Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben bebeğimin olması nıyetıyle 500 yasın okutuyorum herkese 1 tane duuso almak ıstermısın canımmm
bence özelden yaz burdan gormeyebilir
işi garantıye aldın demek![]()
ya evet canım keske hepımız hamıle kalsaydık neguzel olurdu bebişlerimizi konusurduk :)
ayseeeeeeee sonucc belli oldumu hamileymişssiin:):) cevvapp yazsın bilennn:)
korkma canım benım hayırlısı ınş. itikatlı ınsansın inşallah olmasada sağlamsınıns canım ama umutsuzum acıkçası çunku catlatma ıgesı degrleri yukseltirmıs.. Korkuyorum ya
canım ben bebeğimin olması nıyetıyle 500 yasın okutuyorum herkese 1 tane duuso almak ıstermısın canımmm
yaaa iiyii düşünnnnnnnnnn iiiyi olsunnn
korkma canım benım hayırlısı ınş. itikatlı ınsansın inşallah olmasada sağlamsın
ayrıca tutmayan aşıdan sonra doğal yolla kalanda cok kişi var ignenin etkisi devam ediyo ya dıger ayda dr un söyleedımı?
canım ben okurum mesajın geldı ama gerı yanlış msj yolladım sana şimdide 10 dk da yollayamıyoum
ben okurum görürsen burdan cevap yazda boşa mesajı beklemıyım
korkma canım benım hayırlısı ınş. Itikatlı ınsansın inşallah olmasada sağlamsın
ayrıca tutmayan aşıdan sonra doğal yolla kalanda cok kişi var ignenin etkisi devam ediyo ya dıger ayda dr un söyleedımı?
Canım ben okurum mesajın geldı ama gerı yanlış msj yolladım sana şimdide 10 dk da yollayamıyoum
ben okurum görürsen burdan cevap yazda boşa mesajı beklemıyım
canım 2 meryem 2135tane de tefriciyem eksik Rabbim okuyan okumayan herkesten razı olsun
amin canım bizimde sınavımız buymuş Rabbim insanları en çok sevdiği şeyle sınarmış inşallah bu sınavı yüz akıyla geçenlerden oluruz.arkadaşınında bebeği hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağına alsın inşallah darısı isteyen herkesin başına
teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun.haklısın arkadaşım cesur bir kadınmışım bunu zamanla anladım
canım ne yapayım Rabbimden gelene boynum kıldan ince Allah muhafaza yoksa kaybedenlerden olurum.canımcım Rabbim inşallah şifamız nerdeyse bulmamızı nasip etsin .Rabbim amcanızıda hidayete erdirsin belki bebek için olmasada ahireti için kurtuluşa ermesini nasip etsin amin
ecrin 23 canım bu topikten dua edenlerin isimlerini yazayım belki senin gözünden kaçmışta olabilir
1-esmacvs
2-esikrtld
3-kays
4-turkuaz8
5-nekadarzor
6-ssönmez
7-reyyan1988
8-seyyan
9-nilda015
10-cemrem29
11-pıtırcık_43
12-teacherof
yok canım dr. Böyle bısey söylemedı..ama yumurtalar ilaçlarla uyarıldığı ıcın tedavıye ara verildigi ayda çoğu hastam hamıleyım dıye geldı dedi
ecrin canım diğer topikten arkadaşım "encan" sana 1 yasin okuyacak tatlım haberin olsun......
canim listeye beni de ekler misin.10 tane dagittim
Canim listeye beni de ekler misin.10 tane dagittim