Rabbim beklediğin sabrettiğin yılların mükafatı olarak sana hayırlı sağlıklı evlat versin.Üzme kendini nolur,bende üzülüyorum çok,ama inan bana olacak,hissediyorum olacak...Dün tüp bebekle ilgili bi konu okuyodum,eşime yakındım dedim tüp bebek çok pahalı artı illa olacak diye bişey yok,naparızki canım dedim.Gerek kalmayacak tüp bebeğe lütfen buna inan dedi,o bana hep üzülme olacak der bende içimden sayarım,hep öyle diyosun olmuyo falan diye..Artık eşimin dediği gibi düşünüyorum,bilmiyorum şartladım mı kendime bunu,ama hissediyorum diyelim Rabbimin izniyle olacak inan bana....
Kuran-ı Kerim'de çoğu ayette geçer 'Bilenlerle bilmeyenler bir olur mu' diye...Efendimiz(s.a.v)'de öyle diyor ya,bilselerdi yapmazlardı diye...Canım bende diyorum ki,dua edenlerle etmeyenler bir olur mu?Tanımıyoruz birbirimizi,görmedik,adımızı dahi bilmiyoruz çoğumuz,ama dert hepimizin ortak yönü ve çok içten dua ediyoruz.Şüphesiz Rabbim bunu görüyor biliyor ve Rabbim rıza gösteriyor...Ben bana okunan her bir Yasinde ne hissettim biliyomusun,bebeğimin bana kavuşma süresi yaklaşıyor,her bir Yasin beni bebeğime yaklaştırıyor dedim,gece demedim gündüz demedim tanımadığım birsürü insana mesaj gönderdim.İnanarak,büyük bir inançla..Şimdi de burda okuduğumuz Yasinler dualar için aynı şeyi hisset sende...Normal mesajlarımızın sonu bile hayırlı sağlıklı evlat temennisiyle bitiyo.Çok dua edip çok dua alıyoruz.Sen hiç sıkma canını.Tüm güzel şeyler ummadığın anda olurmuş.İnşaallah een yakın zamanda hayırlısı ile senin müjdeni alıcaz.Buna inan tamam mı canım.Dualarım seninle,hepinizle...