Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

arkadaşlar tüp bebek tedavisinemi başlıyosunuz

ALLAH cc yar ve yardımcınız olsun inşALLAH

güzel haberleri yazın buraya

amin reyyancım. ssonmez başladı uzun protokol. ben kısa protokolle tedavi olucam. ikimizde adeti bekliyoruz yumurta geliştirici iğneler için. tesadüf ikimizde bahçeci kliniğine gidiyoruz :)) inşallah bu son tedavimiz olur.

iyi akşamlar herkese.
ecrin arkadaşım 1 yasın okudum yazdımmı hatırlayamadıgım daha once:26:ama baska okutcak kişi bulamadım rabbıom kabul eder inşallahh.

diğer dualarım dan da 3 yasınımı okudum allah gonlunuzden gecenlerı kabul etsın hayırlı olanı versın inşallah:16:

Kizlar persembe gunu 4lu tarama testinin sonuclarini alicaz cok korkuyorum kotu bisey cikcak diye dualarinizda bizi eksik etmeyin lutfen
canım dualarımız seninlee:16:

kötü şeyler getirme aklına
amin reyyancım. ssonmez başladı uzun protokol. ben kısa protokolle tedavi olucam. ikimizde adeti bekliyoruz yumurta geliştirici iğneler için. tesadüf ikimizde bahçeci kliniğine gidiyoruz :)) inşallah bu son tedavimiz olur.

canım inşallah çifter çifter bebişlerlen gelirsiniz :16::16::16:

uzun protokol ne kısa protokol ne

senin dondurulmuşların mı var

ayşecim, inanki artık kimseye güvenim kalmadı. mustafa hocanın orda da olmazsa gidecek yerim kalmadı. iyi denilen tüm klinikleri dolaştım. rabbim burda nasip eder umarım.
sonmezcim, sen de beni habersiz bırakma canım. genetik testlerinin temiz çıkmasına çok sevindim. benim mtfhr 677 genim heterezigot. tedavilerimde kan sulandırıcı iğne kullanmak zorundayım. allah korusun bebeğin beslenmesini engelleyen bir pıhtılaşmaya neden oluyor.
durucum, bizden başka kimse anlamıyor gerçekten neler yaşıyoruz, ne kadar stresli bir dönem yaşıyoruz. aşırı stres sebebi tedaviyi sadece düşünmek bile. biz defalarca bu yollardan geçtik. burda en az 15 farklı doktora gittim. istanbulda 2 prof. bu seferde olmazsa yapacak birşeyim kalmıyor. belki 1 kez daha denerim sonra vazgeçerim bu sevdadan. vücudum isyan ediyor artık.

canım öyle deme ya. bak eski komşumuzun kızının yıllarca bebeği olmamış. bi kadın tüp bebek tedavisi görmüş bi süre ona parayla bakmış kız. bi de ne olsun. hamile:D sakın kesme umudunu. etrafını dikkatlice dinlersen böyle hikayeler çok fazla:D neden senin de böyle bi hikayen olmasın.
oraya gittiğinde tutsa da tutmasa da bebeklerin seninle olacak.
canım geçmişte bişi paylaştm.diğer topikteki ogu yapmaya başladı. 1 haftalık bişi. ayetel kürsi mucizesi diyor

reyyancım, kısa protokol adetin 2. günü başlanıyor iğnelere direkt gonalf, menogon gibi ilaçlarla. uzun protokolde adetin 21. günü baskılayıcı lucrin baslanıyor. sonra yine adetin 2. günü gonalf, menogon gibi ilaçlar başlanıyor. kişinin yumurta sayısına, yumurtalıklarının duruma göre doktor karar veriyor hangisi olucağına. benim ilk tedavim uzuundu. sonra kısa tercih ettiler. çok büyük farkları yok aslında.
donmuşlarda ise sadece östrojen tabletler kullandırıyorlar. rahim uygun kalınlığa gelince çözülüp transfer ediliyor.

hmm yani mesela benim şu an 22.günüm

şimdi başlıyorumm
adetim başlayıncada gonal f başlıyorum uzun protokol oluyorr öylemi

bi nevi verdiği ilaçlar doğum kontrol hapıgibi galiba

o zaman ben geçen sene kısa protokolle tüp yaptırmısım :1::1::26::26::27:
ya varya gıcık doktor hiç bişey anlatmamıştııı :20::20::20::20::20:

RABBİM İNŞALLAHHHHHHHHHHH GÜLDÜRÜR YÜZÜNÜZÜ İNŞALLAHH....

zaten tek sıkıntımız o bir de maddiyat işte maddiyatı biraz toparlamış olsak problem olmayacak kaan hoca gelin diyor başka da bişey demiyor dün dr.a gittik çapaya dr klomen verdi 3ay sonra gelin dedi bende güvenmediğimden emre bakırcıoğluna sordum ilk sorduğu şey ilaç kullanıyormu evet dedim tiroide bakılması gerek testesteron ondan düşebilir dedi gelin bir bakalım dedi halbuki çapada ki dr. onlardan olmaz demişti sorduğumuzda ama bizimki izin alamam vs vs 3ay kullanalım gidelim bakalım falan deyip duruyor 3ayın bizim için ne kadar değerli olduğunun farkında değil henüz bende gerginim zaten olan oldu yani şimdi de hiçbişey yokmuş gibi msj atıyor bende sinirleniyorum otomatik olarak öyle işteeee:14:

sağolasın canım ismim Canan Allah razı olsun okumuştun sen benim için yardımcı olursan çok mutlu olurum :16:

iyi akşamlar canım sizin sorununuz tam olarak neydi bilmiyorum ama yanlış da anlama akıl vermek gibi de olmasın ama biz bu hafta içi gittik kaan beye ve hüsranla geri döndük neden dicek olursan herdakka gidemecemiz zaten bellii biz ankarada yaşamıyoruz zaten ve sorularımıza cevap bulamadık sonuca göre konuşuruz demişti ve sonuçlar çıktı gönderdik yine cevap alamadık 347 milyonluk bi ilaç önermiş ve klomen devam demiş şimdi düşünüyorum da gerek yokmuş gitmeye dünyanın parası verdikk..dna hasarımı yapılacak size bizde hormon tedavisi görüyoruzz bugün tekrardan başladık bir aydır kullanmıyordu muyaneye gidecek die oda bizi mahvetti şimdi sil baştan yine başlıyoruzz insanlara güvenemiyorum artık o kadar yıprandım ki tedavi etmek yerine tüp deyip kestirip atan doktorlarrr tüp bebek kesin çözümmüş gibi halbuki öle değil gercek olan bişey var öncelikle tedaviii şart rabbim inşş hepimize verir hayırlısıyla

benim güzel yürekli arkadaşlarım hepinize teşekkür ediyorum zaman zaman o kdar kötü oluyorum kiii beni en iyi siz anlarsınız..bugün çok şükürr iyiyimm toparladım ve azimle başladık tekrardan deliler gibi tedavimize:))inş güzell haberler verecem sizee en ennn ennnnnnn kısa zamanda bende bu sabırsızlık oldukdan sonraaaa :6::6::6::6::6:bide bu ay veriyormuşummm ayy kim bilirrrr mucizemmm geliverir bu ayy annesini bekletmeden

:6::6::6::6::6:bu süpermişşşş bebişimede örerim artıkkk:)))ayşeeee bebişe başlayakk mı örmeye hepimiz bişe örsekk prenses dicek tim biliyormusun ağzıma öle geldiiii:)))))))))k

canım 959. sayfada tarifi var. inşaallah ben de uygalayacağım

Son düzenleme:
canım dualarım seninle inşallah güzel sonuçlar alacaksın hiç sıkıntı yapma kendine

boşver sen onları çok biliyor onlar eğer iyi merkezse dünyanın öteki ucunada gidilir önemli olan senin dr. inanman canım neler yaşadığımızı bizler biliyoruz

inşallah ikinizde bahçecide meleklerinize kavuşacaksınız dualarım sizinle

çok şükür canım

İnsallah cnm ya Allah razi olsun

Allah razi olsun cnm bizimle paylastin ben uyguluyorum hatta bugun 3. Gunum rabbim dualarimizi kabul etsin ins.

gerçekten mi:D çok sevindim. bi topikte paylaştılar gerçi okuyan kadınlar hamile kalmış:D o topikte şimdi bayağ okuyan var.
rainbowcolors ve arkadaşları diye topikte var oraya bi bakın. bi arkadaş umreye gidecekmiş. isimleri atopluyorlar. kabede okumak için

canım dualarımız seninlee:16:

kötü şeyler getirme aklına

canım inşallah çifter çifter bebişlerlen gelirsiniz :16::16::16:

uzun protokol ne kısa protokol ne

senin dondurulmuşların mı var

Allah razi olsun cnm. Herseferinde korkuyla gidiyorum doktora kotu bisey cikcak diye ama buseferki daha farkli

gerçekten mi:D çok sevindim. bi topikte paylaştılar gerçi okuyan kadınlar hamile kalmış:D o topikte şimdi bayağ okuyan var.
rainbowcolors ve arkadaşları diye topikte var oraya bi bakın. bi arkadaş umreye gidecekmiş. isimleri atopluyorlar. kabede okumak için

Evet cnm bebegimin tahlil sonuclari iyi ciksin diye okuyorum:)) bitsin erken dogum icin okuycam rabbim hepimizin gonlune gore versin ins.

selam kızlarrrr,
pazar günleri herkes yoğun oluyor sanırımmm.(ben temizliği dün yaptım daha doğrusu eşimle yaptık).kimsecikler yooooooooookkkkkkk......Allah'a emanet olun....görüşürüz...
A.s canım Allah kolaylık versin sende Allah'a emanet ol görüşürüz:16::3:
baharcım iyiyim canım ..rabbim yardımcın olsun...inşallah ağrı çekmeden hsgni çektirirsin....hsgden sonra mı tedaviye başlıyorsun?
Allah iyilik versin Aminn canım biraz ağrıdı anestezili olmadı.Kendimi kastım sanırım çektirirken o kadarda kolay değilmiş.Ve malesf sağ tüpüm tıkalı çıktı.Kendi doktoruma sonuçları götürdük.Çekim esnasında kendini kastıysan sağ tarafa sıvı ilaç gitmemiş olabilir yada tıkalıdır dedi.Dünden beri üzüldüm ama elden bişey gelmez.Şimdi adetimin 21 gününde doktora gidip tedaviye geçicek iğne vericek baklaım hayırlısı olsun
canım dualarım seninle olacak. umarım çok acı hissetmezsin.
a.s. iyiyim sen nasılsın...haftasonu olmasından kaynaklanıyor ...inşallah güzel geçer....hayırlı haberler alırız...

a.s. yoğunlukta değilde eşler evde olunca ..bazen zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum...görüşmek üzere..

Merhaba Bahar,

Sizler için de uygunsa, benim açımdan bir problem yok. Daha önce de bahsetmiştim zaten, hatta biz gündüz daha erken bir saatte buluşabiliriz ve akşam iş çıkışında duru da bize katılabilir. Onunla da en azından birer kahve içimlik birlikte olabiliriz, bir iki saat de olsa, diye düşünüyorum.

Hem iyi geçecek, hem de sonuç iyi olacak inşallah.

kızlar hayırlı haftalar bol müjdeli günler:16::16:

anlıyorum canım seni ama lütfen olumlu düşün inşallah çok güzel olacak

baharcım inşallah hiç ağrısız geçecek benim gibi ve sonucunda güzel olacak dualarım seninle

candan ablacım ne iyi düşünmüşsün bende iş çıkışı katılırım aranıza
Hepinizden Allah razı olsun kızlar.Dün malesef hsg sonucum sağ tüpüm kapalı çıktı.Biraz ağrılı oldu anestezi yoktu bende.Çekimden sonra bayağı moralim bozuldu.Allah yardımcımız olsun.Doktorumda çekim sırasında kendini sıkmış olup sıvının geçmesin engel olabilmiş olur dedi.Ama kapalıysada tek taraflıda aşılama olabilir ded,:31i:
Selamun aleykum arkadaslar
nasılsınız..
Ben dun gece bırden sıddetlı sancıyla uyandım ve duramadık acıle gıttık serumla kendıme geldım..çok korktum kızlar bebısım benı bırakıyo sandım..ama bebış ıyımış çok sukur
Canım çok geçmiş olsun Allah korusun birşey olmaz inşallah umarım iyisinizdir canım:16:
ıns cnm rabbım herkeze evlat verır sen tedavıye basladın mı :26:
Aminn canım inşallh başlıcaz tam anlamıyla:34:
Selamün aleyküm kızlar...Yeni bir hafta,yeni umutlar...İnşaallah bu hafta hepimiz için hayırlara vesile olur :21:

Bugün çok geç uyudum,saat 5'ten sonra.Rüyamda burayı gördüm ne hikmetse,isim isim aranızdan bazılarını gördüm,liste gibiydi sanki,değişikti....Sabah 9'da uyandım huzurla,hemen rüyamı hatırladım ve şu şekilde yordum....Rabbim acaba rüyamda gördüğüm isimler,duasını kabul ettiğin isimler mi,dualarımızın kabul vakti yaklaştı inşaallah dedim....Sonra eşimle hazırlandık çıktık.Sabahtan öğleye kadar Kuran-ı Kerim okutmaya gidiyorum.Orda sürekli Ya Varis çekiyorum....Aklıma geldiniz.İsim isim saydım,hepinizi aklıma getirmeye çalıştım,unuttuklarımı da ilave ettim duama,hepimiz için dua ettim....Tarifi olmayan huzur var içimde...

Rabbim hepimizin yari yardımcısı olsun,duasını kabul ettikleri arasına kaydeylesin hepimizi...:16:
A.s canım ne gzüel rüya bu böyle iyiye yor iyi olsun canım :nazar::49::34:

kızlar bişi sorcam 7 gün önce yumurtam çatladı ve tutturduk günü. şimdi adet olacakmişim gibiyim.
ayaklarım üşüyo karnımda hafif agrı var. sizin bi yorumunuz var mı bu konuda:D
inşllh yumurtan çatlamış ve bebek olmuştur canım:16:
çok geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah ben yoğunum canım bu aralar hepinizi özlüyorum çok bakamıyorum topiğe dualarımada kısmetse yarın akşam başlıcam kendine çok iyi bak canım yorma sakın kendini

baharında bugün hsg si vardı arıcam onuda inşallah rahat geçmiştir.
Canım benim yukarda yazdım Allah razı olsun senden hepinizden önemseyip hatırladığınız için:16:
canım ıyıym sukur önemlı bısey yok..
Bahar anestezılı mı yaptıracaktı..allah yardımcısı olsun..haberdar et bızı
Canım anestezi li yapılmadı ve biraz ağrı yaptı ama elden ne gelir so uçta sağ tarafım kapalı çıkınca moraim
BAHARCIM bugün rahim filmi çektirecektin.inşaalah herşey yolunda gitmiştir.sonuçlarında güzel çıkmıştır.dualarım seninleydi.ASBELOVE eğer yanlış hatırlamıyorsam tedavi öncesi yatıştırıcı ilaç kullanmayı düşünmüşsün.o tür haplar biliyorsun ki kulanımından aylar sonra vücuttan atılıyor.kendini daha farklı telkin etmeye çalış ve bitkisel çaylardan yardım al canım.pasiflora diye bir bitkisel şurup var onuda deneyebilirsin.ama yine de bir bilene danışmalısın.KRİZANTEM canım sana da geçmiş olsun.lekelenmelrin devam ediyormuş.ama önemli bir problem olmadığına sevindim.ESLEMLİVA canım sen de rüyandan bahsetmişsin.hayırlara vesile olsun inş.ve inş.aralarında bende varımdır.hatta hepimiz varızdır.ve herkezin gerçek olur rüyası.öncelikle rüya sahibine sonra bizlere canım.MUHATçım sen de rüya görmüşsün.hayır olsun ya.eslemliva da sende aynı rüyayı görmüşsünüz.isimleride merak etmiyor değilim hani.ama ben nasılsa yokumdur.umudum rüyalarda bile az artık.neyse yumurta çatlatma gününe denk getirmiş olmanız ve ağrı ,üşüme şikayetlerin hakındaki fikrim?????yok ama duam var inş.tutmuştur bu sefer ki ilk okuduğumda hamile ihtimalin geldi ilk aklıma.hadi bakalım.inşaallah.ECRİN23 adetin baya gecikmiş.valla ne sabır.tebrik ederim.ben değil 10 gün 5 gün geçse tahlil yaparım kesin.hatta o kadar bile beklemem ki beklemek deli ediyor insanı.bu ay da baya hamiş haberimiz olacak inş.hepberaber halaya............veeeeeeeeeee aramıza yeni katılan arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz.sizlerde aynı hayal ile yanıyormuşsunuz.hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet bana gelince 3 gündür sigara içmiyorum.çok sinirliyim.ne kadar kötü bir durum anlatamam.sabret,haram,mekruh,zararlı,çaocuğun olamasında olumsuz etki gibiiiiiiiiiiiiiiiiii şeyler duymak istemiyorum.çünkü bunların bilincindeyim.ama bu bağımlılığı bırakmak ve atlatmak gerçekten çok zor.inşaallah ben bunu başarıcam.sizde dualarınızla bana yardımcı olamanızı istiyorum.hepinizi öpüyoruuuuum.hepinizi seviyoruuuuuuuuuuuuum.az daha unutuyordum.AYŞECİM kendine dikkat et canım.çok geçmiş olsun.hastalanmışsın.aman üşütme........yeğenimede iyi bak.herkese hayırlı akşamlaaaaar
Canım Allah razı olsun düşündüğün için ama sevinecek bir haber alamadım malesef.LDoktor vaki,t geçmeden aşılama yapalım diyor bakalım ya inşllh tutar canım:16:Sen ve bebişin nasıl :34::49:
Ecrin07 liste çok güzel olmuş emeğine sağlık canım ben 3 yasini okudum Allah kabul etsin

Ecrin23 inş hayırlı ve güzel haberler verirsin canım

Ayşecim dikkat et kendine ve bebişe Rabbim acısını göstermesin

Düşük yapan arkadaşım çok geçmiş olsun zor günler ama Rabbim yeniden sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ve aydınlığa çıkarsın seni

Rüya gören arkadaşlarım eslem ve muhat rüyalarınız hayrolsun inşallah

Bahar hsg çektirmişti iyidir inşallah

Esmacım hiç korkma dualarımız seninle canım Rabbim seni ve bebişini korusun AMİN

Antikdeniz bebeğine yazdıklarını gözyaşları için de okudum Rabbim çok fazla bekletmesin seni ve hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah

Sürpriz seyyan nekadarzor hepinize hayırlı geceler ve günaydın

Turkuaz canım nasılsın

Candan ablam yazını okudum ve yazdıklarını okumak beni şu zor zamanımda o kadar rahatlatıyor ki.Allah razı olsun

Ve ismini sayamadığım bütü arkadaşlarım Allah hepinizin dualarını kabul etsin huzurunuz mutluluğunuz daim olsun inşallah
Aminn canım seninde duaların kabul olsun daim oolsun inşallah:16:
Hayır canım gitmiyorum en son 3 ay kadar oldu gideli ama şu an tabii Rabbim hakkımızda ne hayırlı ise onu nasip etsin bebeği düşünemeyecek kadar sorunlarımız var.Bebek beni rahatlatır mı şu aşamada bilmiyorum hem delice istiyorum hem mantığım hayır diyor çok zordayım dua edin bana olur mu :(
Canım inşllh gönlünce olsun:16:
Selamınaleyküm canlar nasılsınız :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
A.s canım hamdolsun sağol sen nasılsın:3:

Kizlar persembe gunu 4lu tarama testinin sonuclarini alicaz cok korkuyorum kotu bisey cikcak diye dualarinizda bizi eksik etmeyin lutfen
Allah yardımcınız olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz:16:
Baharcim hosgeldin cnm nasilsin
Canım ne olsun iyi diyelim öyle olsun.Dün hsg vardı,bugünde eşimin doğumgünüydü :38::nazar:Sen nasılsın canım:34:

Back
X