bes tanesinide ben okusam olmuyormu tatlim ne zamana kadar?
canım bu 500 kısıye dusuo yanı dua zıncırı olusturuyoruz bı bakıma.. haftasonuna kadar toplamaya calıısyorum canım eğer dağıtamıcam dersende 1 tane alsan olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bes tanesinide ben okusam olmuyormu tatlim ne zamana kadar?
haklısın canım 9 ay boyunca bı telastır gıdıyo hamılelerde .. ıns hersey yolundadır tatlım..eger bende hemıleysem doğumumuz aynı zamanlaaarda olacak allahın ıznı ıle
canım bu 500 kısıye dusuo yanı dua zıncırı olusturuyoruz bı bakıma.. haftasonuna kadar toplamaya calıısyorum canım eğer dağıtamıcam dersende 1 tane alsan olur
allah razı olsun canım benım.bu arada adet olmussun rabbım en yakın zamanda yuzunu guldurur ıns..ama içimden bişeyler yakın zamnda bebiş haerını alacagız dıyor
canim bende hamileyim diyorum ama icim yinede rahat degil bossa dis gebelikse falan diye ama Rabbime siginiyorum hayirlisi olsun hakkimizda...
merhaba canlarımmm
hayırdır bu 500tane olan ne acaba bende okuyayım mı bilgilendirirseniz
ayşe bugün çarşambaaaa ne yaptın acaba çok merak ediyorummm
[sıze=3]ah kuzum benim rabbim hepimizin bebiş haberini duymayı nasip etsin inşallah.hepinizi çok seviyorum ve hiç birinizin bebiş konusunda boynu bükük kalsın istemiyorum rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize.amin[/sıze]
[sıze=3][/sıze]
canım merhaba ben burdayım test aksam yapacağım hayırlısı rabımden
bu arada nasılsın
iyiyim çok şükür canım seni merak ediyorum inşallah iyi haberler vereceksin bize akşam rabbimin izniyle sen nasılsınnnn
bizim test sonucu çıkmış biraz önce görüştüm hastaneyle ancak cuma günü alabilirsiniz dedi sonuçları alıp dr.a göstereceğiz inşallahhh
bakalım hakkımızda hayırlısı çok heyecan yaptım bende
ecrincim yasin mi okunuyor senin için istersen bende bi tane alayım
İnş sağlıklı hayırlı bir hamilelik geçirirsin canım.Kötü şeyler getirme aklına hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
bir kac kisiye sorayim canim haberdar ederim seni
olur canımm pekı etrafında dağıtabıleceın kışı varmı_?
inş.canım allah razı olsun..ıyıyım sukur..
Inş ıyı haberler getırırsın bızlere..dua et canım ıns bi problem çıkmayack
Allah razı olsun canım senden.. pekı nezaman haber verebılırsın
canım ekledım..ayşecim listeyi göremedim ama ben 2 tane yasin okudum. Ya varisleri tamamladım şu anda meryem suresine başladım allahın izniyle bitiririm. Tamamladı diye yazabilirsin. Akşam da test yapacakmışsın inşallah hayırlı haberlerini alırız. Evdeki testlerden yapacaksak testten 2-3 saat önce sıvı tüketmeyi bırakıp idrarını da tutarsan daha doğru sonuç veriyormuş. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.allaha emanet olun.