• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

selamınaleykümmmmmmmmmmmmmmm :16:

ya ne zaman gelsem yoksunuzzz

sayfaları doldurup doldurup gidiyosunuzz :43: :43: :43:

Son düzenleme:
Sende eşine çok gülüyosundur eminim,benim eşim bana çok güler :52:

O kadar saçma hareketler yapıyomuşum ki,çok meşhurdur uyku hallerim. :37: Bigün eşim sabah uyanmış,beni öpmek istemiş,bende sen bana bunu yapamazsın diyip adama vurmuşum :17: Uyanınca anlattı çok gülmüştüm,kıyamadım bide ama napim kendimde değildim :1:

hay Allah senin iyliğini versin canım ya...nasıl gülmeye ihtiyacım vardı bayıldım'.sen bana bunu yapamazsın da' koptum ya:52::52::52::52:bizmde olurda böyle uyku sersemi hallerimiz.birde biz çok sayıklarız eşim de bende...........:9::9:Allah ta seni güldürsün inş.canım.

Kızlar selam...nasılsınız??ben yeniden grip oluyorum....boğazım çok kötü öksürük var gıcık yapıyor.......ilaçta alamıyorum yumoş büyütüyorum artık.... nolur bana dua edin....

nekadarzor sen nasılsın?sende yumoş büyütüyordun ilaç alıyor musun?....offf yaaaa canım sıkıldı....

canım geçmiş olsun.bende 4 gündür yatıyorum gripten.geçti derken boğazım kulaklarıma vurdu şimdide.ama sen daha bir dikkat et canım kendine.tedavidesin ya.bol bol c vitamini ve bitki çayları al.inş.yumoşların tutunurda 9 ay sonra kucağına alırsın.

hanımlarrrr nasılsınız?

Hala çay içiyom :1: Çok sıkılıyom Muhat ya,ne zaman anne olcaz biz :31:

hay Allah senin iyliğini versin canım ya...nasıl gülmeye ihtiyacım vardı bayıldım'.sen bana bunu yapamazsın da' koptum ya:52::52::52::52:bizmde olurda böyle uyku sersemi hallerimiz.birde biz çok sayıklarız eşim de bende...........:9::9:Allah ta seni güldürsün inş.canım.

Amin kuzum hepimizi güldürsün Rabbim :16:

Daha bu ne ki,ne hikayeler var bende :37: :27: :27:

hoşgeldin canım.5 gün sonra güzel haberlerini alırız inş.hayırlısıyla.

Hala çay içiyom :1: Çok sıkılıyom Muhat ya,ne zaman anne olcaz biz :31:

valla sabah erken kalmayacamı bilsem ben de demli bi çaya niyetliyim:D kıvama geldik sanırım bu ay bilemedin öbür aya hamileyiz evelallah:D

Amin kuzum hepimizi güldürsün Rabbim :16:

Daha bu ne ki,ne hikayeler var bende :37: :27: :27:
:D

iyi diyelim iyi olalım canım.sen nasılsın.

çok şükür ben de iyiyim.

hosgeldin canim ben varim sabahtan beri bakiyorum kimsecikler gelmedi....nasilsinn??ben grip olmusum yatiyorum

Günaydın canlarımmmmm
Yine çok yorucu bir haftasonundan çıktım acaip yorgunum ve sabah boğaz ağrısı ve halsizlikle uyandımm
İnşallah düzelirim bir an önce:16:

slm kızlar hepinize çooooooooooook geçmiş olsun...

Selamün aleyküm kızlar,nasılsınız :16:

a.s canım iyii sen nasılsın...

Nasılsınız..salavatlar ne durumda çekıyormuusunuz.
Raınsu candan ve nekadarzor hakkınızı helal edın bağışlamanızı hafta sonu gıremedığim iiçin yapamadım ama ıns bu aksam yapacağım

iyi canım sen nasıl oldun ....salavat sayısını yarın yazarım....biraz daha çekeyimde
Kızlar çay içiyorum,gelin içelim hadi :52: :52:

Çok canım sıkılıyo :5: :5: :5:

ay kızz özledim çay oturmalarını sohbetleri....koca başkentte yanlız kaldım ya...ne iyi olurdu sana afiyet olsun:40:

Kızlar selam...nasılsınız??ben yeniden grip oluyorum....boğazım çok kötü öksürük var gıcık yapıyor.......ilaçta alamıyorum yumoş büyütüyorum artık.... nolur bana dua edin....

nekadarzor sen nasılsın?sende yumoş büyütüyordun ilaç alıyor musun?....offf yaaaa canım sıkıldı....

vayyy yine herkesler hasta olmuşş....sanada çokkk geçmiş olsun...yumoşlara iyi bakk...:34:

kızz aslı bende ankara :9:

hayırlı günler arkadaşlar:3::3:

hayırlı geceler.....:52:

afiyet olsnn ya biz tüp bebekte 2.denememizz bize dua edin lütfen 5 gün kaldı sonuca

hayırlı haberler alırsın canım inşallahh...allah yardımcın olsun.. sağlıklı ve hayırlı evlat olsun ..

canım listeye yeni eklenenlerle ilğili bişi yazmışsın buraya alamadım. bence yeni gelenleri eklemeye devam edelim. çünkü onlar sayesinde haftada 3 kişiye okunmaya başladı. liste uzuyor ama tek tek okunmuyor. bence gelenler eklenmeye devam edilsin.tabi diğer arkadaşların görüşü de önemli.
ayrıca bi önerim olacak yeni gelen arkadaşlara da 2 değil 3 yasin yazılsın. çünkü hasta arkadaşlar oluyor gelemeyenler oluyor okunamıyor. burdan gelecek olan fazla 7 yasini bu şekilde tamamlamış oluruz.

sana katılıyorum..belki sayı fazla olursa çook kişiye okunmuş olur.yada okuyabileceklere fazla yazılsın.okunacak kişi sayısı ile yasin sayısı arttırılsın...sonuçta çalışanlar varr aramızda herkese uygun olmayabilir...benden yana helal olsun ...fazla okuyabilirim..zaten yetiştirmek için çoğu arkadaş fazladan okuyor...sayımızda artıyor hanii...

kızlar, yeni gelen arkadaşları eklemezsek bu topik bir yerden sonra tıkanır. ama şöle bişi yapabiliriz. cuma liste yayınlanır, 3 kişiye okuruz. salı yeni liste yayınlanır. cumaya kadar o listedekilere okuruz. bağışlaması hepbirden yapılır.
yani 1 haftada 6 kişiye okuruz. sonuçta düzenli okuyanlar ilk 3 günde okuyor nasılsa. yasin sayısının 1-2 artması bizi yavaşlatmaz. bölece çok daha hızlı sıra gelir. kopmalar olmaz.

bir haftalık olsun 3-4 günde bir olsun farketmez...sayıları yüksek tutarsakta aynı sonucu alırız...tabii düzenli olurmu denemk gerekk....:1:

a.s canım iyii sen nasılsın...

ay kızz özledim çay oturmalarını sohbetleri....koca başkentte yanlız kaldım ya...ne iyi olurdu sana afiyet olsun:40:

İyi diyelim iyi olalım kuzum :21: :21:

Bende yalnızım,öğlenleri eşim geliyo yemeğe ozaman demliyom o fazla içmez zaten,koca demliği ben bitiriyorum :9:

iyiymm kızlrrr sizi sormalı

5 gün var demiştin ne zor beklemek değilmi?ama güzel ve heyecanlı bir bekleyiş.heyecanın hep sürer inş.ve güzel sonuçlanırda değer...ne demiş şair beklemek güzeldir gelecekse beklenen...............

Back
X