Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Arkadaşlarım sayfaları okumadığım için kimseden de haberi olmuyot

ayşşşee

canı inşalah güzel haberler verirsin bize

bu arada ecrin arkadaşımıza yasin okuyosunuz herhal

niçin okuyosunuz bende okuyum

bebeğimin olması ıcın 500 yasın okutuordum canım saolsun arkadaslarımızda yardımcı oluyorlar eğer almak ıstersen sende cok mutlu olurum canım özelıne msj attım zaten canım

evet bende o yüzden kays koydum rumuzumu zaten bi de bunu herkes bilmiyor çoğu kayserilimisin diyo:)))

canım bide eşim hafız demiştin ya hani. o arkadaşımın eşi de hafızdı. tamam kesin bu benim arkadaş dedim:)

canim seni cani gonulden alkisliyorum...cok cesur bi kadinsin...inana bana ve burdaki herkese cok cesaret veriyorsun insallah olucak...canim yaa ben yumurta beyazini bi kez daha sordum..o doktor demiski bir insan hiiiiic spermi olmasa ve 40 gun yumurta beyazini icse spermi cikar demis.....ama esimin amcasi yapmadi aksine kendini hep birakti Allaha yonelmedi hala alkol aliyor isyan ediyor gibi bisey Allah yardimcisi olsun,,ama hiic guclu deyilmis

kızlar brokoli yedirin eşinize. hanımlar 1.000.000 la gelen mucize diye bi topik var nolur okuyun. sperm sayısı 0 iken kadın hamile kalmış. imkansız diye bişi yok.
kızlar ben bu hafta adetliyim napıcaz. duaları benim için bir başkası okuyabilirmi yani ağır gelmezse bir kişi alsın bende onun yerine okurum olurmu yada paylaşırmısınız nasıl yapcaz :3:
canım ben 2 yasinini okurum
TEVAFUK OLMUŞ İŞTE.... siz nevşehirdemisnz

hayır:D kırşehirde okudum.

ayy oku oku bitmediii ne ara yazdınız ayolll....kızlar hepinizi öpüyorum...herşey gönlünüzce olsunn.....allah teez zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin....hamişlerde allahın izniyle sağlıkla kucağına alırlarr ...allah dualarımızı kabul etsinn

pekı arkadasım:)) evet kızlar bebeğim olması ve eşimin testınde sperm cıkabılmesı nıyetıyle 500 yasın baslattım ve eksığım var almak ısteyen olurmu aranızda herkese 1 tane dusuo alamazsanızda ALLAH razı olsun

canım bugün sağ salim okuudm 1 yasininii....allah sağlıklı hayırlı evlat versinn.....

bende katılmak istiyorum... 1 tane yasin okurum nasipse Allah kabul etsin.. banada dua etmeyi unutmayın günüm geçti yarın test yapacam inş. güzel sonuç olur

merhaba canım bizim listeye katılacaksan ayşe ekliyorr...allah tez zamanda gönlündekini versinn...

Kızlar şimdidn günaydın..... Hayırlı sabahlar.... Ben ancak öğlene doğru gelirim ben gelene kadar 20 30 sayfa yazmış olusunz siz zaten ben onları okuyana kadar ikndi olur sonra ben çıkaım siz yine tam gaz yazarsınz ve bu böylece devam eder yarın gece görüşmek üzere.... Sizce ben hamilemiyim belimde hafif bi ağrı var göğüslerimde sızı bide etrafı sivilce gibi belli oldu 2 ocakta test yapmam lazım amaaan ne karışık bi mesaj oldu demi neyse anlarsınz siz herhalde gece vakti bu kadar yazılıyo ii geceler anacııımmm:))))

ben bakana kadar akşam oldu:1:...iii akşamlar canımm sayfa konusunda haklsıın ......canım belirtiler pek belli olmuyorr....olabilirsinde olmayabilirsinde....yarın ii haberlerinii alıırz inşallahh....allah gönlüne göre versin..

suan cıkmam lazım..daha sonra tekrar girecem ınsallah..
ama dualarımız cok eksık persembe gunu bıtmıs olsa cuma öglen bağışlardım..
lutfen kızlar okumaya gayret edelım
topkte olmayan arkadaşlarada dua edıldıgı ıçın ıns bana bızım lıste ıcın okudum dıyenlerı eklememezlık etmemısımdır
bıde bı arkadas katılmak ıstemıs bızım dualaramı anlamadım
inş.tekrardan yazar
mıdem bulanıyo bel agrımda devam edıyo..

ayşecim ii dinlenn seninde test günün yarınn...değerlerin eminim yükselmiştirr...dualarımız seninlee nazar boncuğunu eklemeye az kaldıı:nazar::emir_bebek:

s.a hayırlı akşamlar kızla bu gün pek harketli deil burası yılbaşı sendromu mu acaba ...

a.s canımmii akşamlarrr bende yenii açabildimm sayfalarıı okuyayım derkenn ancakk vallaaa.....yılbaşıı tatil yaaa bugünn....benim koca evdeydii film falan izledikk:52:.....sen yanlızsın galibaa.....kızlarda firarda zatenn....:1:akşam oldumu dolarlar buraya hadi ben kaçtımm....görüşürüzz....:34:

Son düzenleme:
ayy oku oku bitmediii ne ara yazdınız ayolll....kızlar hepinizi öpüyorum...herşey gönlünüzce olsunn.....allah teez zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin....hamişlerde allahın izniyle sağlıkla kucağına alırlarr ...allah dualarımızı kabul etsinn

canım bugün sağ salim okuudm 1 yasininii....allah sağlıklı hayırlı evlat versinn.....

merhaba canım bizim listeye katılacaksan ayşe ekliyorr...allah tez zamanda gönlündekini versinn...

ben bakana kadar akşam oldu:1:...iii akşamlar canımm sayfa konusunda haklsıın ......canım belirtiler pek belli olmuyorr....olabilirsinde olmayabilirsinde....yarın ii haberlerinii alıırz inşallahh....allah gönlüne göre versin..

ayşecim ii dinlenn seninde test günün yarınn...değerlerin eminim yükselmiştirr...dualarımız seninlee nazar boncuğunu eklemeye az kaldıı:nazar::emir_bebek:

a.s canımmii akşamlarrr bende yenii açabildimm sayfalarıı okuyayım derkenn ancakk vallaaa.....yılbaşıı tatil yaaa bugünn....benim koca evdeydii film falan izledikk:52:.....sen yanlızsın galibaa.....kızlarda firarda zatenn....:1:akşam oldumu dolarlar buraya hadi ben kaçtımm....görüşürüzz....:34:

ben yalnız değilim eşim sürekli evde çünki müezzin olarak hizmet ediyo bide köyde hizmet ediyoruz pek bi meşgalemz yok anlayacağın film izlemeyi seven arkadaşlar amir khan ın filmlerini tasiye ederim üç idiots hele mükemmel bi gil the zamaan pare de ayrı bi güzel bi ghajini var hint filmi bliwoddd :) ama süper filmler üç idiots izlemyen kalmasınnn izlemeyen pişman olur okadar deyim yani....

kızlar brokoli yedirin eşinize. hanımlar 1.000.000 la gelen mucize diye bi topik var nolur okuyun. sperm sayısı 0 iken kadın hamile kalmış. imkansız diye bişi yok.

canım ben 2 yasinini okurum

hayır:D kırşehirde okudum.

bendesivasta okudum ne bölümünü okudun

ecrin ecrin ecrin ecrin ecrin ecrin

canım okurum tabiii

inşallah hayırlısıyla ALLAH ım dualarını kabul eder
tamam okurum inşALLAH

mesaj kutunu boşalt

cevap atamıyorum

Yeni yılı kırmızılarla karşıladım ve çok üzgünümmm :43:Bu hafta bana okunuyor ama ben okuyamıyorum daha 4 gün vardı erken oldum adet olduğuma mı yanayım duaları okuyamadığıma mı :43::43::43: Bana düşeni okumak isteyen var mı arkadaşlar Ya Varis çekilebiliyor onu çekerim hatta okuyacak olan arkadaşın hakkını da alayım gerçekten çok ama çok üzgünümmmm
Canım sağlık olsun üzme kendini inşallh bizlerinde bir gün güzel haberi olur:16:
Allah'ım darda koymasın sizleri canım.Dualarım hep sizlerle en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana da burda ki diğer arkadaşlara da Yüce Mevlam AMİN
Aminnn canım:16:
hepinizden allah razı olsun tektek yazamdım
suan ıcn cıkmam gerekıyo ..ıns rabbım nasıp edecek hepimiz bı gun anne olacagız allahın ıznı ıle ..
benım ıcın ya da bıbaskası ıcın dua eden dıılllerınız dert görmesın
rabbım cennetıne alsın hepinizi ınş
Sendende canım:16:Amin inşallah:34:
allahım ya acaip bi akıntım varr:(

Geçmiş olsun doktor birşey vermedimi akıntı için yoksa daha yenimi başladı:44:

Edebiyat okudum.sen ne okudun canim

ahhh ahhh ne güzel bi bölüm okumuşsun bilmem sen ne düşünüyorsun ama osmanlıca arapça divan süpr bi bölüm ama ben sigortacılık okudum hayalim tarih yada edebiyettı ama meslek lisesi takıntısı vardıya banada takıldı işte neyse yaaa şimdi iskender pala bir numaralı adamım... kaçırmamaya çalışıyorum kitaplarını öle işte nazan bekiroğlunu da severim

Geçmiş olsun doktor birşey vermedimi akıntı için yoksa daha yenimi başladı:44:[/QUOTE]

ya hastalancam 4 gun sonra ondan mı bilmiyom hastalandım sanıp korkuyla bakıyoom:)

ahhh ahhh ne güzel bi bölüm okumuşsun bilmem sen ne düşünüyorsun ama osmanlıca arapça divan süpr bi bölüm ama ben sigortacılık okudum hayalim tarih yada edebiyettı ama meslek lisesi takıntısı vardıya banada takıldı işte neyse yaaa şimdi iskender pala bir numaralı adamım... kaçırmamaya çalışıyorum kitaplarını öle işte nazan bekiroğlunu da severim

nazan bekiroğlunun "nar ağacı" kitabını okudum güzel tavsiye ederim...bende tarih okudum ve osmanlıcaen çok sevdiğim dersti.ama şimdi çok fazla bişey kalmadı malesef...ne güzel fermanları okuyorduk.ama şimdi okulda neyle uğraşıyom...

Geçmiş olsun doktor birşey vermedimi akıntı için yoksa daha yenimi başladı:44:

ya hastalancam 4 gun sonra ondan mı bilmiyom hastalandım sanıp korkuyla bakıyoom:)[/QUOTE]

ben geçen ayda kullandım soğan suyu hastalanmadan bi beş gün önce falan sanki hasta olcakmışım gibi idi vücudum kaslarım falan sonra hasta olunca çok değişik geöti kum gibi çamır gibi acaip bişe ağrıda muhtemelen ondandır...

Back
X