a.s canım allah kolaylık versin sende allah'a emanet ol görüşürüz

Allah iyilik versin aminn canım biraz ağrıdı anestezili olmadı.kendimi kastım sanırım çektirirken o kadarda kolay değilmiş.ve malesf sağ tüpüm tıkalı çıktı.kendi doktoruma sonuçları götürdük.çekim esnasında kendini kastıysan sağ tarafa sıvı ilaç gitmemiş olabilir yada tıkalıdır dedi.dünden beri üzüldüm ama elden bişey gelmez.şimdi adetimin 21 gününde doktora gidip tedaviye geçicek iğne vericek baklaım hayırlısı olsun
hepinizden allah razı olsun kızlar.dün malesef hsg sonucum sağ tüpüm kapalı çıktı.biraz ağrılı oldu anestezi yoktu bende.çekimden sonra bayağı moralim bozuldu.allah yardımcımız olsun.doktorumda çekim sırasında kendini sıkmış olup sıvının geçmesin engel olabilmiş olur dedi.ama kapalıysada tek taraflıda aşılama olabilir ded,:31i:
Canım çok geçmiş olsun allah korusun birşey olmaz inşallah umarım iyisinizdir canım
Aminn canım inşallh başlıcaz tam anlamıyla
A.s canım ne gzüel rüya bu böyle iyiye yor iyi olsun canım

Inşllh yumurtan çatlamış ve bebek olmuştur canım
Canım benim yukarda yazdım allah razı olsun senden hepinizden önemseyip hatırladığınız için
Canım anestezi li yapılmadı ve biraz ağrı yaptı ama elden ne gelir so uçta sağ tarafım kapalı çıkınca moraim
canım allah razı olsun düşündüğün için ama sevinecek bir haber alamadım malesef.ldoktor vaki,t geçmeden aşılama yapalım diyor bakalım ya inşllh tutar canım

sen ve bebişin nasıl

Aminn canım seninde duaların kabul olsun daim oolsun inşallah
Canım inşllh gönlünce olsun
A.s canım hamdolsun sağol sen nasılsın
Allah yardımcınız olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
Canım ne olsun iyi diyelim öyle olsun.dün hsg vardı,bugünde eşimin doğumgünüydü

sen nasılsın canım