- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
dilinize düştüm iycecoz bakalim ben biliyorum senin hangi testi cozeceyini...hos herkes biliyoya...iyi coz haa![]()

canım çok sev,ndim. antiik denizin babasıda iyiye gidiyormuş. demekki dua okuyanların arasında biri varki o çok daha inanarak okuyor.Canım iyiyim çok şükür dün öğleden sonraya kadar burdaydımmm sonra çıktım akşam daa giremiyorum anca yemek çay :) herşey yolunda yani merak edilecek bişe yokkk :)
Seyyan da çok uğraşmış listeyle Allah razı olsun
Ben akşamları gelemesem de ertesi gün tekr teker okuyorum kaçırmayım diee :) zaten güncel liste bilgisayarım da kayıtlı gördükçe ona ekliyorum :) çok uğraşmışsınız kızlarrr :)
Beni merakda etmişsiniz ama bi sıkıntı yok herşey yolunda kızlaarrr bu arada çok mutluyum biliyosunuz Meltem ablam geçen hafta ameliyat oldu ve ameliyat çok zor geçti pankreası,dalağı alındı midenin yarısı,bağırsakların yarısı hep alınmıştı açıkcası iyi sonuçlar çıkmasını beklemiyoduk ama dün patoloji sonuçları çıktı Meltem ablamm çok iyi kemoterapiye falan da gerek yok şükürler olsun Dualarınız İçin Allah razı olsun kızlarrr Allah Siizn de gönlünüzde dilediğiniz ne varsa versin inşallahhhh
Bu arada listeyi paylaşıcam birazdan ammma önce bi kahvaltı yapıyım gelicemmm
değme doktorlara taş çıkartıyosundanışmanın geldi şekerim.canım bence yaptırt bir araştırma hastanesine git ücretsiz yapıyorlar.inşallah sorun çıkmaz ama dediğin gibi sorun çıksa dahi çözümleri var belki imsi yöntemi seçilir eşinden sperm alınca imsi yöntemiyle incelerler.birde pgt uygulanır sağlıklı embriyo transfer edilir.eğer testi yaptırtmazsan sorun olup olmadığı belli olmayacak daha sonra eğer sorun varsa ya bebeğin kalp atışını duyamayabiliyorlar kürtaj olan çok arkadaşım oldu yada bebek tutunamıyor vs.birçok sorun çıkıyor .dediğim gibi inşallah sorun yoktur ama eşeği sağlam kazığa bağlamakta fayda var![]()

aminnnnnnnnnn. canım şaşkınanne 3 tane okumuş onu niye çıkartıyoz. ben 2 yasin okuyorum birazdan.çok geçmiş olsun canımmm Allah bir daha o günleri yaşatmasın insanın elinden yalnızca dua etmek geliyo işte yapacak bişe olmuyo takdir Allahın Allahım tüm hastalara şifa versin inşallahhhhh
Allah razı olsun canımamin Rabbim kimseye yaşatmasın hastalık biranda insanın üzerine karabulut gibi çöküyor.mal ,mülk, para, pul, evlat, eş hiç birşeyin anlamı yok.inan ağlamaktan artık yüzüm gözüm şişmişti ya Rabbim bu nasıl sınavmış diyordum elimizden hiç birşey gelmiyor doktorlar acımasız direkt insanın yüzüne 2 ay ömrün kaldı diyebiliyorlar.inan ömrümden ömür gitmişti Rabbim bir daha yaşatmasın o kötü günleri
canım listede arkadaşların nicleri var 6 arkadaşa 41 şer yasin okuyoruz listemize yardım etmek istersen seviniriz bu arada seni görüyorum sürekli istersen listemize seni de dahil edelim:)
anladım canım ben bakarım şimdi şu anda 36 tane eksiğiniz varmış sanırım ben bugün okurum Allah'ın izniyle.canım listeye katılmak isterdim tabiki ama kimsenin hakkına girmek istemem liste ilerlemiş ve bir çok arkadaşa okunmuş ben onlara okumadım o yüzden listeniz bitince yeniden dualara başladığınızda seve seve katılırım aranıza Rabbim hepinizin hayırlı niyetlerinizi kabul etsin