• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

iyi canım sen nasıl oldun ....hakkımızda hayırlısıı canım...o bitiş çizgisini inan bilmiyorum....elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz...artık tekrardan doktora başlasak mı bile düşünüyorum...inşallah o günler yakındırr canım..

Günaydın...hayırlısı olsun inşalla iyi sonuç alırsınız....1 kişi bir yasin mi okuyorr anlamadım yasin ayrı ayrı mı okunacak sizlere aydınlatırsan....ben okurum söylersen nasıl olduğunu

yok canım ayrı ayrı değil ne kadar okuyabilirsek diye çıktık yola gönülünüzden ne geçerse o kadar okuyun

merhaba kızlar,
dualarınıza katılmak isterim banada sayı verirseniz okumaya çalışırım akşamları
erken yatıyorum okuyamam belki ama gündüzleri okurum inşallah..

canım ben okumak isterim.şuan malum dönemdeyim.zamanı yoksa eğer ben temizlendikten sonra seve seve okurum canım.

selamınaleyküm arkadaşlar nasılsınız

ne var ne yok bi gelişme var mı

ben daha 2 yasin anca okudum
çok yoğun geçiyo son zamanlar

yine reglim 37.günü buldu daha olmadım:31::31::31:

soğan suyuda içmiştim halbuki çok düzenli olmasada

3 gün falan galiba

neyse ALLAH cc emanet olun hepiniz inşALLAH.....

Son düzenleme:
evet okudum yazdıklarınızı.eğlenceli bir sohbet.benimki etçi canım.etobur bir kocam var.ama ne koyarsam yer.bu durumda benim ki ne olacak??????????

selamlar kizlaar dun cook gulduk gercekten ihtiyacim varmis.insallah hep boyle guleriz...yarin benimopu var insallah kaliteli yumoslarim cikar...tahminen cuma cumartesi transferim olur tam bilmiyorumda...bugun agri kasicimi felan verdiler fitil omrumde kullanmadim ama bebis icin kullaniyorum bu ikinci fitil kullanisim olucak..umarim son olsun...ssonmez sali transferim demisti ama bugunmu onumuzdekimi bilemedim simdi....ssonmeezciim haber bekleniyor canim habeeer

okuruz tabi ki canım Rabbim kabul eder inşallahhhhh:16:

yeterim ben de okurum canım. esra ve sana diye niyet ediyorum.

canım ben okumak isterim.şuan malum dönemdeyim.zamanı yoksa eğer ben temizlendikten sonra seve seve okurum canım.

teşekür ederim kızlar sağolunnnnnnn 1 ay içinde okuyacağız kızlar RABBİM YAPTIĞINIZ HER DUAYI KATBE KAT SİZELERE NASİP ETSİN

aslında düşündük eşimle beraber. çok uzak bir fikir değil bana. olabilir tabi. ama şu an hazır değilim evlat edinme konusunda. mutlaka çok severim, çok güzel yetiştirmeye çalışırız, canımız ciğerimiz olur. zaman ne gösterecek bilinmez. belki 1 tane bu tedaviyle olursa sonra 2. için tedavi yerine evlat edinmeyi düşünebilirim.

Canım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah bu tedavinde ikiz gelir de hiç gerek kalmazzzzz:16:

yok canım ayrı ayrı değil ne kadar okuyabilirsek diye çıktık yola gönülünüzden ne geçerse o kadar okuyun

canım sizin niyetinize şimdilik 2 yasin okudum ...nasılsa süre varmış yine okuruz...allah dularımızı kabul etsin..sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin sizede..

selamlar kizlaar dun cook gulduk gercekten ihtiyacim varmis.insallah hep boyle guleriz...yarin benimopu var insallah kaliteli yumoslarim cikar...tahminen cuma cumartesi transferim olur tam bilmiyorumda...bugun agri kasicimi felan verdiler fitil omrumde kullanmadim ama bebis icin kullaniyorum bu ikinci fitil kullanisim olucak..umarim son olsun...ssonmez sali transferim demisti ama bugunmu onumuzdekimi bilemedim simdi....ssonmeezciim haber bekleniyor canim habeeer

hadi bakalım canım.inşaalah herşey yolunda gider.kaliteli yumoşların olurda tutunurlar annelerine.dualarımız seninle ve tedavide olan tüm arkadaşlarımızla.herşey gönlünüzce olsun canlarım.

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ

Okuruz tabii ki canım ne demek Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

hepimizin yaşadığı şeyler asbelovecuğum işte, geçen yıllar, olumsuz 6 tedavi, para biriktirmek için verilen zorunlu aralar, yaş sıkıntısı. 9 yılda denemediğimiz yöntem kalmadı. aşılama tüp, donma- çözme, ot-çöp, bilumum ilaç, ateş takibi, ovulasyon kitleri. olmuyorsa belki de hakkımzda böylesi hayırlıdır diyip vazgeçicez eşimle.

Rabbim tedaviye bile gerek kalmadan nasip etsin inş sağlıklı hayırlı bebişler canım

teşekür ederim kızlar sağolunnnnnnn 1 ay içinde okuyacağız kızlar RABBİM YAPTIĞINIZ HER DUAYI KATBE KAT SİZELERE NASİP ETSİN

yetercim mrb inşş arkadaşın da sende hayırlı sonuçlarla göbüşünüzde bebişle gelirsinizz..RABBİM yardımcın olsun bende okurum inş yazarım burdan

:21::21::21:huhuhhhuuu kızlar neberdesinizz çay keyfi felan mı yapıyorsunuz:)))baktım kimselerr yok şimdilikk hoşcakalınn

kızlar yazmayı unutmuşum okumuştum ben Yasin-i haberiniz olsun
şaşkın anne,
özel msj hakkım olmadığı için buraya yazmak zorundayım,kusura bakma.Sarafemin bana attığı mesaj şöyleydi.
Eşinizle beraber perşembe gecesi sahura kalkıcaksınız ve iki rekat hacet namazı kılıp çocuğunuz olması için dua edeceksiniz. namazdan sonra 111 defa bu ayetleri okuyacaksınız. ;

İz kâlet imraetu ımrâne rabbi innî nezertu leke mâ fî batnî muharraran fe tekabbel minnî, inneke entes semîul alîm. Fe lemmâ vadaathâ kâlet rabbi innî vada’tuhâ unsâ vallâhu a’lemu bi mâ vadaat ve leysez zekeru kel unsâ, ve innî semmeytuhâ meryeme ve innî uîzuhâ bike ve zurriyyetehâ mineş şeytânir racîm.

bunlar Ali İmran 35 ve 36. ayetlerdir. anlamıda şöyledir. ;

İmrân'ın eşi (Hanne): "Rabbim ben, karnımda olanı (doğacak çocuğumu), hür olarak senin için (yalnız sana itaat ve ibadet etsin diye) nezrettim (adadım). Artık (onu) benden kabul buyur. Muhakkak ki Sen Semi'sin (en iyi işitensin), Alîm'sin (en iyi bilensin)." demişti. Fakat onu doğurunca: "Rabbim, gerçekten ben onu kız olarak doğurdum" dedi. Ve Allah, onun ne doğurduğunu çok iyi biliyordu. "Erkek, kız (çocuğu) gibi değildir. Ben onu, "Meryem" diye isimlendirdim ve muhakkak ki ben, onu ve onun zurriyetini, taşlanmış şeytandan Sana sığındırırım" dedi..

bu ayetleri 111 defa okuduktan sonra o gün oruç tutmak için niyet ediyorsunuz ve birgün oruç tutuyorsunuz. iftardan sonra tekrar 111 defa okuyorsunuz. sonra iki gün daha aynı iftardan sonraki saatte 111 defa okuyorsunuz ama oruç tutmuyorsunuz. Oruç sadece ilk gün için.
Neticeyi banada bildirirseniz sevinirim. Allah c.c hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.
Ben bunları yapamadım ama duayı okudum.Bir de sizlere tavsiyem tazarru ve niyaz duası ve ashabı bedir ile dua etmeniz.Rabbim hayırlı evlatlar versin hepinize inşallah.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

selam arkadaşlar nekadarzor bebeğim nasılsın seni merak ettim inşallah herşey yolunda gitmiştir birsürü yumoşun olur ve göbişinde can bulurlar:49::49:

tekrar selamınaleyküm kızlar

regl olurum diye

oturdum bitirdim biraz evvel kalanlarımı da:52::52::52::52::52::52::52::52::119:

benim hepsine okudu diya yazabilirsiniz

sevgiler :16::16::16::16::16::16:

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

:119: :119: :119::119: :119: :119:

:119: :119: :119:

:119: :119: :119:

:26:geçmişi okudum ama hepsine cevap yazamıyorum, tedavisi devam eden arkadaşlara Allah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerini nasip etsin inşallah, inşallah yumurtalar spremler çoğalsın, döllensin, annelere tutunsun, sağlıkla dünyaya gelsinler... Ben de yarın test için kan vericem kızlar, adete 2 gün var ama pıhtılaşma sorunum olduğu için hemen öğrenip gebelik varsa iğnelere başlamam gerekiyor, çok umutlu değilim ama Rabbim hayırlısını versin, dua edin kızlar...:26: :26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
Back
X