• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Bugün çok mutsuzum...Rüyamda çocukları olmayan akrabamı gördüm;ikizleri olmuş....Yıllardır tedavi olup sonunda ikizlerine kavuşan tanıdığımızın ikizlerini gördüm yine.Uyanınca anneme anlattım,demekki ikizlerin olacak seninde hayır olsun dedi....İnşaallah hayır olur ama düşünüyorum kimbilir ne kadar var o zamana,ne kadar beklicem daha......

Gönlüm kırık,yüreğim buruk,içimdeki özlem bile en derin sancılar içinde kıvranıyor sanki.İfade edemiyorum kendimi.Boşluktayım.Şuan da dahi ağlıyorum.Yakın zamanda son bulsun bu evlat hasreti hayırlısı ile.Bugün böyle garip bir haldeyim.Ne kimseyle konuşasım var,ne de camdan kafamı çıkarıp nefes alasım.Boğuluyorum sanki...Bir yığın iş var yapmam gereken ama kolumu kıpırdatasım yok..Dua edin benim için...Rabbim sabredenlerden,şükredenlerden eylesin.....
eslemliva, canım aynı duygular o kadar aşinayım ki bu duygulara. neyse ki daimi değiller. böle arada gelip gidiyorlar. yoksa hayat çekilmez olurdu. ben de bu tedavime başlayana kadar son 2 aydır senin gibiydim. umutsuz, mutsuz. ama inanki tedavi başlayınca uçup gidiyor bunlar. yeniden bir umut başlıyor. ne olur kendine çok yüklenme.olabildiğince açık havalarda yürüyüş yap. sosyal hayatına geri dön. yapamayacağını düşündüğün anda bile kendini zorla at dışarıya. yoksa daha fena inssanı ele geçiriyor bu hal.

canım benim bu ay başlamaz çünkü tahliller olacak (karyotip)ve (kan pıhtılaşmaşı) sonrada histeroskopi yapılacak rahime bakılacak yani sonra bir sorun çıkmazsa ki inş çıkmaz o zaman başlayacak.derin araştırma yapılacak anlayacağın çünkü benim 4 başarısız tüp bebek tedavim var.ve şimdiye kadar maalesef hiç bu araştırmalar yapılmadıydı.inşaallah hayırlısıyla senin eşinde sperm çıkar benimde tahliller sorunsuz çıkar ve bizde bebiş müjdesi veririz burdan.hadi bakalım önce sıra sende arkandan gelirim bende:49::49::49:
seyyancım, ilk 1-2 denemede olmayınca hemen bakılmalıydı pıhtılaşmaya ve karyotipe. bazen bu doktorlar inanılmaz oluyorlar. sonuçlar umarım güzel çıkar. bu 4 denemede hep 3. gün 8 hücreli mi transfer edildi embriyolar? ben bu tedavimde de olumsuz sonuç alırsam pgt ya da lenfosit aşısı denemeyi düşünüyorum sonrakinde. tabi onunn için 1 yıl para biriktirmem lazım. umarım hiç gerek kalmaz. bu son olur.

iyi pazarlarrrr kızlarrrrr alahım açılan ellerimizi boş çevirmesinnnn

sendemi bu ay başlıyorsun inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür:49::49::49::49::49: hakkınızda hayırlısı olsun ben aylardır erteliyorum inşallah bu ay hakkımızda hayırlıdır eşimde sperm çıkar ve hamiş olurum:49::49::49:

Canim hayirlisi olsun hakkinda insallah yuzun guler seninde seyyan senin adinada cok sevindim bu sefer olacak insallah seni ruyamda hamis tablosunda gordum diye yazmistim ama sen farketmedin neyse insallah kucaklariniz dolsun:55::55::55::49::49: :49:

o kadar koman bir yuregin varki insallah gelecek bebisinde ve annesiyle gurur duyacak

seyyana yazdiklarim senin icinde aynisi hayata oyle umutlu bakiyorsunuzki sizden guc aliyorum
insallah bu ay senin icin hayirli olsun esinden sperm ciksin...benim adet sancilarim var bugun 8.gunum icimde yine olmadi gibi bi his var...yine depresyona girmekten cok korkuyorum...hala bu sefer herkez seferber oldu bana bakiyor,olmazsa onlarin emekleride bosa gidecek..insallah olur

Canim lutfen sakin ol bak baslarda nekadar pozitiftin yine oyle ol ve dua et olacaktir insallah karamsarliga dusersen bebisinde oyle hissdecek sen onunla konus ona tutunmasini soyle dedeler niniler bekliyor seni de...ve Rabbime sigin yine bende oyle hissettim hep olmayacak diye hatta test gunum kahverengi bir akinti geldi (evde kendim yaptigim transferin 9.gunu)test sonucuna bile zaman dolduktan sonra baktim belki yoktur adet oluyorum diye ama ordaydi vardi insallah seninde olacak bize veren Rabbim sanada verecek insallah seninleyiz sakin korkma ve bol bol ayetel kursi oku

Son düzenleme:
nekadarzor, canım napıyosun sen ya! hani ne oldu pozif eneji saçan anneye?
canım dikkat edersen çogu arkadaşımızda adet hissi olmuştu bak hamiş hamiş geldiler.
sakin ol ve duanı et canım. koy elini göbüşe hz.zekeriyya duasını yâ vârisi oku canım.bak enbiya suresinin 89. ayetini de okuyabilirsin.

Canim hayirlisi olsun hakkinda insallah yuzun guler seninde seyyan senin adinada cok sevindim bu sefer olacak insallah seni ruyamda hamis tablosunda gordum diye yazmistim ama sen farketmedin neyse insallah kucaklariniz dolsun:55::55::55::49::49: :49:

Canim lutfen sakin ol bak baslarda nekadar pozitiftin yine oyle ol ve dua et olacaktir insallah karamsarliga dusersen bebisinde oyle hissdecek sen onunla konus ona tutunmasini soyle dedeler niniler bekliyor seni de...ve Rabbime sigin yine bende oyle hissettim hep olmayacak diye hatta test gunum kahverengi bir akinti geldi (evde kendim yaptigim transferin 9.gunu)test sonucuna bile zaman dolduktan sonra baktim belki yoktur adet oluyorum diye ama ordaydi vardi insallah seninde olacak bize veren Rabbim sanada verecek insallah seninleyiz sakin korkma ve bol bol ayetel kursi oku

bugun test yaptim 9. gunum negatif..eyer olsaydi silikde olsa cikmazmiydi

nekadarzor, canım napıyosun sen ya! hani ne oldu pozif eneji saçan anneye?
canım dikkat edersen çogu arkadaşımızda adet hissi olmuştu bak hamiş hamiş geldiler.
sakin ol ve duanı et canım. koy elini göbüşe hz.zekeriyya duasını yâ vârisi oku canım.bak enbiya suresinin 89. ayetini de okuyabilirsin.

ikl baslarda iyiydi ama ama zaman geldikce adet sancisini hissattikce yine olmadi diye bir his geldi icime...Allah bilir nasip kismet insallah vardir

ikl baslarda iyiydi ama ama zaman geldikce adet sancisini hissattikce yine olmadi diye bir his geldi icime...Allah bilir nasip kismet insallah vardir

cnmm adett sancısı genelde olmuyormuu benim bildiğim adet olacakmışın gibi sancın oluyoo ya lütfennnn böyle yapmaa dualarımızz seninleee cnmmm

canım tabiki de çıkmazdı.geç döllenme diye bişi var hem. bi topikte aşılama yapptırmış arkadaş sonuç negatif çıkmış. üzerinden bir iki hafta geçince anlamışlar hamile olduğunu. geç çıkabiliyormuş.
zaten sönmezi de merak ediyorum. bak moralini bozma bizim de moralimiz bozuluyor:(

Canim benim baxen cikmayabiliyor cogu kisininde cikmiyor ve umutsuzluga surukluyor Insani muhatin dedigi gibi cok oyle hamile kalanlar senin kacinci gun embriyosuydu ? Bazen gec tutunuyor bazilarininda test gunu degerleri 35 40 oluyor yani korkma bitanem dualarim seninle potitif olki melegin iyice yapissin sana

canım tabiki de çıkmazdı.geç döllenme diye bişi var hem. bi topikte aşılama yapptırmış arkadaş sonuç negatif çıkmış. üzerinden bir iki hafta geçince anlamışlar hamile olduğunu. geç çıkabiliyormuş.
zaten sönmezi de merak ediyorum. bak moralini bozma bizim de moralimiz bozuluyor:(
teste az once baktim 2.cizgi silik cikmis??? testi yapip 1 2 dk sonra atmistim simdi baktim ikinci cizgi silik cikmis...bilmiyorum ne kadar dogru...canlarimuzulmeyin siz benim en buyuk destekcimsiniz...hepinizden Allah razi olsun
Canim benim baxen cikmayabiliyor cogu kisininde cikmiyor ve umutsuzluga surukluyor Insani muhatin dedigi gibi cok oyle hamile kalanlar senin kacinci gun embriyosuydu ? Bazen gec tutunuyor bazilarininda test gunu degerleri 35 40 oluyor yani korkma bitanem dualarim seninle potitif olki melegin iyice yapissin sana

insallah canim yaa..ne biliyim baska degisik agrilarimda var...beni rahatsiz eden butun akrabalar komsular herkez birbirinden duymus,herkez seferber oldu bana ikram hizmet ediyolar Allah razi olsun,sanki olmazsa bi suclu gibi onlara nasil diyecegimi dusunuyorum...guyaa kimseye demedim herkez duymus

teste az once baktim 2.cizgi silik cikmis??? testi yapip 1 2 dk sonra atmistim simdi baktim ikinci cizgi silik cikmis...bilmiyorum ne kadar dogru...canlarimuzulmeyin siz benim en buyuk destekcimsiniz...hepinizden Allah razi olsun

insallah canim yaa..ne biliyim baska degisik agrilarimda var...beni rahatsiz eden butun akrabalar komsular herkez birbirinden duymus,herkez seferber oldu bana ikram hizmet ediyolar Allah razi olsun,sanki olmazsa bi suclu gibi onlara nasil diyecegimi dusunuyorum...guyaa kimseye demedim herkez duymus

Ilk basta sen hicbir sekilde suclu degilsin sonucu ne olursa olsun sevilen birisi olmasan kimsee sana izzti ikramda bulunmazdi sen simdi kisileri akrabari unut kendine ve bebegine odaklan hem bak testinde silik cizgi cikmis bu demek oluyorki guclu olmalisin ayyy bebisin seninle canim hadi artik mutlu ol ve test gununu bekle bir hamisimiz daha var diyebiliriz artik insallah:46::46::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::40::40::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kandan baktır yaaaaa:18::18::18::18::18: heycanlandım bak:40::40::40::40::40::40::40::40::40: iiinnnşşşşşşşşşşşşş:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Canım lutfen olumsuz dusunme ..bende her an adet olacakmısım gıbı sancı cektım sabahları adet sancısıyla uyandım..yenı yenı kesıldı sancılarım
olumlu dusun canım rabbım nasıp etmıstır ıns
Bugün çok mutsuzum...Rüyamda çocukları olmayan akrabamı gördüm;ikizleri olmuş....Yıllardır tedavi olup sonunda ikizlerine kavuşan tanıdığımızın ikizlerini gördüm yine.Uyanınca anneme anlattım,demekki ikizlerin olacak seninde hayır olsun dedi....İnşaallah hayır olur ama düşünüyorum kimbilir ne kadar var o zamana,ne kadar beklicem daha......

Gönlüm kırık,yüreğim buruk,içimdeki özlem bile en derin sancılar içinde kıvranıyor sanki.İfade edemiyorum kendimi.Boşluktayım.Şuan da dahi ağlıyorum.Yakın zamanda son bulsun bu evlat hasreti hayırlısı ile.Bugün böyle garip bir haldeyim.Ne kimseyle konuşasım var,ne de camdan kafamı çıkarıp nefes alasım.Boğuluyorum sanki...Bir yığın iş var yapmam gereken ama kolumu kıpırdatasım yok..Dua edin benim için...Rabbim sabredenlerden,şükredenlerden eylesin.....

canım kıyamam sana ben.. uzme canını rabbımın sevgılı kullarındansın senı sınıyor bı gun verecek ıns..
hep dualarımdasınız

canlarrrrrrrrrr SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI İLE AİLE VE SOSYAL POLTİKALAR BAKANLIĞIN ORTAK YÜRÜTÜĞÜ ÜCRETSİZ TÜP BEBEK KANPANYASI YENİDEN BAŞLAMIŞ SOSYAL GÜVENCESİ OLANLARDA BU KAPSAMA ALINMIŞ (önce sadece yeşil kartlıları kapsıyordu ama şimdi sgk güvencesi olanlarda bu kapsamda) AİLE VE SOSYAL POLTİKARA BAKANLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARINA BİR GENELDE GÖNDEREREK GERKLİ TALEP OLDUĞU HALDE ÜCRETSİZ YÜP BEBEK YAPILACAĞINA KARAR VERMİŞLER YAPILMASI GEREKEN TEK ŞEYY BÖLGENİZDE BULUNANAN SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARINA BAŞVURUDU BULUNMAK ACI BADEM HAS VE BAKANLIĞIN ANLAŞACAĞIN BAŞKA HASTANELERDE TÜP BEBEK YAPILACAK VE TÜM MASRALAR (kalacak yer tüp bebek ilaç yol masrafları) BAKANLIK TARAFINDAN KARŞILANACAKMIŞ arkadalar lürfen girdiğiniz topiklerde bu konuyu paylaşın hatta face de paylaşınnn
Canım bilgilerin için teşekkürler ama sanırım bunun sayısıda sınırlı.Ve sgk prim bazı şartlar aranıyor:31:
hayırlı cumalar herkese
şimdi hastaneden geldim
hsg çektirdim
ameliyathanede çektiler
toplam 3 dakika süren bir işlem için 45 dakika hazırlandım
o kadar stres yaptım, değmezmiş...
ama sonuç pek iyi değil
bir tüpüme hiç ilaç gitmedi tamamen tıkalı:50::50::50:
gerçi doktor tek tüp açık hamilelik için yeterli olabilir, dedi ama canım sıkıldı...
Canım geçmiş olsun,benimde bir tüpüm kapalı çıktı.Çekilirken kendini kastınmı bana kendi doktorum kastıysanda kapalı çıkabilir demişti.Üzme kendini bende ogün çok üzülmüştüm.Çorbacıya gitmiştik hatta boğazım düğümlenmiş gözümden yaşlar gelerek yemek yiyemedim:14:Ama sonra öğrendimki tek tüplede olabiliyormuş.Anestezisiz çektirmiştim ben.:31:İnşallah olur canım üzme kendini:16:
Nasılsınız fazla gıremıyorum
eksıklerımızde var taamamlanır ıns ..
Kays canım ıns rabbım agrısız sızısız atlatmanı nasıp eder..
Bugun hep kusuyorum hıc ıyı degılım ..kusuruma bakmayın eksıklere yardım edemeyebılırım hakkınızı helal edın
Canım çok geçmiş olsun inşllh atlatırsın kısa sürede bu durumunuda:16:

Amin canım benim,hepimize nasip etsin inşaallah..

Dediğin gibi kırklarımızda karışsın :27:

Mevlam Cumalar hürmetine,İsmini İsmine muttasıl kıldığı Zat'ın(s.a.v) yüzü suyu hürmetine;en yakın zamanda hayırlısı ile bize salih saliha evlatların müjdesini vermeyi nasip etsin... :16: :16:

Hepinizin gönlü öyle güzel ki;inşaallah Rabbim sıra sıra müjdenizi duymamı nasip eder,sizlerle ve tüm isteyenlerle birlikte banada nasip eder muradımı :16:
Aminnn canımm:16:
ey rabbim!yerlerin,göklerin tek sahibi. Hz.muhammed musataf(s.a.v)in bir dişi kırıldığında, cebrail(a.s) dünyaya en hızlı inişini yaptığında o ki yine de beddua etmeyen senin en sevdiğindi.onun yüzü suyu hürmetine yarattığın biz kulların onun ümmetiyiz.son nefesinde ümmetim diyen en sevgilinin yüzü suyu hürmetine bu aciz kullarına hayırlı ,sağlıklı ,salih evlatlar nasip eyle.kucaklarımızı boş bırakma ya rabbi.dualrımızı kabul,ibadetlerimizi makbul eyle.
Aminnnn:16:
merhaba kızlar.. geldım doktordan sukur hersey normal gıdıyor dedı sımdılık ıgnelık bır durum goremıyorum dedı. erken dogumu tetıklıycek cok onemlı bırsey deıl dedı.ne yapcamı sasırdım haftaya kendı doktoruma gıdıcem eger ıgneye baslıyalım derse bırakmayı dusunuyorum. bu doktor tanıdık hem ama hastane fazla gelışmemıs dıye gıtmek ıstemıyorum pek ne yapcamı bılmıyorum yaa
Gözün aydın canım sevindim inşllh sağlıkla alırsın bebeğini kucağına:16::emir_bebek:
canımm inşallah iyii haberlerinide alırız...sen iğneleri popodan mı oldun kii oturamıyorum demişsin:1:...bebiş için herşey değer dimii

aminnn ..sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inşallahhh...kızlar avatar değişince tanıyamıyorum sizi ismende bakmak gerekiyor artık ezberlemişiz....:9:yakışmış bebişlerde maşşallahhh pek güzell..

oooooo süper olmuşşş ....bu arada gecikmelide olsa doğum günün kutlu olsun yeni yaş sana bebeğini getirir inşallahh..laf aramızda çiğ köfte partilerinize beni de çağırın bayılırım her gün yesem bıkmamm...:52::52:

anam tarihleriniizde yakınmışş hadi bakalım sabırlı olun...hayırlı haberleriniziide alıcaz allahın izniylee herşey güzel olucak rabbim çabalarınızı boşa çıkarmasın...

o jeli bende kullanmıştım ama benimki crinone mi neydii inşallah doğru yazmışımdır neysee pis mi pis bi jelll ...sonra vajinadan topak topak düşüyorr...

canlarım ben iyiyimm ...muhatımda merak etmiş herkeslerii...ondan alıntı yapmamışımm:43:...dün bügün temizlik işleriyle başım yoğunduu ...bebiş gelir diye cam bile silmiyordum...hastalanmışken onlarıı halledi vereyim dedim ...anlarsınız yapacak adama iş çokkk evin işi yap yap aynı bitmez...:9:

sen nasılsın :1:

iyi ayşe sen nasılsın ....iyi haberlerle gelmişsinn...sağlıkla kucağınada alırsın hayırlısıyla inşallahh....:nazar::emir_bebek:

inşallahh rabbim hepimiizn yüzünü güldürsün..kızlar nerde bizde o kadar yumurta gerçi benim normal di sayısı bunada şükür ama... bebişşler yaşayamadığındada dondurulamıyorr...yada yaşayan bir tane bile olsa onu dondursalar iyi diyecemm ama neden yapmıyorlarr başından itibaren..ufff bu doktorlara hep kzııyorumm ...yine gitmek zorunda kalıcammm hadi hayırlısıı..:43:

aynen canım hastayız....kusura bakmayınn artık:27:

hayırlı cumalar...üzülme canım...herşeyde vardır bir hayır...hem doktorunda demiş tek tüp yeterli diye...rabbim ol dedimii olur canım...

dualarımız seninle canım inşallah herşey yolunda gider...

merhaba nasılsın... yine kafan karışmış.... belkide kendi doktorunun diğerlerinden farklı bilgi vermesii seni tedirgin eden... iğnelerin sakıncası var mı kii yada pahalımı ne bileyim faydası için vurulacaksın önlem olsun diyee...içinden gelmiyorsada sen bilirsin canım...
Teşekkür ederim canım sağol:16:Aaaa nedemek bekleriz buyur gel :34::10:
sa kızlar nasılsınz? beni soracak olursanız ii elh. hafif bi ağrı ile atllattım rahim filmini dokyora gösterdim ama sanki bakmadı gibi geldi bana şöle yalandan bi bakıverdi işte. inşaallah doğrudur hiç bişey yok dedi şükürler olsun bi kaç gün sonra kendi doktoruma göstericem inş. ben hala evimde değilim pazar ancak geçerim ve daha çok görüşürüz inş. neyse aeo hepiniz ve hepinizden Allah razi olsun hatırımı sorup dualar etmişsinz...
Gözün aydın geçmiş olsun :16:
ayyy kızlarr üst katta yeni doğmuş bir bebekk varr ALLAH bağışlasın inş.çok tatlı ağlama sesi geliyorr ne kadar güzellll yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bebek ağlıyorrr bende burda dinliyorummm hoşuma gidiyorr o ses sanki evi dolduruyorr...:16::16::16:
Hiç sorma bende bayılırım bebek sesine ağlamasına çok tatlı oluyorlar:16::emir_bebek:
Candan ablacım ben iyiyim hamdolsun ama eşim rahatsız 2 gündür eşimle ilgileniyorum.Rabbim bir an önce şifa versin çok üzülüyorum öyle görünce :(

Amin seyyanım
Canım geçmiş olsun eşine Allah şifa versin:16:
evet yanlış duymadınız inşallah hamileyim
bende şoktayım.... 1 gün geçmişti adetim pkoluyum die önemsemedım ama sürekli canım turşu istiyordu ondan şüphelenerek test yaptım çift çizgi çıktı sonra kan testı verdım akşam 395 çıktı deger.
eşimden sonra ilk kkda topiklerimle ve sizlerle paylaşıyorum kimse bilmiyor. ilki düştüğü için ödüm patlıyor bişey olursa diye. bu yüzden de ilk kontrole gidip risk oranını ögrenene kadar kimseye söylemek istemiyorum. ne olur dua edin. ancak pazartesi aksam üzeri 4 de randövü alabıldım
ilk gebeliğim gibi soganın 2. ayında oldu yıne, bu sogan kürü bende baya fayda sağlıyor denemekte fayda var derim PKOLULAR KESİN DENESİN NOLUR.hiç umudum kalmamıştı artık öylesineydi tüm çabalarım üstelik yeterince halvet bile olmamıştı ama kısmet demekki

nolur dua edın bu kez tutsun bu kez kaybetmeyeyim. inşallah kucagımada sag salim alırım
iyiki varsınız

tedavı için ayrılcaktım işten gerek kalmıcak gibi listedende çıkarmanıza gerek yok kızlar şimdilik bu arada dualarımıda okudum ben
Canımm gözün aydın çok sevindim bendede pko var biliyorsun.Umut oldun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar::49::emir_bebek::16:

Bende de oluyor öyle bazen.Allah çıkmazlara sokmasın vesveseden uzak tutsun kötülerlede karşılaştırmasın.Geçen doğum günümün ertesi günü kayınvaldemler gelmişti.Oturma odasını yenilemiştik biz. O gün onlar gittikten sonra eşimle yatağa düştük.Yerimizden kalkamadık resmen:50:Ben getirdikleri hazır pastadan olabilir diye düşündüm ama baktım bizden başkasına bişey olmamış:1:Göze geldiğimizi düşündüm eşimlede paylaşmak isteyince yanlış anlayıp biraz tartıştık dünden beri moralim bozuk keyfim yoktu.:31::5:Şimdi biraz daha iyiyim.Allah hepimizi kem gözlerden korusun.:nazar::19:
Merhaba

Az önce forumu açtığımda, en son yazılan yorumda "Orlic" arkadaşınızın bebeği olcağını öğrenen başka bir arkadaşının yorumu vardı, başka bir başlıkta...

Hemen açıp okudum ve buraya geçtim paylaşmak için ama görüyorum ki çok geç kalmışım... :9:

Buradan da kendisini tebrik ediyorum...

Bakın, artık listelede mavi :nazar: boncuklarımızın sayısı artıyor, her geçen gün...

Bakalım sıra şimdi kimde ?

Hepinize sıra sıra :nazar: gelecek inşallah boncuklar, hayırlısıyla...

Hayırlı akşamlar hepinize...

Sevgimle

Aminn Ablacığım inşallah :16:
tedaviye bşlıyordun dimi canım hayırlısıyla.bende başlıyorum.çok heyecenlıyım.ama önce yapılması gereken bir kaç tahlilim var.aslında yaza düşünüyorduk ama hızlandıralım dedik.hadi hayırlısı hepimiz için.yüzümüz güler inş.bizde artık:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
Canım hadi sıra sende inşallah güzel haberlerini alırız inşallah.Dualarım seninle hepinizle.:16:Bu arada belki bizde senin dediğin yere gidebiliriz:34::10:
iyi pazarlarrrr kızlarrrrr alahım açılan ellerimizi boş çevirmesinnnn
İyi pazarlar canım aminnn inşallah:16:

Canım inşallah hayırlısıyla hamilesindir.Güzel haberlerini bekliyoruz kandan baktırsan:34::49::16:

merhaba arkdaşlar asılsınız???

yoktum 3-4gündür baağı ilerlemiş çoğunu okudum ama okuyamadıklarımda var yeni bir liste yok mu dua için bulamadım da .

ne adar zor canım benim bende ilk gebeliğmde 9. gün yapmıştım negatifti çöpe atmıştım iki saat sonra baktım ikinci silik çizgi kadı doğumcu tanıdığım ikinci çizgi silikte olsa geçte çıksa vardır bişy deişti ve hamileydim ayy çok heyecanlandm inşaallah bebiin seninledir canımm:):)

hamile olan arkadaşlar allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşaallah bizleride duanızdan unutmayın...

Allah'a emanet olun:):)

geçmiş olsun canım yazını sımdı gordum.eşin ıyılesmıstır ıns
allahım sıfasını versın ins

Son düzenleme:
Kızlar bugün bakacağım bebişin evine gittik, evlerine davet etmişlerdi bebeği evlerini görmek için.Allah'ım bu kadarmı tatlı olur maşallah Allah esirgesin:nazar::emir_bebek:Aldım sevdim kokladım bebişi.Annesi yarın bir gün bizi unutur sizin arkanızdan ağlar anne bile derse hiç şaşmam dedi:1:Henüz 45 günlük:nazar:Küçük bir bebeğe bakıp emek verip büyütmek en güzel şey olmalı.Anne dersede sanırım çok hoşuma gider.:43:Allah kendi evladımıda nasip ederde anne olurum inşallah ve tüm isteyen herkez:16:Mart ayında belli olacakmış işe gideceği gün, marta kadar beklemedeyim yani.Ama o küçük meleği sevip bakmak için sabırsızlanıyorum:16::emir_bebek:Salı günüde günü varmış beni de davet etti komşularıyla tanıştırmak için.Hatta benden sonra komşuların gününe sende gidersin bebekle dedi.:1::10:Ama sanırım çekinirim gitmem:17:

Back
X