• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

iyiyim canım Allah razı olsun geri sayım başladı benim için gün sayıyorum hayırlısıyla:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tedaviye bşlıyordun dimi canım hayırlısıyla.bende başlıyorum.çok heyecenlıyım.ama önce yapılması gereken bir kaç tahlilim var.aslında yaza düşünüyorduk ama hızlandıralım dedik.hadi hayırlısı hepimiz için.yüzümüz güler inş.bizde artık:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

tedaviye bşlıyordun dimi canım hayırlısıyla.bende başlıyorum.çok heyecenlıyım.ama önce yapılması gereken bir kaç tahlilim var.aslında yaza düşünüyorduk ama hızlandıralım dedik.hadi hayırlısı hepimiz için.yüzümüz güler inş.bizde artık:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
sendemi bu ay başlıyorsun inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür:49::49::49::49::49: hakkınızda hayırlısı olsun ben aylardır erteliyorum inşallah bu ay hakkımızda hayırlıdır eşimde sperm çıkar ve hamiş olurum:49::49::49:

sendemi bu ay başlıyorsun inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür:49::49::49::49::49: hakkınızda hayırlısı olsun ben aylardır erteliyorum inşallah bu ay hakkımızda hayırlıdır eşimde sperm çıkar ve hamiş olurum:49::49::49:

canım benim bu ay başlamaz çünkü tahliller olacak (karyotip)ve (kan pıhtılaşmaşı) sonrada histeroskopi yapılacak rahime bakılacak yani sonra bir sorun çıkmazsa ki inş çıkmaz o zaman başlayacak.derin araştırma yapılacak anlayacağın çünkü benim 4 başarısız tüp bebek tedavim var.ve şimdiye kadar maalesef hiç bu araştırmalar yapılmadıydı.inşaallah hayırlısıyla senin eşinde sperm çıkar benimde tahliller sorunsuz çıkar ve bizde bebiş müjdesi veririz burdan.hadi bakalım önce sıra sende arkandan gelirim bende:49::49::49:

hayırlı olsun seyyancım inşallah tahlillerde temiz çıkar canım

iyiyim canım Allah razı olsun geri sayım başladı benim için gün sayıyorum hayırlısıyla:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım inşallah tedavin çok güzel geçecek inşallah bu tedaviden sonra doğum için gün saymaya başlarsın

Canım kusura bakma şimdi gördüm yazını eşim rahatsız uyuyordu uyandı ve onunla ilgileniyordum.Ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın canım
canım geçmiş olsun, umarım önemli bi problemi yoktur.
evet yanlış duymadınız inşallah hamileyim
bende şoktayım.... 1 gün geçmişti adetim pkoluyum die önemsemedım ama sürekli canım turşu istiyordu ondan şüphelenerek test yaptım çift çizgi çıktı sonra kan testı verdım akşam 395 çıktı deger.
eşimden sonra ilk kkda topiklerimle ve sizlerle paylaşıyorum kimse bilmiyor. ilki düştüğü için ödüm patlıyor bişey olursa diye. bu yüzden de ilk kontrole gidip risk oranını ögrenene kadar kimseye söylemek istemiyorum. ne olur dua edin. ancak pazartesi aksam üzeri 4 de randövü alabıldım
ilk gebeliğim gibi soganın 2. ayında oldu yıne, bu sogan kürü bende baya fayda sağlıyor denemekte fayda var derim PKOLULAR KESİN DENESİN NOLUR.hiç umudum kalmamıştı artık öylesineydi tüm çabalarım üstelik yeterince halvet bile olmamıştı ama kısmet demekki

nolur dua edın bu kez tutsun bu kez kaybetmeyeyim. inşallah kucagımada sag salim alırım
iyiki varsınız

tedavı için ayrılcaktım işten gerek kalmıcak gibi listedende çıkarmanıza gerek yok kızlar şimdilik bu arada dualarımıda okudum ben
canım çooooook sevindim.rabbim dualrını kabul etti:D inan çok mutlu oldum:):):):):):):):)
Bugün çok mutsuzum...Rüyamda çocukları olmayan akrabamı gördüm;ikizleri olmuş....Yıllardır tedavi olup sonunda ikizlerine kavuşan tanıdığımızın ikizlerini gördüm yine.Uyanınca anneme anlattım,demekki ikizlerin olacak seninde hayır olsun dedi....İnşaallah hayır olur ama düşünüyorum kimbilir ne kadar var o zamana,ne kadar beklicem daha......

Gönlüm kırık,yüreğim buruk,içimdeki özlem bile en derin sancılar içinde kıvranıyor sanki.İfade edemiyorum kendimi.Boşluktayım.Şuan da dahi ağlıyorum.Yakın zamanda son bulsun bu evlat hasreti hayırlısı ile.Bugün böyle garip bir haldeyim.Ne kimseyle konuşasım var,ne de camdan kafamı çıkarıp nefes alasım.Boğuluyorum sanki...Bir yığın iş var yapmam gereken ama kolumu kıpırdatasım yok..Dua edin benim için...Rabbim sabredenlerden,şükredenlerden eylesin.....
kalbi mahzun insan Allah'a daha yakındır. canım dualarını sıklaştır.
arkadaşlar hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olmam için 70000 ya varis çekilecek benim için ama şu anda 35000 eksiğim var çekebilecek arkadaşlar özelden yazabilirlermi ne kadar çekeceklerini....
sağolun.............

canım yarılamışsın zaten. ben okuyayım öyle mesaj atayım şu kadar okudum diye olur mu?

herkese hayırlı geceler diliyorum ben çıkmak zorundayım.muhatçım sanada hayırlı gecelr .Allaha emanet olun.eşim bilgisayarı elimden almak üzere:4::4:

iyi akşamlarr arkadaşlar keyifler umarım iyidir..ay benim kafa gene karman çormann ...benim sorularıma adam akıllı cevap verecek bir doktor bulamadım gitti bu şehirdee:((((
benim eşim bugün doktora gitti aslında sonuçlar fena değil gibi ama az biraz daha zaman lazımmm yükselmesi içinn burdaki doktor eşime iğne verdi..acaba bu iğneler nasıll bir etki yaparkii kimsede yok gibi kullanan erkek infertelesine bakıyorumda :((ne yapsalkki acabaaa

canım benim kelimelerin kifayetsiz kaldığı,sözün bititiği yerdeyim.ne deyip seni rahatlatabilirim inan hiç bilmiyorum.böyle zamanlarda hiçbirşey teselli olmuyor insanın yüreğine.ama her daim dualarımdasın.yüreğim seninle ve buradaki tüm arkadaşlarımla.dualarım artık sadece kendim için değil buradaki kardeşelrim yani sizlerin içinde.seni çok iyi anlıyorum demekten başka birşey gelmiyor elimden.ama inan üzüntün üzüntüm oldu şuanda.sonu meçhul bir yolda hepbirlikte yürüyoruz.ve inanıyorum ki buradaki duanın gücü hepimizi en kısa zamanda ANNE yapacak Allahın izni ile.seni hiç tanımasamda yüreğinin güzelliği yazılarında anlaşılıyor.ve buradaki bütün arkadaşlarımın.buradaki herkes mutlu olmaya layık güzel insanlar.sende onlardan birisin.ve en kısa zamanda gülecek yüzün inş.Rabbim sıkıntını en kısa zamanda alsın ve sana yürek ferahlığı versin canım.gönül genişliği nasip etsin canım benim.diyeceğim bu kadar. çok şey yazılır çok şey söylenir.ama hiçbiri tesir etmez seni seviyoruz arkadaşım sözünden başka.:16::16::16::16::16::16:
o kadar koman bir yuregin varki insallah gelecek bebisinde ve annesiyle gurur duyacak
seyyana yazdiklarim senin icinde aynisi hayata oyle umutlu bakiyorsunuzki sizden guc aliyorum

insallah bu ay senin icin hayirli olsun esinden sperm ciksin...benim adet sancilarim var bugun 8.gunum icimde yine olmadi gibi bi his var...yine depresyona girmekten cok korkuyorum...hala bu sefer herkez seferber oldu bana bakiyor,olmazsa onlarin emekleride bosa gidecek..insallah olur

bugun kusumuzun ayagi kanamis esim tedavi etti odaya koydumdinlensin diye,cesaret edip bakamiyorum ya olduyse diye,......bu oglen kapi acikti bi kedi sesi duydum,baktim kapida miyavliyor gel dedim iceri girdi,bembeyaz kafasinda biraz siyah var,simdi bizde ama ev kedisi belli insana yakin,bi kagit yazdik binanin kapisina astik sahibi gelirse alir yoksa ben beslamek istorum,esimistemiyor tuy olur diye ama evde tuy yok,yani sahibi cikmazsa bi kedim oldu.....

kızlar cuma günü gonal f ye başladım inşallah her şey yolunda giderse yumoşlar da büyürse tahminen 8 gün sonra yumurtalar toplanacak dualarınıza ihtiyacım var artık hayal kırıklığı eskisinden daha zor geçiyor iyi düşünmeye çalışıyorum ama hep bir yerlerde aksilik oluyor rabbim yumoşlarımıza hayat versin

canım geçmiş olsun, umarım önemli bi problemi yoktur.

canım çooooook sevindim.rabbim dualrını kabul etti:D inan çok mutlu oldum:):):):):):):):)

kalbi mahzun insan Allah'a daha yakındır. canım dualarını sıklaştır.

canım yarılamışsın zaten. ben okuyayım öyle mesaj atayım şu kadar okudum diye olur mu?

canım sağol....bitirince bana özelden yazarsın.......

kızlar cuma günü gonal f ye başladım inşallah her şey yolunda giderse yumoşlar da büyürse tahminen 8 gün sonra yumurtalar toplanacak dualarınıza ihtiyacım var artık hayal kırıklığı eskisinden daha zor geçiyor iyi düşünmeye çalışıyorum ama hep bir yerlerde aksilik oluyor rabbim yumoşlarımıza hayat versin

hayırlı olsun tedavin inşallah son olur stres yapma canım tedavinin en önemli boyutu sakin olmak sen elinden geleni yapıyorsun bundan sonrası içinde rabbime dua ediyoruz ve hep hayırlısını diliyoruz değilmi rabbim hayırlısı ile ol desin

Back
X