• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Selamün aleyküm kader arkadaşlarım :31:

Sayfalar o kadar dolmuş ki,hepinizden tek tek alıntı yapamadım,bana destek veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim yürekten.İyi ki varsınız,Rabbim dostluğumuzu her iki dünyada da daim eylesin...Mevlam hepinizden razi ve memnun olsun.

Hala keyifsizim..Üstelik rahatsızlandım,bilmiyorum stresten mi oldu.Dün sancılandım baya.Elhamdülillah şuan iyiyim ama pek keyfim yok.Oda geçicidir inşaallah..

Kızlar Umreye gitme gibi bir durumumuz var eşimle...Birşeye bağlı gitmemiz,inşaallah nasip olur.Sizlerden dua istiyorum,çok dua ederseniz sevinirim.İnşaallah nasip olur oraları görmek,o mübarek toprakları öpüp,hepinize dua etmek...Çok istiyorum;eksik etmeyin dualarınızdan inşaallah hayırlısı ile nasip olur...

suan aslinda cinsiyeti belli bebegimizin ama doktorlar kesin soyleyemiyorlar 12.hafta randevunda belki doktorun soyleyebilir ama 16 ile 17 gebelik haftasinda net izlenebiliyormus hayirlisi olsun kizida erkegide bir ama benim kiz olursa esimin ailesi sevincten ucar heralde cunku sulalede hic kiz yok suan....

canım benımde kızm olursa kayınvalıdemınde hıc kızı yok onlarda çok sevınırler

Allahımm sana geliyorum yaffff.... pazartesi günlerinden nefret ediyorum bu günlerde çalışmak beni öldüreeceeekkkk.... yoğunluktan vakit bulupta yazamıyorum bile.. ne konuşmalar dönmüş:)

Selamün aleyküm kader arkadaşlarım :31:

Sayfalar o kadar dolmuş ki,hepinizden tek tek alıntı yapamadım,bana destek veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim yürekten.İyi ki varsınız,Rabbim dostluğumuzu her iki dünyada da daim eylesin...Mevlam hepinizden razi ve memnun olsun.

Hala keyifsizim..Üstelik rahatsızlandım,bilmiyorum stresten mi oldu.Dün sancılandım baya.Elhamdülillah şuan iyiyim ama pek keyfim yok.Oda geçicidir inşaallah..

Kızlar Umreye gitme gibi bir durumumuz var eşimle...Birşeye bağlı gitmemiz,inşaallah nasip olur.Sizlerden dua istiyorum,çok dua ederseniz sevinirim.İnşaallah nasip olur oraları görmek,o mübarek toprakları öpüp,hepinize dua etmek...Çok istiyorum;eksik etmeyin dualarınızdan inşaallah hayırlısı ile nasip olur...
canım inşaallah o topraklara gitmen nasip olur.taa ben heycanladım:) sen nasılsındır kim bilir? güzel haber verirsin inşaallah caım yaaaa

evet canım vck için. eşinin 2 hafta içinde tahlili olacak diye biliyorum. 2 haftada 10000 bile çekebiliriz ama malum iş güç. canım ben sana 5000 yazayım mı:D

yaz canım ben dualarıma başladım onları bitiririm inş. bu akşam sonrada çekerim vck için.sonrada kendi başka dualarım var onları yaprım Allahın izniyle.5000 yaz sen bana.

muhat..............5000
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............2000

Allah razi olsun Seyyancım...Pek keyfim yok ama elhamdülillah düne göre iyi sayılırım.Canım arkadaşım benim,inşaallah sizlerde iyisinizdir,çok teşekkür ederim :16:

bizlerde iyiyiz canım ama burada birisi üzgün olunca hepimiz üzülüyoruz.hadi toparla artık kendini ne olur.ümreye gitmek gibi bir durumunuz varmış.ne güzel bak yeni bir heyecan.inşaallah nasip olurda gidersiniz.bizleri unutma dualarında.

canım inşaallah o topraklara gitmen nasip olur.taa ben heycanladım:) sen nasılsındır kim bilir? güzel haber verirsin inşaallah caım yaaaa

Amin canım benim,nolur dua et benim için,hayırlsıyla nasip olsun...Şuandaki halime,ancak oraya gitmem teselli olur,büyük bir ümit-şifa kaynağı olur inşaallah...Nasıl heyecanlanmam,Efendimizle(s.a.v) buluşma adeta..Hep aklımda,hayaller kuruyorum gitsem görsem;herkese dua etsem;dualarım kabul olmuş şekilde dönsem...

Bu ay sonundaki alacağımız habere bağlı canım.Nasip kısmet,inşaallah hayırlısı olur hakkımızda...

Annemle babam gidecekler inşaallah canım..Bize nasip olur mu olmaz mı bilmiyorum ama...İnşaallah ben Kuran-ı Kerim hatimine başlıyacam.Biz gidemesek dahi annemlerle göndericem,onlar duasını yapsınlar,yaptırsınlar orda...Aklınızda olsun canım;eğer başladığınız hatimler falan varsa bitirirseniz,isminizle sizinkilerde hediye edilir inşaallah..

İnşaallah nasip olur hayırlısıyla ama ya gidemezsek çok üzülücem çok :5:

muhat..............5000
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............5000
canım mesaj düzenleme paneline bastım ama bi türlü açılmadı:)

Amin canım benim,nolur dua et benim için,hayırlsıyla nasip olsun...Şuandaki halime,ancak oraya gitmem teselli olur,büyük bir ümit-şifa kaynağı olur inşaallah...Nasıl heyecanlanmam,Efendimizle(s.a.v) buluşma adeta..Hep aklımda,hayaller kuruyorum gitsem görsem;herkese dua etsem;dualarım kabul olmuş şekilde dönsem...

Bu ay sonundaki alacağımız habere bağlı canım.Nasip kısmet,inşaallah hayırlısı olur hakkımızda...

Annemle babam gidecekler inşaallah canım..Bize nasip olur mu olmaz mı bilmiyorum ama...İnşaallah ben Kuran-ı Kerim hatimine başlıyacam.Biz gidemesek dahi annemlerle göndericem,onlar duasını yapsınlar,yaptırsınlar orda...Aklınızda olsun canım;eğer başladığınız hatimler falan varsa bitirirseniz,isminizle sizinkilerde hediye edilir inşaallah..

İnşaallah nasip olur hayırlısıyla ama ya gidemezsek çok üzülücem çok :5:

canım hayırlısı bu zamandır inşaallah. güzel haberi alır gidersiniz:)
aslında benimde hatmim var:D 14 cüzüm kaldı. bitirirsem sana haber versem sen annenlere söylersin demi:D orda hatmin dualanacak deseler inanmazdım haa. gerçi nasip olurda bititsem olur o da

bizlerde iyiyiz canım ama burada birisi üzgün olunca hepimiz üzülüyoruz.hadi toparla artık kendini ne olur.ümreye gitmek gibi bir durumunuz varmış.ne güzel bak yeni bir heyecan.inşaallah nasip olurda gidersiniz.bizleri unutma dualarında.

Haklısın canım,birimizin sevinci nasıl ki hepimizin oluyorsa;üzüntülerde öyle...Hakkınızı helal edin üzdüysem...İnşaallah toparlıcam canım..

Evet kuzum öyle bir durum var nasipse;bu ay sonunda gelecek habere bağlı.Öyle istiyorum ki,hayırlısı...Etmez miyim hiç;daha bugün düşündüm kızların hepsinin ismini alırım,isim isim dua ederim;keşke yakın olsak dönüşte buluşup şifa olsun diye zemzem hurma ikram etsem size diye...

Valla görmedik birbirimizi hiç ama hep gönlümde dualarımdasınız..Sizinle buluşturup,bu imtihanda birbirimize duacı olmamızı nasip eden Rabbime hamd-ü senalar olsun....Mükafatımızı en yakın zamanda almamız duasıyla....

kizlar size doyum olmuyor ben cikiyorum felaket karnim acikti yine biraz islerimi yapayim pasakli bir kadin oldum yaaaa kendimden tiksiniyorum:27::27::27:
aynen ben hıc bı ıs yapmıyorum yaa
muhat..............5000
krizantem83.......5000
melek181..........2000
geçen gün doğum günüydü. Hem hediye gibi olacak:)
canım 2000 yazar mısın son gunu ne zaman
selamün aleyküm kader arkadaşlarım :31:

Sayfalar o kadar dolmuş ki,hepinizden tek tek alıntı yapamadım,bana destek veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim yürekten.iyi ki varsınız,rabbim dostluğumuzu her iki dünyada da daim eylesin...mevlam hepinizden razi ve memnun olsun.

Hala keyifsizim..üstelik rahatsızlandım,bilmiyorum stresten mi oldu.dün sancılandım baya.elhamdülillah şuan iyiyim ama pek keyfim yok.oda geçicidir inşaallah..

Kızlar umreye gitme gibi bir durumumuz var eşimle...birşeye bağlı gitmemiz,inşaallah nasip olur.sizlerden dua istiyorum,çok dua ederseniz sevinirim.inşaallah nasip olur oraları görmek,o mübarek toprakları öpüp,hepinize dua etmek...çok istiyorum;eksik etmeyin dualarınızdan inşaallah hayırlısı ile nasip olur...
aleykum selam canım rabbım sendnde razı olsun ıns
ayyy çok heyecanlandım ıns oraları gormen bıze de anlatman nasıp olur
allahımm sana geliyorum yaffff.... Pazartesi günlerinden nefret ediyorum bu günlerde çalışmak beni öldüreeceeekkkk.... Yoğunluktan vakit bulupta yazamıyorum bile.. Ne konuşmalar dönmüş:)
ne iş yapıyorsun canım

canım hayırlısı bu zamandır inşaallah. güzel haberi alır gidersiniz:)
aslında benimde hatmim var:D 14 cüzüm kaldı. bitirirsem sana haber versem sen annenlere söylersin demi:D orda hatmin dualanacak deseler inanmazdım haa. gerçi nasip olurda bititsem olur o da

İnşaallah canım inşaallah,çok istiyorum...Yüreğime su serpilecek nasip olursa.

Canım tabiki söylerim;biz gidemezsek eğer;hatimlerinizi ve isimlerinizi kağıda yazıp teslim ederim anneme....Bitirirsin canım,az kalmış zaten;Rabbim bitirmeni nasip etsin...

Ordaki dualarda inşaallah kabul olur...Aslında benim başladığım Kuran-ı Kerim hatimi vardı ama bebek için yeniden başlıcam birazdan nasipse....Başka hatimlerde düşünüyorum;123 Yasin,İhlas hatimi;Meryem Suresi,La Havle hatimi gibi,bakalım artık...Rabbim başlamayı ve hakkıyla bitirip,duasınında kabul olmasını nasip etsin...

aleykum selam canım rabbım sendnde razı olsun ıns
ayyy çok heyecanlandım ıns oraları gormen bıze de anlatman nasıp olur

Amin kuzum ecmain...

Amin canım amin inşaallah hayırlısı...Bu ay sonuna kadar dua ediver canım bizim için;İnşaallah nasip olur da;hepiniz için dua ederim bol bol...

muhat..............5000
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............5000
ayşe035...........2000 hanımlar 14 gün var daha.rahat rahat okuruz demi?
51000 tane kaldı.

Back
X