• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

oh oh maaşallah bu ay herkesler tedavi oluyor.inş.son tedavileriniz olur yumoşlar tutunur anneciklerine hepberaber sevinir eğleniriz.sonrada darısı başımıza inş.kızlar sizleri Allaha emanet ediyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun.!OL!emriyle icabet etsin dualarınıza ve emeklerinize.:49::49::49::49::49:
Telden bakiyorum anca parca parca yazabildim. Saol seyyancim. Aminnn diyorum icten duana

amiiin canim insallah..transferim oldu canimbugun saat ikide...5 hucreliymis,gecen seferkide 5hucreliymis...dun dergahta hepinize dua ettim bazilari ve seninde sahis ismin ilde dua ettim zikir halkasinda......insallah kabul olmustur insallah....esinden spermler ciksin....bizim bebekler cok nazli yaaa....popolarini dovmek lazim gelince

hadi hayirlisi canim test gununu nezamana verdiler ?canim dinlen sakin yorulma emi insallah bebisin sana tutunacak annesi:46::46:

Kizlar selam ben nete giremrdim kocoste zaten uzak durmamdan taraf isim var anlayacaginiz. iyiyim.persembe toplama oldu iyi gecti.16yumosumuz var 11i olgunmus 8i dollenmis.rabbim hayirlisini versin.durum boyle.5subat sali gunu transferim var bana dua edin.gecmisi okuyamadim telden cok zor.allaha emanet olun.nekadarzor transferin hayirli olsun

ohh masallah canim cok guzel; yumos sayin dikkat et kendine Rabbim saglikla sihhatle kucaginada aldirsin

Kizlar, pazartesi basliyoruz tedaviye. İstanbul maceramiz basliyor. Bana dua edin ne olur bu son guzel son olsun. SonmeZ yumoslarin masallah cok guxel. Yetercim sana da hayirli olsun. Ayni zamanlarda guzel haber alalim ins. Yalniz benim yasinler bu hafta yetismez kizlar. Ecrin, aysecim listede duzenleyebilir misiniz bu hafta okuyamicak diye. Zikirler yapilabiliyo muydu hastayken?

hadi hayirlisi canim insallah guzel sonucla sonlansin

Saol EMA, bu defa icimde guzel bir his var, dualarin etkisi sanirim. İstihare namazi kilmistim, birsey goremeyince tekrar kildim ben goremiyorum cevremden arkadaslarimdan birine goster allahim diye dua etmistim. Hamile bir arkadasim ruyasinda bir kizim oldugunu gormus. Nasil duygulandim, heyecanlandim anlatamam. Kizimi almaya gidiyorum diye dusunuyorum. Eskiden opu olcak transfer nasi olcak diye stresle baslardim

Arkadaşının rüyası hayırlara çıksın inşallah.En önemlisi zaten yüksek moral prensesi al gel inşallah canım

Merhaba kizlar
Doktora gittik kafam daha cok karisti bu doktor okadar ciddiye alincak birsey deil diyor .benin doktorum bu ay gittigimde igne vurcakti ama bu doktor igne icin cok erken diyo suan hersey normal diyo.napcami bilemedim ya 3. Doktoradami gitsem

Merhaba kizlar
Doktora gittik kafam daha cok karisti bu doktor okadar ciddiye alincak birsey deil diyor .benin doktorum bu ay gittigimde igne vurcakti ama bu doktor igne icin cok erken diyo suan hersey normal diyo.napcami bilemedim ya 3. Doktoradami gitsem

3.doktora gitsen kafan daha çok karışır diyecem ama zaten karışmış doğal olarak.Rabbim korusun prensesimizi inşallah.Sen yine de 3.doktora da görün bence

canım bazen böyle durgunluk oluyor hepimizde.ama telafi et bak eşinde üzülmesin.

Yazıyı çok beğendim.sendende allah razı olsun böyle faydalı şeyleri bizlerle paylaştığın için.allah gönlüne göre versin canım herşeyi.

Inşaallah en kısa zamanda dalıp dalıp kendi bebişini izlersin canım benim inşaallah

enbiya tamamlandı diye hatırlıyorum sanki!!!!!

Asla bebek mevlütlerine gitmem.dayanamıyorum.en son kendi yeğeniminkine gittiydim o zamanda yeni evliydim.çocuğumun olmayacağını bilmiyordum.o gün bu gündür gidemiyorum.

Allah razı olsun canım senden.

Olsun canım 1 tane olsun ne olmuş ki.rabbim ol derse olur merak etme ki olacağına inanıyorum inşaallah.dualarım,yüreğim seninle.allahım öyle sıkı tutunsunki bırakmasın seni.üzülme arkadaşım sakın üzülme daima dualarımızla yanındayız.

Bak ya maşaallah sana canım.allah ilmini arttırsın inş.ama benden önce okudun hııımmm.güzel yüreğin güzel haberinle dahada güzelleşsin tez zamanda.

Canım inşaallah gönlüne göre olur.hadi bakalım sanada dualarımız............

Hayırlı olsun arkadaşım.kucağın :emir_bebek:dolsun inş

[sıze=3]amin canım inşallahhhhh[/sıze]

[sıze=3]ah canım benim rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallahhhh aminnnnn[/sıze]

[sıze=3]regl olmadan hemen okuyayım dedim her an bekliyorum çünkü.canım benim rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü tatlı mı tatlı bebişler nasip etsin sana ve herkes senin bebişlerinin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:mevlüdüne gelsin inşallah [/sıze]

hayirli olsun tedavin insallah sonunda bebeyini kucagina almak nasip olsun....insallah bir daha tedaviye gerek kalmasin...bu sikintilari yasatmadan herkesin bebeyini versin yuce rabbim

yeterim son olsun inşallah yüzün tez zamanda gülsün dualarım seninle canım

sağolun kızlarrrr allah razı olsunnnnn ilk iğnemi oldummmmm rabbim yüzüme baksınnn inşşş hayırlı olanı nasip etsinnn

Merhaba kizlar

canım eğer gönlün mutmain olmadısya bir doktora daha git.ne bileyim bende ne desem ki.hakkında hayırlısı olsun.Allahın izniyle birşey olmaz korkma.tam teslimiyetle dua et ve bizde ediyoruz senin için.

Allah razi olsun kizlar.ya gercekten ne yapcMi bilemedim esim kendi doktorumu birakmami istemiyo neden oldugunu bilmiyorum. Acaba ikisininde bahsettigi igne ayni ignemi onuda bilmiyorum en iyisi bir doktora daha gidiyim.ne yapicagimi bilmiyorum bende inanin

Allah razi olsun kizlar.ya gercekten ne yapcMi bilemedim esim kendi doktorumu birakmami istemiyo neden oldugunu bilmiyorum. Acaba ikisininde bahsettigi igne ayni ignemi onuda bilmiyorum en iyisi bir doktora daha gidiyim.ne yapicagimi bilmiyorum bende inanin

esma noldu ben kaçırdım sanırsam ne dediki snin doktorun.cnm valla sorun herneyse ben kaçırdım sanırım ama sen iyisimi 1 doktora daha git emin olmak içinn.

evet canım sen bir doktora daha görün.hangisiyle aynı şeyleri söylerse zaten olay çözülür.ama geciktirme yarın pazar pazartesi hemen git canım da için rahatlasın en azından.çok endişelenip kızımızı içerde korkutma rahat olmaya çalış.annesine bak kızını al boşuna dememişler.oda senin gibi güçlüdür eminim.

Merhaba kizlar

canim baska doktorda karistiracak kafani cunku her doktorun kendine gore gorus farki var ama bence ilk once bir arastir iyi bir doktorda karar kil ve oyle git canim

sağolun kızlarrrr allah razı olsunnnnn ilk iğnemi oldummmmm rabbim yüzüme baksınnn inşşş hayırlı olanı nasip etsinnn

hadi ya bismillah insallah canim insallah olacak ister bundan :55:istersende bundan:49: yada insallah:49::55:ikisi birden......hayirlisiyla elbetteki:34::34::34::34::34::34::34:

Nekadarzorun saat 2 de transferi var dua edelim kızlar bebiş hayırlısıyla tutunsun inş topiğe girip gören olursa yazımı 1 er tane ayetel kürsi okuyalım arkadaşımıza.
Esmacığımda hayırlı haberlerle gelsin inş.Onun için de okuyalım ayetel kürsi
görenler olsun diye tekrar paylaştım yazını:) ama yeter, sönmez,nekadarzor,esmacvs ve anticosial için toplamda 5 tane okuyak kızlar.

nasılsınız
nekadar zor canım ıns bebısın sana tutunur hayırlı haberlerını alırız ıns..
esmacım senınde ıyı haberlerını beklıyoruz
aslıcım canım merhaba lıstemız tamamlanmıs
ben bağışlamayı yapıyorum
bırde yanlıs okumadıysam seybıl arkadaşımız gecen haftakı dualarını okumus onu yenı lısteye ekleyeceksın demı canım
neyse kızlar ben çıkıyorum esım evde kendınıze çok ıyı bakın allaha emanetsınız

Kizlar selam ben nete giremrdim kocoste zaten uzak durmamdan taraf isim var anlayacaginiz. iyiyim.persembe toplama oldu iyi gecti.16yumosumuz var 11i olgunmus 8i dollenmis.rabbim hayirlisini versin.durum boyle.5subat sali gunu transferim var bana dua edin.gecmisi okuyamadim telden cok zor.allaha emanet olun.nekadarzor transferin hayirli olsun
o salı bu salıymış:) karıştırdık:)
Kizlar, pazartesi basliyoruz tedaviye. İstanbul maceramiz basliyor. Bana dua edin ne olur bu son guzel son olsun. SonmeZ yumoslarin masallah cok guxel. Yetercim sana da hayirli olsun. Ayni zamanlarda guzel haber alalim ins. Yalniz benim yasinler bu hafta yetismez kizlar. Ecrin, aysecim listede duzenleyebilir misiniz bu hafta okuyamicak diye. Zikirler yapilabiliyo muydu hastayken?

bu ay güzel haber patlaması yaşıycaz inşaallah:)

Son düzenleme:
Kizlar 1yasin okuyabildim telden zor okunuyor.707yerine 716 ya varis okumusum birileri 9 tane az okusun. 100enbiya suresinin89.ayetinide okudum Allah kabul etsin.kusuruma bakmayin baska okuyamayabilirim haokkinizi helal edin.bana dua edin.

Muhatim mesajini okudum bitanem.sagolasin cok sukur iyiyim.sen nasilsin?

Antisocial canim insallah gorusebiliriz.ama gorusrmezsek rabbim yardimcin olsun.ist.a gelince nerde mkalacaksiniz.yer ayarladiniz mi?eger ayarlamadiysaniz bahcecinin anlastigi klinihe cok yakin mim otel var.bizlmemnun kaldik
Klinikte ahmet var eczanede calisiyor.ilaclari daha uyguna aliyorsun.disaridan alma onlar sana yardimci olurlar.bol sanslar bitanem.dualarim seninle.hasan beye akapunktura gidecekmisin.tavsiye ederim.en azindan transferden oncegit derim cok memnun kalacaksin..gorusmek dilegiyle.

görenler olsun diye tekrar paylaştım yazını:) ama yeter, sönmez,nekadarzor,esmacvs ve anticosial için toplamda 5 tane okuyak kızlar.

o salı bu salıymış:) karıştırdık:)

bu ay güzel haber patlaması yaşıycaz inşaallah:)

Allah razı olsun canım iyi yaptın :) yeter sönmez ve anticosial için de okudum Rabbim kabul etsin inşallah

esma noldu ben kaçırdım sanırsam ne dediki snin doktorun.cnm valla sorun herneyse ben kaçırdım sanırım ama sen iyisimi 1 doktora daha git emin olmak içinn.

Cnm benim doktprum cift rahimden dolayi erken dogum olabilir diye igne yapicagini soyledi ama bugunki gittigim doktor igne yapmaya simdilik gerek yok henuz erken dedi rahimde acilma baslayinca vurulursun dedi.ama ikiside ayni ignedenmi bahsediyo bilemiyoruz iste.esimde diyo o seni kendine cekmek icin oyle dedi sana diyo pek guvemedi doktora nie bilmiyorum. En iyisi bir doktoradaha gitmek ozellere guvenemiyo insan iste devlette ilgilenceklerini bilsem devlete gitmek istiyorum.bugun doktorun ozel muayanesine gitmeme ragmen cihazlar cok eskiydi oyuzdende gitmek istemiyorum ona.off ne yapcami gercekten bende bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun

Cnm benim doktprum cift rahimden dolayi erken dogum olabilir diye igne yapicagini soyledi ama bugunki gittigim doktor igne yapmaya simdilik gerek yok henuz erken dedi rahimde acilma baslayinca vurulursun dedi.ama ikiside ayni ignedenmi bahsediyo bilemiyoruz iste.esimde diyo o seni kendine cekmek icin oyle dedi sana diyo pek guvemedi doktora nie bilmiyorum. En iyisi bir doktoradaha gitmek ozellere guvenemiyo insan iste devlette ilgilenceklerini bilsem devlete gitmek istiyorum.bugun doktorun ozel muayanesine gitmeme ragmen cihazlar cok eskiydi oyuzdende gitmek istemiyorum ona.off ne yapcami gercekten bende bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun

ALLAH A emanet canım içine sakın kuşku düşürme ALLAH ın izniyle bişecikler olmaz bebişine sen iyisimi araştır iyi bir doktora git bakalım o ne dicek eger oda şuan gerek yok derse ona göre karar verirsiniz

canim baska doktorda karistiracak kafani cunku her doktorun kendine gore gorus farki var ama bence ilk once bir arastir iyi bir doktorda karar kil ve oyle git canim

hadi ya bismillah insallah canim insallah olacak ister bundan :55:istersende bundan:49: yada insallah:49::55:ikisi birden......hayirlisiyla elbetteki:34::34::34::34::34::34::34:

Kendi doktorumu dusuk yaptigim zaman arastirip bulmustum cok iyi doktor dediler nettende arastirdim cok memnun gidenler bende cok memnundum ama iste ikinci doktora gidip soru isaretlerimi cozuyim dedim ama malesef dahada cogaldi soru isaretlerim:)

Back
X