Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ayse cim korkma balım. iyi düşün iyi olsun. :nazar::emir_bebek:
kese benim bildiğim bchg değerin 1000-1500 olunca muhakkak görünüyor olmalı.
bhcg artışın 2 kat şeklinde olmalı.
istirahat ederek geçir balım ilk 3 ayını. düşük riski ilk 3 ay yüksektir en çok. her gün 2 bardak sütünü iç muhakkak.
doktor da sana folik asit verecektir diye tahmin ediyorum. eğer daha önce vermediyse.
miden bulanırsa da az az ama sık sık ye canım.
herkesin bulantısına farklı şeyler iyi gelebilir deneyerek test edersin. :16:

vck canım istersen bana 100 yaz canım. ama ben akşam iş çıkışı okuyabilirim sana da muhakkak haber veririm. eğer bugün bitmezse sen yaz ben gene yarın filanda okurum.

bugun pek kötüyum dünden beri yarın adet olmam gerek psikolojım tavan yaptı gene sürekli ağlıyorum. :(
yarabbim akranlarımızdan geri koymasın bizi, kucagımızı boş burakmasın. salih ameller işleyecek hayırlı evlatlar versin,evlatla sınamasın nolur. ablamın hamile oldugunu öğrendim bugün hem deli gibi mutluyum bi yigen daha olcak hemde kendime üzülüyorum. hepiniz yakınlarınıza yaşadınız bu duyguyu kıskanmak deil bu yada istememek deil biliyorsnuz. galiba artık gücüm tükeniyor :(

canım lutfen uzme kendını rabbımdne bu guzel cuma saatınde dılerım en yakın zamnda nasıp eder..
ben asılamadan umutlu değildim basarı oranı dusuk dıye nasıl olsa olmaz havasındaydım .. burdakı arkadaslar sızler hep umutluydunuz ..çok sukur rabbıme inş. hepimiz anne olacağız buna yurekten ınanıyorum

sa kızlar nasılsınz ben ii elh. b gün dörtgünlük bi gecikmeden sonra kıpkırmızı bi güne başladım he tarafım ağrıyo şimdi artu bide grip oldum dua edin ne olur bizde aşayalım o heyecanı aeo...

ayse cim korkma balım. iyi düşün iyi olsun. :nazar::emir_bebek:
kese benim bildiğim bchg değerin 1000-1500 olunca muhakkak görünüyor olmalı.
bhcg artışın 2 kat şeklinde olmalı.
istirahat ederek geçir balım ilk 3 ayını. düşük riski ilk 3 ay yüksektir en çok. her gün 2 bardak sütünü iç muhakkak.
doktor da sana folik asit verecektir diye tahmin ediyorum. eğer daha önce vermediyse.
miden bulanırsa da az az ama sık sık ye canım.
herkesin bulantısına farklı şeyler iyi gelebilir deneyerek test edersin. :16:

vck canım istersen bana 100 yaz canım. ama ben akşam iş çıkışı okuyabilirim sana da muhakkak haber veririm. eğer bugün bitmezse sen yaz ben gene yarın filanda okurum.

allah razı olsun canım arkadasım hakkını helal et ılgılenıyorsun lıste ıle .. hastahaneden gelınce mutlaka haber verecegım ıns..
çok optum allaha emanet ol:54::54::54::54::54:

canım semınay84 yasen ve lıvpe den haber gelmezse bugun lısteden çıkar canım epeydır gırmıyorlar

oki doki çıkartırımda
aşağıyada yazarım şu kadar eksiğimiz kaldı. artık hafta sonu kızlar takip ederim eminim.
saolsun herkes liste hepimizin listesi :1::34:

aynen canım..
sabahları çok agrım oluyo ve sankı adet olmusum gıbı kalkıyorm daha pazar gunu adet gunum korkuyorum esma

korkma cnm o agrılar bende hala oluyo yerlesme agrısı dıyolar adet zamnları daha cok oluyo doktoruna soylersın yınede cnm. ama benım kendı doktorum dedı adet olcakmıssın gıbı agrıların olcak sakın korkma demıstı cnm

allah razı olsun canım arkadasım hakkını helal et ılgılenıyorsun lıste ıle .. hastahaneden gelınce mutlaka haber verecegım ıns..
çok optum allaha emanet ol:54::54::54::54::54:

senden de hepinizden de Allah razı olsun. hakkım varsa hepinize helal olsun.
tamam sen kendinden haberdar et.
kocan da haklı aslında bu cihazlar çok elektrik radyosyon yüklüyor.
ayrıca arada ellerini toprağa basmak lazım hepimizin için.
mucksssss bebek :54:

orlic üzülme cnm. Azimle sabırla iste bebişini. emin ol gelecek. rabbim kimsenin canı gönülden istediğini geri çevirmezmiş.
ayrıca Rabbim duada ısrarı severmiş. azmini sabrını şükrünü duanı elden bırakma canım. sıra sana da gelecek inş.

bugun pek kötüyum dünden beri yarın adet olmam gerek psikolojım tavan yaptı gene sürekli ağlıyorum. :(
yarabbim akranlarımızdan geri koymasın bizi, kucagımızı boş burakmasın. salih ameller işleyecek hayırlı evlatlar versin,evlatla sınamasın nolur. ablamın hamile oldugunu öğrendim bugün hem deli gibi mutluyum bi yigen daha olcak hemde kendime üzülüyorum. hepiniz yakınlarınıza yaşadınız bu duyguyu kıskanmak deil bu yada istememek deil biliyorsnuz. galiba artık gücüm tükeniyor :(

canm aglama inşallah adet olmazsın cnm. rabbim bu cuma vaktı dualarımızı kabul eder inşallah.isteryen herkeze nasıp etsın hayırlı saglıklı evlatlar.inşallah sogan suyu buseferde bebegını sana getırır cnm

sa kızlar nasılsınz ben ii elh. b gün dörtgünlük bi gecikmeden sonra kıpkırmızı bi güne başladım he tarafım ağrıyo şimdi artu bide grip oldum dua edin ne olur bizde aşayalım o heyecanı aeo...

canim ya hayirlisi olsun hakkimizda Rabbim hepimize yasattsin o heyecani insallah

canım lutfen uzme kendını rabbımdne bu guzel cuma saatınde dılerım en yakın zamnda nasıp eder..
ben asılamadan umutlu değildim basarı oranı dusuk dıye nasıl olsa olmaz havasındaydım .. burdakı arkadaslar sızler hep umutluydunuz ..çok sukur rabbıme inş. hepimiz anne olacağız buna yurekten ınanıyorum
inşallah ayse inşallah
ınternetten kan sonucuma baktım..
450.51 olmus

İYİ MI KIZLAR YAAA
3 haftalık sankı ayşe maşallah
canm aglama inşallah adet olmazsın cnm. rabbim bu cuma vaktı dualarımızı kabul eder inşallah.isteryen herkeze nasıp etsın hayırlı saglıklı evlatlar.inşallah sogan suyu buseferde bebegını sana getırır cnm

inşallah ama umutsuzum artık cok hemde

Rabbım bu yasadıgım sevıncı sızede yasatsın ıns canlarım benım
amin insallah Aysecim

ınternetten kan sonucuma baktım..
450.51 olmus

İYİ MI KIZLAR YAAA

bence tamda olmasi gereken gibi ilerliyor bak artiyor iste guzelce korkma hersey guzel olacak insallah yasadigin korkuyu anliyorum ayni korku bendede var ama ben ne degerimi biliyorum nede artiyormu onu ayin 22 sinde randevum var sadece,keske turkiyede olsaydim herseyi ogrenmis olurdum....hakimizda hayirlisini versin Rabbim su hayirli mubarek gunde (AMIN)

canım kusura bakma ben senın gırmedıgını farkemıstım özelden haber edecektım ama bu hamılelığım saskına cevrdı ..çogu arkadasımın tebrık mesajına bıle donemedım..
hakkını helal et

ne hakkı olur mu canımcım okuyabıldıgımı okurum ınsallah:)ben de saskınım cok hem o lısteyı hazırlamak kolay mı:):) opuyorum senı tatlı anne:)

soğan kürü deneyımlerımden soyluyorum kürü tam yapamamış bile olsan soğan adeti saptırmıyor
yanı günü gününe adet olursun.
ayrıca ben ilk gebelıgımı soganla elde ettım gebe olma ihtımalın yüksek şekerim

ben geciiktiriyo die duydum inşşallah hamişizdir :) son uc gun:):))):18::18::1::1::1:

ecrin senin için 1 arkadaşım okudu canım. Allah kabul etsin. amin
msj görünce beğen de gördüğünü bilim. sayın saşmasın

Back
X