• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

1. KIZLAR SON Bİ AYARLAMA YAPTIM ÇIKARTTIM EKSİLTTİM TAM 4444 TAMAMLADIM NE EKSİK NE FAZLA
lİSTEDE ADI OLANLAR OKUYOR DİĞER TÜM ARKADAŞLARDAN ALLAH RAZI OLSUN
OKUDUKTAN SONRA HABER VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
ALLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNDEKİ MURADI VERSİN İNŞALLAH
PANKREAS KANSERİ
Meltem için onun acilen şifa bulması için sağlığına kavuşması için 4444 adet salavatı tefriciyye çekmeye?

1 şubat tarihine kadar tamamlanması gerekiyor...

ESMA-------------------------------------100=OKUYOR BEKLEMEDE
AYSE035---------------------------------500=OKUNDU
ECRİNNN07------------------------------510=OKUNDU
ESRA1982-------------------------------250=OKUNDU
E_M_A-----------------------------------300=OKUYOR BEKLEMEDE
DURU1616------------------------------300=OKUYOR
BEKLEMEDE
KARİZANTEM83------------------------300=OKUNDU
NEKADARZOR--------------------------250=OKUNDU
DSFFS-----------------------------------200=OKUNDU
MELEK2828-----------------------------50=OKUNDU
AKYUZÇİĞDEM-------------------------50=OKUNDU
ANTİSOCİAL----------------------------150=OKUNDU
BURJU-----------------------------------60=OKUNDU
NAZARBONBON-------------------------500=OKUNDU
BUKET-----------------------------------100=OKUYOR
KEVOK08--------------------------------200=OKUNDU
RAİNSUN--------------------------------100=OKUNDU
ERENCİMBENİM-------------------------190=OKUNDU
NARTANESİ------------------------------100=OKUYOR
NURTEN06--------------------------------34=OKUYOR
BEKLEMEDE

PITIRCIK_43----------------------------200=OKUNDU

TOPLAM 4444 ADET
TEFRİCİYYE TAMAMLANDII.....

ema cim canim 2 tane eksik okurmusun ben fazla gitmisim ikitane fazlam var sen dusersin canim

Tamam canım 2 eksik okurum inşallah Allah kabul etsin

evet canım son hali heb bekliyorum bu arade nekadrzor 2 adet fazla okumuş sen 2 eksik okursun canım 298 tane :) Allah razı olsunnn

Okuyunca haber veririm canım.Bu arada 6 yasin 707 Ya Varis 100 Enbiya suresi 89.ayeti ve Esma arkadaşımın da 707 Ya Varis ve 100 Enbiya suresi 89.ayeti okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Selam arkadaşlar
Bu hafta yeni yasin listemiz açıklandımı? Kaçırmış olabilirim belki.
Yayınlandıysa hangi sayfada ?
Tşk ler

sönmez, yumoşların nasıl canım? yolculuklardan fırsat bulursan gel yaz. merak ediyoruz seni.
Antisocial selam canım..yumoşlarım iyi büyüyorlar teyzeleriiiii....pazatesiye kadar iğnelere devam edicem..p.tesi belli olucak herşey..inşallah hayırlısı olur..sadece yol yorgunluğu var dün gece yine saat 3 tü evdeydim....Rabbim emeklerimizin mükafatını hayırlı ve sağlıklı evlatlarla versin inşallah....klinikte mustafa hocayı gördükçe sen aklıma geliyorsun...inşallah seninde herşeyin yolunda gider..ben merkezden çooooooooook memnun kaldım..akupunkturdan da memnunum...hasan bey çooooook iyi bir doktor ayrıca çoooook iyi bir insan....transferden öncede akupunktura gidecem..inşallah iyi olur ....kendimi çoooooook iyi hissediyorum akupunkturdan çıkınca.....sanada tavsiye ederim....orda gidiyorsun sanırım ama transferden önce de hasan beye git...sen ne zaman başlıyorsun???

insallah canim insallah olur ben esma yazacaktim ...demekki seninkide yakin insallh......kizlaarr belki tup bebek tedavim iptal olucak Allah korusun kotu haberim var benim,bu sabah kontrolum vardi yumoslarim buyuyor ama rahimde beyaz bisey varya,hani kalinlasmasi gerekiyo transfer icin.iste o beyaz duzensizmis bisey gordum dedi doktor,belki iptal olabilir,bas doktorla birlikte bakacaklar pazartesi sonra karar verecekler iptal veya devam....cok morelim bozuldu,insallah bisey olmaz....gecen seferki tedavimdede boyle egrilik olmustu ama 1 2 gun sonra duzelmisti..bi bilginiz varmi bu konuda kizlar...bende birazdan banyo yapip yasinlerimi okuycam.yarinda eksikler icin okurum insallah...Allah hepinizden razi olsun arkadaslarim

nekadarzor canım ne diyeyim biilemiyorum ama rabbim hakkında hayırlısını versin canım.....en azından böyle birşeyden haberdar etmişler sizi....ya haberdar etmeyip transferini yapsalardı... ve sen büyük bir ümitle hamiş olmayı bekleseydinnnn..hayırlısı tatlımmm.inşallah rabbim işlerini yoluna sokmanda yardımcın olur.....

kızlaarrrrrrrrrr evimdeyimmm ama çooooooook konuşmuşsunuz.....çok dikkatli okuyamasamda baktım......yumoşlarım büyümüşler..p.tesiye kadar iğnlere devammmmm...p.tesi belli olacak herşey..dualarınızı eksik etmeyinnn..yeni dua listesini açıklamışsınız....bende varım listede çok sevindim....canlarım şimdilik 3 yasinimi okudum daha doğrusu eşim okudu...geri kalanını da gitmeden okuyabilirsem yazarımmm...pazar akşamı bebişlerimi almaya gidiyorum artık...ancak transferden sonra dönerimmm..merak etmeyin..5.gün transferi olucak bu arada.....p.tesi kontrolum olur salı toplama olursa tahmini c.tesi transfer olur...enim dönmem yine p.tesiyi bulur......tabi herşey yolunda giderse....bol bol dua edin banaaaaaaaaa.....hepinizi çooooooook öpüyorummm...dilinize yüreğinize sağlık diyorummm rabbim gönlünüze göre versinnnnnnn.....:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Kızlar Meltem ablam bugün ameliyat olucak nolur sizde dua edin dualarınızı eksik etmeyin... umarım yayılmamıştır ,umarım iyileşirrrr Allahın izniylee :((((

uff en zor kanser türü ama inş tedavisi ameliyatı iyi gecerr morel çok önemliii bu hastalıkda birde ilk safhalarda tespitii allah ımm şifaaa versin yarabbimm ben katılamadım tefriciyelerine ama inan çok duaaa ediyorumm allah şifa versin diyee

Muhat, Asbelove, Ecrin23 , Sürpriz06(Elif), Eslemliva, Ssönmez
kızlarrrrrrrrr rabbim bizler için okunacak duaların sonucunu ve okuyan yüreği güzel arkadaşlarımızın muradını en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla versin inşallahhhhhhhhhhh Aminnnnnnnnnnnnn Rabbim kabul etsin.........

bu arada nerdesinizzzzzzzzzzzzz.......ben çıkıyorum iğne vaktim geldi.....delinmeye devammmmmmmm süzgeç oldum vallahaaaaaa.....üç iğne ben yapıyom...akupunkturda da deliniyommm..her gidişimde e2 kan testi veriyommm..delin babam delinnnn..inşalah sonu hayırlı olur...

uff en zor kanser türü ama inş tedavisi ameliyatı iyi gecerr morel çok önemliii bu hastalıkda birde ilk safhalarda tespitii allah ımm şifaaa versin yarabbimm ben katılamadım tefriciyelerine ama inan çok duaaa ediyorumm allah şifa versin diyee

Allah razı olsun canımmm akciğerde de olabilir diyordu doktor orda varsa zaten hiçbişe yapmıcaz diodu şimdi ilkgüzel haberimiz geldi şükürler olsun akciğerde bişe yok pankreası geçiyolar..bi hayırlı haber daha alıcaz inşallahhh Rabbim sizlerden razı olsun Allahım sizin de hönlünüze göre versin

Allah razı olsun canımmm akciğerde de olabilir diyordu doktor orda varsa zaten hiçbişe yapmıcaz diodu şimdi ilkgüzel haberimiz geldi şükürler olsun akciğerde bişe yok pankreası geçiyolar..bi hayırlı haber daha alıcaz inşallahhh Rabbim sizlerden razı olsun Allahım sizin de hönlünüze göre versin

canım eğer pankreasda varsa sten mi takacaklar acaba?birde nerde ameliyatını oluyor

Antisocial selam canım..yumoşlarım iyi büyüyorlar teyzeleriiiii....pazatesiye kadar iğnelere devam edicem..p.tesi belli olucak herşey..inşallah hayırlısı olur..sadece yol yorgunluğu var dün gece yine saat 3 tü evdeydim....Rabbim emeklerimizin mükafatını hayırlı ve sağlıklı evlatlarla versin inşallah....klinikte mustafa hocayı gördükçe sen aklıma geliyorsun...inşallah seninde herşeyin yolunda gider..ben merkezden çooooooooook memnun kaldım..akupunkturdan da memnunum...hasan bey çooooook iyi bir doktor ayrıca çoooook iyi bir insan....transferden öncede akupunktura gidecem..inşallah iyi olur ....kendimi çoooooook iyi hissediyorum akupunkturdan çıkınca.....sanada tavsiye ederim....orda gidiyorsun sanırım ama transferden önce de hasan beye git...sen ne zaman başlıyorsun???

nekadarzor canım ne diyeyim biilemiyorum ama rabbim hakkında hayırlısını versin canım.....en azından böyle birşeyden haberdar etmişler sizi....ya haberdar etmeyip transferini yapsalardı... ve sen büyük bir ümitle hamiş olmayı bekleseydinnnn..hayırlısı tatlımmm.inşallah rabbim işlerini yoluna sokmanda yardımcın olur.....

kızlaarrrrrrrrrr evimdeyimmm ama çooooooook konuşmuşsunuz.....çok dikkatli okuyamasamda baktım......yumoşlarım büyümüşler..p.tesiye kadar iğnlere devammmmm...p.tesi belli olacak herşey..dualarınızı eksik etmeyinnn..yeni dua listesini açıklamışsınız....bende varım listede çok sevindim....canlarım şimdilik 3 yasinimi okudum daha doğrusu eşim okudu...geri kalanını da gitmeden okuyabilirsem yazarımmm...pazar akşamı bebişlerimi almaya gidiyorum artık...ancak transferden sonra dönerimmm..merak etmeyin..5.gün transferi olucak bu arada.....p.tesi kontrolum olur salı toplama olursa tahmini c.tesi transfer olur...enim dönmem yine p.tesiyi bulur......tabi herşey yolunda giderse....bol bol dua edin banaaaaaaaaa.....hepinizi çooooooook öpüyorummm...dilinize yüreğinize sağlık diyorummm rabbim gönlünüze göre versinnnnnnn.....:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

cok sevindim canim benim insallhgit bebislerini al ve gel birdahada onlari birakma onlarda seni birakmasin insallah...hersey gonlune gore olsun enerjini burdan bile hissedebiliyorum..bu doktor cok iyi gelmis sana...:16::16::16::16::16::16:

Muhat, Asbelove, Ecrin23 , Sürpriz06(Elif), Eslemliva, Ssönmez
kızlarrrrrrrrr rabbim bizler için okunacak duaların sonucunu ve okuyan yüreği güzel arkadaşlarımızın muradını en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla versin inşallahhhhhhhhhhh Aminnnnnnnnnnnnn Rabbim kabul etsin.........

bu arada nerdesinizzzzzzzzzzzzz.......ben çıkıyorum iğne vaktim geldi.....delinmeye devammmmmmmm süzgeç oldum vallahaaaaaa.....üç iğne ben yapıyom...akupunkturda da deliniyommm..her gidişimde e2 kan testi veriyommm..delin babam delinnnn..inşalah sonu hayırlı olur...

canimbenim vurdugun igneler sifa olsun....delinmeyince olmuyor guzelim yaaa bende dertliyim ama mecburen deliyoruz....olsun sen canini sikma delinmek guzeldir:1::1::1::1: hele sonucu guzel olursa Alllaaaah o zaman da delin lan delebildiginiz kadar dersin..insallh con delinmen olsun....:16::16::16::16:

Selam arkadaşlar
Bu hafta yeni yasin listemiz açıklandımı? Kaçırmış olabilirim belki.
Yayınlandıysa hangi sayfada ?
Tşk ler
CANIM GÖRÜN MÜYORSUN? NERELERDESİN:)

sönmez o bebişlerin senle gelecek eminim buna:D ayyyy gene teyze olcaz. rabbim kalbine göre verdi dua edilen sayısı 6 ya çıktı ve yer değiştirmeden sıra sana geldi:D
asbelove..........200
EMA......... .......200
ecrin23.............150
antisocial..........150
sürpriz06...........200
krizantem83............100
ecrin007.............200
nekadarzor...........200
muhat..............200
ayşe035...........300
eslemliva..........394
Antikdeniz:......650
kalan: .....1500

canım yüksek ihtimalle pankreası alıcaklar die biliyorum bide yayıldıysa dalak ve safra kesesini de alabiliriz demiş doktor canım istanbul da oluyo da hangi hastane bilmiyorum:((

canım şimdi bişi çıkmış kanserli hücreleri donduruyolarmış. o tedavi için uygun mudur acaba? inşaallah en iyi durumda çıkar. gerçekten zor bi kanser türü:(

canım yüksek ihtimalle pankreası alıcaklar die biliyorum bide yayıldıysa dalak ve safra kesesini de alabiliriz demiş doktor canım istanbul da oluyo da hangi hastane bilmiyorum:((

canım Allahın izniyle iyileşecektir.dualarımızdasın.inşaallah en az zararla atlatacaktır meltem ablan.

muhatçım sana özelden mesaj yazdım.okursan sevinirim.

saol canım tekrar teşekür ederim özellikle dikkat edeceğim:) bu arada sana özelden çok önce mesaj atmıştım onunla ilğili biişiler daha olmuş da. netten bakıyordum paylaşım var mı diye.

Canim babana şifa olur insallah dualarimiz. Ben 150 tefriciyeyi bitirdim az once. Eksik olursa, okuyamayan bana yaz, ben okumaya calisirim canim

Back
X