• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Günaydınnn kızlarrr
Hepimize hayırlı günler hayırlı sabahlar olsunnn
Rabbim tedavideki arkadaşlara yar ve yardımcı olsunnnnn:16:

ben iyiyim canim dun kizlar baya sohbet etmisler hepsini bende tamamiyla okuyamadim sen nasilsin canim hersey yolundadir insallah...canim alinti ile cevapla yazan kisim varya altta sag kosesinde oluyor yazilan seyin onun yaninda bir imge var eger cevaplamak istiyorsan o imgeye tikliyorsun okuman bitincede konuya cevap vere tikliyorsun butun cevap vereceklerin karsinda aralara yaziyorsun:34:umarim karisik olmamistir
canım çok tesekur ederım oldu galıba:1::1::1::1:ben ıyıyım sukur mıde bulantısı canımı sıkıyo her an agzımda az da olsa bısey olmalı ..ac kaldıgım zaman mıdem bulanıyo çok yedıgım zaman yıne bulanıyo anlamadım gıttı:1::1:

Hadi inşallah iyi haberler alırız sönmezden canımmmm hepimizden seninde tahlillerin iyi çıkar da:16:

Ay ilk bende bilmiyordum tek tek alıntı yapıyordum sonradan şans eseri buldum:9::9::9:
canım krızantem anlattı ona gore yazıyorum ama ıns yapabılmısımdır :1::1::1:
canim ben 100+100 almistim bitirdim hepsini antikdenizin babasina sifa olsun insallah....

A.s canım bende özledim seni denk gelemiyoruz ama sağlığın huzurun yerinde olsunda gönüller bir olsun kendine ve bebişine iyi bak görüşürüz Ayşeciğim:3::16:

canım burda olmadıgım zamanlar gönlum burda sızlerle zaten allah razı olsun rabbım evını sen etsın en yakın zamanda dıger arkadaslaarla bırlıkte senınde kucağını doldurusn ıns.

asbelove..........200+++
EMA......... .......200+++
ecrin23.............150
antisocial..........250+++
sürpriz06...........400
krizantem83............100
ecrin007.............200
nekadarzor...........250
muhat..............300
ayşe035...........300
eslemliva..........394+++
Antikdeniz:......850
seyyan............50+++
turkuaz08......100+++
esma..........50+++
kalan: .....650
canım ben 300 tefrıcıyemı okudum allah kabul etsın ıns
Günaydınnn kızlarrr
Hepimize hayırlı günler hayırlı sabahlar olsunnn
Rabbim tedavideki arkadaşlara yar ve yardımcı olsunnnnn:16:

gunaydın canım rabbım tum sıfa bekleyenlerle bırlıkte arkadaşlarımızada sıfa versın ve bebıslerını nasıp etsın ıns

canım nasılsın..
dualarımı bıtırdım dılekte bıtırdı..
esma arkadasımızın tesbıhlerını de okudum
allah kabul etsın ıns

canım çok tesekur ederım oldu galıba:1::1::1::1:ben ıyıyım sukur mıde bulantısı canımı sıkıyo her an agzımda az da olsa bısey olmalı ..ac kaldıgım zaman mıdem bulanıyo çok yedıgım zaman yıne bulanıyo anlamadım gıttı:1::1:

A.s canım bende özledim seni denk gelemiyoruz ama sağlığın huzurun yerinde olsunda gönüller bir olsun kendine ve bebişine iyi bak görüşürüz Ayşeciğim:3::16:

canım burda olmadıgım zamanlar gönlum burda sızlerle zaten allah razı olsun rabbım evını sen etsın en yakın zamanda dıger arkadaslaarla bırlıkte senınde kucağını doldurusn ıns.

canım ben 300 tefrıcıyemı okudum allah kabul etsın ıns

gunaydın canım rabbım tum sıfa bekleyenlerle bırlıkte arkadaşlarımızada sıfa versın ve bebıslerını nasıp etsın ıns

harikasın tatlımmmmmmm yapmışsın helal olsun:9::9:
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16:

teşekür ederim kızlar sağolunnnnnnn 1 ay içinde okuyacağız kızlar RABBİM YAPTIĞINIZ HER DUAYI KATBE KAT SİZELERE NASİP ETSİN
Canım bende ikinize ayrı ayrı okurum inşallahh
canım nasılsın..
dualarımı bıtırdım dılekte bıtırdı..
esma arkadasımızın tesbıhlerını de okudum
allah kabul etsın ıns

Gnaydın canımmm
İyiyim saol bide şu hastalığım bitseydi ve abdest alsaydım çok daha iyi olucaktım ama sinir oldum ya hasalığım bitti ama 4 gündür kahverengi akıntıyla başım belada sanki hastayım ama kırmızı değil kahve dualarımı da tamamlayamadım tefriciyyelerimde birikti sinirim bozuluyo :(
Canım Esmanın tesbihleri kısmını anlayamadım???

Son düzenleme:
ecrinim ben yasinlerimi okudum Allah kabul ederse
İnşallah bugünde tesbihatlarımı yapacağım
Rabbim kabul etsin inşallahhhhhhh:16:

Gnaydın canımmm
İyiyim saol bide şu hastalığım bitseydi ve abdest alsaydım çok daha iyi olucaktım ama sinir oldum ya hasalığım bitti ama 4 gündür kahverengi akıntıyla başım belada sanki hastayım ama kırmızı değil kahve dualarımı da tamamlayamadım tefriciyyelerimde birikti sinirim bozuluyo :(

canım kahverengı akıntı kısttenmı oluyo sankı oyle duymustum
bıde adetın bıttı ama kahverengı akıntı varsa gusulabdestın oluyo dıye bılıyorum o hastalıga gırıyo sadece gordukce abdest tazelemen gerekıyo ..
yanlısım yoksa bu bılgıyı dıyanetten ögrendım kafama takılanları arar sorarım..ıstersen bı ara
esmavscnın tesbıhlerını cektım yasınlerını kendısı okuyacaktı

harikasın tatlımmmmmmm yapmışsın helal olsun:9::9:
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16:

sayenızde kıııııızzzzzzzzzzzzzzz herseyı ogrenıyorum vallahı:1::1::1:

canım kahverengı akıntı kısttenmı oluyo sankı oyle duymustum
bıde adetın bıttı ama kahverengı akıntı varsa gusulabdestın oluyo dıye bılıyorum o hastalıga gırıyo sadece gordukce abdest tazelemen gerekıyo ..
yanlısım yoksa bu bılgıyı dıyanetten ögrendım kafama takılanları arar sorarım..ıstersen bı ara
esmavscnın tesbıhlerını cektım yasınlerını kendısı okuyacaktı

Canım zaten bende endometriozis var(çikolata kisiti) her ay olurdu ama bu ay coştuuu bide soğan suyu yapıyorum belki ondan da oluyodur ne bilim...Abdeste gelince içime sinmiyoki :(((:50: bide abdest alıyorum bi bakmışım hemen geri geliyo :(( bu akşam tekrar alıcam bakalım sonra da tesbihlerimi çekmem lazım Allahın izniyle kuran okuyamaynca kendimi çok eksik hissediyorum :(( resmen içim sıkılıyo bide hatimlerimde var tamamlanması gereken iyice sıkıştım bu aralar :)) Allahım bana yardım etsinn :)))

sayenızde kıııııızzzzzzzzzzzzzzz herseyı ogrenıyorum vallahı:1::1::1:

olur bacımmmm bende daha yeni yeni oturuyor zaten :9::9::9:

Canım zaten bende endometriozis var(çikolata kisiti) her ay olurdu ama bu ay coştuuu bide soğan suyu yapıyorum belki ondan da oluyodur ne bilim...Abdeste gelince içime sinmiyoki :(((:50: bide abdest alıyorum bi bakmışım hemen geri geliyo :(( bu akşam tekrar alıcam bakalım sonra da tesbihlerimi çekmem lazım Allahın izniyle kuran okuyamaynca kendimi çok eksik hissediyorum :(( resmen içim sıkılıyo bide hatimlerimde var tamamlanması gereken iyice sıkıştım bu aralar :)) Allahım bana yardım etsinn :)))

canımmm kıyamam Rabbim acil şifalar versin hiç anlamadığım için şunu yap bunu yap diyemiyorum ama dua ettim
İnşallah gider şu kistler de hem bebişine hem kuranına kavuşursun:16:

Gnaydın canımmm

sağol canımmmmmm okuyunca yazarsan sevinirim

Gunaydin kizlar, nekadarzor insallah kolaycacik atlatmissindir opu yu. Yumoslar guzelce bolunup bebek olsunlar bugun. Sonmezden haber yok galiba tam okuyamadim sayfalari telden bakiyorum.

Antikdeniz, sonradan aldigim 100 adet tefriciyeyi de okudum canim. Listede zaten total 250 gorunuyor. Allah kabul etsin ins. Sifa olsun

belki bi sonraki ay hayırlı olandır kısmet canım

evet canım olabilir hakkımızda hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın sonucu hayırlı olsun inşallah günler geçip gidiyor

bizde sağ gözüm sağlığa sol gözüm varlığa derler :1::1:ama benim yüreğimden bebeğin gelişi geçti onun varlığı ile günleriniz dahada aydınlansın inşallah
:1::1::1::1:en güzel varlık benim içinde bebişimin varlığı olacak amin inşallah Rabbim banada nasip eder o günleri yaşamayı Allah razı olsun

napcan canım bende işteyim ama hiç çalışasım yok nedense:9:
aman boşver arada bir tembellik yapmak gerekiyor.bende bebişim olsun 3 yaşına girsin işe başlıycam diyorum eşime
oda gülüyor şimdi boşsun çalışmıyorsun çocuğun olunca mı çalışacaksın diyor mesleğimi seviyorum ama bebeğimi daha çok seviyorum

Back
X