Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiki kitaplar var muhatcım...bana milyonları değilde bana dünyalar dolusu kitap verselerrr....ne güzel olurdu....içinde kaybolmak isterdim...muhatcım edebiyat öğretmenliği yapıyormusun???
Hocam dersanede çalışıyorum(simdilik:)
canım senin işin daha zor...Allah kolaylık versin..devlete geçmeyi düşünmüyor musun???eşim bana dersanedeki sınıflarda öğretmen kürsüsü yokmuş dedi öğretmen dersteyken oturmasın hep çalışsın diye doğru mu bu yaaaaa????...eğer böyleyse saçmalık çalışmayan yine çalışmaz...kürsü mü yani bizi çalıştıran....ben genelde oturamıyorum zaten...bir yerden sonra sözel olunca çocukların ilgisi dağılıyor mecburen aktif olmak zorunda kalıyorsun....bir ara derse 7:30 giriryorduk çocukların hepsi sabahın köründe uyuyordu..napayım bende fıkra anlatıyordum ..ilgilerini çekecek haberler veriyordummm...ondan sonra derse başlayabiliyordum......kolay gelsin tatlım sana.... ne olursa olsun öğretmen hep suçlu oluyor....öğrenciler o kadar rahatki rahatlıklarını şu sözlerle ifade edebiliyor" niye çalışmadın yada ödevini yapmadın diye sorsan cevap "ben ergenim sorunlarım var "deyip geçiştirmeye çalışıyorlar sanki bizler ergen olmadık.....
selam millet nasılsınızz ??ben bugün evde olmanın keyfini çıkardımmm vallaa çok güzelll hafta içide apayrı güzelll....havada süperdi bugünnn tadını çıkardıkk:)
Canım insan isterse herşeye zaman bulabiliyor..bak ben bir yandan okul işleri bir yandan ev işleri biryandan bu foruma takılıyom burdaki dualarımı okumaya çalışıyom yardım etmeye çalışıyom okuyamayanlara yada yardım isteyenlere.....bir yandan doktor işi ne olacak onu düşün....ama kitap okumayı bırakmayacammmm.....zaman bulabiliriz.ve bulmalıyız bence....biz okuyalımki yarın evlatlarımız olduğunda inşallah bizi örnek alırlar....
:) hoşgeldiinnnnnn
hoşbuldukkk canımmm bu beişş ne kadar datlııı kızzzzzz
evett canımmm çok sekerrmasallahhh
inşallah yaa nezaman gelcek bilmiyorumm senin nekadar var adetine:)
iyiki kitaplar var muhatcım...bana milyonları değilde bana dünyalar dolusu kitap verselerrr....ne güzel olurdu....içinde kaybolmak isterdim...muhatcım edebiyat öğretmenliği yapıyormusun???
hayırlı akşamlar ayşecim nasılsın bebeiğimz nasıl rahatsz ediyormu seni..
ben yalnız değilim eşim sürekli evde çünki müezzin olarak hizmet ediyo bide köyde hizmet ediyoruz pek bi meşgalemz yok anlayacağın film izlemeyi seven arkadaşlar amir khan ın filmlerini tasiye ederim üç idiots hele mükemmel bi gil the zamaan pare de ayrı bi güzel bi ghajini var hint filmi bliwoddd :) ama süper filmler üç idiots izlemyen kalmasınnn izlemeyen pişman olur okadar deyim yani....