Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hanım Allah'ın izniyle burda dua etrafında toplanabiliyoruz. isteyen ya da ilğilenmek isteyen olursa diye bi topik adı paylaşmak istiyorum. bu topikte de 4444 selavati tefriciye okunuyor. listedekiler tamamen bitti ve yeniden yapılıyor. katılmak isteyen arkadaşlar için küçük bir bilgi sadece: "Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye"

Maalesef liste oluşmuş sanırım ve başkasıda alınmıyormuş artık yeni listeye....kolay gele....

bilmezmiyim canım benim.bende ne duyduysam yaptım.yapmaya da devam ediyorum.ne hatimler ne tesbihler Rabbim derecemizi yükseltir inşaalah.ve bir gün bizde alırız bebişleimizi kucağımıza hayırlısıyla.

Mis kokulu,sağlıklı,hayırlı,salih saliha evlatlarımız olacak birgün dimi Seyyan :31: :31:

Aminn canımm,Rabbim herkesin gönlüne göre versin :nazar:

$kurs.webp$son pastel.webpkızlar bunlar benim yaptığım resimler.biri yağlı boya biri toz pastel.e malum aklım fikrim çocuk olduğu için bu resimlerimede yansıyor..............

Hakk şerleri hayreyler
Zannetme ki gayreyler
Arif anı seyreyler
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler

Sen Hakka tevekkül kıl
Teslim ol da rahat bul
Her işine razı ol
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler

Deme niçin şu şöyle
Yerindedir ol öyle
Bak sonunu seyreyle
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler

Her işleri fâyiktır
Birbirine layıktır
Neylerse muvâfıktır
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler

Bir işi murad etme
Olduysa inat etme
Haktandır o, redetme
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler

Hiç kimseye hor bakma
İncitme, gönül yıkma
Sen, nefsine yan çıkma
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler

İbrahim Hakki Erzurumi

AMMANN girip çıkıyom valla sıkıntı bastı bana ooof hiç kkolu komsum yok ne biçim yere dustukk yaaa poooooooooooooooooooooooffffffff çıldırçıldırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.düğünümü izliyom bende:):70::78::97::97::97::97::118::118::118:

komşluk büyük şehir ve çalışan kesim oluncaa daha zorrr....inşallah gittiğin yerde allah iilerle karşılaştırsın....

yav bi iki ay daha burdayız gidersem nasıl giricem buraya yav sizi ozlerim oofffffff naapcamm bennnn :43::43::43::43::5::5::5::5::5:

valla bizde seni çok arıcazzzz:))))yine görüşürüz herşey yoluna girince belki iyi haberlerle gelirsinn....
bişi demediim qııııııı :) sıkılıyom vallaa fenaa fenaa oynatacam ben herhall:):15::15::15::51:

sıkılmak yok artık ufak ufak eşya toplama işine başlasan hiç fena olmazz biraz zaman geçer:52:

bızde ıyıyız cnm sabah bı bas donmesıyle uyandım. yenı yenı kendıme gelıyorum

amannn dikkat ettt yat dinlennn....rutin kontrollerinide ihmal etmee.........sık sık gittt ....allah sağlık sıhhat versin canımm

Bu haftaya kadar hep geç döllenme gözüyle baktım canım.Ama bugün 27.gün,artık geç döllenme bile olması imkansız bence.Varsa çıkardı bugün.Tek şükrettiğim şey,iyiki kan testi yaptırmadım.Ozaman tüm dünya üstüme yıkılacaktı,o daha zor çünkü,yoruyor beklemek.

Canım siz gittiğiniz zaman ne testleri yaptı doktor,nasıl anlaşıldı yani hormon yüksekliği.Ve ne kadar kullandın ilacını,oldu mu faydası.

Benim gecikmelerim olurdu.Geciktiğim zaman düşünmedim hiç hamilemiyim diye,bu seferde düşündüren gecikme değil belirtiler oldu.Aşırı mide bulantısı,sağ yanımda sürekli devam eden ağrılar,baş dönmesi vs vs...Acaba dedirtti bana.Ama demekki nasip değilmiş.

Yarıyıl tatilinde doktora gidicem bende.Ne gerekiyosa yapılsın artık.Bi yerden başlamam gerek.Ama doktordan çok korkuyorum,afedersin alttan muayene şart mı canım.Ben vajinismustum ilk evlendiğim zaman,onun etkisi var sanırım korkuyorum doktordan.Bazı şeyler için test tahliller yapılsa,kist vs içinde ultrasonla bakması mümkün mü sence?

evet geç döllenme bile olsa çıkardıı 27 gün olmuşşş....testte prolaktin,, progesteron..vs yapıldıı ...dediğim gibii bi kutu kullandım takibinide yapmadım kendiliğinden mi düştüü 1 kutuu işe mii yaradıı bilememmm..bir sonraki testlerimde hep düzenlii..
ilk doktora gitsen bile bunlar mutlaka yapılırr......süt hormonu engelliyormuşş....sonraki gecikmelerse strestenn olduuu1 hafta yada 4 gün sonra kesin olurum....

vajinal ulrasonla bakılıyosun tatlımm maaleseffff....belki hamile kalırsak normmale döneriz:34:ilk zamanlar sıkılıyosun ama napıcan sağlık...belirtilerinde sanırıım psikolojikkkk.....belirtii aradığımız için belirti buluyoruzzzz yaşamış birii olarak diyorummm.....bencede artık başlaa

s.a arkadaşlar siteye yeni üye oldum bende inş benide aranoza kabul edersinz. Hz. Allahın izni ile anne olmak istiyorum 2.5 yıllık evliyim dua edin bizede ne olur anakaradan selamlar

aramıza hoşgeldın canım..rabbım tez zamanda yavrunu nasip eder inş..
Yeni listeye ekleyeceğim.allaha emanetsin

Eki Görüntüle 589808 Eki Görüntüle 589807 kızlar bunlar benim yaptığım resimler.biri yağlı boya biri toz pastel.e malum aklım fikrim çocuk olduğu için bu resimlerimede yansıyor..............
:16:

çok güzel
en geç 12-15 aya kendi kızının resmini yapıp koyarsın inşALLAH
niye 12 yada 15 ay
doğunca uyuyacak vaktin kalmayacak :1:
Ezan okundu kızlar,ben çıkıyorum. :16:

Görüşmek dileğiyle,En Emin'e emanetsiniz. :nazar:

Eksik etmeyin dualarınızdan :31:

aminnnn canımmmm :16:

selamınaleykümm canlarr nasılsınız

yasinler okunup bittimi

ben pazartesi falan temizlenirim herhal

bende dün gittim doktora

yumurtalarımın hepsi çatlamış kiss oluşmamış şükür

bu ay ilç kullanmıcam

15.gün başlarsam soğan suyuna başlarım

gerisi ya nasip

Nasılsınız bugun pek gıremedım
eslemlıva canım uzuldum ben hamıleyım haberini beklıyordum hep..
Ama takdır allahın..bı gun nasıp edeecek ınş

slm kızlar naıslsınız baklım ... Maşallah bu ay ne çok hamile kalan olmuş :emir_bebek: :64::64::64: Rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayıda nasip etsin sağlıklı sağlıklı tombiş tombiş bebişleri gelsin inşallah. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ayşecim ben dualarımı bu akşam okucam cnm benimde adımı kırmızıyla boyayabilirsin. Işler bu ara çok yoğun topiğe giremiyorum dualarda bu akşama kalıcak artık.

Herkesi öpüyorum uzun süre daha giremiyebilirim işler çok sıkışık . Herkese kocaman öpücükler:21::54:

allah kabul etsın canım rabbım ne muradın var ıse versın ıns

esimle benim dua ettiğimiz iki sey vardı birincisi hayırlı saglıklı bir evlat 2.eskisehire tayinimiznn çıkması esim gusel haberii verdi eskisehire tayinimiz kabul olomuussssssssssss:):)allahım ruyalarımı boşa cıkarmadı şimdi hamilelik haberimi bekliyorumm inşallah oda olurrr:46::46::46::46::46:

inan çok sevindim.bişeyı gercekten isteyince rabbım nasıp ediyor ıste inş..en yakın zamandada anne olacaksın buna yurekten inanınyoruum

Merhaba arkadaslar bende yasin okumaya katilabilirmiyim?nasil dagitiyormusunuz yoksa nasil oluyor.benimde herkes gibi duaya ihtiyacım var bugün evde test yaptim pozitif çıktı ama kahverengi akintim var .Rabbim hayirlisini versin insallah test tarihimiz 31inde...

Back
X