• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aslıcım

canım gurbetkız - a.sena-MUHAT ve melek181 dualarını bıtırmıs allah kabul eder ıns .DERISUBERFU 3 YASIN OKUMUS ADET OLMUS
gozunden kaçabılır dıye yazdım canım
sardunya da yasınlerını okudu tesbıhlerınıde ema ve ben esmanın yerıne okumustuk tesbıhlerıde oyle okundu dıyebılırsın canım

canım allah kabul etsın ..
Ya ama eksıgımız çok mıde bulantımdan okuyamıyorum kı

canım pek giren olmadı ki bugün. akşam 8 ya da 9 gibi haber verirler. ben şimdilik 100 enbiya 2 kişilik de ya varis aldım. akşamki duruma görede yasin alcam.

canım pek giren olmadı ki bugün. Akşam 8 ya da 9 gibi haber verirler. Ben şimdilik 100 enbiya 2 kişilik de ya varis aldım. Akşamki duruma görede yasin alcam.

canım esım gelecek aksam gıremem ben yarın sabah da sağlık ocagına gıdebılırım ıns eksıklere yardım edebılırım

canım esım gelecek aksam gıremem ben yarın sabah da sağlık ocagına gıdebılırım ıns eksıklere yardım edebılırım

canım 150 tane kadar okunmuş. 246 tane okumamız gerekiyordu 96 tane açığımız var.
ben sönmezin eksik 2 yasinini okuyayım onuda 6 ya tamamlayalım. yarına kalmaz merak etma. ama enbiya suresi ya da ya varis yetişmeyecek gibi geliyo bana da:D

canım 150 tane kadar okunmuş. 246 tane okumamız gerekiyordu 96 tane açığımız var.
Ben sönmezin eksik 2 yasinini okuyayım onuda 6 ya tamamlayalım. Yarına kalmaz merak etma. Ama enbiya suresi ya da ya varis yetişmeyecek gibi geliyo bana da:d

canım tesbıhler cekılır de yasınler fazla gelıyo gozume hayırlısı artık bı kac arkadasa mesaj atayım bakayım okuyucu olacaklarmı

dün o kadar çene çaldık. geçmişi anca okuyordur:D

Turkuaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzz
neden yazmıyorsun oylece bakıyorsun

selam :3::3:
bu aralar biraz kendimi dinlemeye ihtiyacım var belkide ondan.
geçmişi okuyamıyorum açıkcası çok yoğunum.

esma nasıl haberi olan var mı? o aklıma geldi :26:
ayseem sen nasılsın bakim? hamilelik nasıl gidiyor? kaçhafta oldu?

selam :3::3:
Bu aralar biraz kendimi dinlemeye ihtiyacım var belkide ondan.
Geçmişi okuyamıyorum açıkcası çok yoğunum.

Esma nasıl haberi olan var mı? O aklıma geldi :26:
Ayseem sen nasılsın bakim? Hamilelik nasıl gidiyor? Kaçhafta oldu?

canım esma ıyı çok sukur..
Bende ıyıym bulantılar var..yınede şükür allahıma..
8.haftamdayım

aslıcım

canım gurbetkız - a.sena-MUHAT ve melek181 dualarını bıtırmıs allah kabul eder ıns .DERISUBERFU 3 YASIN OKUMUS ADET OLMUS
gozunden kaçabılır dıye yazdım canım
sardunya da yasınlerını okudu tesbıhlerınıde ema ve ben esmanın yerıne okumustuk tesbıhlerıde oyle okundu dıyebılırsın canım

kızlar hepsi bitti sadece 3 yasin kaldı adet oldum . ama haftaya listeye yazarsanız devam edicem tesbihlerim bitti

kızlar ben yasinlerimi ve ya varislerimi okudum bitirdim allah kabul etsin sade çekeceğim 100 enbiya suresinin ayetleri var....

iyi akşamlar kızlar ben dualarımı tamamladım eksik olan enbiya suresinide bitirdim allah kabul etsin inş. dualarımızı

kızlar ben dualarımı tamladım ayrıca antıkdenızın babası ıcın olan tefrıcıyelerımıde bıtırdım allah kabul eylesın ınsallahh

SELAM ARKADAŞLAR NASILSINIZ

NE VAR NE YOK HAYIRLI CUMALAR

BİDEE

küçük eltimin oğlu

jouberd sendromlu
1,5 YAŞINDA
onun için 500 yasin topluyorumm

yürüyemiyor konuşamıyor

ALLAH cc izniyle kendini idame edecek kadar düzelmesi için şifa niyetine yasin okur ve okutur musunuz

1 kişiye 1 yasin inşALLAH

2 YAŞINA KADAR HAREKETLERİ YAPRSANIZ YÜRÜYEBİLİR DEMİŞLER

KNOUŞAMAYABİLİRMİŞ :(
HEPİNİZDEN DULARINIZI BEKLİYORUM

OKUYABİLECEK OLANLAR ÖZELDEN YAZARSA ÇOK MEMNUN OLURUM BURADAN GÖREMEYEBİLİRİM

Son düzenleme:
SELAM ARKADAŞLAR NASILSINIZ

NE VAR NE YOK HAYIRLI CUMALAR

BİDEE

küçük eltimin oğlu

jouberd sendromlu
1,5 YAŞINDA
onun için 500 yasin topluyorumm

yürüyemiyor konuşamıyor

ALLAH cc izniyle kendini idame edecek kadar düzelmesi için şifa niyetine yasin okur ve okutur musunuz

1 kişiye 1 yasin inşALLAH

2 YAŞINA KADAR HAREKETLERİ YAPRSANIZ YÜRÜYEBİLİR DEMİŞLER

KNOUŞAMAYABİLİRMİŞ :(
HEPİNİZDEN DULARINIZI BEKLİYORUM
canım ben okurum 1 yasin allah kabul etsin acil şifalar versin inş....

Allah(c.c) bebek dünyaya qetirmek isteyen kullarının dualarını kabul etsin inşallah... Peygamberimizin güzel nurlu yüzü hürmetine dualarınız kabul olur inşallah..
ben bekarım bebek gibi bir duam yok:) ewlilik belkide kaderim de de yok ama duanız duamdır, sizler için dua ediyorum...

Back
X