• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar bişi sorcam size. doktor benden hormon testleri istedi adetin 3, günü yaptır dedi. ama bugün burdaki hiçbi hastane yapmadı hafta içi yapılıyormuş.pazartesi yapılacak en erken testler. acaba sonuçlar sağlıklı olur mu?
hormon tahlillerinin belli bir zamanı olduğunu bilmiyordum.sen bir doktoruna sor istersen.3.günü dediyse bir önemi vardır belki.bilemedim canım ya.

canım yüksek ihtimalle pankreası alıcaklar die biliyorum bide yayıldıysa dalak ve safra kesesini de alabiliriz demiş doktor canım istanbul da oluyo da hangi hastane bilmiyorum:((

benim dayımda pankreas kanseriydi stent takılmıştı..nasıll iyimi peki sonuç noldu

bende bu listeye eklenmek istiyorum hayırlı bi evlat dileğiyleee....inş.kabul edilirim

canım listeye alır arkadaşlarımız ama okumayı ihmal edersen listeden çıkırırlar. bizimde okuyamadıgımız zamanlar oluyor ve haber veriyoruz. şimdi pek kimse yok emin ol sonra müdavini olursun. bu arada sende hamilelik belirtileri mi var:) başka topikte yazmışsın

hormon tahlillerinin belli bir zamanı olduğunu bilmiyordum.sen bir doktoruna sor istersen.3.günü dediyse bir önemi vardır belki.bilemedim canım ya.

ama yapacak bişiyim yok:( napsam bilemedim. 3 hastene gezdim. hafta sonları yapılmıyormuş.

Muhat cım merhaba.
Buralardayım cnm. Prk keyfim yok. O yüzden pek bakamıyorum.
Birde yoğun açıkcası hem iş hem siteye vs bakmak çok yoruyor.

Hastalarımız varmış. Allah ım önce tüm hastalara kanser hastalarına şifa versin inş.
Sonrada inş meltem ablaya antikdeniz in babasına, benim çevremde olan derya ablama, arkadaşımın annesine ve kanser hastalarına ve babama şifa versin inş Rabbim.
Onları bizlere sevdiklerine bağışlasın Rabbim. Amin amin Ya Rabbî.

aminnnn inşş canımmm hepsine ayrı ayrı şifa göndersin inş ALLAH IM

bende bu listeye eklenmek istiyorum hayırlı bi evlat dileğiyleee....inş.kabul edilirim
hoşgeldin canım.kabul edilirim de ne demek.tabiki.dua kapısı herkese açık.ama sürekli takip etmen gerekir canım.çünkü bazen listeye adını yazdırıp birdaha girmiyorlar ve okunan arkadaşların duaları aksıyor.Allah sanada çok fazla beklemeden versin inşaallah hayırlı bir evlat.dua listesiyle ecrin07 ilgileniyor.adını ekleyecektir.

kızlar bişi sorcam size. doktor benden hormon testleri istedi adetin 3, günü yaptır dedi. ama bugün burdaki hiçbi hastane yapmadı hafta içi yapılıyormuş.pazartesi yapılacak en erken testler. acaba sonuçlar sağlıklı olur mu?

bazı hormonlar için önemli değil diyorlar ama bazısı için önemli oluyor canım yaa. yin en doğrusunu doktorun bilir.geçen tedavimde adetin 21. günü progestereon hormon testi istemişti doktor. doktora zaten tam da 21. gün bi cumartesi gitmiştim ve öğleden sonraki randevumu akşam 6 ya kadar beklemiştim. birde doktor testi o gün isteyince pazartesi de olur demişti en son.

ama yapacak bişiyim yok:( napsam bilemedim. 3 hastene gezdim. hafta sonları yapılmıyormuş.

acilden falan deneseydin.olması gerekiyor mutlaka diye.belki yardımcı olurlardı.özel hastaneler yapar aslında ama.

bazı hormonlar için önemli değil diyorlar ama bazısı için önemli oluyor canım yaa. yin en doğrusunu doktorun bilir.geçen tedavimde adetin 21. günü progestereon hormon testi istemişti doktor. doktora zaten tam da 21. gün bi cumartesi gitmiştim ve öğleden sonraki randevumu akşam 6 ya kadar beklemiştim. birde doktor testi o gün isteyince pazartesi de olur demişti en son.

inşaallah benimki de olur der.

üzüldüm şimdi:( sanırım guatır testi de varmış içinde.[/QUOTE

canım guatır testine normal zamanda baktırabilirsin ama fsh ve lh özelikle net sonucu 2 veya 3 de cıkıyorr ..saglık olsun aslında yapılması lazım hafta sonuda senden doktormu istedi yoksa sen mi bakılmasını istedin

acilden falan deneseydin.olması gerekiyor mutlaka diye.belki yardımcı olurlardı.özel hastaneler yapar aslında ama.

dedim canım kaç doktora dedim tıp fakültesine de gittim. ama hafta içinde yapılır sadece dediler. özel içinparam yeterli değildi:(

canım guatır testine normal zamanda baktırabilirsin ama fsh ve lh özelikle net sonucu 2 veya 3 de cıkıyorr ..saglık olsun aslında yapılması lazım hafta sonuda senden doktormu istedi yoksa sen mi bakılmasını istedin

doktor istedi hastalığın 3. günü yapılacak dedi. o da bugüne denk geldi.

hoşgeldin canım.kabul edilirim de ne demek.tabiki.dua kapısı herkese açık.ama sürekli takip etmen gerekir canım.çünkü bazen listeye adını yazdırıp birdaha girmiyorlar ve okunan arkadaşların duaları aksıyor.Allah sanada çok fazla beklemeden versin inşaallah hayırlı bir evlat.dua listesiyle ecrin07 ilgileniyor.adını ekleyecektir.

çok teşekkürler takip ederim tabiki ama nasıl ve nekadar okumam gerektiğini tam olarak anlatırsanız sevinirim sonra yanlış olmasında..:D
ALLAHIM çocuk isteyen herkeze hayırlı evlat nasip eder inş.

Muhatcım 100 tane salavat okudum antikdenizn babası için cnm. Allah kabul etsin inş Rabbim tüm hastalara sonra babacığın şifa versin inş. Amin

dedim canım kaç doktora dedim tıp fakültesine de gittim. ama hafta içinde yapılır sadece dediler. özel içinparam yeterli değildi:(

saglık olsun canım sakın takılma guatır testini gider yaptırırsın hafta içi fsh ve lh da çok sorun olmaz bence özelliklle adetlerin düzenliyse hormonlardan kaynaklı bir problem olmuyor çünkü olmadı gelecek ay baktırırsın inşşş baktırmana gerek kalmadan hamiş kalırsın

kızlarr yaa benim yüzüümm hep sivilcelendi ayy o kadarda dikkat ediyorum birden biree olduuu acaba strese girdim onun içinmi diyorum ama hiç bu denli sivilce çıkmamıştı çok takıldımm doktora gideyim dedim 40 gün sonrasına randevu verdiler:(((bu cildiyecilerrr ne kadar yoğunmuş peaaaaa

doktor söyledi canım. yumurtaluklar ve rahim iyi dedi. bu testleri istedi.
saglık olsun canım sakın takılma guatır testini gider yaptırırsın hafta içi fsh ve lh da çok sorun olmaz bence özelliklle adetlerin düzenliyse hormonlardan kaynaklı bir problem olmuyor çünkü olmadı gelecek ay baktırırsın inşşş baktırmana gerek kalmadan hamiş kalırsın
amin inşaallah. 6 tane felan test var işte. bakalım artık bi de doktora sorayım. nasip işte.
asbelove..........200
EMA......... .......200
ecrin23.............150
antisocial..........150+++
sürpriz06...........200
krizantem83............100
ecrin007.............200
nekadarzor...........200
muhat..............250
ayşe035...........300
eslemliva..........394
Antikdeniz:......650
seyyan............50+++
turkuaz08......100+++
kalan: .....1300
çogu gitti azı kaldı tefriciyelerin. inşaallah kısa zamanda tamamlanacak.

Muhat cım yeni listedeki 100 tane okuyacağımız 89 ayet olan ne oluyor acaba
Okuyacağımız şey yazıyor mu topicde acaba?

üzülme ya.vardır bunda da bir hayır.bakarsın gerek bile kalmaz.doktorun pazartesi olmasında sakınca görmez belki.vardır bir çıkar yol.en olmadı birdahaki aya kalır takma kafana canım.

Back
X