• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aman boşver arada bir tembellik yapmak gerekiyor.bende bebişim olsun 3 yaşına girsin işe başlıycam diyorum eşime
oda gülüyor şimdi boşsun çalışmıyorsun çocuğun olunca mı çalışacaksın diyor mesleğimi seviyorum ama bebeğimi daha çok seviyorum

Kesinlikle bende çalışmayı seviyorum ama dua ediyorum bebişim olunca evimde oturup onu büyütmek istiyorum
Allah kocişime bereketli rızık versin de evde oturayım diye:)
Yaza kadar kendimizi toparlarsak yazında bi tüp hayırlısıyla gelecek bebişlerrrrr:emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar malesef eşimi ikna edemedim daha doğrusu kendisini sıkmak istemedim biraz daha ısrar etsem kabul edecekti ama biraz korkuları var bende anlayışlı olmak zorundayım bir ay sonra başlıyalım dedi kabul ettim
inşallah hakkımızda hayırlısı budur.

hayirlisi olsun canim Rabbim tez zamanda gobisini doldursun insallah

asbelove..........200+++
EMA......... .......200+++
ecrin23.............150
antisocial..........250+++
sürpriz06...........400
krizantem83............100
ecrin007.............200
nekadarzor...........250
muhat..............300
ayşe035...........300
eslemliva..........394+++
Antikdeniz:......850
seyyan............50+++
turkuaz08......100+++
esma..........50+++
kalan: .....650

muhatcim ben 100 tane okudum sonra bir 100 tane daha okudum sanirim gozunden kacti yine.....ben en iyisi sana bide ozelden msj atayim

Gunaydin kizlar nasilsiniz?

ben iyiyim canim sen nasilsin hersey yolundami?

Kesinlikle bende çalışmayı seviyorum ama dua ediyorum bebişim olunca evimde oturup onu büyütmek istiyorum
Allah kocişime bereketli rızık versin de evde oturayım diye:)
Yaza kadar kendimizi toparlarsak yazında bi tüp hayırlısıyla gelecek bebişlerrrrr:emir_bebek::emir_bebek:
İnşallah Rabbim o günleride gösterir bebeşin olsunda gerisi boş.helal rızık olsun az olsun Rabbim geçim sıkıntısı vermesin kimseye asıl zor olan o kulu kula muhtaç ettirmesin inşallah
inşallah canım tüpe gerek kalmadan doğal yolla gelir bebişin Allah büyük

İnşallah Rabbim o günleride gösterir bebeşin olsunda gerisi boş.helal rızık olsun az olsun Rabbim geçim sıkıntısı vermesin kimseye asıl zor olan o kulu kula muhtaç ettirmesin inşallah
inşallah canım tüpe gerek kalmadan doğal yolla gelir bebişin Allah büyük

İnşallah tabi ki ama zor gibi gözüküyor canım inşallah şu bitkiseller işe yarar da gelir bir an önce bebişlerimiz
Amin canım aminnnn evler ayrıldı mı yeri geliyor annen bile bi lafıyla nasıl üzüyor
Rabbim kimseye muhtaç etmeden alsın emanetini

ben iyiyim canim sen nasilsin hersey yolundami?[/QUOTE]

Sukur cnm iyiyim. Dun biraz fazla sogukta kaldim sanirim gece hafif burun kanamam olmus.soguk ve kuru havalarda oluyomus cnm yeni ogrendim biraz rahatladim

asbelove..........200+++
ecrin23.............150
sürpriz06...........400
krizantem83............100
ecrin007.............200
nekadarzor...........250
muhat..............300
ayşe035...........300
seyyan............50+++
turkuaz08......100+++
esma..........50+++
kalan: .....650
canım ben hepsini okudum yazdım.. hatta sen düzeltmede yaptın ....sanırım yeni liste yayınlarken kaymışş artılarımı koyabilirsinn

slm kızlarr.....nasılsınız???....ben iyii evde hala oturuyorumm şiştim valla....ben kaçtım daha kahvaltı yapmadım .....yemeden içmeden de olmuyorr:1:

:1::1::1::1:en güzel varlık benim içinde bebişimin varlığı olacak amin inşallah Rabbim banada nasip eder o günleri yaşamayı Allah razı olsun
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH OKADAR ÇOK İSTİYORUM HEPİMİZ HAYIRLISI İLE GÖRELİM O GÜNLERİ

aman boşver arada bir tembellik yapmak gerekiyor.bende bebişim olsun 3 yaşına girsin işe başlıycam diyorum eşime
oda gülüyor şimdi boşsun çalışmıyorsun çocuğun olunca mı çalışacaksın diyor mesleğimi seviyorum ama bebeğimi daha çok seviyorum

bebek olunca bırakmak daha zor.aman olsunlarda canım herşeyin kolayı bulunur

canım esmayla konuşmuşsunuz ama ben yine de soruyum dedim 300 tefriciyye okucaktın senden haber bekliyorum bi türlüde karşılaşamadık sadece sen kaldınnn eğer okuyamıyacaksan başkasına veriyim bana bi haber verirsen sevinirim canımmm

ben iyiyim canim sen nasilsin hersey yolundami?

Sukur cnm iyiyim. Dun biraz fazla sogukta kaldim sanirim gece hafif burun kanamam olmus.soguk ve kuru havalarda oluyomus cnm yeni ogrendim biraz rahatladim[/QUOTE]

esmacım geçmiş olsun cimcimemiz nasıl ağrın falan kalmadı değilmi

canım esmayla konuşmuşsunuz ama ben yine de soruyum dedim 300 tefriciyye okucaktın senden haber bekliyorum bi türlüde karşılaşamadık sadece sen kaldınnn eğer okuyamıyacaksan başkasına veriyim bana bi haber verirsen sevinirim canımmm

canım benim sonradan netleştiya 200tane tamam okudum bu akşam işten eve giderken kalanı bitirip haber veririm diyordum ama

canım benim sonradan netleştiya 200tane tamam okudum bu akşam işten eve giderken kalanı bitirip haber veririm diyordum ama

Tamam canım benim o zman okundu yazıyorum Allah nasip ederse de inşallah abdest alabilirim duasını ya yarın ya da cuma günü yaparım canım ben sana ulaşamayınca görür görmez mesaj atayım dedim malum her zaman yakalayamıyoruz birbirimizi

Tamam canım benim o zman okundu yazıyorum Allah nasip ederse de inşallah abdest alabilirim duasını ya yarın ya da cuma günü yaparım canım ben sana ulaşamayınca görür görmez mesaj atayım dedim malum her zaman yakalayamıyoruz birbirimizi

evet canım haklısın ben bu aralar çok bakamıyorum topiğe zaten ama bu akşam iş çıkışı okucam kısmetse canım yine mesaj atarım sana

hayırlısı canımmm

nasipp bakalımm

bu arada bu sayılar ne ne okuyosunuz
canım antikdeniz ve babası için teficiye okuyoruz. çok az kaldı. inşAllah bitirebiliriz.

canım çok tesekur ederım oldu galıba:1::1::1::1:ben ıyıyım sukur mıde bulantısı canımı sıkıyo her an agzımda az da olsa bısey olmalı ..ac kaldıgım zaman mıdem bulanıyo çok yedıgım zaman yıne bulanıyo anlamadım gıttı:1::1:

canım krızantem anlattı ona gore yazıyorum ama ıns yapabılmısımdır :1::1::1:

A.s canım bende özledim seni denk gelemiyoruz ama sağlığın huzurun yerinde olsunda gönüller bir olsun kendine ve bebişine iyi bak görüşürüz Ayşeciğim:3::16:

canım burda olmadıgım zamanlar gönlum burda sızlerle zaten allah razı olsun rabbım evını sen etsın en yakın zamanda dıger arkadaslaarla bırlıkte senınde kucağını doldurusn ıns.

canım ben 300 tefrıcıyemı okudum allah kabul etsın ıns

gunaydın canım rabbım tum sıfa bekleyenlerle bırlıkte arkadaşlarımızada sıfa versın ve bebıslerını nasıp etsın ıns

asbelove..........200+++
ecrin23.............150
sürpriz06...........400+++
krizantem83............200+++
ecrin007.............200
nekadarzor...........250
muhat..............300
ayşe035...........300+++
seyyan............50+++
turkuaz08......100+++
esma..........50+++
kalan: .....550
teşekkür ederim arkadaşlarım uyardığınız için bazen telle giriyorum pek yapamıyorum onunla da. umarım listenin en doğru halidir.

Son düzenleme:
Back
X