• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

şaşkınanne
ozay37barış
arkadaşlar uzun zamandır okumuyolar napalım?
bide listeye ekle diyenler var onlar aktif olarak burdalarmı listeye ekliyimmi ?
bahar2142
susnhine06
listeye ekle demişlerdi ama ben yine de sizlere de sorayım dedimm
yeni listeyi hazırlıyorummm ancak eski listeden hala 4 eksiğimiz varrr:((((

evet ecrin eklersen sevinirim...

Kızlar nasılsınızz?? Ayşee sen nasılsın bebişin iyimi

bebeğin yerleştikten 9-10 gün sonra hcg salgılayacak ve idrar testleri de bunu hemen belirleyemiyor, yeni başlayan gebelik ancak kanda belli olur canım,
illa ki tüp bebek yaptırdığın yere mi gitmen gerekiyor?
herhangi bir yere günüm geçti test yaptırcam diye gidemiyor musun?
canim burda oyle tup bebek merkezi falan yok,hastanenin icinde 3 4 tane bu isle ugrasan doktor var onlar hallediyor,ilaclarimi felan unutuyolar kendim demesem ooo doktor diyoki bir gunde bazen 60 hastaya bakiyorum nasil guler yuzlu oluuyum diyor...devletin el atmasi lazim ama bunlarin coguda dogurmuyor kopek aliyolar...simdi kan testi icin gitsen aile hekiminden kagit ister,aile hekimide ne gerek var biraz daha beklasen zaten belli olur diyecek,denemistim cunki,yanii olmuyor
Benim ilk hamileliğimde eşimin 4 yaşında bir yeğeni vardı, çocuk karnıma vurmuştu, ve burda bebek var demişti, benim günüm bile geçmemişti, sonra test yaptırıp hamile olduğumu öğrenmiştim. çocuklar melek, onlar bazı şeyleri hisseder. bana da hamilesin gibi geliyor, hislerimde pek yanılmam...

insallah canim benim agzindan bal damliyor

allah kabul etsın ın allah razı olsun canım..
Bu arada nasılsınız bebısle

Allah sendende razi olsun canim iyiyiz cok sukur ama uyku duzenim cok degisti yuz ustu uyurdum hep simdi yatamiyorum gecede 3 4 kere uyaniyorum tuvalet icin ama onun disinda bulantim falan yok cok sukur bide canim isteyince doktora gidemedigimden emin degilim acaba ordami diye dusunuyorum hep goguslerim aciyip sismese supheye dusecegim neredeyse daha randevu bekliyorum 12. hafta icin gelmedi dua et canim gelsin hemen:16::16::16:sen nasilsin bulantilar azaldimi?

evet ecrin eklersen sevinirim...

Kızlar nasılsınızz?? Ayşee sen nasılsın bebişin iyimi

canim eklesin seni asli arkadasimiz ama lutfen gel topige gelemesen bile haftada 1 gun okudum diye bildir cunki okadar cok kisi varki listeye ekleyip cikarttigimiz sakin yanlis anlama ne olur senin icin seve seve dua ederim

allah sendende razi olsun canim iyiyiz cok sukur ama uyku duzenim cok degisti yuz ustu uyurdum hep simdi yatamiyorum gecede 3 4 kere uyaniyorum tuvalet icin ama onun disinda bulantim falan yok cok sukur bide canim isteyince doktora gidemedigimden emin degilim acaba ordami diye dusunuyorum hep goguslerim aciyip sismese supheye dusecegim neredeyse daha randevu bekliyorum 12. Hafta icin gelmedi dua et canim gelsin hemen:16::16::16:sen nasilsin bulantilar azaldimi?

oradakı hast.neden boyleler anlamıyorum canım
bende yuz ustu uyuyamıyorum benımde gogusler sıstı:1::1:
Randevuyu sonradan mı verıyorlar canım??..
Benım bulantılar bugun yok ıyıyım sımdılık

merhaba canım sukur bebıs ıyıde ben rahatsızım
sen nasılsın

bende iyiyim canım nasıl olayım iştee çalışmalara devam bakalım bu hafta ovulasyon haftam :))

hayırdır tatlım neyin varr??

canim eklesin seni asli arkadasimiz ama lutfen gel topige gelemesen bile haftada 1 gun okudum diye bildir cunki okadar cok kisi varki listeye ekleyip cikarttigimiz sakin yanlis anlama ne olur senin icin seve seve dua ederim

valla işten fırsat bulduğum anlarda buradayım kızlar bugundan başlarım okumaya bittiğinde söylerim canım.. :) inşallah benimde bebişim olurr kız niye okumayayım:)

Son düzenleme:
bende iyiyim canım nasıl olayım iştee çalışmalara devam bakalım bu hafta ovulasyon haftam :))

valla işten fırsat bulduğum anlarda buradayım kızlar bugundan başlarım okumaya bittiğinde söylerim canım.. :) inşallah benimde bebişim olurr kız niye okumayayım:)

hadı hayırlısı canım
rabbım nasıp eder ınş.
Canım dualarıını persembe gunune kadar okuyabılırsen çok ıyı olur
cuma bıtmış olmalı lıstemız

canim varya turkiyedeki hemsireler nesil buraninda doktoru oylee.....amsterdama bi turk doktoru gelmis devamli tedavi icin ne doktoru bilmiyirumda...akin akin gidiyolar ama hollandalilar cekemiyolar boyle iyi doktorlari yokya...masallah vatanima doktoruna

zamanindan once zaten hic randevu vermiyorlar verincede bekliyorsun zaten turkiyedeki sgk gibi ben hicbirsey odemiyorum devlet karsiliyor bide butun herkes oyle ozeller cok pahali ultrason icin ozele gitmeyi dusunuyorum ama yaklasik 900 tlye yakin burasi boyle ne yapalim esim ilk sperm testini ozelde yaptirmisti 3 sene once oda 300 tlydi.... onun icin el mahkum bekliyoruz arkadasim ozelde dogum sormus en ucuzu siki dur 60 bin tl saka gibi dimi

canim varya turkiyedeki hemsireler nesil buraninda doktoru oylee.....amsterdama bi turk doktoru gelmis devamli tedavi icin ne doktoru bilmiyirumda...akin akin gidiyolar ama hollandalilar cekemiyolar boyle iyi doktorlari yokya...masallah vatanima doktoruna

hadı ya allah yardımcnız olsun canım ya ..yabancı ulke dıye sankı hersey dortdortlukmus gıbı gelıyo

zamanindan once zaten hic randevu vermiyorlar verincede bekliyorsun zaten turkiyedeki sgk gibi ben hicbirsey odemiyorum devlet karsiliyor bide butun herkes oyle ozeller cok pahali ultrason icin ozele gitmeyi dusunuyorum ama yaklasik 900 tlye yakin burasi boyle ne yapalim esim ilk sperm testini ozelde yaptirmisti 3 sene once oda 300 tlydi.... Onun icin el mahkum bekliyoruz arkadasim ozelde dogum sormus en ucuzu siki dur 60 bin tl saka gibi dimi

aman allahım sakamı bu ya kontrol ozelde 900 tl ve doğum 60 bın ne demek ya
agzım acık kaldı yaaa
benım doguma kadar randevularım verıldı canım
rabbım yardımcınız olsun canım yaa

aman allahım sakamı bu ya kontrol ozelde 900 tl ve doğum 60 bın ne demek ya
agzım acık kaldı yaaa
benım doguma kadar randevularım verıldı canım
rabbım yardımcınız olsun canım yaa

ahhh keske oyle olsa daha bana dosya acilacak yani 12 hafta bitince gebeligim resmilesecek sanirim ozaman randevular belirli olacak
Amin canim amin insallah dua et lutfen bana zaten kismetse mayista turkiyeye gelmeyi planliyorum ozaman butun kontrollerimi yaptirmayi planliyorum Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

ahhh keske oyle olsa daha bana dosya acilacak yani 12 hafta bitince gebeligim resmilesecek sanirim ozaman randevular belirli olacak
amin canim amin insallah dua et lutfen bana zaten kismetse mayista turkiyeye gelmeyi planliyorum ozaman butun kontrollerimi yaptirmayi planliyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun

çok sacma ama yapacak bısey yok..dualarımdasın canım.
Pekıturkıyenın neresıne gelıyorsun hadı ızmır deeeeeeeeeee

Back
X