• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

günaydın herkese,

Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul etsin inş.
kucaklarınız tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar ile doldursun, hamile olanlarda hayırla sağlıkla kucaklarına alıp büyütsünler inş. Amin Amin Ya Rabbi

selam kızlar aranıza kabul ederseniz bende varım inşallah bu dualarda.kaç tane yasin okumam gerekiyor,kaç tane ya varis çekmem lazım?

bende 2 yıllık evliyim hiç korunmadım ve 2 defa aşılama oldum tutmadı malesef,benim sorunum bir sorunumun olmaması:)) sebebsiz infertilite yani.

yarın kandil hepiniz için dua edicem sizlerde bana dua edin lütfen,7 gün tutulan orucu tutuyorum kandil günü 6. orucum olucak yarın ve cuma akşamı dua ederseniz çok sevinirim.

dua ve muhabbetle ........

aramıza hoşgeldın canım..dılerım rabbım en yakın zamanda evlalarını nasıp eder ıns..
cuma gunu lıstemız hazır oluyo o zaman bakarsın dualarını kacar tane okuyacağını

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim dualarınız kabul etsin inşallah
ben 3 yasinimi bu sabah okudum rabbim kabul etsin
ayşecim 2000 tane daha salavat eklermisin yani toplam 3050 oldu

amın canım allah kabul etsın ıns..
senınde kandılın mubarek olsun
rabbım hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın ıns

bı sorum var
utanarak sıkılarak soruyorum:18::44:
agda yapmam gerekıyo ama hamılelıgım daha yenı, bı zararı olurmu dıye korkuyorum ..
yarın dr kontrolum var temızlenmem gerekıyo
sizce?

günaydın herkese,

kucaklarınız tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar ile doldursun, hamile olanlarda hayırla sağlıkla kucaklarına alıp büyütsünler inş. Amin Amin Ya Rabbi

amın amın allah razı olsun guzel yureklı kardesım..
rabbım tez zamanda hayırlı bı es huzurlu mutlu bı yuva nasıp etsın ıns

Sağol canım aminnn sende kendine dikkat et canım:16:

Canım doktorun demesi sol tarafta yumurta oluşturulup çatlama olmasını sağlamak.Bakalım hayırlısı.Kendini kastıysan ondanda kapanmış olabilir dedi:31:
Güle güle kullan canım takvimini :16:nasıl yaptınız bu takvimi kızlar:44:
Ben yeni çektirdim canım biraz ağrıdı benimki.Sağ tüpüm kapalı çıktı.İnşallah seninki iyi geçer:16:
Görüşürüz canım iyi tatiller seninde kandilin mübarek olsun bende öptüm:16::3::10:
Geçmiş olsun,Allah şifa versin canım:16:
A.s canım hamdolsun sen nasılsın :3::16:
Afiyet olsun yakın olsaydık gelirdim:1::34:Hayırdır inşallah çok kötü birşey yoktur sıkma canını:16:Benimde biraz canım sıkılıyordu bugğn daha iyiyim:31:
A.s çok geçmiş olsun canım:3:
Sağol canım sen nasılsın:3:
A.s canım rüyan hayır olsun inşallah.Umarım seninde bebeğin olur kısa sürede:16::34:
allah bağışlasın canım sevindim adına sağlıkla kucağına al inşallah:nazar::49::emir_bebek:Eşinlede aynı gün doğumgünleri olsa güzel tesadüf olur:34:

Amin insallah canim RAbbim isteyen herkese nasip etsin...Cok guzel olur bencede ama herseyden once hayirlisi olsun...

Gunaydin kizlar
kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun insallah.
Bugun karin agrisiyla uyandim suan biraz daha iyiyim dualarinizda beni unutmayin kizlar..

seninde kandilin mubarek olsun canim ve gecmis olsun dualarimdasin canim Rabbim seni zora sokmasin insallah kizimiz nazli annesi ondan oyle arada bir ben buradayim diyor:16:

esma cnm sanırım senin erken doğum riskin varmış.yeni farkettim geçen yazılanları.
hiç canını sıkma, Allah onu karnına koyduysa yolunuda hayırlısı ile verir.
inan çok düzgün sağlıklı gebelik geçirenler bile erken doğum riski oluyor. malesef hormanlu yiyoruz herşeyi ondan kaynaklanıyor sanımca.
kendini yorma, bu ayların tadını çıkar, dinlen uzan, bebişini sev.
doğduğunda zaten seni yatırmaz emmekten :34::34:

ayşecim ama nereye yapcağını tam anlamadım ben. bacaksa bişi olmaz kanımca.

bı sorum var
utanarak sıkılarak soruyorum:18::44:
agda yapmam gerekıyo ama hamılelıgım daha yenı, bı zararı olurmu dıye korkuyorum ..
yarın dr kontrolum var temızlenmem gerekıyo
sizce?

yok canim bence bende yaptim agdayi ama cok fazla egilmemeye calis dinlene dinlene yap yarinki doktor kontrolun bence gobisten olabilir tabi bellide olmaz hayirli haberlerle gel insallah

hepimizin kandili mubarek olsun insallah Peygamber efendimizin (sav)dogdugu bu serefli gecede Rabbim dualari kabul edilenlerden eylesin bizi ve hamile kardeslerimin hayirlisiyla kuzularini hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip etsin hamile olmayanlarada hayirlisiyla ilk once hamile haberlerini almayi sonra kucaklarina almayi nasip etsin esi olmayanlara es isi olmayanlara es imani olmayanlar hideyet nasip etsin insallah(AMIN)

esma cnm sanırım senin erken doğum riskin varmış.yeni farkettim geçen yazılanları.
hiç canını sıkma, Allah onu karnına koyduysa yolunuda hayırlısı ile verir.
inan çok düzgün sağlıklı gebelik geçirenler bile erken doğum riski oluyor. malesef hormanlu yiyoruz herşeyi ondan kaynaklanıyor sanımca.
kendini yorma, bu ayların tadını çıkar, dinlen uzan, bebişini sev.
doğduğunda zaten seni yatırmaz emmekten :34::34:

ayşecim ama nereye yapcağını tam anlamadım ben. bacaksa bişi olmaz kanımca.

bacak degıl canım malum bolge:18::18::18::18::18:

yok canim bence bende yaptim agdayi ama cok fazla egilmemeye calis dinlene dinlene yap yarinki doktor kontrolun bence gobisten olabilir tabi bellide olmaz hayirli haberlerle gel insallah

canım ıns allttan olmaz artık muayenem sıkıldım yaa ..
dediğin gibi yapayım o zaman..
rabbım hayırlı haberler vermemı nasp eder ıns

Selamün aleyküm canlarım....Bugün bir mesaj geldi,aynen paylaşıyorum

''Bugün 10 kişiye Selam göndereni Allah 3 hasretine kavuştururmuş''

Selamün aleyküm Ayşe....

Selamün aleyküm Turkuaz....

Selamün aleyküm Ema.......

Selamün aleyküm Esma......

Selamün aleyküm Duru........

Selamün aleyküm Krizantem.....

Selamün aleyküm Muhat......

Selamün aleyküm Kays......

Selamün aleyküm Bahar.....

Selamün aleyküm Antisocial...

Ve tüm güzel anne adayları hepinize Selamün Aleyküm....

Kandiliniz Mübarek olsun...Rabbim yaptğınız yapacağınız bütün ibadetleri,duaları kabul eylesin...Dünya ahiret ne muradınız varsa versin...Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,Rızasına uygun yetiştirebilmeyi nasip etsin.Rabbim Ona layık Kul,Efendimiz(s.a.v)'e layık ümmet olabilmeyi nasip etsin...Evlerimizden huzuru bereketi eksik etmesin.Eşlerimizle muhabbeti artırsın.Herkese hayırlı eşler,helal kazançlar nasip etsin.....Rabbim yolundan ayırmasın....Güzel kullarından güzel dualar almayı nasip etsin.Evlatlarımızı ve bizleri salih salihalardan eylesin....

Bu geceyi hakkıyla yaşayıp ihya etmeyi nasip etsin.Sevgilerimle :16: :16: :16: :16: :16:

Son düzenleme:
Kızlar yarın Mevlit Kandili,hepinizin kandili şimdiden mübarek olsun iyi kandiller:16:Dualarımız kabul,günahlarımız affolsun inşallah kandilin hürmetine:16::16::nazar:

Yarın bende dişçiye gidiyorum.Dolgu yeri hava alıyor sanırım,kaç gündür ağrı yaptı:18::5:Görüşürüz Allah'a emanet olun iyigeceler:3::16:

Senin de kandilin mübarek olsun canım.Diş ağrısı zordur çok geçmiş olsun

selam kızlar aranıza kabul ederseniz bende varım inşallah bu dualarda.kaç tane yasin okumam gerekiyor,kaç tane ya varis çekmem lazım?

bende 2 yıllık evliyim hiç korunmadım ve 2 defa aşılama oldum tutmadı malesef,benim sorunum bir sorunumun olmaması:)) sebebsiz infertilite yani.

yarın kandil hepiniz için dua edicem sizlerde bana dua edin lütfen,7 gün tutulan orucu tutuyorum kandil günü 6. orucum olucak yarın ve cuma akşamı dua ederseniz çok sevinirim.

dua ve muhabbetle ........

Hg canım Rabbim dualarını ve tuttuğun oruçları kabul etsin inşallah

Gunaydin kizlar
Bugun karin agrisiyla uyandim suan biraz daha iyiyim dualarinizda beni unutmayin kizlar..

Seninde kandilin mübarek olsun canım.Ağrın ne durumda canım biraz daha iyisin inşallah dualarımızdasın

Selamun aleyküm dostlar.. herkese hayırlı kandiller,iyilik,güzellik,bereket ,huzur dolsun eviniz.. Allah'a emanet olun..

Hayırlı kandiller canım nasılsınız :)

nasılsınız bakalım..
hepinizin kandılı mubarek olsun ıns..rabbım dualarıımızı kabul etsın ıns..
hepinize hayırlı sağlıklı evlat nasıp etsın ıns..

Amin canım benim sana da hayırlı kandiller

günaydın herkese,

Seninde kandilin mübarek olsun dostummm.Rabbim en yakın zamanda hayırlı mutlu huzurlu bir yuva kurmanı nasip etsin gönlüne göre bir eş çıkarsın karşına Yüce Mevlam

hepimizin kandili mubarek olsun insallah Peygamber efendimizin (sav)dogdugu bu serefli gecede Rabbim dualari kabul edilenlerden eylesin bizi ve hamile kardeslerimin hayirlisiyla kuzularini hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip etsin hamile olmayanlarada hayirlisiyla ilk once hamile haberlerini almayi sonra kucaklarina almayi nasip etsin esi olmayanlara es isi olmayanlara es imani olmayanlar hideyet nasip etsin insallah(AMIN)

Duana yürekten AMİNNNNNNN diyorum canım hayırlı kandiller

paylasımın ıcın allah razı olsun canım

Selamün aleyküm EslemLiva....

Selamün aleyküm Ayşe....

Kandiliniz Mübarek olsun...Rabbim yaptğınız yapacağınız bütün ibadetleri,duaları kabul eylesin...Dünya ahiret ne muradınız varsa versin...Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,Rızasına uygun yetiştirebilmeyi nasip etsin.Rabbim Ona layık Kul,Efendimiz(s.a.v)'e layık ümmet olabilmeyi nasip etsin...Evlerimizden huzuru bereketi eksik etmesin.Eşlerimizle muhabbeti artırsın.Herkese hayırlı eşler,helal kazançlar nasip etsin.....Rabbim yolundan ayırmasın....Güzel kullarından güzel dualar almayı nasip etsin.Evlatlarımızı ve bizleri salih salihalardan eylesin....

Bu geceyi hakkıyla yaşayıp ihya etmeyi nasip etsin.Sevgilerimle :16: :16: :16: :16: :16:

ne guzel dualar etmıssın canım amın amın ıns

Selamün aleyküm Ayşe....

aleykum selam eslemlivacim ve Amiiiin insallah

Selamün aleyküm Ayşe....

Aleyküm Selam canım.Ne güzel bir mesaj Allah razı olsun canımıniçi o zaman bende senden başlayayım Selamün Aleyküm güzel anne adayı

günaydın herkese,

Gunaydin kizlar
canım geçmiş olsun ferah tut yüreğini inşallah 38.haftaya kadar gelceksin dualarım seninle

Selamun aleyküm dostlar.. herkese hayırlı kandiller,iyilik,güzellik,bereket ,huzur dolsun eviniz.. Allah'a emanet olun..

nasılsınız bakalım..
hepinizin kandılı mubarek olsun ıns..rabbım dualarıımızı kabul etsın ıns..
hepinize hayırlı sağlıklı evlat nasıp etsın ıns..

amin canım sizinde mübarek olsun kandiliniz.....
herkesin.....

güzel dualarınıza amin diyorum rabbim hepinizin gönlünün muradını tez zamanda nasib etsin inşallah

bacak degıl canım malum bolge:18::18::18::18::18:

oraya yapma derim ayşe cim açıkcası. daha kolayı var ya onu yap boşver. sağlığınız önemli şuan.

kızlar hepinize aleyküm selam olsun.
dualarınızı için Allah bin kere razı olsun inş. amin

Back
X