• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kizlar dun ailelerimize kandil hediyesi verdik bebisimizin gelisinde dua katkilari olsun istedik yani dun hepsi yeni ogrendilertorunlarinin gelecegini tahmin ettigimden daha cok sevindiler anneler ve babalar aglamaktan konusamadilar senelerdir bekleniyordu cok sukur bu haberi verebildik Rabbim isteyen herkexe sevindirici haber vermeyi ve kucaklarina almayi nasip eder insaallah....:16:

Kizlar dun ailelerimize kandil hediyesi verdik bebisimizin gelisinde dua katkilari olsun istedik yani dun hepsi yeni ogrendilertorunlarinin gelecegini tahmin ettigimden daha cok sevindiler anneler ve babalar aglamaktan konusamadilar senelerdir bekleniyordu cok sukur bu haberi verebildik Rabbim isteyen herkexe sevindirici haber vermeyi ve kucaklarina almayi nasip eder insaallah....:16:

Ayyyyy ne güzelll ne mutluuuu Allah mutluluğunuzu arttırsın canımmm Allahım inşallah bu günleri görmeyi isteyen herkese bizede nasip etsinnn hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırssın inşallahhhhhhhhhhhhhh

okurken öyle duygulandım ki Rabbim bu mutluluğunuzu daim etsinnnnnnn
Rabbim kucağınıza alıp sağlıkla hayırla büyütebilmenizi nasip etsin meleğinizi inşallahhhhhhh:16:

Ayyyyy ne güzelll ne mutluuuu Allah mutluluğunuzu arttırsın canımmm Allahım inşallah bu günleri görmeyi isteyen herkese bizede nasip etsinnn hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırssın inşallahhhhhhhhhhhhhh

Amiiiin Insalah canim rabbim herkese bu duyguyu yasamayi nasip etsin

tmm canım 2 yasin ekledim fazla okursan da yine haberdar edersin ben yalnızca 3 tane fazladan okuyabildim bugün hastalandım okuyamıyorum :(

canım 2 tane değil 3 tane okudum.2 tane eklemişsin 1 tane boşta.1 tane daha okuyayım 2 tane daha olsun.yani toplamda 4 okumuş olucam.çokmu karışık yazdım ya..........:27:

okurken öyle duygulandım ki Rabbim bu mutluluğunuzu daim etsinnnnnnn
Rabbim kucağınıza alıp sağlıkla hayırla büyütebilmenizi nasip etsin meleğinizi inşallahhhhhhh:16:

caniiiim sagolasin Allah razi olsun Amiiin insallah insallah sendende alacagiz boyle guzel haberleri yakindir Rabbimin izniyle....

Canım çok duygulandım,ne kadar sevindim sizin yerinize :16: :16: Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın :16:

Rabbim size ve ailenize uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin :nazar: :nazar: :nazar:

İnşaallah darısı bizlerin başına :49: :49:

nasılsınız kızlar.keyifler yerindemi.ben hala iiyileşemedim.daha da kötüye gidiyor çok ilginç bir şekilde.ilaçta fazla kullanmak istemiyorum.ne olur ne olmaz dimi.:1:

Canım çok duygulandım,ne kadar sevindim sizin yerinize :16: :16: Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın :16:

Rabbim size ve ailenize uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin :nazar: :nazar: :nazar:

İnşaallah darısı bizlerin başına :49: :49:

Amin :16:insallah O gunlerde yakindir canim Rabbimin hazinesi bol heleki dun yapilan dualar ve yakarislar cevap bulacaktir elbetteki hayirlisiyla.....:54:

Canım dua listesine ekliyorum senide
Kızlar başka eklenece varmıydı bana hatırlatırsanız sevinirimm

Mutluluk27 var canım listeye eklenecek.Bu arada 6 yasin okunmasından vazgeçelim bu yasinler bile zor tamamlanıyor.O zaman daha çok eksik olacak ne dersiniz canım

EMAcım çoooooooooook teşekkür ederim Allah razı olsun.......rabbim gönlüne göre versin inşallah....

Kızlarrrr selam ben geldim....dün gece 2de geldiğim için giremedim....bu akşam tekrar binip gidiyorum..artık istanbullu oldum.... muayenem iyi geçti..yumoşlarım büyüyor....bakalım yarın ne diyecek doktorum..dualarınıza ihtiyacım var......rabbim hayırlısını versin....
kızlar geçmişi çok okuyamadım...çooooooook yorgunum anlatamam..umarım emeklerimiz boşa gitmezzz...kendinize çoooooook iyi bakın..ne okunaak ne zamana kadar bir fikrim yokkkk..okuyabilir miyim bilemiyorummmm kusuruma bakmayın...öpüldünüzz.. Allah'a emanet olun....

Allah senden de razı olsun canım tedavin hayırlarla geçsin inşallah.Sen burayı düşünme senin yerine okuruz sende Allah'a emanet ol canım

Ne kadar güzel bir hediye maşallah canım Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah

Aysecim randevun nasil gecti hersey yolundamiydi??

Ayşecim bugün için giremem demişti.Kocasını uyutup girse de haber verse keşke :)

caniiiim sagolasin Allah razi olsun Amiiin insallah insallah sendende alacagiz boyle guzel haberleri yakindir Rabbimin izniyle....

Amin canım aminnn hepimiz sırayla güzel haberler vereceğiz inşallah:16:

nasılsınız kızlar.keyifler yerindemi.ben hala iiyileşemedim.daha da kötüye gidiyor çok ilginç bir şekilde.ilaçta fazla kullanmak istemiyorum.ne olur ne olmaz dimi.:1:

al benden de o kadar bi minoset içtim canım zar zor ayaktayım yasinlerimi de okuyamadım bu akşam iyi olursam okuyacağım inşallahhh
eşim meyve suyu sıkıyor bana bir de kivi yiyorum bol bol he birde zencefil-bal-limon karışımı yapıyor fena gelmiyor benden söylemesi:34:

Son düzenleme:

gecmis olsun canim insaallah tez zamanda atlatirsin kesinlikle haklisin canim ne olur ne olmaz:46::49: kim bilir

Geçmiş olsun canım,bencede kullanma ne olur ne olmaz :49: :49:

Amin :16:insallah O gunlerde yakindir canim Rabbimin hazinesi bol heleki dun yapilan dualar ve yakarislar cevap bulacaktir elbetteki hayirlisiyla.....:54:

İnşaallah canım inşaallah,inanıyorum bende yürekten :16:

Amin canım aminnn hepimiz sırayla güzel haberler vereceğiz inşallah:16:

al benden de o kadar bi minoset içtim canım zar sor ayaktayım yasinlerimi de okuyamadım bu akşam iyi olursam okuyacağım inşallahhh
eşim meyve suyu sıkıyor bana bir de kivi yiyorum bol bol he birde zencefil-bal-limon karışımı yapıyor fena gelmiyor benden söylemesi:34:

Amin canım,sanada geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin herkese :nazar:

gecmis olsun canim insaallah tez zamanda atlatirsin kesinlikle haklisin canim ne olur ne olmaz:46::49: kim bilir

ah canlarım 12 sene sonra onca tedavinin ardından kendiliğinden birşey olacağı yok (ALLLAH BİLİR)UMUT İŞTE.asbelove canım sanada geçmiş olsun.içiyorum bende neler içiyorum ama.......:50::50:ecrin evet canım toplamda 4 oluyor.

ah canlarım 12 sene sonra onca tedavinin ardından kendiliğinden birşey olacağı yok (ALLLAH BİLİR)UMUT İŞTE.asbelove canım sanada geçmiş olsun.içiyorum bende neler içiyorum ama.......:50::50:ecrin evet canım toplamda 4 oluyor.

sağol canım ama %1 şansımız bile olsa umut her zaman var be canımm
benim bir öğrencimin ailesi 18yıl tedavi olmuşlar neler neler denemişler olmamış en sonunda olmuyor deyip kendi haline bırakmışlar ardından 4tane çocukları oldu normal yolla
Allahın hikmetine sual olmaz. Rabbim yardım edecek yeter ki sabredelim
Sağolasın canım inşallah işe yarar yoksa patronum beni işten atacak devamsızlıktan:1:

EMAcım çoooooooooook teşekkür ederim Allah razı olsun.......rabbim gönlüne göre versin inşallah....

Kızlarrrr selam ben geldim....dün gece 2de geldiğim için giremedim....bu akşam tekrar binip gidiyorum..artık istanbullu oldum.... muayenem iyi geçti..yumoşlarım büyüyor....bakalım yarın ne diyecek doktorum..dualarınıza ihtiyacım var......rabbim hayırlısını versin....
kızlar geçmişi çok okuyamadım...çooooooook yorgunum anlatamam..umarım emeklerimiz boşa gitmezzz...kendinize çoooooook iyi bakın..ne okunaak ne zamana kadar bir fikrim yokkkk..okuyabilir miyim bilemiyorummmm kusuruma bakmayın...öpüldünüzz.. Allah'a emanet olun....

sönmez, yumoşların nasıl canım? yolculuklardan fırsat bulursan gel yaz. merak ediyoruz seni.

seyyan, asbelove
geçmiş olsun kızlar. bu sene ki grip çok fena vuruyor. ben de tam yılbaşı arefesinde olmuştum. 10 günde anca iyileştim ilaçlarla. hi. ateşimin 39 olduğunu hatırlamam. 5 gün düşmemişti hiç. ihmal etmeyin doktora gidin. ilaçsız geçmiyor o meret.

Back
X