• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canim ben son 1 senedir hep degisik duygular icindeydim,gogusleim normalen fazla buyuse acaba hamilemiyim diye son 1 senedir zaten kafayi yedm.o yuzden simdi pek takilmiyorum...ama adet agrilarim var goguslerimde agriyor icimde bulaniyor.ama o vajinadan kullandigim haplarda yapar belki,,,bilmiyorum senin olmusmuydu agrilarin ader gibi..

Evet garip agrilarim olmustu kasiklarimda batmalar ve sancilar ama hicbiri uzun surmuyordu ben goguslerimden anladim hamile oldugumu damarlar belirginlesmeye baslamisti hemen hayirlisi olsun canim insallah melegin seninledir:16: ben jel kullanmistim ilk tupumde vajinadan ama bu sefer satece fitil kullaniyorum ama bulanti yapmazlar canim bence sen hamilesin insallah ssonmez ve senin icin halay cekecegiz bak gorursun insallah

Son düzenleme:
insallah canim insallah...olmassa nasip diyorum kendimi hazirlamaya calisiyorum,hamileyim diye kendimi kaptirip eeyer deyilsem kendime gelemem kendimi hazirliyorum....ama bi insan boyle bi sonuca ne kadar hazir olabalirkiii...hayirlisi insallah su an bende fitil kullaniyorum...insallah hamisimdir hamilelere maglum olurmus,

Son düzenleme:
Bende Iyiyim canim cok sukur buyumeye calisiyoruz melegimle zaman gecmiyor hic yaaa ben 9 ay nasil dayanacagim bilmiyorum hadi bakalim hayirlisi insalah doktorunda aynisini soyler sonucta sen ve melegin cok onemlisin

aynen cnm ya yazda geldı gunler uzadı hıc zaman gecmıyoo[/QUOTE]

Burdada biz guneze hasretiz yaz falan gelmiyor desem yeri
ne zaman turkiyeye gelirsem ozaman goruyorum yazi ama evet gunler uzadi hic bitmiyor sanki bide esim disari cikmama Izin vermiyor 3 ay dolunca kendin cikarsin diyor offf canim cok sikiliyor zaten burda ailedende kimse yok sadece iyi dostlarimiz var cok sukur ama ailenin yerini tutmuyor

aynen cnm ya yazda geldı gunler uzadı hıc zaman gecmıyoo

ne zaman turkiyeye gelirsem ozaman goruyorum yazi ama evet gunler uzadi hic bitmiyor sanki bide esim disari cikmama Izin vermiyor 3 ay dolunca kendin cikarsin diyor offf canim cok sikiliyor zaten burda ailedende kimse yok sadece iyi dostlarimiz var cok sukur ama ailenin yerini tutmuyor[/QUOTE]

aynen burasi oyle bulanik sanki gok yuzu ortukk...komsularindan benimde var canim bogurun komsularim cok....yaz nee ne demek o derece yani

insallah canim insallah...olmassa nasip diyorum kendimi hazirlamaya calisiyorum,hamileyim diye kendimi kaptirip eeyer deyilsem kendime gelemem kendimi hazirliyorum....ama bi insan boyle bi sonuca ne kadar hazir olabalirkiii...hayirlisi insallah su an bende fitil kullaniyorum...insallah hamisimdir hamilelere maglum olurmus,

Dogru soyluyorsun canim benim Ilk tup dememde kendimi okadar kaptirmistimki hamileyim diye evde test yaptim baya bir para vermistim teste test gunumede cok az kalmisti esimden gizli yaptim ama sonuc negatif cikti malesef ve kendimi uzun sure durduramadim esimede soylemedim test gunu ogrendi negatif oldunu ama bu seferde esim cok heyecanliydi bense cok durgun hala bile cok heyecanli degilim sanirim bu seferde kendimi cok dizginledim yeni yeni kalbim pirpir ediyor Rabbim seni uzmesin insallah insallah melegin seninledir:16:

evet yanlış duymadınız inşallah hamileyim
bende şoktayım.... 1 gün geçmişti adetim pkoluyum die önemsemedım ama sürekli canım turşu istiyordu ondan şüphelenerek test yaptım çift çizgi çıktı sonra kan testı verdım akşam 395 çıktı deger.
eşimden sonra ilk kkda topiklerimle ve sizlerle paylaşıyorum kimse bilmiyor. ilki düştüğü için ödüm patlıyor bişey olursa diye. bu yüzden de ilk kontrole gidip risk oranını ögrenene kadar kimseye söylemek istemiyorum. ne olur dua edin. ancak pazartesi aksam üzeri 4 de randövü alabıldım
ilk gebeliğim gibi soganın 2. ayında oldu yıne, bu sogan kürü bende baya fayda sağlıyor denemekte fayda var derim PKOLULAR KESİN DENESİN NOLUR.hiç umudum kalmamıştı artık öylesineydi tüm çabalarım üstelik yeterince halvet bile olmamıştı ama kısmet demekki

nolur dua edın bu kez tutsun bu kez kaybetmeyeyim. inşallah kucagımada sag salim alırım
iyiki varsınız

tedavı için ayrılcaktım işten gerek kalmıcak gibi listedende çıkarmanıza gerek yok kızlar şimdilik bu arada dualarımıda okudum ben

orlic canım çok sevindim.herşeyin bir zamanı vardır işte.Rabbim hiç ummadık anda veriveriyor.inşaallah herşey sorunsuz ve güzel geçer de bebişini alırsın kucağına canım Allah herşeyini rast getirsin inşaallah.kendine iyi bak.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

az onca yazdigim birbirine karismis... insallah bu sefer bebeisini alirsin kucagina..insallah

Amin canim. Ben 9 yillik evliyim. Sebepsiz infertiliz. Esimin degerleri hep cok iyi cikti testlerde. Varsa bir problem bendendir diye dusunuyorum. Sonuca 6 tedavimde hep iyi kalite embriyo transfer edildi ama tutunamadi hic. Demekki baska bir sey var icerde bilemedigimiz dedik, mustafa hocaya gittik. Cd 56 testim biraz yuksekti. Omega 3 kullaniyorum yuksek doz. Birde pihtilasmaya da iyi geliyomus. Mtfhr 677 heterezigotum. Onun icinde clexan kullaniyorum transfer sonrasi. Ama hivbiri olmamasina neden olamicak, cok yaygin gorulen sikintilar. Belki dr baska bisi var. Bilemiyoruz. Denemekten baska yol yok malesef

aynen cnm ya yazda geldı gunler uzadı hıc zaman gecmıyoo

ne zaman turkiyeye gelirsem ozaman goruyorum yazi ama evet gunler uzadi hic bitmiyor sanki bide esim disari cikmama Izin vermiyor 3 ay dolunca kendin cikarsin diyor offf canim cok sikiliyor zaten burda ailedende kimse yok sadece iyi dostlarimiz var cok sukur ama ailenin yerini tutmuyor[/QUOTE]

Aynen ya bende evdeyim bi anneme gidiyorum.doktor banada yasakladi yuruyusu.nese saglicakla bebegimizi kucagimiza alalimda acisini cikaririz bu gunlerin insallah

antikdeniz...kan testi kan pihtilasmasi testiydi deyilmi????? hemen bii saatte nasil oldukii....benim zilli doktor yapmadi 1 2 ay surer dedi....buda tutmazsa yapariz dedi

ay cnm bilmiyorum ki ben genetik test uzun sürüyor canım bildiğim kadarıylaa ..bu doktorlara cok kızıyorummm çok basit şeyleri erteliyolarr gıcıgımmm onlara yaa baştaa gerekli şeyleri yaptırınsa benimde bebek düştüğü zaman söylemiştim doktora ne test gerekiyorsa yapalım dyee gözlerimin içine baka bakaaaa biz ikinci düşükden sonra gerekli testleri yapıyoruz dediii dalga gecer gibi yaa neden 2 . bekleyelim yapalım illa bidahamı kaybetmek lazım ne kadar kolay geliyor halbukii biz ne kadarda zor elde eldiyoruz :((((bu arada aklıma takıldı acaaba benimki kan pıhtı testi değilmi hiç 5 kuruş parada almadılar benden

bende şoktayım.... 1 gün geçmişti adetim pkoluyum die önemsemedım ama sürekli canım turşu istiyordu ondan şüphelenerek test yaptım çift çizgi çıktı sonra kan testı verdım akşam 395 çıktı deger.
eşimden sonra ilk kkda topiklerimle ve sizlerle paylaşıyorum kimse bilmiyor. ilki düştüğü için ödüm patlıyor bişey olursa diye. bu yüzden de ilk kontrole gidip risk oranını ögrenene kadar kimseye söylemek istemiyorum. ne olur dua edin. ancak pazartesi aksam üzeri 4 de randövü alabıldım
ilk gebeliğim gibi soganın 2. ayında oldu yıne, bu sogan kürü bende baya fayda sağlıyor denemekte fayda var derim PKOLULAR KESİN DENESİN NOLUR.hiç umudum kalmamıştı artık öylesineydi tüm çabalarım üstelik yeterince halvet bile olmamıştı ama kısmet demekki

orlicc harikaa bir haber buuuu çok sevindimmm canımmm sağlıkla gelsin yavrun sizinle birlikde byüsünnn inşallahhhhh :46::46::46::46:

nolur dua edın bu kez tutsun bu kez kaybetmeyeyim. inşallah kucagımada sag salim alırım
iyiki varsınız

tedavı için ayrılcaktım işten gerek kalmıcak gibi listedende çıkarmanıza gerek yok kızlar şimdilik bu arada dualarımıda okudum ben

Canım tebrik ederimmmm Allahın izniyle kucağına da alırsın inşallah listeden de çıkartmıyorum :34::34:

iyiki varsınız

Canımmmmmmm nasıl sevindim anlatamam Rabbimm bu sefer inşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan sağlıkla kucağına almayı nasip eder bebişini
Canım nolur kötü şeyleri aklından çıkar iyi düşün iyi olsun Rabbim sana mucizeni gönderdi hayırlısıyla:16::16:

Dun geceden sonra orlicin haberi ilac gibi geldi benim alt komsularim sabaha kadar party yaptilar ya uyumadilar :37:sabaha kadar yeri tekmeledim banamisin demediler :47::47:kocisi kaldirdim sarhoslarmi ugrasayayim dedi oda hakli sabaha kadar afedersiniz okuz gibi bogurduler bide burdaki evler sesi cok geciriyor normalde alttaki adamin horlamasini bile duyuyorum okadar ses geliyor yani neyseki sakinlestim bide sabah sabah yahova sahitleri geldi hz. isayi anlatiyorlar bende butun peygamberlere inandigimi anlattim dilimin dondugunce nerdeyse herhafta kapidalar keske bizim muslumanlarda boyle dolassa bu ulkede :16:

Ay bende çekiyorum aynı derdi canım bizimde apartmanımızda ki duvarlar pek ince gece yan apartmandaki yan dairemizde kayınpederler oturuyor onun horlamasına kadar duyuyorum birde üst komşumun 28yaşında bir oğlu var insan değil yani tövbe tövbe bir spor yapıyor aşağıda ölüyorum sinirden Allahım yardım etsin hepimize:34:

iyiki varsınız

Canım tebrik ederim,hayırlı olsun;senin adına çok sevindim çok...Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin.Sıkıntısız hamilelik hayırlı doğumlar;hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...Dikkat et kendine arkadaşım,kendin içinde bizim içinde bol bol dua et :16: :16:

Bugün çok mutsuzum...Rüyamda çocukları olmayan akrabamı gördüm;ikizleri olmuş....Yıllardır tedavi olup sonunda ikizlerine kavuşan tanıdığımızın ikizlerini gördüm yine.Uyanınca anneme anlattım,demekki ikizlerin olacak seninde hayır olsun dedi....İnşaallah hayır olur ama düşünüyorum kimbilir ne kadar var o zamana,ne kadar beklicem daha......

Gönlüm kırık,yüreğim buruk,içimdeki özlem bile en derin sancılar içinde kıvranıyor sanki.İfade edemiyorum kendimi.Boşluktayım.Şuan da dahi ağlıyorum.Yakın zamanda son bulsun bu evlat hasreti hayırlısı ile.Bugün böyle garip bir haldeyim.Ne kimseyle konuşasım var,ne de camdan kafamı çıkarıp nefes alasım.Boğuluyorum sanki...Bir yığın iş var yapmam gereken ama kolumu kıpırdatasım yok..Dua edin benim için...Rabbim sabredenlerden,şükredenlerden eylesin.....

Bugün çok mutsuzum...Rüyamda çocukları olmayan akrabamı gördüm;ikizleri olmuş....Yıllardır tedavi olup sonunda ikizlerine kavuşan tanıdığımızın ikizlerini gördüm yine.Uyanınca anneme anlattım,demekki ikizlerin olacak seninde hayır olsun dedi....İnşaallah hayır olur ama düşünüyorum kimbilir ne kadar var o zamana,ne kadar beklicem daha......

Gönlüm kırık,yüreğim buruk,içimdeki özlem bile en derin sancılar içinde kıvranıyor sanki.İfade edemiyorum kendimi.Boşluktayım.Şuan da dahi ağlıyorum.Yakın zamanda son bulsun bu evlat hasreti hayırlısı ile.Bugün böyle garip bir haldeyim.Ne kimseyle konuşasım var,ne de camdan kafamı çıkarıp nefes alasım.Boğuluyorum sanki...Bir yığın iş var yapmam gereken ama kolumu kıpırdatasım yok..Dua edin benim için...Rabbim sabredenlerden,şükredenlerden eylesin.....

canim benim oyle yi anliyorumki seni...ama simdilik oylesin mecburen isinide yapacaksin...ne kadar istemesende kimseyi gormeyi bir arya geleceksin...kalbine ok saplanir gibi bi aci duyacaksin,hamileliklerini bebeklerini anlatan anneri dinlerken yaninda,bogazina bisey takilacak yutkunacaksin ama gitmeycek...eve gelip aglacak aglaayacksin...sonra elinden bisey gelmedigini anliycaksin hayata devam edeceksin....

arkadaşlar hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olmam için 70000 ya varis çekilecek benim için ama şu anda 35000 eksiğim var çekebilecek arkadaşlar özelden yazabilirlermi ne kadar çekeceklerini....
sağolun.............

canım benim kelimelerin kifayetsiz kaldığı,sözün bititiği yerdeyim.ne deyip seni rahatlatabilirim inan hiç bilmiyorum.böyle zamanlarda hiçbirşey teselli olmuyor insanın yüreğine.ama her daim dualarımdasın.yüreğim seninle ve buradaki tüm arkadaşlarımla.dualarım artık sadece kendim için değil buradaki kardeşelrim yani sizlerin içinde.seni çok iyi anlıyorum demekten başka birşey gelmiyor elimden.ama inan üzüntün üzüntüm oldu şuanda.sonu meçhul bir yolda hepbirlikte yürüyoruz.ve inanıyorum ki buradaki duanın gücü hepimizi en kısa zamanda ANNE yapacak Allahın izni ile.seni hiç tanımasamda yüreğinin güzelliği yazılarında anlaşılıyor.ve buradaki bütün arkadaşlarımın.buradaki herkes mutlu olmaya layık güzel insanlar.sende onlardan birisin.ve en kısa zamanda gülecek yüzün inş.Rabbim sıkıntını en kısa zamanda alsın ve sana yürek ferahlığı versin canım.gönül genişliği nasip etsin canım benim.diyeceğim bu kadar. çok şey yazılır çok şey söylenir.ama hiçbiri tesir etmez seni seviyoruz arkadaşım sözünden başka.:16::16::16::16::16::16:

iyiki varsınız

:52::52::52::52:orliccccccccccccc canım çokkkkk sevindim:46::46::46::46::46::46::46::46:
değerin çok iyi maşallah canım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ay süper valla tam işi bırakacaktın rabbim gönderdi mucizeni ay canım çok mutlu oldum çok dikkat et kendine

Merhaba

Az önce forumu açtığımda, en son yazılan yorumda "Orlic" arkadaşınızın bebeği olcağını öğrenen başka bir arkadaşının yorumu vardı, başka bir başlıkta...

Hemen açıp okudum ve buraya geçtim paylaşmak için ama görüyorum ki çok geç kalmışım... :9:

Buradan da kendisini tebrik ediyorum...

Bakın, artık listelede mavi :nazar: boncuklarımızın sayısı artıyor, her geçen gün...

Bakalım sıra şimdi kimde ?

Hepinize sıra sıra :nazar: gelecek inşallah boncuklar, hayırlısıyla...

Hayırlı akşamlar hepinize...

Sevgimle

Back
X