Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar,
bugünlerde çok hassas ve duygusalım. yeni tedaviye 3 hafta kaldı. korkunç derecede stresliyim. ne yapsam ne okusam fayda etmedi. acaba antidepresan mı kullansam. hiç tedavide olup ilaç kullanan oldu mu kızlar. korkularım had safhada(
merhaba kızlar,
bugünlerde çok hassas ve duygusalım. yeni tedaviye 3 hafta kaldı. korkunç derecede stresliyim. ne yapsam ne okusam fayda etmedi. acaba antidepresan mı kullansam. hiç tedavide olup ilaç kullanan oldu mu kızlar. korkularım had safhada(
eslemlivacım geçmiş olsun tatlım doktora git bence bekleme..önemli bişey olabilir...geç kalma....
ya benımde doldu tabı eğer bensem ben deılsemdde önemlı deıl dıer ecrın arkadasımız olsada dolar gözler ayy ınsallah olur canım yaa eslemlıva banada söyle eşin neye yorarsamuhatcım ınsallah ruyan eslemlıvaya ve tum ecrınlere vesıle olmusturr
![]()
canım inşallah ettiğiniz duaların yüzü suyu hürmetine yorduğum şekilde çıkar.aslında isim vermeyecektim ama moral olursa diye düşündüm. hazır aynı rüyayı gören varkaynayım araya dedim. rüyanın sahih olma ihtimali var.sabah namazımı kılıp yattım o 5 10 dk içinde gördüm.
rüyayla amel olmaz ama rabbim hayırlara çıkarsın.
canım bu arada bende secdede adlarınızı aklıma getirmeye çalışıyorum. ama çok değişik oluyo. hepimizin rumuzu farklı farklıayşe fatma hayriye olsa kolay
![]()
Rabbim bu güzel duyguyu isteyen tüm kadınlara nasip etsin.
hocam 5 tane falan isim gördüm. ama 2 si aklımda daha net kaldı. asbelove de var gibi hatırlıyorum.
bakın arkadaşlar bu bi rüya yani ne umut ne umutsuzluk versin size.
asıl rüyayı gören nerde. lafı attı gitti![]()
canım benım ınsallah hayra cıkar ruyan :)hazır bende 10gun kırmızılarım gecıktığınden aslında moral oldu :)
Canım şimdi nette araştırıcam bu düşük testini,merak ettim :26:
Hmm canım yani 6.haftanda falan kanaman oldu.Peki sebebi neymiş,ne dedi doktor....Canım benim adetim geciktiği zamanlarda test yaptım negatif çıktı,belki geç döllenmedir falan dedim,baya bi süre sonra tekrar yaptım yine negatif çıktı...Ama sen şimdi kanama falan deyince,acaba falan dedim,ya iki hafta olacak nerdeyse :26:
Gidicem doktora canım,içime sinen bir doktor buldum.Yarıyıl tatilinde inşaallah gidicem.Keşke doktora gitmeden hamile kalsam hayırlısı ile,doktorda süprirz birşekilde öğrensem,ne güzel olurdu![]()
Canım sende dikkat et kendine,inşaallah güzel sorunsuz hamilelik geçirip,sağlıcakla kucağına alırsın miniğini![]()
bebeğimin cicileri diye bı bölum var orda bı bayan oyun halısı yaptım dıye konu başlıgı acmıs ben çok begendım..allah nasıp ederse yapacağım..
Canım yarıyıl tatilinde gidicem,adetim geçmedi hala,inşaallah bir sorunum yokturHoşgeldin bu arada canımm
Canım benim eşim bu konularda sırküpüdür,adamı şöyle silkelesem yine dökülmezRüyalarımı anlatırım bazen,dediğim gibi okur üfler hediye eder hayra çıksın diye.Aşkım neye yordun derim,söylemem der,hadi söyle ben duymamış gibi yapıcam derim,yine söylemez çıkınca söylerim der
![]()
Ama neye yorduğu belli zaten,bu hafta umutla başladım zaten,hadi bakalım hayırlısı hepimiz için
![]()
Aminn aminnn inşaallah.Evet bende rumuzları getirdim hep,unuttuklarım olmuştur diyede ayrıca dua ettim,kız sen yeter ki isimle dua et,ben söylerim sana adımı
Aminnnn
Asıl rüyayı gören kim oluyo
10 gün mü geçtiMuhatın rüyası çıkıcak galiba
Canım test yapsana ne bekliyon
Kan için cesaretin yoksa,idrar testi bari yap
![]()
bütün kızlarrrrrrrrr toplandık toplandık toplandıkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....
.
Hoşgelmişşşşşşşşşşş melekkkkkkkkkkkk anneleriiiiiii.......dün kimsecikler yoktu çooooooooooooook sıkıldımmmmmmmmm..........
canım serkan için 1 yasin okumuştum..ilave ettin mi canım ..önceki sayfalarda yazmıştım hem sana hem eslemlivaya.....
merhaba kızlar,
muhatcım ben takılıyorum sana yanlış anlama tatlım....
rabbim senin ve eslemlivanın dualarını hayra çıkarsın inşallah....
kız sen rüyanı anlatmadınkimleri gördün bakalım
umarım rabbimden işarettir.
yaww ben kendimi görmedim![]()
tesekkur ederim canim Allah razi olsun sende insallah doktora baslamadan gebe kalirsin Rabbimin mucizesi belli olmaz....benim bir arkadasim esindeki sperm probleminden hamile kalamiyorduama tam doktora baslayacaktiki regli olmadi megerse hamileymis insallah sende oyle olursun....
![]()
merhaba arkadaslar ben yeni katıldım üyelige bende 4 yıllık evlym tüp bebek yaptırdım sonuca 4 gün kaldı lütfen banada dua edn
$
kizlar hastaneden geldim yine malesef benim kanama ayakta dolasirsam hemen basliyor ama sukurler olsun yumosum benimleymis piti piti kalbide atiyordu teyzelericok duygulandim ve ilk defa hamile gibi hissettim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah dualarinizida eksik etmeyin lutfen iyiki varsiniz
![]()
ay bende senın gıbı dusunuyorum hamılelıkte bol bol kur an okuyun bebeğiniz sakın olur derler elımden geldıgınce okuyorum sımdıden korkutuyo ya![]()
Krizantem canım birşey sormak istiyorum...Hamileydin ve kanamaların vardı dimi?Canım bu kanamaların ne zaman başladı?Devam ediyor mu hala,adet kanaması gibi mi?Şuan ne kadarlık hamilesin canım?
Ben hala adetliyim kızlar.Önceleri hep leke şeklindeydi.Sonra adet kanaması gibi olmaya başladı.Hala da devam ediyor.İki hafta oldu belkide.Sağ yanımdaki ağrıda hala devam ediyor ara ara.Anlamadım gitti.
Ya birde birşey sormak istiyorum,adetim bitince doktora gitsem,doktorlar düşük yapıp yapmadığını anlarlar mı acaba kızlar,bilen var mı :26:
caım allah razı olsun. 2 kez de ben rüyamda gördüm burdaki isimlerdenben de bu ay hamile kalacaklar diye yorum yapmıştım
canım duyduğuma göre düşük testi vardı.
canım ben isim vermedimama senin ismin ve ecrinin ismini gördüğüme çok eminim
![]()
Rabbim bu güzel duyguyu isteyen tüm kadınlara nasip etsin.
merhaba kızlar,
hoşbuldum canım...bugun ne guzel herkes var canım nasılsın
merhaba arkadaslar ben yeni katıldım üyelige bende 4 yıllık evlym tüp bebek yaptırdım sonuca 4 gün kaldı lütfen banada dua edn
$
canım ben bi taneye de razıyım( şimdilik)Canım bencede kullanma,sen bilirsin tabi.Dua edelim inşaallah bol bol...Canım La Havle çekmek insanı çok sakinleştiriyor,dene istersen,hatimi 1001 tane.İnşaallah son tedaviniz olur,hayırlısıyla meleğin bir iki aya seninle olur inşaallah.İsteyen dileyen özleyen herkes için o kadar yürekten istiyorum ki bunu,Rabbim bekletmesin daha fazla hiçbirimizi.......
Aminn canımm,rüyalar gerçek olur inşaallah
İnan anlatılacak bişey yoktuDedimya isimler gördüm burdan,liste gibi falan ya çok değişikti.Tek bir isim bile hatırlamıyorum ama,uyanınca umutla huzurla uyandım,inşaallah rüyalarımız hayırlara çıkacak Muhatcım,ikiz üçüz dördüz doğuralım hepimiz inşaallah
![]()