Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canim hayirlisi boyleymis demek Rabbim insallah tedaviye gerek kalmadN verir..

Allah kabul etsin canim cok sanslisin :nazar::nazar:

Canim sen dikkat etmelisin cok ayakta kalmissin bugun:20::20:eve gelince hemence uzanmissindir umarim...

Cok gecmis olsun canimRabbim sifa versin insallah

Evet cnm biraz yoruldum ama eve gelince dinlendim sonra yemek falan yaptim. Fazla yorulunca kasik agrim oluyo zaten sukur bugun olmadi. Sen nasilsin cnm kanaman oluyormu

kızlarrr bence salıya kadar 1.000.000 tane selavat çekebiliriz şöyle düşünelim 20 kişi varız değil mi 1 milyarı 20 ye bölersek 5 bin eder yani her birimiz 5 bin selavat getirebiliriz tamam derseniz yapalım

Evet cnm biraz yoruldum ama eve gelince dinlendim sonra yemek falan yaptim. Fazla yorulunca kasik agrim oluyo zaten sukur bugun olmadi. Sen nasilsin cnm kanaman oluyormu

Iyi canim agrin olmamix benim kirmizilar gelmiyor sukurler olsun ama hala kahverengi akintim var iki haftadir bitmedide ama icim rahat cok sukur bebisimin kalbi atiyordu insallah hala oyledir sali gunu randevum var:54:

Iyi canim agrin olmamix benim kirmizilar gelmiyor sukurler olsun ama hala kahverengi akintim var iki haftadir bitmedide ama icim rahat cok sukur bebisimin kalbi atiyordu insallah hala oyledir sali gunu randevum var:54:

Sende dinlen cnm ins guzel haberlerle geliceksin. Benim sanirim onumuzdeki aylarda cocuk buyudukce agrilarim artcakmis hatta iki ay sonra agridan yuruyemiycen dedi doktor.onumuzdeki ay rahmi genisletmek icin igne vurulcakmisim ilk defa duydum cnm sen duymusmuydun boyle bir igne

Sende dinlen cnm ins guzel haberlerle geliceksin. Benim sanirim onumuzdeki aylarda cocuk buyudukce agrilarim artcakmis hatta iki ay sonra agridan yuruyemiycen dedi doktor.onumuzdeki ay rahmi genisletmek icin igne vurulcakmisim ilk defa duydum cnm sen duymusmuydun boyle bir igne

Rabbim kolaylik versin insallah canim..ilk defa senden duyuyorum ama doktorlarin vardir bir bildigi ben yurtdisinda yasiyorum burda dogumu bile ebeler yaptiriyor okadar kanamam oldu hep hemsirelerle ultrasyon cekenlerle muhatap oldum bakalim sali gunu doktormu gorecek Rabbim sabir ve sifa versin insallah hakkimizda en hayirlisini versin:16:

Son düzenleme:
Al benden de o kadar duygularım git gereken herşeyi yaptır bekleme diyor ama sıkıntılardan dolayı bekle diyen bir de mantığım ve eşim var ne olacak bilmiyorummmm
Rabbim yardımcımız olsunnnnnn

Amin canım Rabbim gönlüne göre versin inş

dıkkat dıkkat

dun arkadasım aradı hocası haftaya çarsamba gunune kadar salavat topluyor duasını hcası yapacakmıs bellı bı sayı yok.hem sıfa nıyetıne...
katılmak ıstersenız bana cekebileceğiniz sayıyı verın ben ileteyım ıns dualarda sızlerde olun canlarım

kızlar ben ckıyorum
salavat topluyorum katılmak ısteyenlerden haber beklıyorum aksam yıne gıreceğm ıns

Bende katılmak isterim canım inş

Kızlar bi tanıdığımın oğlu için (Serkan) yasin topluyordum ya alanlar okudularmı acaba ay sonuna kadarmış en azından haberdar ediyimm
Sürpriz06 okudu
Krizantem okudu
Seybil okudu
Hayalot okudu
Ssönmez okudu

Ema ???
Eslemliva ???(eşi okuyacaktı)
Reyyan 1984 ???
Ayşe035???
Ecrin23 ????
Seyyan ???
Muhat ???
Esmacvs ????

Beni bi haberdar ederseniz sevinirim :)))

Ben okudum canım Allah kabul etsin

iyi akşamlar arlkadaşlae ben 1 yasin okudum diğer 2 sini okuyamayacam inş yerime bir arkadaş okuyabilir babam felçlik geçirdi memlekete geldik dün apar topar şuan yoğun bakımda fırsat bulmuşken yazıyorum hoşcakalın

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah

Kızlar bi tanıdığımın oğlu için (Serkan) yasin topluyordum ya alanlar okudularmı acaba ay sonuna kadarmış en azından haberdar ediyimm
Sürpriz06 okudu
Krizantem okudu
Seybil okudu
Hayalot okudu
Ssönmez okudu

Ema ???
Eslemliva ???(eşi okuyacaktı)
Reyyan 1984 ???
Ayşe035???
Ecrin23 ????
Seyyan ???
Muhat ???
Esmacvs ????

Beni bi haberdar ederseniz sevinirim :)))
canım henüz okumadım.

iyi akşamlar arlkadaşlae ben 1 yasin okudum diğer 2 sini okuyamayacam inş yerime bir arkadaş okuyabilir babam felçlik geçirdi memlekete geldik dün apar topar şuan yoğun bakımda fırsat bulmuşken yazıyorum hoşcakalın
çok geçmiş olsun. sende dikkat et orda kendine. dualarımız seninle
slm bende 3 senelikevliyim henüz cocugum olmadı 2 asılama ve bir tüp bebek yaptrdk vee malesef kasm ayında bebegimi kaybettım. Allah tüm isteyenlere en kısa sürede evlat sahibi olmayı nasip etsin. Dualarınıza bende katılablirim. Allah büyük
canım hoşgeldin, devaml ugra istersen acılar paylaşıldıkça azalıyormuş, tecrübe ettik biz de.
bebeğinin demekki daha vakti gelmemiş.

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah.Geçmişi fazla okuyamadım yasinlerde kaç eksiğimiz var bilen var mı?

arkadaşlar nedersiniz okuyabilir miyiz? yasinlerde var. yolda yürürken bile salavat çekebiliriz.
sizin fikrinize tabiyim.

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah.Geçmişi fazla okuyamadım yasinlerde kaç eksiğimiz var bilen var mı?

merhaba hoş geldin. sanırım 7 eksik var, ama emin değilim.

Rabbim kolaylik versin insallah canim..ilk defa senden duyuyorum ama doktorlarin vardir bir bildigi ben yurtdisinda yasiyorum burda dogumu bile ebeler yaptiriyor okadar kanamam oldu hep hemsirelerle ultrasyon cekenlerle muhatap oldum bakalim sali gunu doktormu gorecek Rabbim sabir ve sifa versin insallah hakkimizda en hayirlisini versin:16:

Amin cnm insallah.

canım geçmiş olsun. ben de ilk defa duydum bunu. peki ağrılar için bi ilaç alabilecekmisin?

canım geçmiş olsun. ben de ilk defa duydum bunu. peki ağrılar için bi ilaç alabilecekmisin?

Saol cnm.simdilik magnesium iciyorum bu rahatlatiyo beni.benim rahmim normal rahimlere gore daha az genisliyomus bundan dolayi genisletme ignesine basliycakmisiz bidahaki ay tabi cocuk buyudukce rahim buyumeye basladikca daha cok agri olcakmis cnm. Tabi ins olmaz ama doktor kesin konustu normal bi hamilelik gibi olmuycak dedi senin hamileligin:5:

Saol cnm.simdilik magnesium iciyorum bu rahatlatiyo beni.benim rahmim normal rahimlere gore daha az genisliyomus bundan dolayi genisletme ignesine basliycakmisiz bidahaki ay tabi cocuk buyudukce rahim buyumeye basladikca daha cok agri olcakmis cnm. Tabi ins olmaz ama doktor kesin konustu normal bi hamilelik gibi olmuycak dedi senin hamileligin:5:

o zaman erken doğum da olabilir mi?

Back
X