- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız beni yanlış anladılar aslında yanlış anlatmıs olabilirim ama kotu niyetli biri diiiliim inann yani etrafmda sevmeyen yoktrr beni ama burda yanlış bir baslangıc yaptım galibaa:)![]()
Bende iyi olmaya çlaışıyorum canım iş güç hayat mücadelesi işteİyiyim cnm cok sukur.sende iyisindir insallah
Candan Ablayla bugün konuştumCandan abladan haberi olan var mı nerelerde ya iyidir inşallah hoş sohbetini özledikkk bu arada
Hadi gzözünüz aydın canım darısıda bebeğinin olmasınaesimle benim dua ettiğimiz iki sey vardı birincisi hayırlı saglıklı bir evlat 2.eskisehire tayinimiznn çıkması esim gusel haberii verdi eskisehire tayinimiz kabul olomuussssssssssss:):)allahım ruyalarımı boşa cıkarmadı şimdi hamilelik haberimi bekliyorumm inşallah oda olurrr![]()
A.s hoşgeldin aramızas.a arkadaşlar siteye yeni üye oldum bende inş benide aranoza kabul edersinz. hz. Allahın izni ile anne olmak istiyorum 2.5 yıllık evliyim dua edin bizede ne olur anakaradan selamlar
Hayırlı geceler helal olsun sende helal et bekleriz kısa süre sonraherkese hayırlı gunler kızlar
ben kırmızılara yakalandım hafta basındanberı ınternetım bıttıgınden haber veremedım sızlere
aysecım eksık kalan sadece yasınlerım ve meryem suresı
kusura bakmayın hakkınızı helal edın
allaha emanet olun
ınternetım yılbasından sonra acılcak anca opuyorum hepınızı
ben hamıleyım cnm karıstırdın heralde
A.s canım.Bütün dualar sureler çok güzel tabiki.Ama bu inşirah suresi sanki bizleri anlatıyor.Çok etkiler bu sure benideSelamün aleyküm kızlarBen hamile değilim
Bugün rüyamda,test yapmışım.İkinci çizgide belirdi birden,şok oldum,çok sevindim.O şaşkınlıkla uyandım.Test yanıbaşımdaydı,yaptım hemen.Malesef tek çizgi.5-10 dk bekledim,hala değişen bişey yok.Üzüldüm kendi kendime kara kara düşünmeye başladım.Rabbim hikmetinden sual olmaz,ama Sen Sana inanmayanlara,Ayetlerinle dalga geçenlere bile rızık evlat verensin;biz ki karı-koca senin istediğin gibi dua ediyoruz,sabah gece durmadan gözyaşıyla dua ediyorum,zikrediyoruz Seni,bizim duamız niye kabul olmuyor,vereceğin evladıda Senin rızana uygun yetiştirmek istiyorum,maneviyatla büyütmek istiyorum,emanetini manevi zırhlarla çok iyi korumak tüm hayalim,niye benim duam kabul olmuyo;madem olumsuzdu sonuç niye gördüm o rüyayı;acaba ben Seni inkar edenlerden daha mı aşağı haldeyim,bu kadar mı derecem kötü,ondan mı kabul olmuyor dualarım.İstediğim bir evlat,Sen ki herşeye gücü yetensin diye düşüncelere daldım.O anda dilime İnşirah Suresi geldi belli belirsiz,
Serh etmedik mi? (Açip genisletmedik mi senin saadetin için) gögsünü.
Ve sirtina agir basan (seni üzüp zayif düsüren) agir yükü senden indirmedik mi?
Ve yükseltmedik mi senin zikrini.
Demek ki zorlukla beraber bir kolaylik var.
Evet o (bir) zorlukla beraber (iki) kolaylik var.
Ohalde bosaldin mi, yine kalk yorul.
Ve ancak Rabbine ragbet et, hep Ona yönel.
Demek ki zorlukla beraber iki kolaylık var....
Üzülmem,kendimi hırpalamam gereken yerde garip bir huzur var şimdi içimde.Namazımı kıldım,duamı ettim.Tevekkül ettim artık.Rabbimin duamızı kabul edeceği güne kadar,sabır ve tam teslimiyet diliyorum Rabbimden....
Artık bana düşen güzelce sabretmek (Yusuf Suresi)
AminnnGülüün annelerrrrrr guluuuuunn rabbim aglatmasınnnnn![]()
Canım çok gzüel olmuş ellerine sağlık demek sende resimde yeteneklisin inşllh bebeklerinede yapmak nasip olurEki Görüntüle 589808 Eki Görüntüle 589807 kızlar bunlar benim yaptığım resimler.biri yağlı boya biri toz pastel.e malum aklım fikrim çocuk olduğu için bu resimlerimede yansıyor..............
Hoşgeldin aramızaBende iyi olmaya çlaışıyorum canım iş güç hayat mücadelesi işte
Candan Ablayla bugün konuştum
Hadi gzözünüz aydın canım darısıda bebeğinin olmasına
A.s hoşgeldin aramıza
Hayırlı geceler helal olsun sende helal et bekleriz kısa süre sonra
A.s canım.Bütün dualar sureler çok güzel tabiki.Ama bu inşirah suresi sanki bizleri anlatıyor.Çok etkiler bu sure benide
Aminnn
Canım çok gzüel olmuş ellerine sağlık demek sende resimde yeteneklisin inşllh bebeklerinede yapmak nasip olur
5677]Merhaba arkadaslar bende yasin okumaya katilabilirmiyim?nasil dagitiyormusunuz yoksa nasil oluyor.benimde herkes gibi duaya ihtiyacım var bugün evde test yaptim pozitif çıktı ama kahverengi akintim var .Rabbim hayirlisini versin insallah test tarihimiz 31inde...
iyi akşamlar tatlımm.bende ankarada olmayı inan çok isterdim büyük bir şehirde yaşamak her zaman avantajlı hele hele bizim gibi sorunları olan insanlarda(ben değilde eşim görünecek canım kaan aydos
hadi bakalım her doğurana bir tablo.ee doğurmayana yazık değilmi..hadi onlara da olsun.bu arada ben doğurursam tabi planlar suya.veletle resim yapamam herhalde.................
ii akşamlarrr canımm ii mii kötüümüü bilemedimmm.....hep tavsiye edilen ii doktorlara gittikk benim yıldıızım bir türlüü barışmadıı....sağolsun tarık beyede tesadüf gittiilkk onuda çok ii bilmemm şansımıı denemk istedimm..başta herşey iii idi.ama bilgi vermedekii sorumsuzluğuuu çıldırttı benii...2. kez tekrar size döneriz deyip resmen salladılar benii...asenatın dediği gibii herşeyy köprüyüü geçene kadar maalesef ...evet seçenek çokkkkk...evimiz yakın...gidip gelme konusunda ama gel görkiii yıpranan yine biz oluyoruz...paranla rezil olmak değilde nedirr....bilmiyorum yaa bu doktorlara hiç güvencem kalmadı artıkk..buralarda yenii sayılırım ..kimseyii bilmiyorummm yine kurbanlık koyun gibiii birinde şansımızı mı denicezz hiçç bilmiyorumm.....nette araştırmada yapıyorum...bana ii olan sana kötüü ,,bana kötü gelen sana iyii dir...bu işler nasip ve şansss....yorumlarda pek sağlıklı olmuyorr haliylee..işleyişlerimii böylee anlamadım gittii....muayeneler 10 dk dünyanın parasını alıyorlarr..inşallah kendiliğinden olurr herkesinnn allah kimsenin elinede düşürmesin.....sizde tedavinizde inşallah olumlu sonuç alırsınızz......rabbim hepimize yardım etsinnn..
ammaaaaaaan sen yeter doğurrr...tablo bahaneee...gerçii tablolarıı çok severimmm sende başarılısın bu konuda kendini oyalamak içinn ii bir fırsattt....öğretmen falan mıydın yoksaa kursa mı gittinn...fırçana nazar değmesin canımm
![]()
Hoşgeldin aramıza![]()
kızlaaaaaaaarr
masallah herkes burda ama ben çıkmak zorundayım
Bu arada listemızde eksık çok yardım etmek ısteyenlerı beklıyorum
hayırlı gecelr olsun inş.gecenız nurlu olsun ıns![]()
bahar nasılsın canım çıkmadan bir hatrını sorayım istedim.
Seyyan yetengınden dolayı seni takdir ediyorum arkadasımm:):)::)benimde resmimi yapp resmi çizilesi kadınım ayııpsınn kardes:)