iyiyim cnm cok şükür sen nasılsın
hamdolsun canım sukur ıyıyım .. yatıstamısın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim cnm cok şükür sen nasılsın
sürpriz06 arkadaşımız 3 adet
hayalot arkadaşımız 5 adet okuycaklar
kalıyor 16 yasin okuyabilecekler haber verirse çok iyi olur bu akşam dualansınki yeni listemize başlıyalım
İNŞALLAHH canım İNŞALLAH vakti saati yaklaşmıstır ınsallah hayırlısıyla
ecrin23 4 tane okuyacak
turkuaz 3 tane okuyacak(akşam iş dönüşü)
Kaldı 9 yasini şerifimiz hadi bakalım kızlar yemekteyim şimdi bende yemeğimi iyince okuyayım :)
benıde acıktırdın yaaa.ıyıkı ne yedığını soylemedın evde yalnızım zaten![]()
benıde acıktırdın yaaa.ıyıkı ne yedığını soylemedın evde yalnızım zaten![]()
hamdolsun canım sukur ıyıyım .. yatıstamısın![]()
Ayyy canım yaaaa kıyamam sende bişeler ye barii iyiki sölemedim ne yediğimi canımmm benimmm
sürpriz06 arkadaşımız 3 adet
hayalot arkadaşımız 5 adet okuycaklar
kalıyor 16 yasin okuyabilecekler haber verirse çok iyi olur bu akşam dualansınki yeni listemize başlıyalım
evde yalnız olduğun belli zaten kocişin olsa bu kadar burda kalamazdın sanırsamhadi bugünlük internet yeter sana biraz dinlen akşam bi ara gir bak yasinler tamamsa dualarsın
anlaşıldımı???
slm kızlar nasılsınız ? keyıfler nasıl
yok cnm ya 8 den berı ayaktayımcarsamba gunu aradılar saglık ocagından cagırdılar cuma gelırım dedım tamam dedı hemşiremiz gittimki doktor yokmuş
aradım hemsırede acmadı tlfu. cokta yakın deıl saglık ocagı cıkmısken markete gıttım geldım yemek yap falan derken bu saat olmuş
canım kocış yok ama burda ne yazıyorsam onun maıl adresıne gıdıyo![]()
amannnn adam çıldırmıştır.. kız insan kocasının mail adresinii kullanırmı hiçççya işlerının yogunlugundan görmuyo ya da goruyo sınırınden aramıyo
tamam ben cıkıyorum
slm kızlar nasılsınız ? keyıfler nasıl
amannnn adam çıldırmıştır.. kız insan kocasının mail adresinii kullanırmı hiççç![]()
Selam ayşecim, sanırım hamilesin artık eskisi kadar sık giremiyorum siteye o yüzden yeni fark ettim seni tebrik edemedim kusuruma bakma canım. Allah tamamına erdirsin inş. sorunsuz bir hamilelik geçirirsin tatlım.
Ben daha önce defalarca sormama rağmen bi cevap alamadım sizden yada sayfalar çok artmış benim gözümden kaçtı o yüzden tekrar sorayım dedim. Şimdiki listemiz ne zaman bitiyor? kaç kişi kaldı? ve bir sonraki liste kaç kişilik yani ne kadar zamanda tamamlanacak? açıkçası bana bu liste çok uzun geldi yani bitmedi bi türlü mesela bana ekim ayında okunmuştu ki öncesi de vardı 3 ay bitmesine rağmen hala liste bitmediçoğu okumayan kişiye bile okundu ama okumadıkları için tamamlanması gereken zamandan çok daha uzun sürelerde tamamlayabildik vs. eğer bundan sonraki listede böyle olacaksa ben şahsen katılmak istemiyorum lütfen beni yanlış anlamayın ama hertürlü haksızlığa gelemiyorum. çalışan ve yoğun biri olarak ben bile zamanında yetiştirebiliyorsam karşılığını da almak isterim liste kalabalık olunca da herkesi tek tek uyarmak eminimki senin içinde zordur keşke daha az ve öz kişi olabilseydik o zaman bu kadar sürede hepimizin duası belki de 2. kez yapılabilirdi. neyse ben çok uzatmıyayım cevabını bekliyorum canım