• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım zaten bende endometriozis var(çikolata kisiti) her ay olurdu ama bu ay coştuuu bide soğan suyu yapıyorum belki ondan da oluyodur ne bilim...Abdeste gelince içime sinmiyoki :(((:50: bide abdest alıyorum bi bakmışım hemen geri geliyo :(( bu akşam tekrar alıcam bakalım sonra da tesbihlerimi çekmem lazım Allahın izniyle kuran okuyamaynca kendimi çok eksik hissediyorum :(( resmen içim sıkılıyo bide hatimlerimde var tamamlanması gereken iyice sıkıştım bu aralar :)) Allahım bana yardım etsinn :)))

amın canım ıns.rabbım sıfanı versın ıns bende de oluyodu allahım yardımcın olsun

:54::54::54::54:kızlar nasılsınız
ayşecim bebiş nasıl

ben yazını gorene kadar sen gıtmıssın ..yıne karsılasaamadık.:14::14::14:
bız ıyıyz sukur allah razı olsun senden canım rabbım hepinize tattırsın annelığı ıns..
12haftalık hamıle yakınımızın bebeğinın kalbı durmus çok uzuldum ya rabbım kımseye yasatmasın

ayşecim nasılsın gene yaramazlık mı minik bebişin:) geç karşılaştık:( şuan çıkıyorum canım.Allaha emanet ol

:54::54::54::54:kızlar nasılsınız
ayşecim bebiş nasıl

sağol canım iyii sen nasılsın?? kimseyle karşılaşamıyoruz...karşılaştığımızda da ben müsahit olamıyormmm..neyse herkesin iyii olduğunu öğreniyoruz...

hasta olanlar iyileşir..tedavidekiler hamiş kalır....bizim gibii bekleyenlerde tez zamanda hamiş kalır.hamişler sağlıkla evlatlarını kucaklarına alırlar ..inşallahh ...allah yardım etsin herkese....müjdeli haberlerinizi duymak istiyorumm...

Sukur cnm iyiyim. Dun biraz fazla sogukta kaldim sanirim gece hafif burun kanamam olmus.soguk ve kuru havalarda oluyomus cnm yeni ogrendim biraz rahatladim

esmacım geçmiş olsun cimcimemiz nasıl ağrın falan kalmadı değilmi[/QUOTE]

yok cnm suan karın agrım yok şükürler olsun.cumartesi baska doktora daha gıdıcem inş guzel haberlerle gelirim.

sağol canım iyii sen nasılsın?? kimseyle karşılaşamıyoruz...karşılaştığımızda da ben müsahit olamıyormmm..neyse herkesin iyii olduğunu öğreniyoruz...

hasta olanlar iyileşir..tedavidekiler hamiş kalır....bizim gibii bekleyenlerde tez zamanda hamiş kalır.hamişler sağlıkla evlatlarını kucaklarına alırlar ..inşallahh ...allah yardım etsin herkese....müjdeli haberlerinizi duymak istiyorumm...

amin amin aminnn

Sukur cnm iyiyim. Dun biraz fazla sogukta kaldim sanirim gece hafif burun kanamam olmus.soguk ve kuru havalarda oluyomus cnm yeni ogrendim biraz rahatladim

canım sımdı ıyısın ıns[/QUOTE]

şükür cnm iyiyim.sen nasılsın bebişini hissedebiliyomusun? Allah razı olsun cnm tespıhlerımı okumussun ama emada okumustu fazlalık oldu sanırım eksıklerden duserız artık

Aslıcım ben 6 tane yasınımı okudum cnm rabbım kabu etsın inşallah

gene geldim:)
kızlar hormon testlerini yaptırdım hepsi de iyi çıktı. şimdi ne yapmam gerekiyor. sonuçları başka doktora gösterdim güzel dedi.
acaba yaptırılacak ne testim var daha.

canım sımdı ıyısın ıns

şükür cnm iyiyim.sen nasılsın bebişini hissedebiliyomusun? Allah razı olsun cnm tespıhlerımı okumussun ama emada okumustu fazlalık oldu sanırım eksıklerden duserız artık

Aslıcım ben 6 tane yasınımı okudum cnm rabbım kabu etsın inşallah[/QUOTE]

allah sendende razı olsun
canım bebısı hıssetmıyorumda bı 15 dk dr sol tarafıma sızı atıyo korkuyorum rabbım korusun ıns

canım bebısı hıssetmıyorumda bı 15 dk dr sol tarafıma sızı atıyo korkuyorum rabbım korusun ıns[/QUOTE]

cnm korkma kesen buyuyodur bndede olmustu oyle agrılar normal demişti doktorum

canım bebısı hıssetmıyorumda bı 15 dk dr sol tarafıma sızı atıyo korkuyorum rabbım korusun ıns[/QUOTE]

bebeği hissetmediğin halde böyle:) heralde iyce büyüyünce kordon bağıyla ip atlar:)

canım bebısı hıssetmıyorumda bı 15 dk dr sol tarafıma sızı atıyo korkuyorum rabbım korusun ıns

cnm korkma kesen buyuyodur bndede olmustu oyle agrılar normal demişti doktorum[/QUOTE]

canım ıns canım ya artık hersyden korkuyorum

bebeği hissetmediğin halde böyle:) heralde iyce büyüyünce kordon bağıyla ip atlar:)[/QUOTE]

:1::1::1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::9:
sen benı guldurdun rabbımde senı sevındırsın ıns ..
benımkının daha sımdıden yaptıklarına bakarsak dedıgın gıbı oynarmı oynar :1::1::1:

bebeği hissetmediğin halde böyle:) heralde iyce büyüyünce kordon bağıyla ip atlar:)

:1::1::1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::9:
sen benı guldurdun rabbımde senı sevındırsın ıns ..
benımkının daha sımdıden yaptıklarına bakarsak dedıgın gıbı oynarmı oynar :1::1::1:[/QUOTE]

tey tey tey diyerek halay çekermiş:)

kızlar hormon testlerim iyiçıktı. acaba şimdi ne yaptırmam lazım?

kızlar hormon testlerim iyiçıktı. acaba şimdi ne yaptırmam lazım?

hormon testlerinin iyi ciktigina sevindim canim hepatit a b ve c varmi diye bakildi bende baska neye baktirmistim hatirlamiyorum inanki....sira esinde bide o baktiracak herseye eger baktirmadiysa Rabbim en hayirlisini versin canim he bu arda bu hormon testleri adetin 3 gunu icin yapilanmiydi bide adetinin 21. gunu yumurtlamana bakiyorlar

hormon testlerinin iyi ciktigina sevindim canim hepatit a b ve c varmi diye bakildi bende baska neye baktirmistim hatirlamiyorum inanki....sira esinde bide o baktiracak herseye eger baktirmadiysa Rabbim en hayirlisini versin canim he bu arda bu hormon testleri adetin 3 gunu icin yapilanmiydi bide adetinin 21. gunu yumurtlamana bakiyorlar

canım ben 6 yıldır aşı oluyorum koruma aşıları da yaptırdım hepatitler için. adetin 3. günü hafta sonuna geldi 5. günü yaptırdım testleri. yumurtlama için normal dktora gitsem bakarlar demi. devlet hastanesinde yani.

Back
X