Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

durucum, dün hastaneye gittim. tedavi öncesi yapılması gereken kan testleri vardı. kadındoğumcu hem testleri yazdı hem ağzıma mıçtı. yok burdan kalkıp istanbula tedaviye mi gidilirmiş. yok bu defa da olmazmış. boşuna dolanıyormuş, boşuna proflara gidiyormuşum. ayy neler neler. zaten gergindim. iyice psikolojimi bozdu. sonra kliniği arayıp mustafa hocanın hemşiresiyle konuştum. dedi ki onun çalıştığı anlaşmalı olduğu bi yer vardır. hasta çekmek için bu yolu çok kullanıyorlar. sen ilaçlarını kullan gerisini bize bırak. bunu sölemesi bile beni rahatlattı. zaten doktoruma çok güveiyorum. parada pulda gözü olan biri değil mustafa hoca. resmen kendini bu işe adamış.

durucum, dün hastaneye gittim. tedavi öncesi yapılması gereken kan testleri vardı. kadındoğumcu hem testleri yazdı hem ağzıma mıçtı. yok burdan kalkıp istanbula tedaviye mi gidilirmiş. yok bu defa da olmazmış. boşuna dolanıyormuş, boşuna proflara gidiyormuşum. ayy neler neler. zaten gergindim. iyice psikolojimi bozdu. sonra kliniği arayıp mustafa hocanın hemşiresiyle konuştum. dedi ki onun çalıştığı anlaşmalı olduğu bi yer vardır. hasta çekmek için bu yolu çok kullanıyorlar. sen ilaçlarını kullan gerisini bize bırak. bunu sölemesi bile beni rahatlattı. zaten doktoruma çok güveiyorum. parada pulda gözü olan biri değil mustafa hoca. resmen kendini bu işe adamış.

canım hangi şehirdesin hangi doktora gidiyorsun bilmiyorum ama bence kendimizi işini iyi yapan merkezlere teslim etmek lazım...ben bunun acısını yaşadım ve ilk bahçeci grubuna gitmediğime çooooooooooooooooook pişmanım..bence doğru yoldasın ve mustafa bahçeci iyi seçim...tüpbebeği malesef herkes yapamıyor sadece yapıyorlarmış gibi gösteriyorlar..çünkü zaten biz anlamıyoruz u işlerden..deneyim kazandıkça anlıyorsun...ama hem maddi hemde manevi bizi mahvediyor bu durummm..tatlım bence merkezinden vazgeçme ilaçlarını kullan ve kendini mustafa bahçeci ye emanet et...iyi olucak..canını sıkma...aklına takılan ne olursa aç emel hemşireye yada doktoruna danış...kendi kendine çözmeye çalışma....ilk tüp denemen mi?inşallah son olur ve mutlu sonla sonlanır....

kızlar ben çıkıyorum anneme gidecez..iğne zamanımda geldi.....rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah...
hepinizi öpüyorum..Allah'a emanet olun melek anneleri.....

canım hangi şehirdesin hangi doktora gidiyorsun bilmiyorum ama bence kendimizi işini iyi yapan merkezlere teslim etmek lazım...ben bunun acısını yaşadım ve ilk bahçeci grubuna gitmediğime çooooooooooooooooook pişmanım..bence doğru yoldasın ve mustafa bahçeci iyi seçim...tüpbebeği malesef herkes yapamıyor sadece yapıyorlarmış gibi gösteriyorlar..çünkü zaten biz anlamıyoruz u işlerden..deneyim kazandıkça anlıyorsun...ama hem maddi hemde manevi bizi mahvediyor bu durummm..tatlım bence merkezinden vazgeçme ilaçlarını kullan ve kendini mustafa bahçeci ye emanet et...iyi olucak..canını sıkma...aklına takılan ne olursa aç emel hemşireye yada doktoruna danış...kendi kendine çözmeye çalışma....ilk tüp denemen mi?inşallah son olur ve mutlu sonla sonlanır....

ahh sönmezcim keşke ilk denemem olaydı. bu benim 7. denemem. malesef burdaki klinikleri bitirdim. gidecek yerim kalmadı. ben doktora cevap verdikçe o daha da üzerime geldi. yok o kadar denemişim hiç pgt yaptırmamışım. bilmem ne. ne bende ne eşimin genetiğinde problem yok. niye pgt yaptırayım. ayrıca gerekli olsa mustafa hoca söylerdi. adam para kazanmayı bilmiyor mu? ne dese yaparız. her embriyoya para alabilir pgt yapalım diyerek. ama gereksiz olduğu için yapmıcam diyor. bu doktor da diyorki belki de tüm embriyoların hasarlı, sağlıklı yok ve boşuna transfer yapılıyor. yani beni muayene etmeden embriyo epikrizlerini görmeden sölüyo bide bunları.

ahh sönmezcim keşke ilk denemem olaydı. bu benim 7. denemem. malesef burdaki klinikleri bitirdim. gidecek yerim kalmadı. ben doktora cevap verdikçe o daha da üzerime geldi. yok o kadar denemişim hiç pgt yaptırmamışım. bilmem ne. ne bende ne eşimin genetiğinde problem yok. niye pgt yaptırayım. ayrıca gerekli olsa mustafa hoca söylerdi. adam para kazanmayı bilmiyor mu? ne dese yaparız. her embriyoya para alabilir pgt yapalım diyerek. ama gereksiz olduğu için yapmıcam diyor. bu doktor da diyorki belki de tüm embriyoların hasarlı, sağlıklı yok ve boşuna transfer yapılıyor. yani beni muayene etmeden embriyo epikrizlerini görmeden sölüyo bide bunları.

Canım bu denemen inşallah son olur....benim hiç genetik tahlilim yapılmamıştı..o yüzden burçak hanım istedi....testlerimde çooooooook şükür sorunsuz çıktı....bir çok merkez para tuzağı malesef..dikkat etmek lazım..ve işini iyi yapan merkezleri seçmek lazım bu çok önemli ..mustafa bahçeci yıllardır bu işi yapıyor o isteyemez miydi pgt? boşver sen o doktorun söylediklerini kafana takma rahat ol....inşallah bu sefer herşey çooooooooooook güzel olucak rabbim sana pamuk gibi melek gibi kuzucuklar bağışlasınnnnnnnnnnn....habersiz bırakma beni...öpüyorummm tatlım....Allah'a emanet ol.....ya sabırrrrrrrr.....çıkıyorum sonra yine görüşelimmmmmmmmmmm.....

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ben ızmır dokuzeylulde tedavı oldum asılamam da orda yapıldı drum çok ııyı
bana dedıkı tup bebek merkezlerı yanlıs hatırlamıyorsam her ay yada her sene basarılarına gore sarı kırmızı alarm alırlar dedı
kırmızı alarm aldıklarında merkezın basarısının kotu oldugu anlamına gelırmıs
sarı ıse bıraz ıyı oldugu anlamına gelırmıs dr bızım merkezımız kırmızı alarmı bırak hıc sarı bıle almadı dedı
zaten druma guvenıyordum dahada guvendım merak edıyorum paralar sacılan merkezlerın durumunu
sen uzme kendını rabbım nasıp edecek ıns

amin cümlemizden

evet tatlım 84lüyüm

ya sen

:1::1::1:ya aslında benimkinin alnında açıklık var gerisinde yok ama napayım hoşuma gidiyo onunla uğraşmak

ama elektridk gitmişti 1-2 saat önce

gelince bilgisayarı o açtı

son oturumu kurtar deyince benim duymasın keltoş dediğimi yazısı çıktıı:52::37::27:

hemen değiştittirdi:1::1:

herkes ayıpşlamıştır seni diyo bide:1::1::1::1:

ayy kotu olmus yaa sen duymasın dedın kendısı okudu..
rabbım mutlulugunuza mutluluk katsın

arkadaşlar tüp bebek tedavisinemi başlıyosunuz

ALLAH cc yar ve yardımcınız olsun inşALLAH

güzel haberleri yazın buraya

Biraz geç olsa da merhaba canım kusuruma bakma

hadi inşallah güzel haberler alırız canım sen takma öyle şeyleri şu an en son ihtiyacımız olan şey stres :34:

bende haziran:34:

amin canım cümlemizin :34:

yakınmışız güzelim bak sevindim buna yengeç burcu mu ikizler misin?

260yasinim daha var canımmm maalesef:14:
canım 1 yasin daha ekle

son 10 tane kaldı canımm
canım 1 yasin de sen ekle

durucum iyiyim canım..adet olmayı bekliyom..uzun protokol olunca lucrine başladın 9 ocakta...bakalım hayırlısı...
sen nasılsın canım???tedavin ne durumda?

Bu arada doktorumun tatlı hemşiresi aradı bugün..genetik testlerim iyi çıkmış sorun yokmuş.... rabbim hayırlısını versin inşallah....
ayy çok sev,ndim. inşaallah başka da bi sıkıntı olmaz. şip şak geçer sorunlarınız.

Kizlar persembe gunu 4lu tarama testinin sonuclarini alicaz cok korkuyorum kotu bisey cikcak diye dualarinizda bizi eksik etmeyin lutfen

Kizlar persembe gunu 4lu tarama testinin sonuclarini alicaz cok korkuyorum kotu bisey cikcak diye dualarinizda bizi eksik etmeyin lutfen
canım dualarım seninle inşallah güzel sonuçlar alacaksın hiç sıkıntı yapma kendine

boşver sen onları çok biliyor onlar eğer iyi merkezse dünyanın öteki ucunada gidilir önemli olan senin dr. inanman canım neler yaşadığımızı bizler biliyoruz

inşallah ikinizde bahçecide meleklerinize kavuşacaksınız dualarım sizinle

Merhaba cnm nasilsinn

çok şükür canım

ayşecim, inanki artık kimseye güvenim kalmadı. mustafa hocanın orda da olmazsa gidecek yerim kalmadı. iyi denilen tüm klinikleri dolaştım. rabbim burda nasip eder umarım.
sonmezcim, sen de beni habersiz bırakma canım. genetik testlerinin temiz çıkmasına çok sevindim. benim mtfhr 677 genim heterezigot. tedavilerimde kan sulandırıcı iğne kullanmak zorundayım. allah korusun bebeğin beslenmesini engelleyen bir pıhtılaşmaya neden oluyor.
durucum, bizden başka kimse anlamıyor gerçekten neler yaşıyoruz, ne kadar stresli bir dönem yaşıyoruz. aşırı stres sebebi tedaviyi sadece düşünmek bile. biz defalarca bu yollardan geçtik. burda en az 15 farklı doktora gittim. istanbulda 2 prof. bu seferde olmazsa yapacak birşeyim kalmıyor. belki 1 kez daha denerim sonra vazgeçerim bu sevdadan. vücudum isyan ediyor artık.

Son düzenleme:
kızlar 2 yasini okudum allah kabul etsin ya varis i çekince de yazarım allah kabul etsin dualarımızı

Back
X