• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aslıcım
dualarımıza bu zıkrıde ekleyelımmı
Enbiya suresinin 89. ayeti " Ve zekeriyya iz nada rabbehu rabbi la tezerni ferdan ve ente hayrul varisin" ayeti. bellı bı sayı belırleyıp bölusturelım olurmu

Canım ben en alta yazıyım ayeti sayıyıda bilmiyorumki 100 desek fazlamı azmı?

Sağolasın canım elhamdülillah iyi sayılırım...

Canım benim baya bir arttı,eksik ne kadar,konuştunuz mu aranızda,nasıl yapalım canım?

Siz haber verin yeter,ben notlarıma bakıp düşücem sayıdan..Şu vakitte duası yapılsa ne güzel olur :16:

evet canım ama bazı arkadaslardan haber beklı aslı... ve önumuzdekı hafta yasınler fazlalasacağı ıcın eksık olabılır dıye onlara ekleme yapaarız dedı

Sağolasın canım elhamdülillah iyi sayılırım...

Canım benim baya bir arttı,eksik ne kadar,konuştunuz mu aranızda,nasıl yapalım canım?

Siz haber verin yeter,ben notlarıma bakıp düşücem sayıdan..Şu vakitte duası yapılsa ne güzel olur :16:

Canım 20 yasinimiz kaldııı

kızlar yeni listeyi göremedim sayfa kaçta kimlere okunuyo bana ne sıra gelcek kaba taslak bi hesaplayım diyorum

canım 6 kışıye okuyacağız nasıpse ve kişi basına daha fazla yasın dusecek canım

Peki canım Yasin adeti 123 tane mi olacak yine....Şimdi 3 kişiye okuyoduk,herkese ayrı bir Yasin hatimi düşüyodu...

6 kişiye de ayrı bire birer Yasin hatimi düşecek mi canım :26:

canım Allah razı olsun. bu hafta ne yazıkki böyle oldu:(

Allah senden de razı olsun canım ne demek 2 tane okudum ben Aslı'nın dikkatine :)

kızlar antikdenizi dün mesaj yazmıştı belki gözeden kaçmıştır diye tekrar etmek istiyorum. babası için tefriciye okutmak istiyor yaklaşık 800 tefriciye dağıtıldı. sizler de katılmak ister misiniz?

Bende şimdilik 200 alayım canım

tayin için uğraşıyoruz toplantı vadı ama taaa mayısa inş canım dua edinde hayırlısı ile güzel hizmetler edebileceğimiz hayırlı insanların olduğu ferah ve herşeyi düzenli merkezde biyere geçelim.... amin deyin hadi:)

AMİNNNNNN gönlünüze göre bir yere atanırsınız inş canım
Selamün aleyküm kızlar,Cuma'nız mübarek,tüm hayırlı dualarınız kabul olsun :16:

Aleykümselam canım AMİN

kişi sayısının artırılması iyi olmuş bence herkese bi hatim düşecek şekilde paylaştırılırsa adedler daha çabuk liste başına dönmüş oluruz ve zaman kaybı olmaz okyanlar bi kaçtanede fazla okursa eksiklerin yerine bildiririz olmaz mı arkadaşlar zaten kaç dakikamızı alıyo ki bi yasini şerif olumak....

aslıcım
dualarımıza bu zıkrıde ekleyelımmı
Enbiya suresinin 89. ayeti " Ve zekeriyya iz nada rabbehu rabbi la tezerni ferdan ve ente hayrul varisin" ayeti. bellı bı sayı belırleyıp bölusturelım olurmu

Kısa bir ayet zaten bir kaç okunmayla hemen ezberleniyor. herkes kendine de bolca okusun...ben hergün sabah servise binince 100 tevbe istiğfar, 100 la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim ve sonra da 100 kez bu zekeriyya ayetini sırayla okuyordum. toplam 20-25 dakika falan sürüyor...

aslıcım supriz 3 tane eksıklere okumus ema da 2 tane muhatın yerıne okumus 5 tane dusersen 15 tane kalıyo bunlarıda eslemlıvanın yasınlerden duselımmı yoksa haber bekleyelımmı

Kısa bir ayet zaten bir kaç okunmayla hemen ezberleniyor. herkes kendine de bolca okusun...ben hergün sabah servise binince 100 tevbe istiğfar, 100 la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim ve sonra da 100 kez bu zekeriyya ayetini sırayla okuyordum. toplam 20-25 dakika falan sürüyor...

allah kabul etsın canım bız sımdılık fazla sayı belırlemeyelım bu hafta bakalım nasıl olacak haftaya ıns fazlalastırıırz sayımızı

Ayşecim o zzaman eslemlivanım yasinlriyle tamamlıyalım ve okumaya geçelim en iyisi şuan 15 yasin eksiğimiz varr eslemlivanın yasinleriyle tamamlandı yeni listeyi birazdan hazırlar paylaşırım hazzırdı ama ayetide ekleyim geliyorummmmm :)))))

Back
X