladım.Rabbim hikmetinden sual olmaz,ama Sen Sana inanmayanlara,Ayetlerinle dalga geçenlere bile rızık evlat verensin;biz ki karı-koca senin istediğin gibi dua ediyoruz,sabah gece durmadan gözyaşıyla dua ediyorum,zikrediyoruz Seni,bizim duamız niye kabul olmuyor,vereceğin evladıda Senin rızana uygun yetiştirmek istiyorum,maneviyatla büyütmek istiyorum,emanetini manevi zırhlarla çok iyi korumak tüm hayalim,niye benim duam kabul olmuyo;madem olumsuzdu sonuç niye gördüm o rüyayı;acaba ben Seni inkar edenlerden daha mı aşağı haldeyim,bu kadar mı derecem kötü,ondan mı kabul olmuyor dualarım.İstediğim bir evlat,Sen ki herşeye gücü yetensin diye düşüncelere daldım.O anda dilime İnşirah Suresi geldi belli belirsiz,

Serh etmedik mi? (Açip genisletmedik mi senin saadetin için) gögsünü.
Ve sirtina agir basan (seni üzüp zayif düsüren) agir yükü senden indirmedik mi?
Ve yükseltmedik mi senin zikrini.
Demek ki zorlukla beraber bir kolaylik var.
Evet o (bir) zorlukla beraber (iki) kolaylik var.
Ohalde bosaldin mi, yine kalk yorul.
Ve ancak Rabbine ragbet et, hep Ona yönel.

Demek ki zorlukla beraber iki kolaylık var....

Üzülmem,kendimi hırpalamam gereken yerde garip bir huzur var şimdi içimde.Namazımı kıldım,duamı ettim.Tevekkül ettim artık.Rabbimin duamızı kabul edeceği güne kadar,sabır ve tam teslimiyet diliyorum Rabbimden....

Artık bana düşen güzelce sabretmek (Yusuf Suresi)

Bugün rüyamda,test yapmışım.İkinci çizgide belirdi birden,şok oldum,çok sevindim.O şaşkınlıkla uyandım.Test yanıbaşımdaydı,yaptım hemen.Malesef tek çizgi.5-10 dk bekledim,hala değişen bişey yok.Üzüldüm kendi kendime kara kara düşünmeye başladım.Rabbim hikmetinden sual olmaz,ama Sen Sana inanmayanlara,Ayetlerinle dalga geçenlere bile rızık evlat verensin;biz ki karı-koca senin istediğin gibi dua ediyoruz,sabah gece durmadan gözyaşıyla dua ediyorum,zikrediyoruz Seni,bizim duamız niye kabul olmuyor,vereceğin evladıda Senin rızana uygun yetiştirmek istiyorum,maneviyatla büyütmek istiyorum,emanetini manevi zırhlarla çok iyi korumak tüm hayalim,niye benim duam kabul olmuyo;madem olumsuzdu sonuç niye gördüm o rüyayı;acaba ben Seni inkar edenlerden daha mı aşağı haldeyim,bu kadar mı derecem kötü,ondan mı kabul olmuyor dualarım.İstediğim bir evlat,Sen ki herşeye gücü yetensin diye düşüncelere daldım.O anda dilime İnşirah Suresi geldi belli belirsiz,

Üzülmem,kendimi hırpalamam gereken yerde garip bir huzur var şimdi içimde.Namazımı kıldım,duamı ettim.Tevekkül ettim artık.Rabbimin duamızı kabul edeceği güne kadar,sabır ve tam teslimiyet diliyorum Rabbimden....

Eslemlivacım bunda da vardır bir hayır canım..inşallah rabbim hamile kaldığın ve bebeğini sağ salim kucağını aldığın zamanı tez zamanda gösterir...sabır zaman en iyi ilaç....rabbim hakkında hayırlısını versin....

ii dk yanlız bıraktık topiği asenatttım ortalığıı karıştırmışşşş.....kız allah iiiliğinii versin güldürdün beniii...göremedim seniii....sensiz bu topik olmaz artık.....ne güzel biraz daha yaklaşıyosun ailene canım bende bursaya geri dönüş yapsam süper olacak

yeni gelen arkadaşımız var hoşgeldin canımm...tez zamanda bebişlerimize kavuşacağız allahın izniylee hamiş haberleriide arrtttı...nazar değmesinnn...

Selam kızlar dün giremedim rahatsızdım..bilgisayarda gözlerimi mahvediyor.....
taylandilekcim gözün aydın olsun..tebrik ederim....Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah....darısı bizlere...
muhatcım 4444tefriciyeye katılmak isterim aslında bana ezberden okuyabileceğim dualar olsa çok daha iyi olur boş zamanlarımda da okurum.....çalışınca zor oluyor..böyle olursa okulda bile boş olduğumda okuyabilirim.....iyi olur....

Eslemlivacım bunda da vardır bir hayır canım..inşallah rabbim hamile kaldığın ve bebeğini sağ salim kucağını aldığın zamanı tez zamanda gösterir...sabır zaman en iyi ilaç....rabbim hakkında hayırlısını versin....

Amin canım hepimize inşaallah.

Uyuşmuş bir haldeyim şuan.Hissizim,duygusuzum.Vücudum tamamen uyumuş sanki,hiçbirşey hissetmiyorum.

kız sen ne zaman geldinn ben yazarkenn yoktun ama :)):52:
:52:

AMMANN girip çıkıyom valla sıkıntı bastı bana ooof hiç kkolu komsum yok ne biçim yere dustukk yaaa poooooooooooooooooooooooffffffff çıldırçıldırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.düğünümü izliyom bende:):70::78::97::97::97::97::118::118::118:

Taylandilek canım hamileymişsin.Rabbim sıkıntısız bir hamilelik geçirmeni nasip etsin,yavrunu sağlıkla kucağına aldığınız günleride göstersin Rabbim. :38:

Allahın izniyle sende o annelik şerefine nail oldun,daha özelsin artık,hamilelerin duası kabul olurmuş,canım lütfen bizim içinde dua et :nazar:

ii dk yanlız bıraktık topiği asenatttım ortalığıı karıştırmışşşş.....kız allah iiiliğinii versin güldürdün beniii...göremedim seniii....sensiz bu topik olmaz artık.....ne güzel biraz daha yaklaşıyosun ailene canım bende bursaya geri dönüş yapsam süper olacak

yeni gelen arkadaşımız var hoşgeldin canımm...tez zamanda bebişlerimize kavuşacağız allahın izniylee hamiş haberleriide arrtttı...nazar değmesinnn...

yav bi iki ay daha burdayız gidersem nasıl giricem buraya yav sizi ozlerim oofffffff naapcamm bennnn :43::43::43::43::5::5::5::5::5:

11.5 yıl dile kolay ne sınavlardan geçtiniz kimbilir Rabbim uzun uzun mutlu yıllar nasip etsin size tabii ki evlatlarınızla birlikte.Hiç ummadığınız bir anda tedavisiz gelen bir mucize nasip etsin Rabbim hepinize inşallah

amiin cumlemize insallah...yillar gecti ama deldi gecti derlerya oyle hayirlisi olsun insallah

:1::1::1: nasılsın cnm karsılasamıyoruz bu ara baya yogunsun heralde

sorma canım bu hafta çok yoğundum cumartesiden beri her gece dışardaydım işte yoğun bugün rahattımda bakabildim bolca topiğe sen nasılsın kuzucuk nasıl

hayırlısı canım ama ne kadar güzel tevekkül etmişsin bende sıkıntılı zamanlarımda hep okurum inşirah suresini

asenat sağolsun çok güldürdü beni bugün

Back
X