Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben 150 tane okurum tefriciye.
geçmiş olsun ben bu durumlarda hemen ıhlamur demlerim, 2 su bardağı içerim sıkıca giyinir uyurum uyanınca hiçbişeyim kalmaz.Kizlar dunden beri hapsuruyorum ve gozlerimde sulanmaya basladi ne yapayim nasil evden cikmadan hasta oldum bilmiyorum daha yeniyken gecirebilecegim seyler varmi?bildiginiz
h.g canım iyi misin merak ettik
kızlar antikdenizi dün mesaj yazmıştı belki gözeden kaçmıştır diye tekrar etmek istiyorum. babası için tefriciye okutmak istiyor yaklaşık 800 tefriciye dağıtıldı. sizler de katılmak ister misiniz?
Kizlar dunden beri hapsuruyorum ve gozlerimde sulanmaya basladi ne yapayim nasil evden cikmadan hasta oldum bilmiyorum daha yeniyken gecirebilecegim seyler varmi?bildiginiz
elh. canım köyden merkeze gitik o yüzden nete giremedim giremezsem bzen böle okudu yazabilirsinz kesin olarak....
canım hoşgeldın mrkeze gecmıssınız tayın ısı fılanmı
tayin için uğraşıyoruz toplantı vadı ama taaa mayısa inş canım dua edinde hayırlısı ile güzel hizmetler edebileceğimiz hayırlı insanların olduğu ferah ve herşeyi düzenli merkezde biyere geçelim.... amin deyin hadi:)
kızlar aranızda belki bilen vardır. Enbiya suresinin 89. ayeti " Ve zekeriyya iz nada rabbehu rabbi la tezerni ferdan ve ente hayrul varisin" ayeti.
benim 4 yaşında bir kızım var. ondan önce 2 düşük yaşamıştım, sonra da uzun süre (2 yıl kadar) hamile kalamadım, bir teyze vardı Allah Rahmet eylesin, gelininin son tüp bebek şansıydı, durumları yoktu, gelin 40 yaşına giriyordu ve devletin verdiği son hakkı kullanıyorlardı, teyze gelini için gece gündüz bu ayeti okumuş ve gelini hamile kaldı şimdi 5 yaşında ikiz oğlanları var. bu teyze çok uzak bir tanıdığımızın annesi olmasına rağmen "kızım bunu çok oku inşallah hamile kalırsın" diye verdi bana, o ay sürekli bunu okudum, otobüste, serviste, evde, yolda vs. Allaha şükür o ay hamile kaldım ve kızımı dünyaya getirdim. Daha sonra bu ayeti tüp bebek tedavisi görenlere de verdim onlar da çocuklarına kavuştu. İnşallah burdan bunu okuyan herkese de Allah bebeklerini hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin. Amin.
Selamün aleyküm kızlar,Cuma'nız mübarek,tüm hayırlı dualarınız kabul olsun![]()
gecmiş olsun ben bu durumlrda hemen ıhlamur demlerim, 2 su bardağı içerim sıkıca giyinir uyurum uyanınca hiçbişeyim kalmaz.
bol c vıtamını ıhlamur ve cay ıcıyorsan bol lımon sıkıp iç ..ıns sıfa olur
tayin için uğraşıyoruz toplantı vadı ama taaa mayısa inş canım dua edinde hayırlısı ile güzel hizmetler edebileceğimiz hayırlı insanların olduğu ferah ve herşeyi düzenli merkezde biyere geçelim.... amin deyin hadi:)
Afiyet olsun canım
Bize sıra gelmiş Rabbim dualarımızı kabul eyleye.....
Rabbim iyi haberler almayı naip eder inşallahhhhhh canım hoşgeldinnnn[/QUO
aminnnnnnnnn...hoşbulduk
aleykum selam senınde cumaların mubarek olsun canım nasılsın..
bu arada senın kaç yasının arttı
Selamün aleyküm kızlar,Cuma'nız mübarek,tüm hayırlı dualarınız kabul olsun![]()