• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hosgeldin bende tam cikiyodum niye geldinki git yat..bende namazimi kiliyim....nasilsin canim kirmizilar gelmis...ama olsun kirmizi olmassa beyaz olmaz yani yumurta

ne bileyim duramadım geldim:) Allah kabul etsin canım. geldiler canım gitmek üzereler:) buna da şükür. bi arkadaşım hasta olmuyodu ne kadar çok doktora gitti bi bilseniz. bir damla kan gelmişti ne kadar sevinmişti anlatamam.

ne bileyim duramadım geldim:) Allah kabul etsin canım. geldiler canım gitmek üzereler:) buna da şükür. bi arkadaşım hasta olmuyodu ne kadar çok doktora gitti bi bilseniz. bir damla kan gelmişti ne kadar sevinmişti anlatamam.

yazik yaa oda baska turlu bir dert,adet olmayinca yumurtlamada olmaz demi yanlismi biliyorum yoksa,arkadasinin yumurtlama oluyomuydu normal

yazik yaa oda baska turlu bir dert,adet olmayinca yumurtlamada olmaz demi yanlismi biliyorum yoksa,arkadasinin yumurtlama oluyomuydu normal

evet canım yumurtlama olmuyor. üniversiteye gelene kadar ailesi bişi dememiş. yıllarca tahlilleri açıklamamışlar. sonra bu okudugumuz ilde gitti bi kaç doktora ilaç kullandı o ay bi damla olmuştu. günlük ped vermiştik:D çok heycanlanmıştı:D rabbim ona da evlat versin. bizim umudumuz var bin şükür.

ay kızlar şu ot çöp işi varya birgün eşime dedim senin yüzünden çocuğum çim adam gibi olursa görürsün gününü.içmediği ot suyu kalmadı.bal polen kuruyemiş kocişim koca göbekli oldu ya benim yerime ona soracaklar yakında kaç aylık hamilesin diye:49::49::49::49: kızlar kociş yarın tedaviye başlamaya karar vermezse kaçarı yok oda 41 gün yumurta akı içeçek hiç kaçarı yok son dakika son gol:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canımm biraz anlatırmısın neymiş buu
ben eşime hakiki horoz yumurtası içirtmiştim 41 gün süte karıştırıp içmişti
şuan kullanmıyor ama
bi abla söylemişti gözleri kör hatta biz doktoro gitmeden sorun senin eşinde bunları kullansın demişti bizde kullanmıştıkk
yinemi yapsam acaba çünkü sperm bulundu ameliyatta belki faydalı olmuştur

yok canım hiç tedavi olmadık ilk olacak eşimde seneler önce 2 tane sperm çıkmıştı 8.5 senedir birdaha göremedik süpermenlerimizi:9::9::9:

kökü sizde canım benim nasılsa olur:D 2den 20milyona diye topik açarsın sonra

yok canım hiç tedavi olmadık ilk olacak eşimde seneler önce 2 tane sperm çıkmıştı 8.5 senedir birdaha göremedik süpermenlerimizi:9::9::9:

insallah supermenleriniz ucarak gelirleeeer senin gobusune gobusune girerleeeeer Ya Rbbi Safi ismiyle sifa versin insallahh...

-
evet canım yumurtlama olmuyor. üniversiteye gelene kadar ailesi bişi dememiş. yıllarca tahlilleri açıklamamışlar. sonra bu okudugumuz ilde gitti bi kaç doktora ilaç kullandı o ay bi damla olmuştu. günlük ped vermiştik:D çok heycanlanmıştı:D rabbim ona da evlat versin. bizim umudumuz var bin şükür.
aynı sıkıntıdan muzdarip bir tanıdığımız var onunda ailesi hiç ilgilenmemiş köy yerindelermiş sonra arkadaşım kendisini hastaneye götürmüş malesef hiç yumurtalığı bile yokmuş bebeğin olmaz demiş doktor keşke zamanında gitseydiler doktora belki bir tedavisi vardır ama artık iş işten geçmiş.tabiki şimdiden sonra birşey olmayacak diğe birşey yok Rabbim bu günlerimizi aratmasın bizlere dayımın kızı birgün ağrıyla hastaneye kaldırıyorlar bir yumurtalığını alıyor doktor gerçi bir yumurtalığı duruyor ama yinede halimize şükretmemiz lazım bencede

şuan kullanmıyor ama
bi abla söylemişti gözleri kör hatta biz doktoro gitmeden sorun senin eşinde bunları kullansın demişti bizde kullanmıştıkk

horoz yumurtası mı? o ne ki.
ama bakın yumurtanın akı diyo her kullanan. sarısı belki engelliyordur. sadece beyazını içirseniz ya

şuan kullanmıyor ama

Allah Allah ben koyde buyudum tavuk horoz hergun taze yumurta yedim soylemesi ayip olmasin simdi bulamiyoruz ayri meselede,horozun yumurtasini ilk defa duydum,horoz yumurtlarmiki??ben esime kullandirtdim bir ay oldu galiba bakalim carsamba belli olucak ise yaradigi,ama esim diyoki ise yaramis hissediyorum diyor...afedersiniz torbasi kimil kimil oluyomus oyle ifade ediyor

kızlar geçen gün bi rüya gördüm. 2 kişi gel gel diye diye kabeye kadar gittim. okunacak yasinlerimden birinin yarısını okumuştum orda onu tamamlatmaya çalıştılar. yani yasin okuduğumu biliyorum. biri kadaın diğeri erkekti. kadın çarşaflıydı. o gece size rüyanıza hz fatma girsin demiştim. acaba hz. fatıma mıydı ki?

-

aynı sıkıntıdan muzdarip bir tanıdığımız var onunda ailesi hiç ilgilenmemiş köy yerindelermiş sonra arkadaşım kendisini hastaneye götürmüş malesef hiç yumurtalığı bile yokmuş bebeğin olmaz demiş doktor keşke zamanında gitseydiler doktora belki bir tedavisi vardır ama artık iş işten geçmiş.tabiki şimdiden sonra birşey olmayacak diğe birşey yok Rabbim bu günlerimizi aratmasın bizlere dayımın kızı birgün ağrıyla hastaneye kaldırıyorlar bir yumurtalığını alıyor doktor gerçi bir yumurtalığı duruyor ama yinede halimize şükretmemiz lazım bencede

ahh canim bende ayni sekilde bir gun agriyla gittim ameliyat dedi koca bi et parcasi iltihap olmus aldilar ama tupumun teki kapanmis sol tupum kapali yumurtam cok iyi sol tarafimin,sag tarafim acik yumurtasi zayif ama nasil sukr ediyorum hadi yumurtalarim felan hep alinsaydi.cok sukurler olsun

şuan kullanmıyor ama
canım ben eşime bıldırcın yumurtası bal polen arısütü karıştırıp içiriyorum
ama sanırım nekadarzor arkadaşımız söylemişti 41gün aç karnına yumurta beyazını içsin demişti.
canım bizim horoz yumurtası bulmamız çok zor siz bulabiliyorsanız kullanın inşallah işe yarar
şifa Allah'tan Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah

inşallah canım inşallah insanlara sorarlarya en mutlu gününüz hangi gündür diye bana sorarlarsa ben eşimde sperm çıktığı gün derim herhalde:9::9::9:

kızlar geçen gün bi rüya gördüm. 2 kişi gel gel diye diye kabeye kadar gittim. okunacak yasinlerimden birinin yarısını okumuştum orda onu tamamlatmaya çalıştılar. yani yasin okuduğumu biliyorum. biri kadaın diğeri erkekti. kadın çarşaflıydı. o gece size rüyanıza hz fatma girsin demiştim. acaba hz. fatıma mıydı ki?

ayy canim benim ne guzel bir ruya insallah hepimize kabede yasin okumak nasip olur ruyan hayirli olsun coook guzelmis...kesinlikle hayra karsidir kabe yasin belki hz.Fatima cok guzel

inşallah canım inşallah insanlara sorarlarya en mutlu gününüz hangi gündür diye bana sorarlarsa ben eşimde sperm çıktığı gün derim herhalde:9::9::9:
iyi fikir aslında ben de ordan artık arkadaşlara yardımcı olurum nede olsa tecrübeli oldum artık:1::1::1:

canım ben eşime bıldırcın yumurtası bal polen arısütü karıştırıp içiriyorum
ama sanırım nekadarzor arkadaşımız söylemişti 41gün aç karnına yumurta beyazını içsin demişti.
canım bizim horoz yumurtası bulmamız çok zor siz bulabiliyorsanız kullanın inşallah işe yarar
şifa Allah'tan Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah

horoz yumurtası belki yanlış demiştir tavuk yumurtasıdır o. horoz yumurtası başka bişidir belki.

Back
X