Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tamam canım allah razı olsun sızden..
canım benım zıkırmatıgım vardı ama sımdı yok almam gerekıyo tesbıhle bıraz zor oluyo alısınca teknolojık alete boyle oluyo ıste

Canım valla bunu bulandan Allah razı olsun elimden hiç düşürmüyorum valla ne kolaylık oluyo şimdi bi tanesi de az geliyo :1:

[/FONT]Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlerede göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güçi ihlas ve imkan ver

canlar selamınaleyküm

hayırlı cumalarr

nasılsınız eyisiniz inşALLAH

bu arada kendi kendimi topiğin en çalışkanı ilan ediyorum :1::1::1::27:

yeni oluşacak listede muhtemelen 3 yasini şerif düşer diye düşündüm çarşambadan başlayarak 3 yasinimide bitirdim
tpik niyetiyle

hangi arkadaşlarımıza okunacaksa inşALLAH mevlam bu ay güzel haberler vermelerini nasip eder

ALLAH cc emanet olun
selametle kalın :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
[/B][/B]
Canım yeni listeye seni okundu olarak ekledimn bile :1::nazar::nazar:maşallah çok hızlısın ama biz daha bu listeyi bitirmeye çalışıyoruz bakalım inşallah tamamlıcaz

iyiym ayşecim çok şükür belim ağrıyo biraz:31:sen nasılsın canım meleğin nasıl:16:
eksiklerden 5 yasin okuyabilirim canım akşam haber veririm bitince bağışlama nezamn olur eğer daha erkense hemen okuyayım:16:

canım hamdolsun bız ıyıyz..
yasınlerı aksam bıtırmış olursak bağışlamasını da bu aksam yapıcm ıns..
bu arada salavat topluyoruz salı aksamına kadar çekermısın sende

günaydın kızlarr dün aksam 1yasin okundu hepimiz için bilginize ;)

günaydınnnnnnnnnn

herkese merhaba,

Cumanız mübarek olsun inş. Rabbim bu mübarek günde o güzel gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı zamandahayırlı şekilde nasip etsin inş.
hepiniz hamiş kalında topic bebekler ile dolsun taşsın inşşş :49::49::emir_bebek::nazar:

hayırlı cumalar herkese :16:

Hayirli cumalar kizlar

herkese hayırlı cumalar....

Hayırlı Cumalar kızlar,Rabbim hepimizin birbirimiz için ettiği duaları en kısa zamanda kabul etsin hayırlısı ile.

Rabbim hepimize,hayırlı sağıklı rızasına uygun yetiştireceğimiz evlatlar nasip etsin,bizleri de hayırlı anne babalar eylesin,evlatlarımızla sevdiklerimizle uzun hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin.
,

Kızlar eksikler için 2 tane daha okudum Allahım kabul eder inşallahh
Sürpriz06 canım sende akşama kadar okursan inşallah akşama bitiririzde Ayşede dualar

bugun meryem suresıne basladım 41 gun okuycam yalnızca kendım ıcın deıl benım gıbı evlat sahıbı olmayı bekleyen herkez ıcın rabbım kabul etsın

Back
X