• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Sukur cnm suan iyiyiz biz.amin cnm ins hepimiz kucagimiza aliriz saglicakla.cnm ilk gittiginde duyulmuyo zaten goruyosun suan erken cnm. Ebe de ultrasonda bakmiycakmi napcak bida goremiycenizmi yani ne deisikmis ya

ben zaten sinirlari zorlayip uc kere ultrasona girdim 12 haftalikken bir daha var sonra 5 aylikken cinsiyet icin sonrada sadece gerekli bir durumda heralde hic bilmiyorum gorecegiz bakalim.....

canım yaa kahvaltını bu saatlere bırakma azda olsa yemelısın
salavatlarını rabbım kabul eder ıns
dılek kardesım 18 yasında 5 ay önce kaçarak evlendı cahıllık ıste..korku uzuntu stres nedenıyle evlendıgınden bu yana bayılıyo

doğru diyosundaa....:25: stresten canım yaa huzur en önemli şeyy.....herşey yolunda gider onun için inşallah...yakın çevremden tanıdık çalışan bir bayan vardı oda herşeyii kafaya takan bir yapısı varr...sürekli bayılırdı stres azınca sıklaşırdı yanii doktor fakülte her yeri aşındırdı...masa testi diye bişey varr sanırım orda da bayılmış...herşey gönlünce olursa olumlu giderse belki düzelir...moralçook önemli... bizdede herkes içinde..rabbim tüm hastalara şiifa versin...

Slm kizlar nasilsiniz bugun kontrolum vardi cok sukur iyiymis kalp atislarini gordum yine buyumusuz 13 mm olmusuz ama kalp ritmini duyurmadi sevgili ultrasonistimiz zaten ilk girdigimde moralim bozuldu sanki niye geldiniz der gibiydi heyecan bile yapamadim o kadin yuzunden..... kizlar iyiki turkiyede yasiyorsunuz burda hastane isleri coooook kotu bundon sonra beni sadece ebe gorecek Rabbim kolaylik versin insallah dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Hepinizi opuyorum:54::54:

canım doktorların çoğu öylee....sen yırtınırsın onlar umursamaz alışmışlar adammlar..biri giderse birii gelir diyorr...
bu da iyi haber senin içinn sonuçta yenii kalp atışlarınıda duyacan inşallahh...allah sağlık versinn..

ohh yarasin yumosuna Insallah canim ben sutu sahlep yapiyorum oyle iciyorum eger oyle yaparsan tarcin cok az kullan....

bende yeni yeni başladım her gün olmasada sütü sade içemiyorum karışık bir salep var tarçın herşey içinde denedim fena gelmedi...bildiğin muhallebi işte...şifa olsun diye :27: çabuk gelsin bebişler artıkkk allahım yardım ettt..:50:

desene bilmeden icmisim iyi olmus canim ben eve hazir salep aliyorum kivamini kendim ayarliyorum biraz sulu iciyorum koyuyu icemiyorum bide sekeri cok olmayacak....bide misir nisastasi organik vanilyayla kendinde yapabilirsin

bu arada yaptim takvimimi

nasıl yapılıyo canım ılk defa duydum bende aynen koyu ıçemıyorum

:23: :23: Ayy neler öğrendin kız kocandan :52:

Rabbim hep güldürsün :16:

ooooo neler neler..bi ara benim cinlerle konustugumu felan saniyodu nasil biliyorsun diye artik dedim sayikliyosun diye..

Sağolasın kuzum,eşim ilk evlendiğimiz zaman zorla bir bardak içerdi,benim için çay olmazsa olmaz,ona bakmaz demler dururdum,kendim yapardım keyfini.Sonra sonra alıştı oda,şimdi kendi diyo çay yapalım diye :52:[/QUOTE]

cokta icme canim benim carpinti yapar....disleri sarartir diyene bak diyeceksin ama,dedigimi yap yaptigimi yapma .......

doğru diyosundaa....:25: stresten canım yaa huzur en önemli şeyy.....herşey yolunda gider onun için inşallah...yakın çevremden tanıdık çalışan bir bayan vardı oda herşeyii kafaya takan bir yapısı varr...sürekli bayılırdı stres azınca sıklaşırdı yanii doktor fakülte her yeri aşındırdı...masa testi diye bişey varr sanırım orda da bayılmış...herşey gönlünce olursa olumlu giderse belki düzelir...moralçook önemli... bizdede herkes içinde..rabbim tüm hastalara şiifa versin...

canım doktorların çoğu öylee....sen yırtınırsın onlar umursamaz alışmışlar adammlar..biri giderse birii gelir diyorr...
bu da iyi haber senin içinn sonuçta yenii kalp atışlarınıda duyacan inşallahh...allah sağlık versinn..

bende yeni yeni başladım her gün olmasada sütü sade içemiyorum karışık bir salep var tarçın herşey içinde denedim fena gelmedi...bildiğin muhallebi işte...şifa olsun diye :27: çabuk gelsin bebişler artıkkk allahım yardım ettt..:50:

dogru soyluyorsun canim onlar icin normal bisey canim tarcinin cok faydasi var ama dusuk tehlikesi varmis asiri kullaninca... bebis gelince dikkatli kullan tatlim:34::34::34:Rabbim hepimizin yardimcisi olsun....

cnm bende sadece yatarken iciyorum sutu saglik ocagindaki doktorum yeterli dedi zaten sabah ictigin sut anneye aksam ictigin bebege dedi

tsk.canım ya bunu ogrenmem ıyı oldu canım bundan sonra aksamları ıcerım..
Ne guzel annen yakın sana ıstedıgın zaman gıdıyorsun

cok sukur 2 gram olmusuz boyumuzda 13 mm esimle ayni gun bile dogabilir esimin dogum gunu 6 si :52::52::52::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:

rabbımın hıkmetı ıste herkese nasıp etsın hayırlı saglıklı evlat..
Eger esınle aynı gunde dogarsa super olur benım doğumumda 15 eylul gorunuyo 11 eylul evlılık yıl donumumuz bı de yıl donumunde gelırmıs dıyorum ne guzel olur

doğru diyosundaa....:25: Stresten canım yaa huzur en önemli şeyy.....herşey yolunda gider onun için inşallah...yakın çevremden tanıdık çalışan bir bayan vardı oda herşeyii kafaya takan bir yapısı varr...sürekli bayılırdı stres azınca sıklaşırdı yanii doktor fakülte her yeri aşındırdı...masa testi diye bişey varr sanırım orda da bayılmış...herşey gönlünce olursa olumlu giderse belki düzelir...moralçook önemli... Bizdede herkes içinde..rabbim tüm hastalara şiifa versin...

Canım doktorların çoğu öylee....sen yırtınırsın onlar umursamaz alışmışlar adammlar..biri giderse birii gelir diyorr...
Bu da iyi haber senin içinn sonuçta yenii kalp atışlarınıda duyacan inşallahh...allah sağlık versinn..

Bende yeni yeni başladım her gün olmasada sütü sade içemiyorum karışık bir salep var tarçın herşey içinde denedim fena gelmedi...bildiğin muhallebi işte...şifa olsun diye :27: çabuk gelsin bebişler artıkkk allahım yardım ettt..:50:

canım kayınvalıdesıyle bır oturuyo gorumcelerı var devamlı onunla ugrasıyorlarmıs..ıns bugunlerde gecer gıder ınan kardesım ya içim yanıyo ama bısey yapamıyorum

nasıl yapılıyo canım ılk defa duydum bende aynen koyu ıçemıyorum

canim tam olcu olarak bilmiyorum goz karari yapiliyor misir nisastasi yada patates nisatasi kullanabilirsin sutun icine biraz nisasta sonrada koku versin diye azicik vanilya birazcikta seker sonra kaynatiyorsun muhallebi yapar gibi ama sulusu vanilya koymasanda olur kokusu olmasin dersen bir kac kere dene belki tutturursun insallah da begenirsin...

rabbımın hıkmetı ıste herkese nasıp etsın hayırlı saglıklı evlat..
Eger esınle aynı gunde dogarsa super olur benım doğumumda 15 eylul gorunuyo 11 eylul evlılık yıl donumumuz bı de yıl donumunde gelırmıs dıyorum ne guzel olur
cooook guzel olur canim Ama Rabbim hayirli zamanda gelmesini nasip etsin saglikla insallah

canim tam olcu olarak bilmiyorum goz karari yapiliyor misir nisastasi yada patates nisatasi kullanabilirsin sutun icine biraz nisasta sonrada koku versin diye azicik vanilya birazcikta seker sonra kaynatiyorsun muhallebi yapar gibi ama sulusu vanilya koymasanda olur kokusu olmasin dersen bir kac kere dene belki tutturursun insallah da begenirsin...

sağol canım ben bı deneyeyım ıns yapabılırım

kizlar size doyum hiccccc olmuyor kalkayim mutfagim toplanacak daha hamilelik beni cooook tembel yapti :17:zaten hep esim yapiyordu bugun ben birazcik toplayayim hem kendimi denemis olurum hepinize iyi aksamlar.......:54::54::54::54::16::16::16::16::16:

Bnmde zamaninda dogarsa esimin dogum tarihine denk geliyo insallah zamaninda olur yaa

kızçeler selamınaleykümm

ben 1 hafta giremeyebilirim

bilgisayarın üstüne 2 gün önce meyve suyu döktüm:26:

ekranda gariplikler var

belkim garantiye gider

bana haftayadamı 3 yasini şerif düşer okuyum inşallahh:34:

alel acele bi cevap yazın heri

yatsıdan sonra şeere inecemm:1::1:

şimdiden mevlid kandilinizde mubarek olsun inşALLAHH

ALLAH cc emanet olunnn

selametle:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

:1: kiz gir ordan mail adresini deistir anliyamasi:1:
evwt cnm annem yakin gelip gidiyorum surekli ama bu aralar yuruyus yasak oldugu icin nadir geliyorum

canım nasıl degıstıreyım anlar bu defa gucenır varsın ne yazdığımı gorsun :1::1::1::1:
benımkıne gıdeyım desem 2 3 saatı bulur keske aynı sehırde olsaydık

kizlar size doyum hiccccc olmuyor kalkayim mutfagim toplanacak daha hamilelik beni cooook tembel yapti :17:zaten hep esim yapiyordu bugun ben birazcik toplayayim hem kendimi denemis olurum hepinize iyi aksamlar.......:54::54::54::54::16::16::16::16::16:

Cnm kolay gelsin sana cok yorma kendini yavas yavas yap. Benim kizimda tembel olcak heralde surekli yatiriyo beni hic bisey yapmak istemiyorum:1::1:

Back
X