canım bi arkadaş burda paylaşmıştı yumurta akı 0 sperm sayısını fırlatıyormuş. bir ay kadar kullanılacak demişti sanırım. 2. ay bayag bi çıkıyormuş. hatta bende bıldırcn yumurtası daha etkili diye onu tavsiy etmiştim. bi bak canım netten. tam hakim değilim konuya.
bu ay üzerine çok düştük bebeğin. bu ay ben tahlillerimi yaptırayım oda psikolojik olarak herşeye hazırlıklı olmaya çalışsın. erkek yıkılınca kalkamıyor. siğarayı bıraktı, yemesine de dikkat etmeye başladı yavaş yavaş yaşamamız gereken kaderi yaşayacağız. inşallah o sabrı bizden esirgemez rabbim.
hadi yaa benimki yumurtayı hiç sevmez ama yaaa acaba bi sorsam mı içiliyor dimi çiğ çiğ canlarım
ay kızlar şu ot çöp işi varya birgün eşime dedim senin yüzünden çocuğum çim adam gibi olursa görürsün gününü.içmediği ot suyu kalmadı.bal polen kuruyemiş kocişim koca göbekli oldu ya benim yerime ona soracaklar yakında kaç aylık hamilesin diyekızlar kociş yarın tedaviye başlamaya karar vermezse kaçarı yok oda 41 gün yumurta akı içeçek hiç kaçarı yok son dakika son gol
![]()
valla herşey olabilir canımmm haber ver nolur ne yaptınız merak ediyorum valla
cnm biz eşim için
keçiboynuzu kürü
her akşam nohut
bol yeşillik özellikle brokoli
sonra baklagill yemekleri
sonra balık ızgara
aynız zamanda mutlaka günlük ısırgan cayı
kayısı kestane ve bolca ceviz fındık kavrulmamış fıstık
ayrıca
günde 1 tane klomen
comvitex 1 tane
proowedplus 2 tane
1 tane evicap
1 tane zingo :)))adama bir haller olacak yakındaa AYYY ALLAHIM KORUSUN aşkımııııı
kendim içinde
omega 3
folibol
ve hayıt cayı yeşil cay
ha birde kan ilacı
ayrıca yediklerime ve içtiklerime çokkk ama çok dikkat ediyorum ekmek dahi yemiyorum kepek ekmek tüketiyorum yumurtalıkların kalitesini arttırıyormuşda:)))
hersey bebişim için ah bir gelsinn yavrummm sonraaa dünyalar bizim olcakk ben doğal yoldan olmasını çok istiyorum 1 defada oldu ama kaybettik o yüzden çok mücadele ediyoruzz rabbim inşş hayırlısıyla verir bizede evlatlarr..yaza kadar süre koyduk eşimle olmazsa tüp bebek tedavisine başlayacaz nisan mayıs gibi
ay tatlım bizde yaza tüp düşünüyoruz eğer şu otlar vs.ler işe yaramazsa belki birlikte alırız evlatlarımızı kucağımıza

Aminnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhcanım ben eşime sütün içine katıp veriyorum 2tane bıldırcın yumurtası bal polen arısütü birde üzerine tahmidiye suresi okuyorum inşallah şifa olur
o suçluluk psikolojisinden bir türlü kurtulamadı maalesefevet canım suçluluk psikolojisine giriyorlar. aslında geçen ay yaptıracaktı ben gitme dedim.

canım benim üze canını bak beterin beteri var ben senelerdir sıfırla mücadele ediyorum sizde en azından sperm varbirgün bebişinde olur üzülme
sıfırı kaçla çarparsam çarpayım hep sıfır çıkıyor![]()
Canım ben üzmüyorum artık Rabbim hayırlısını nasip edecek o bizim için hayırlıysa olsun ama eşim acaip suçlu hissediyor kendini benim yüzümden diye düşünüyor onu da atlatacak inşallah ilk öğrendiğimizde bu konuyu konuşamıyorduk bile zaman herşeyin ilacı Rabbim size de gösterecek o günleri bebişlerini kucağına aldıktan sonra diyeceksin biz geldikkkk