çok geçmiş olsun canımmm Allah bir daha o günleri yaşatmasın insanın elinden yalnızca dua etmek geliyo işte yapacak bişe olmuyo takdir Allahın Allahım tüm hastalara şifa versin inşallahhhhh
Allah razı olsun canımamin Rabbim kimseye yaşatmasın hastalık biranda insanın üzerine karabulut gibi çöküyor.mal ,mülk, para, pul, evlat, eş hiç birşeyin anlamı yok.inan ağlamaktan artık yüzüm gözüm şişmişti ya Rabbim bu nasıl sınavmış diyordum elimizden hiç birşey gelmiyor doktorlar acımasız direkt insanın yüzüne 2 ay ömrün kaldı diyebiliyorlar.inan ömrümden ömür gitmişti Rabbim bir daha yaşatmasın o kötü günleri

canım listede arkadaşların nicleri var 6 arkadaşa 41 şer yasin okuyoruz listemize yardım etmek istersen seviniriz bu arada seni görüyorum sürekli istersen listemize seni de dahil edelim:)
anladım canım ben bakarım şimdi şu anda 36 tane eksiğiniz varmış sanırım ben bugün okurum Allah'ın izniyle.canım listeye katılmak isterdim tabiki ama kimsenin hakkına girmek istemem liste ilerlemiş ve bir çok arkadaşa okunmuş ben onlara okumadım o yüzden listeniz bitince yeniden dualara başladığınızda seve seve katılırım aranıza Rabbim hepinizin hayırlı niyetlerinizi kabul etsin