Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Seyyancımmmmm tablo için hemen doğurmam lazım :9: çok güzeller ya

hadi bakalım her doğurana bir tablo.ee doğurmayana yazık değilmi..hadi onlara da olsun.bu arada ben doğurursam tabi planlar suya.veletle resim yapamam herhalde.................

köpruudenn gectii geliiiiiiiiiiiin kopruudennnnnnnnnnnn:)::::::::46::46::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

sana başlarda kızmıştım biraz üslubun biraz yanlış gelmişti.ama şimdi sen beni gerçekten güldürüyosun.topiğin maskotu oldun kız....eskişehire gidince arayı açma sakın..:13::13::13:

canım ankarada kime gidiyosunn bende ankaradayım daa

iyi akşamlar tatlımm.bende ankarada olmayı inan çok isterdim büyük bir şehirde yaşamak her zaman avantajlı hele hele bizim gibi sorunları olan insanlarda :((ben değilde eşim görünecek canım kaan aydos

sana başlarda kızmıştım biraz üslubun biraz yanlış gelmişti.ama şimdi sen beni gerçekten güldürüyosun.topiğin maskotu oldun kız....eskişehire gidince arayı açma sakın..:13::13::13:

kız beni yanlış anladılar aslında yanlış anlatmıs olabilirim ama kotu niyetli biri diiiliim inann yani etrafmda sevmeyen yoktrr beni ama burda yanlış bir baslangıc yaptım galibaa:):1::1::1::1::1::1::1:

iyii akşamlar kızlar nasılsınızz geliyorum anca okumakla geçiyorr..nekadarda hızla geçiyor sayfalarrr maşalllaaahhh:)))

bu arada genel olarak soruyorum çörek otu balı karıştırıp yiyenler olmuşmuydu canlarım aranızda.. ben bu ayy yemiştimm inanılmaz bel ağrısı yaptı bendee acaba onlamı alakalı çünkü hiç bir ayy düşük hariç bu şekil belim ağrımamıştı regli zamanı kafama takıldı fazlamı çalıştırdıkk nettdikk yumurtalıkları :)

şimdi yoksun ama bananneeeeee ben tablo istiyom ben dogrunca bana da yollaa neolurrrrrrrrrrr :( imzanıda at hee:52::52::52::52::1::1::1:mucuuk mucuukkk:54::54::54:opuyom senii gusel ressamım

iyii akşamlar kızlar nasılsınızz geliyorum anca okumakla geçiyorr..nekadarda hızla geçiyor sayfalarrr maşalllaaahhh:)))

bu arada genel olarak soruyorum çörek otu balı karıştırıp yiyenler olmuşmuydu canlarım aranızda.. ben bu ayy yemiştimm inanılmaz bel ağrısı yaptı bendee acaba onlamı alakalı çünkü hiç bir ayy düşük hariç bu şekil belim ağrımamıştı regli zamanı kafama takıldı fazlamı çalıştırdıkk nettdikk yumurtalıkları :)

valla masallah bize ne duysak yiiyoozz masallahhhhhhhhhhhhh:):):):1::1:

Back
X