Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Merhaba.

Herkese hayırlı Cuma'lar olsun inşallah.

Ben dün gece okuyabileceğimi düşündüğüm halde, şu ana kadar listedeki dualarımı okuyamadım henüz.

Bağışlaması ne zaman yapılacak acaba? Ya da yaptınız mı?

Ayriyeten okuduğumuz kişilerden özel mesajla ulaşan arkadaş kendi topladığı dua için daha vakit olduğunu söyledi ama listede payıma düşenleri şu ana kadar elimde olmayan nedenlerden ötür ne yazık ki hala okuyamadım.

Biriniz bu haftaki duların durumuyla ilgili son durumun ne olduğu hakkında bilgi verebilir misiniz lütfen?

ablacım eksikler oldugundan dolayı henuz bagışlama yapılamadı.

teşekkür ederim canım:70::70::70::70::70:evet canım her topikte varım işte tek başıma zaman geçirmektense sizlerle ömür törpülüyorum bazen diyorum ya kendi kendime ya Rabbim kimi çocuğu annesizlikle bizleride evlatsızlıkla sınıyorsun .keşke benim evladım yok o minicik cennet kokulu bebişlerimiz annesiz kalmasa onlara vereceğin hastalığı ölümü bana versen diye defalarca yalvarmışımdır Rabbime.benim bu dünyada gözü yaşlı bırakacağım evladım bile yok hiç bir bağım yok onları annesiz bırakma madem evladım bana gelmiyor en azından benim ona gitmeme izin ver :14::14::14::14::14:ne yazıkki ne ölüm ne yaşam hiç birşey insanın elinde değil

canım arabamı sattım tüpbebek yapmak için gerçi para elden sabun gibi akıyor tedavi olmasamda o para gidecek akbabalar sırada parayı almak için pusuya yatmış bekliyorlar ne ana ne baba dertten anlamıyor kaynanam bana ne dedi biliyormusun arabanızı sattınız getirin parayı görümcenin borcunu verin dedi bende bebek yapıcam veremem paramı deyince Allah senin cezanı vermiş zaten çocuğun olmuyor dedi işte eşimin annesi bana bu sözleri söylemişken ve sorun oğlundayken halen bana çamur atıyorsa ben halen evladım olsun diye bu kadar çabalıyorken bebeğimin bana gelmemesi benim içimi birkere daha yakıyor.işte dedim ya durum ne olursa olsun herşeye rağmen bebeğim için hep mücadele edicem

sen bakma onlara diycem ama genede insanin aklina takiliyor iste...ben yeni evlendigimde vajinamin icinde yirtilma olmustu,doktora gittigimizde rahim onunu kapatan bi et var onu almam lazim dedi doktor tmm..randevunun gunu geldihinde goturmediler o eti aldirmak icin bende ozamanlar nerde boyle eline vur ekmeyini al,hiic sesimi cikartmadim,ama doktor yalvardi yapmayin etmeyin eti almazsam cocugu olmaz dedi inanmadilar,neyse sonra geldim buraya iki yil sonra bi karin agrisiyla doktora gittigimde etin iltihaplandigini acil ameliyat olmam gerektigini yoksa olebileceyimi soyledi doktor.iste o ameliyat benim rahmimi zedelemis tupumun birisi tikanmis...yine Allahima her gun sukr ediyorum yumurtam ve rahimim duruyo diye,,sonra evliligimin 5.yilinda kv dediki( kendine cok iyi bak eyer senin cocugun olmasin ben oglumu basakasiyla evlendiririm dedi)ses etmedim yine dedi bi zaman sonra,bende dedimki buyuk kiziyla haber yolladim,hem benim sebebim olupta hem bunu bana nasil soyleyebir..halbuki esimde sperm sayisi normal deyilzayif tup icin iyi ama...sonra birdaha o sozu soyleyemedi ama ben bunu unutamam,,zaten bu yuzden esim evlenmek isterse hic onunde durmam...kab olur giderim hayatlarindan

muhat canım paylaşımın için çok teşekkür ederim ağlayarak okudum arkadaşımızın hikayesini inşallah günün birinde bizlerde hikayelerimizi paylaşırız tabiki mutlu sonlu biter inşallah hikayemiz.bendende size bir hayat hikayesi hemde çok yakınım yiğenimin hikayesi yazmaya başlıyorum silzlerede Allah kolaylık versin gözleriniz biraz yorulacak ama kusura bakmayın.

biz 5 kardeşiz ben ortanca çocuğum ablam ,abim ve 2 tanede benden küçük kızkardeşlerim var.ben ablam ve abimden önce evlenmiştim hayat çok güzeldi başımın üstünde kuşlar ötüşüyordu mutlu bir yuvam ve saplıklı evlatlarım olacaktı hiç olmayacağını düşünmüyordum çünkü şimdiye kadar ömrüm boyunca çevremde hiç çocuğu olmayan kimse olmamıştı.geç olan olmuştu ama evlatsız kimse yoktu sanırdım ki her evlenen istediği zaman bebek sahibi olacaktı.hahaha hiçte öğle değilmiş çocuk isteyiğle 1 senem geçmişti ve nihayet abim evlendi hemde senelerdir aşık olduğu kızla 6 ay sonrada ablam evlenmişti bir yarış başlamıştı artık hpimiz evlay istiyorduk ablam ve yengem aynı gün hamile kalmışlardı bense halen karanlıklarda çırpınıyordum .gün geçiyor karınları büyüyor bebişler hareket ediyor Allah'ım bu ne güzl bir mucizeydi yiğenlerim olacaktı ama nedense onların koca göbişlerini görünce ben daha bir çocuk özlemiyle yanmaya başlamıştım doktora gittik ve doktordan acı haberi aldık çocuğunuz olmaz kızım yaşında genç bu adamı bırak sen yoluna bak demişti doktormüsvetlisi yada evlat al ama ümidini kes bu adamın çocuğu olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu ses halen kulaklarımda çınlamakta 8 senedir unutmadım ömrümün sonuna kadarda unutmıycam evladım olsada.neyseki bebişler birgün arayla dünyaya gelmişti benim duygularım artık üzüntüden çok sevince dönüşmüştü yiğenlerim canımdan bir parça olmuştu her anım onlarla geçiyordu.eşimde benim mutlu olmamadan çok memnundu ne annesinin lafları ne bir başkasının lafları ikimizinde umurunda değildi.karın evde oturmuyor hep ailesinde dedikleri zaman anne lütfen bunları eşimin yanında söyleme çünkü bizim çocuğumuz yok en azından onlarla vakit geçiriyor çok mutlu lütfen eşimi kırma dilini tut diye tembihlemiş eşim sağolsun.neyse zaman su gibi akmıştı bebeklerimiz büyümüş 1,5 yaşına gelmişlerdi.birgün telefonum çaldı kızkardeşim abla biliyormusun ablam yine yine hamile demişti.bu sefer artık hiç birşey düşünmemiştim nötür duygusuzdum yada artık alışmıtım herkesin 2.hatta3. çocuğuna hamile olmalarına ben gerçekten doktorun dediği gibi ömrümğn sonuna kadar ya evlatsız kalacaktım yada eşimi bırakıp başka biriyle evlenecektim.ablam çeşitli sbeplerden dolayı hamileliği boyunca eşiyle hep bizim evimizde kalıyordu .günbe gün onun göbişini gördükçe çim parçalanıyordu kesinlikle kıskanmıyordum onun adına sevinçliydim ama kendi adıma içimde fırtınalar kopuyordu.ablamda hastane fobisi vardı .hamileliği boyunca hiç doktora gitmiyordu .beklenen gün gelmişti bebeğimiz 10kasım günü dünyaya geldi.geldi gelmesine ama doktorlar telaşlı şekilde koşuşturuyorlar bebek ölecek bebekte kalple ilgili sorun var bilmiyormuydunuz diye sordular tabiki bilmiyorduk şok olduk gözlerimizden sicim gibi yaş akıyordu.ben ve küçük kızkardeşim şok olmuştuk ne anneme nede ablama söyleyemedik durumu birşeyler yapmalıydık hayır olamaz bebeğimizi kaybedemeyiz.doktorla defalarca konuştuk doktor yaşamaz çünkü kalbinin damarları tersti.bebeğin vücudu kirli kanla besleniyordu en fazla 3 saat yaşar dedi doktor.
hemen acil ilaç bulun demişti bu ilaçta damarları açıyor kirli kanın damarları tıkamasına engel oluyormuş.neyse biz ilacı kaçak yollardan bulduk aslında sonradan öğrendikki bu ilacı ergenler bile vücutları kaldıramıyormuş bizim bir saatlik bebişimize defalarca bu ilaç veriliyordu.Allah'ım sanki benim evladımdı içim acıyordu ablam birşekilde öğrendi ağladı sızlandı ama bebeğim eğer acı çekecekse yada bu ilaçlardan dolayı özürlü olacaksa belki ölmesi hakkımızda daha hayırlıdır diye kabullenmeye başlamıştı.ama ben asla kabul etmedim doktora yalvardım yoğunbakım odasına girdim bebeğimi gördüm(ablam ondan vazgeçmişti artık benim bebeğimdi bir anne nasıl bebeğinden vazgeçer ben onun olması için bu kadar çaba harcarken ablam nasıl bebeğinden vazgeçerdi tabiki kabullenemedim)bebeğimin kulağına dualar fısıldadım beni terk etme senin için elimden geleni yapıcam yeterki biraz daha sabret dedim.sonra koşuşturmacam başladı bebeğim için hastane hastane dolaştım ilaçlarını buldum hergün 7 tane ilaç ve bulunması imkansız ilaç tabiki Rabbim yol gösteriyordu yardımcı oluyordu bana.sonra bebeğimi hasateneye kabul ettirtik çünkü kimse ameliyat etmiyor kalp hastenesi yeni doğan bebek kalp ameliyatı yapan yer bulamadık kimse kabul etmiyor.sağolsun bir tanıdığımız yardımcı oldu ve bebeğimizi hastaneye kabul ettiler.yine herşey bitmiş eğildi bebek acaba ameliyat olacak kalp damarına sahipmi araştırmaları yapıldı şükürler olsun ki ameliyat olabilecekmiş bebeğimiz.1 hafta sürdü bu gidip gelmelr ve bebeğimin hayat mücadelesi ve doktor karar verdi bebeği ameliyat edelim bebek 1 haftalık oldu biraz büyüdü hem size hem bebeğe yazık çünkü günlük 1,5milyar ilaç parası gidiyordu hemde yaşamayacak bir bebek için.nihayet bebeğim ameliyata girecek.acil kan lazım bir anons ettik radyoda tüm türkiye seferber oldu bebeğim için şimdi sizlerin benim için seferber olduğunuz gibi:16::16::16::16::16:evet arkadaşlar bebeğimiz ameliyat oldu ama doktor sakın umutlanmayın bebek yaşamaz ameliyat oldu ama 1 damarı eksik çıktı dedi.birde ameliyat yapınca doktor şah damarını kesmiş biliyorsunuz ki kurban kesilince hayvanın şah damarı kesilir ve hayvan ölür.sonra damarların yerini değiştirmiş doktor .bebeğim halen hayatta bana verdiği sözünü yerine getiriyordu hayata sıkı sıkı tutunuyordu.neyse ameliyattan çıktı doktor ama binde bir bile umut yok sakın bebeğin yaşayacağını beklemeyin dedi.ben yine rabbime dua ettim gözyaşlarım sel olmuştu sanki kendi bebeğimi kaybediyordum elimden avucumdan kayıp gidiyordu .yok hayır korkulan olmadı bebeğim yoğun bakımdan çıktı 3 gün sonra herkes şokta mucize bebeğim hayata tutunmuştu artık benimleydi .beni terk etmemişti :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:doktor Allah'ın mucizesi diyor başka birşey demiyordu evet arkadaşlar şimdi mucizem 4 yaşında
$282356_466025460104758_102273934_n.webp

kızlar size b,şey danışacağım şimdi ben adet oldum ya üçün gü günü gidip yine test vermem lazım ama pazara gelio geçen ayda böle pazara denk gelmişti doktor bu ay tekrar yapalım test demişti şimdi ben ne yapcam dördüncü günü pek sağlıklı olmoyo galiba test özel bi iki hastane ile görüştüm jinekolog yokmuş hafta sonu akıl verin da acilden devlet hastanee leri yapar mı...

kızlar size b,şey danışacağım şimdi ben adet oldum ya üçün gü günü gidip yine test vermem lazım ama pazara gelio geçen ayda böle pazara denk gelmişti doktor bu ay tekrar yapalım test demişti şimdi ben ne yapcam dördüncü günü pek sağlıklı olmoyo galiba test özel bi iki hastane ile görüştüm jinekolog yokmuş hafta sonu akıl verin da acilden devlet hastanee leri yapar mı...

canım ne testinden bahsediyordun ben anlamadım seninle ilgili pek bir bilgimde yok eğer açıklarsan bildiğim birşey varsa yardımcı olurum:34:

canim ben okurum demismiydim sabah hatirlayamadim ama 100 tane okudum canim Alah kabul etsin....

bilmemki demişmiydin yoksa başkasımı demişti aklım başımda değilki yada malum oldu:60::60::60::60::60::60::60:tamam canım sağol Allah razı olsun.
pardon canım turkuaz8 arkadaşımla karıştırmışım

Son düzenleme:
kızlar yaaa hayal kırıklıgı kotu bişey kays hakkımızda hayırlısıı uzulmekle bi yere varamayızz:(kader kısmet amaa bide pskolojiik düzeltemiyoruz heraldeee RABBİM DUYUYOO YA BİİZİİ BİGUN OLUCAKK BEBEGIMIZ İNŞALLAH INANIYORUMM

ablacım eksikler oldugundan dolayı henuz bagışlama yapılamadı.

Sağolun, çok teşekkür ederim cevabınıza. Allah razı olsun.

Üzülmüştüm okuyamadığıma ve bunu daha erken bildiremediğime. Ama şimdi rahatladım.

Tekrar çok teşekkür ediyorum cevabınızdan ötürü. Kendinize iyi bakın. Görüşmek üzere inşallah.

canım ne testinden bahsediyordun ben anlamadım seninle ilgili pek bir bilgimde yok eğer açıklarsan bildiğim birşey varsa yardımcı olurum:34:

normal hormon testi akadaşım geçen ay yaptım doktor hiç bi açıklama yapmadı sonuçlarım şöle tsh... 3.21
fsh...7.43
lh....11.69
prolaktin....20
e2...40 adetin dördüncü günü idi geçen ay ve doktor bu ay yeniden istedi sanırım pco dan şüphelendi e gene hafta sonuna denk geliyo ben ne yapim acilden yaparlar mı ki

nekadarzor, canım paylaşımını büyük heyecanla okudum. rabbim ol demişse zaten olacaktır:D
kays, sanırım uzun süreli bi evliliğin yok. denenecek çok yol var daha. benim arkadaşımın yumurtalığı yoktu. düşünsene hasta bile olmuyordu. bizim önümüzde bu kadar umut varken hemen yıkılmakta neyin nesi. rabbim bizi sınıyor.payımıza bu düştü. allah demez mi bu benden hemen ümüdini kesiyor diye. bi yerde halimize şükretmeliyiz. bu ay değilse önümüzdeki ay:D

muhakak tevekkül en önemlisi Hz allah kaybedenlerden eylemesin bizi 2.5 yıllık evliyim canım.. hz allah daha çok bekletmesin inş...

canımmmmmm "gelsin bebişler mutlu hamişler" topiğinden encan arkadaşım sana 1 yasin okudu tatlım...rabbim encan'ıma bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..bizlere de nasip etsin inşallahhhhhhhh..(aminnnnnnnnnn)
Sağolasın canımmmm
Asbelove canim senin için 5 kişi daha okuyor
Ecrin canim seni içinde 4 kişi daha okudu
Allah razı olsun canlarrrr
Canim senin icin 1 yasin okudum. Allah im kabul etsin ins. Amin
Msj girdugunde ister ozelden ister burdan gordum yaz emi. Sevgiler
Yazismalarin arasinda gozunden kacar belki diye dusundum
Birde bir kisi sadece 1 tane mi okuyabiliyor? İstersen okurum ben birkactane daha
Okuyan dilleriniz elleriniz dert görmesin canlarrrrr
herkese hayırlı cumalar :16:2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudum rabbim kabul etsin inşallah :16:

ayrıca asbelove 1 yasininide okudum rabbim kabul etsin:16:
Sağollllllll meleğim

600eksiğim var canım :34::34::34::34::34:
sağolsun arkadaşımda okumuş Allah hepinizden razı olsun inşallah hepiniz benim de dualarımdasınız sizlerde en yakın zamanda bebişlerinize kavuşursunuz

Vck arkadaşım sana 100tefriciye okumuştum gözünden kaçmıştır belki diye tekrar yazıyorum bilgin olsun Rabbim kabul etsin

muhakak tevekkül en önemlisi Hz allah kaybedenlerden eylemesin bizi 2.5 yıllık evliyim canım.. hz allah daha çok bekletmesin inş...

allah bazı kullarının dualarını çok severmiş. o yüzden şstediğini bazen geç verirmiş biraz daha dua etsin diye. umarım o kullardanızdır:D

hanımlar size demeyi unuttum eğer kps yle atanırsam ya da üniversitede görev alırsam koruyucu anne babalık için başvuru yapacaz:D çocuğumuz olsun ya da olmasın. mutlaka bi evladımız da o şekilde olacak. biz çocuksusuz onlarda anne babasız. zaten ilk başta eve pek vermiyolar ihtiyaçlarını karşılıyoruz bide haftanın bir günü dışarı çıkartıyosunuz.
bir çocuğun hayatını değiştirmek elimdeyse eğer ben de elimden geleni yaparım.
sizce doğru bi karar mı?

Back
X