• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım bi arkadaş burda paylaşmıştı yumurta akı 0 sperm sayısını fırlatıyormuş. bir ay kadar kullanılacak demişti sanırım. 2. ay bayag bi çıkıyormuş. hatta bende bıldırcn yumurtası daha etkili diye onu tavsiy etmiştim. bi bak canım netten. tam hakim değilim konuya.

bu ay üzerine çok düştük bebeğin. bu ay ben tahlillerimi yaptırayım oda psikolojik olarak herşeye hazırlıklı olmaya çalışsın. erkek yıkılınca kalkamıyor. siğarayı bıraktı, yemesine de dikkat etmeye başladı yavaş yavaş yaşamamız gereken kaderi yaşayacağız. inşallah o sabrı bizden esirgemez rabbim.
canım ben eşime sütün içine katıp veriyorum 2tane bıldırcın yumurtası bal polen arısütü birde üzerine tahmidiye suresi okuyorum inşallah şifa olur

mahvoluyorlar şekerim bizim ki ilk bir ay kendine gelemedi sonra yavaş yavaş alıştı şimdi normal bişeymiş gibi konuşuyoruz ama iş bebiş görüp kucağına alınca bitiyor hemen bakışları şu anda kucağında ki senin çocuğun olabilirdi benim hatam moduna geçiyor ve ben bu duruma çok üzülüyorum yaaaa:ssz:

evet canım suçluluk psikolojisine giriyorlar. aslında geçen ay yaptıracaktı ben gitme dedim.

hadi hayırlısı olsun:) adetten sonra bi mutlu oluyorum ovü. günüm geliyor diye. ben lise son sınıfta hasta olmaya başladım acaba ondan mı diycem ama doktor bişi demedi. rahimde yumurtalık da rezervde iyi görünüyor dedi. yanlışlıkla buranın en iyi doktoruna gitmişim:D

ben 8 sınıfa olmuştumm:))hatta ilk oldugumda ağlamıştımmm :1::1::1:çocuk aklı işteee

mahvoluyorlar şekerim bizim ki ilk bir ay kendine gelemedi sonra yavaş yavaş alıştı şimdi normal bişeymiş gibi konuşuyoruz ama iş bebiş görüp kucağına alınca bitiyor hemen bakışları şu anda kucağında ki senin çocuğun olabilirdi benim hatam moduna geçiyor ve ben bu duruma çok üzülüyorum yaaaa:ssz:
canım benim üze canını bak beterin beteri var ben senelerdir sıfırla mücadele ediyorum sizde en azından sperm var:nazar::nazar::nazar:birgün bebişinde olur üzülme
sıfırı kaçla çarparsam çarpayım hep sıfır çıkıyor :14::14::14::14::14:

ay kızlar şu ot çöp işi varya birgün eşime dedim senin yüzünden çocuğum çim adam gibi olursa görürsün gününü.içmediği ot suyu kalmadı.bal polen kuruyemiş kocişim koca göbekli oldu ya benim yerime ona soracaklar yakında kaç aylık hamilesin diye:49::49::49::49: kızlar kociş yarın tedaviye başlamaya karar vermezse kaçarı yok oda 41 gün yumurta akı içeçek hiç kaçarı yok son dakika son gol:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
çim adam:) canım valla ne diyeyim senin eşin gene ot kullanabiliyor benimki patatesten başka bişi yemiyor:(
canım ben eşime sütün içine katıp veriyorum 2tane bıldırcın yumurtası bal polen arısütü birde üzerine tahmidiye suresi okuyorum inşallah şifa olur

4 tavuk yumurtasına üstün geliyor 1 bıldırcın yumurtası.

canım benim üze canını bak beterin beteri var ben senelerdir sıfırla mücadele ediyorum sizde en azından sperm var:nazar::nazar::nazar:birgün bebişinde olur üzülme
sıfırı kaçla çarparsam çarpayım hep sıfır çıkıyor :14::14::14::14::14:

canımbenim hani 11 tane çıkmıştı. niye böyle diyosun. bak dualrın yavaş yavaş yerini buluyor. ayrıca ilk ay düşük çıkar sonra artarmış. önüüzdeki ay yaptırırsan görürsün nasıl arttığını. 10 ay sonra kucagımızda bebişlerimiz olacak ve bu yazdıklarımızı tekrar okuyup şükredeceğiz.
sonra da bu topiğin adını değiştireceğiz:)
torun sahibi olmak isteyenler= birlikte dua edelim mi:)

valla olsunlar artık olsunda kocaman göbüşümüz de saklayalım:) eşim gidecekti sonra bi mahmurlaştı sen bu ay dur dedim. önce bu psikolojiye alışması lazım. eğer sıkıntı onda ise birden çöker ve çabuk toparlanamaz.
erkekler kadınlardan daha güçsüz aslında.

aynen öle bizimkidee öleydi hatta 3 ay evin içinde ruh gibi gezmişti canım yaa :((( sonra aldım karşıma konuştum 2 secenek var ya bunu kabul edip elimizden geleni yapacazz yada cocuk sevdamızdan vazgeçip hiç ugrasmayacaz karar senin dedimm .ilk aylada umursamadı ama şuan elinden geleni yapıyor yapmalıda olmazsa bende o kadar zahmete katlanacam tüpe başlayacam üstelik sorunu bende biliyorlar ailesi felan çünkü direk bana diyorlar doktora gitt vs diyee

evet canım suçluluk psikolojisine giriyorlar. aslında geçen ay yaptıracaktı ben gitme dedim.

muhatcım sana nacizine tafsiyem bu işi uzatmayın gitsin eşin çünkü erkekde ki problem ve tedavi gercekden zaman istiyor ne kadar erken bilinse okdar iyi tatlım çok erteleme

ay kızlar şu ot çöp işi varya birgün eşime dedim senin yüzünden çocuğum çim adam gibi olursa görürsün gününü.içmediği ot suyu kalmadı.bal polen kuruyemiş kocişim koca göbekli oldu ya benim yerime ona soracaklar yakında kaç aylık hamilesin diye:49::49::49::49: kızlar kociş yarın tedaviye başlamaya karar vermezse kaçarı yok oda 41 gün yumurta akı içeçek hiç kaçarı yok son dakika son gol:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cnm bu yumurta akı ile ilgili tam bilgin varmı ay ben atlamışım hemen onada başlatayımmm :))

canımbenim hani 11 tane çıkmıştı. niye böyle diyosun. bak dualrın yavaş yavaş yerini buluyor. ayrıca ilk ay düşük çıkar sonra artarmış. önüüzdeki ay yaptırırsan görürsün nasıl arttığını. 10 ay sonra kucagımızda bebişlerimiz olacak ve bu yazdıklarımızı tekrar okuyup şükredeceğiz.
sonra da bu topiğin adını değiştireceğiz:)
torun sahibi olmak isteyenler= birlikte dua edelim mi:)
canım benim eşimde çıkmadı sperm başka arkadaşın eşinde çıktı inşallah benim eşimde de çıkar Rabbim duysun sesini
eşin demek sadece patetes yiyor ne işe yarıyorki patetes:1::1::1::1:bir o kaldı yedirmediğim,şaka bir yana sağolun eşim içiyor verdiklerimi sadece soğan suyunu içiremedim oda erkekte fsh düşürüyormuş

muhatcım sana nacizine tafsiyem bu işi uzatmayın gitsin eşin çünkü erkekde ki problem ve tedavi gercekden zaman istiyor ne kadar erken bilinse okdar iyi tatlım çok erteleme

canım bu ay o da gider artık doktora. ben yarın tekrar gitcem doktora tahlilleri böyle yapsınlar.sanırım oda yavaş yavaş kıvama geldi. belki bizimde patates adamımız olur:)

canım benim eşimde çıkmadı sperm başka arkadaşın eşinde çıktı inşallah benim eşimde de çıkar Rabbim duysun sesini
eşin demek sadece patetes yiyor ne işe yarıyorki patetes:1::1::1::1:bir o kaldı yedirmediğim,şaka bir yana sağolun eşim içiyor verdiklerimi sadece soğan suyunu içiremedim oda erkekte fsh düşürüyormuş

canım bebek için yemiyor patatesi, normal hayatta yediği tek besin patats:)

cnm bu yumurta akı ile ilgili tam bilgin varmı ay ben atlamışım hemen onada başlatayımmm :))
canım yanlış hatırlamıyorsam 41 gün aç karnına yumurta akını içiriyormuşsun eşine ben eşime söyledim ama içmem dedi bende bıldırcın yumurtasını süte ekleyip içirdim:34::34:

haa anladımm patetesi çok seviyorr :)))yesin yesinn patetesde faydalıdırrr :1::1:

benim kocam zavallım ben ne verirsem onu yiyorr:1::1:

şeker hastası olacak diye korkuyorum:( fazlası da zararlı ama. iş başa düşünce erkek her şeyi yapıyor.

şeker hastası olacak diye korkuyorum:( fazlası da zararlı ama. iş başa düşünce erkek her şeyi yapıyor.

aynen öle canımm ALLAH GÖRÜYOR MÜCADELEMİZİ canım inşşş tez zamandaa hayırlısıyla hayırlı değilse hayırlıya ceviripde veriri rabbim tezzz zamanlardaa bebişlerimiz gelir çifter çifterrrr :)))ben en az 3 tane istiyorum 4 de olsa olur 2 kız 2 erkek olsunnnn:4::4::4:onlar böle kavga ederler bende karşılarına gecerr gülerimm ohhh yiyin birbirinizi evlatcıklarımm benimmm derimmm :))

aynen öle canımm ALLAH GÖRÜYOR MÜCADELEMİZİ canım inşşş tez zamandaa hayırlısıyla hayırlı değilse hayırlıya ceviripde veriri rabbim tezzz zamanlardaa bebişlerimiz gelir çifter çifterrrr :)))ben en az 3 tane istiyorum 4 de olsa olur 2 kız 2 erkek olsunnnn:4::4::4:onlar böle kavga ederler bende karşılarına gecerr gülerimm ohhh yiyin birbirinizi evlatcıklarımm benimmm derimmm :))

canım aynı bende 4 tane 2 kız 2 oğlan istiyorum. ama şimdilik 2 taneye razıyım:D

Back
X