- 22 Ekim 2012
- 3.311
- 24
- 108
ayynenn yaa benimde oleee ama allahın izni ile hamilesin gibi gelio banaa
canım özel mesaj kutuna bakarmısın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayynenn yaa benimde oleee ama allahın izni ile hamilesin gibi gelio banaa
allah kabul etsın canım..
ne yaptın duaların tamamlanıyormu
evet canım hepınızın yardımlarıyla tamlanıyor yavas yavas ALLAH hepıınızden razı olsun canlarımm
yanı adet olacakmıs gıbı çok afedersın rahmıme agrı atıyo bazen kasıklarım agrıyo..ama genel olarak bel agrım var bazen mıdem eksıyo canım
evet canım hepınızın yardımlarıyla tamlanıyor yavas yavas ALLAH hepıınızden razı olsun canlarımm
canım stresini o kadar iyi anlıyorum ki birşeyin sonucunu beklemek çok zor.sürekli kendini dinliyosun.sana diyeceğim kendini olumsuz düşünceyede fazla kaptırmışsın. güzel düşün.ne bileyim değerin yükselecek gibi geliyor çünkü tutmamış olsaydı sonuç tamamen negatif çıkmazmıydı.yarını ben de sabırsızlıkla bekliyorum senin adına ve dualarım seninle.yarın sabah erken çıkmam gerekiyor evden.ama geldiğim gibi topikte senin hamişler listesinde adını görmeyi umut ediyorum.ve Rabbimden diliyorum.hepimiz için.
rabbım kabul etsın ıns bagışlamasını kım yapacak canım
canım özel mesaj kutuna bakarmısın.
yarın vakıfta duam var canım.yardım için de biraz erken çıkmam gerekiyor.ıns canım guzel haberler verebılırım ınş..
nasıpse aksam haber verebılırım ..sabah nereye gıdeceksın
onu hıc dusunmedım canım benbutun dualarım toplandıktan nsra nasıl olacak sımdı yardım edermısın bana
yarın vakıfta duam var canım.yardım için de biraz erken çıkmam gerekiyor.
seve seve canım benım ıstersen bı sen bı de ben duasını yaparız olurmu
olur canım anlastık seve seve :))
ne vakfı canım ..merak ettım ne guzel ya sen mı dua edıyorsun anlatabılırmısın bıraz
bı de tamamlandıgı zaman marketten bıraz kek al çocuklarada dağıt sevındırmıs olursun o gunde duasını yaparız ıns
yok canım ben etmiyorum.vakıfta hanımlara ayrı ayrı kurslar var.dikiş,resim ,rölyef,arapça ,hadis dersi vs.vs.her ay da bir kere oraya gidip hamur işleri yapıp dua ediliyor.ve onlar ikram edilip kalanlar satılıyor.vakıf hayrına.çünkü bu verilen dersler ücretsiz ve herkese açık.o yüzden oraya yardım amaçlı etkinlikler yapılıyor ara sıra.ben çalışmadığım için ara sıra katılıyorum.
tamam canım dedıın gıbı yaparım :)
canım 2 meryem 2135tane de tefriciyem eksik Rabbim okuyan okumayan herkesten razı olsunAmin canım....vck cim duaların ne durumda tatlım ne kadar kaldı???bilgilendirirsen sevinirim....öptüm.
amin canım bizimde sınavımız buymuş Rabbim insanları en çok sevdiği şeyle sınarmış inşallah bu sınavı yüz akıyla geçenlerden oluruz.arkadaşınında bebeği hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağına alsın inşallah darısı isteyen herkesin başınahz Allah kimseye atamasın evlat. ben 2.5 yıllık evliyim bi arkadaşım dokuz yıldan sonra hamile kaldı gelecek ay doğum yapacak darısın tüm istyenlerin başına hayırlı bi şekilde inş...
canim seni cani gonulden alkisliyorum...cok cesur bi kadinsin...inana bana ve burdaki herkese cok cesaret veriyorsun insallah olucak...canim yaa ben yumurta beyazini bi kez daha sordum..o doktor demiski bir insan hiiiiic spermi olmasa ve 40 gun yumurta beyazini icse spermi cikar demis.....ama esimin amcasi yapmadi aksine kendini hep birakti Allaha yonelmedi hala alkol aliyor isyan ediyor gibi bisey Allah yardimcisi olsun,,ama hiic guclu deyilmis