- 1 Eylül 2012
- 1.602
- 20
- 158
Canım bilgilerin için teşekkürler ama sanırım bunun sayısıda sınırlı.Ve sgk prim bazı şartlar aranıyor
Canım geçmiş olsun,benimde bir tüpüm kapalı çıktı.Çekilirken kendini kastınmı bana kendi doktorum kastıysanda kapalı çıkabilir demişti.Üzme kendini bende ogün çok üzülmüştüm.Çorbacıya gitmiştik hatta boğazım düğümlenmiş gözümden yaşlar gelerek yemek yiyemedimAma sonra öğrendimki tek tüplede olabiliyormuş.Anestezisiz çektirmiştim ben.
İnşallah olur canım üzme kendini
Canım çok geçmiş olsun inşllh atlatırsın kısa sürede bu durumunuda
Aminnn canımm
Jjh
Aminnnn
Gözün aydın canım sevindim inşllh sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Teşekkür ederim canım sağolAaaa nedemek bekleriz buyur gel
Gözün aydın geçmiş olsun
Hiç sorma bende bayılırım bebek sesine ağlamasına çok tatlı oluyorlar
Canım geçmiş olsun eşine Allah şifa versin
Canımm gözün aydın çok sevindim bendede pko var biliyorsun.Umut oldun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende de oluyor öyle bazen.Allah çıkmazlara sokmasın vesveseden uzak tutsun kötülerlede karşılaştırmasın.Geçen doğum günümün ertesi günü kayınvaldemler gelmişti.Oturma odasını yenilemiştik biz. O gün onlar gittikten sonra eşimle yatağa düştük.Yerimizden kalkamadık resmenBen getirdikleri hazır pastadan olabilir diye düşündüm ama baktım bizden başkasına bişey olmamış
Göze geldiğimizi düşündüm eşimlede paylaşmak isteyince yanlış anlayıp biraz tartıştık dünden beri moralim bozuk keyfim yoktu.
Şimdi biraz daha iyiyim.Allah hepimizi kem gözlerden korusun.
Aminn Ablacığım inşallah
Canım hadi sıra sende inşallah güzel haberlerini alırız inşallah.Dualarım seninle hepinizle.Bu arada belki bizde senin dediğin yere gidebiliriz
İyi pazarlar canım aminnn inşallah
Canım inşallah hayırlısıyla hamilesindir.Güzel haberlerini bekliyoruz kandan baktırsan![]()
Amin cnm insallahh. Rabim isteyen herkeze nasip etsin insallah..